Не знам как да постъпя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121391)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам как да постъпя
преди: 8 месеца, 1 ден, прочетена 682 пъти
Здравейте, ще се опитам историята ми да бъде максимално кратка търся съвет, надявам се да няма много хейт. Първо, на 25 години съм. От 2 месеца имам отношения с мъж, който още в началото на отношенията ни ми беше споделял за несгодите във връзката си (ако може да се нарече връзка), не живеят заедно, но имат и дете. Реално не знам, когато аз съм нощна и той си е у тях дали е с нея или не. Още в началото след като бяхме започнали го попитах ако се задълбочат нещата между нас какво ще правим, защото доста съм си патила от връзки и не бих била втората дупка дълго. Само че нещата си се развиха бързо, не се е криел, че излизаме, била съм в тях, познавам се с техните, бяхме и на почивка с майка му.
Много е грижовен, чувствителен (досега все на темерути съм попадала), вечно го е грижа за чуждото щастие, не за неговото собствено. Говорили сме ги нещата доста пъти, той отдавна не искал да е с неговата, преди също се е опитвал да се раздели, но му ставало гадно за нея, не искал тя да страда и се връщал. Обаче му казах, че за мен нещата няма да продължат дълго и ще се оттегля. Не съм му казвала разделяй се, това си е негово решение. Преди няколко седмици така, както не са заедно и уж тя знаела, че той иска да се раздели с нея, тя качи снимка с него и детето и сърчица, при което полудях и му написах, че с мен в интимен план няма да е. Или е с мен или е с нея, както си реши и да ме потърси за отношения като се оправи с нея(1 път го казах и преди снимката и след нея пак). И на другия ден ми цъфна, уж говорили вече. Да де, ама няколко дни след това ми обяснява пак някакви неща и аз малко по малко се отдръпнах, започнах да се отказвам и си казах няма да съм с този човек явно.
Наскоро бях на едно кръщене, където срещнах един мъж, с когпто се бяхме запознали преди 2г пак на кръщене и няма да лъжа, искрите ги има. Голяма тръпка ми е, но имах гадже първия път и нищо не направих, отбягвах го. А самото кръщене беше и тежко за мен, всички бяха по двойки, всички се обичат, а за мен.. Нищо.
И реших да се отпусна, все пак не съм официално обвързана с женения (няма брак, но така ще го наричам). На самото кръщене всичките ми близки дори ме насърчиха да ида при него и да се забавлявам, да не стоя сама, знаят ми положението от доста време. Целувахме се само, не правихме нищо. От тогава сме само на чат. Има желание да се видим, но със сигурност няма да тичам аз при него.
След като се прибрах от кръщенето реших да сложа край с женения, защото всичко прекалено тегаво ми дойде и нямаше да издържа да мине кръщенето на неговото дете и да гледам снимки на "щастливото" семейство. Той не може да го приеме. Уж вече окончателно се е разделил с нея, попитах го защо сега, след като искам аз да сложа край на нашите отношения. Обичал ме, искал да е с мен.
В този ред на мисли не знам какво да правя. Не ми е проблем детето, аз се радвам, че го има. Въпреки, че на много пъти той ми говореше, всеедно проблем ми е детето. Притеснява ме жена му да не ми прави излишни драми.
Главният проблем ми е, че мисли за чуждите емоции, не за неговите, че не може да е твърд и да каже в прав текст какво мисли и иска. С майка му също има проблеми с поставянето на граници, звъни му през 5 мин за глупости, последния път той беше болен и му пусках системи, майка му през 10 мин влизаше, чука и влиза без да изчака да се каже Влез. Единия път бях и по хавлия. На почивката тя нонстоп беше с нас, един плаж и една вечеря нямахме насаме, а той беше за няколко нощувки при мен.
Не работи на сигурна работа, с договор, майстор на коли е и каквото изработи това е. Постоянно е супер негативен откъм мисли и говори постоянно супер гадни неща. На мен това също ми влияе. И тъкмо решавам да сложа край, той се разделил с жена си и ми тича сега. Отделно, в работата ми се случи много тежко нещо и все още го преживявам, трудно ми е и ми трябва време. Усещам, че искам да съм сама, изцяло сама, без никой около себе си. Опитах да му го кажа, за него е задължително раздяла.
Той е на 34. На много пъти съм му правила забележка, че вече не е на 15 и мисленето и действията му трябва да са други.
Ако ще питате защо е направил бебе на жената, с която не иска (пи негови думи) да е, ами защото му идвало време. Впрочем, в яда си ми е казал неща, които са ме наранявали, дори и е използвал неща, които съм му споделяла само на него, срещу мен.
Дори не знам колко точно участва в отглеждането на детето, пари поне дали дава, иначе се виждат навън, от повече от 8 месеца не е бил в тях (тя живее отделно, той си живее отделно). Има доста ред флагове, но не знам какво да правя. Имам чувства към него, но не мога да кажа, че е обич, а и доста се обезкуражих последните седмици все размишлявах, все се опитвах да повярвам, че е възможно да ме иска и че някой ден ще сме заедно, но накрая си казах, че трябва да спра с тези илюзии и може би е време да дам шанс на човек, който е зрял за възрастта си и би искал да гради нещо с мен. Не визирам специално този от кръщенето, него не го познавам добре изобщо, въпреки, че много ми харесва и очевидно и нашите го харесват, но те не знаят за ситуацията с женения. От 2 години горе долу се чувствам готова за бебе, работя и в такава сфера и на моменти ми тежи много, просто няма от кого, никой не ми вдъхва доверие поне, че ще е добър баща, ако не съпруг.
Да дам ли шанс на мъжа с детето? Смятате ли, че ще има прекалено много трудности.. На мен на моменти ми изглежда като лесно предаващ се, все мрънка, все негативен. Ако се оплача от нещо, задължително и той се оплаква, и на него му е същото и него го боли същото.
А с другият също се чудя какво да правя, че явно отдавна имаме симпатии..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 12 часа
hash: 65793bd626
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Според мен този с детето го зарязвай докато е време, не е стока и абсолютно няма смисъл да си губиш времето и нервите с него. Има толкова много нередни неща в него, че даже не знам от къде да започна. Първо, че е направил дете на жена, с която не иска да е, само и само да има някакво там наследниче, защото е усетил, че годинките излитат неусетно и му е време. Ако беше отговорен човек никога нямаше да постъпи така, никога нямаше да обрече детето си на нещастието мама и тати да не се харесват и да не са заедно. Да, такива неща се случват, но той го е направил умишлено и това е абсолютно грозна постъпка. По разказа ти разбирам, че детето е малко и дори не е живяло с баща си - е защо му е това дете тогава, да го вижда за 2 часа в събота, когато порасне? Що за баща е това? Въобще памперси сменял ли е, когато е боледувало там ли е бил? И каква е гаранцията, че ако един ден и ти имаш дете от него, историята няма да се повтори?
Второ - с нея е, с теб е, с майка си е. Тук е виновна майка му, защото цял живот го е водила за носа и е правел каквото му се каже. До това водят властните майки. До толкова е свикнал да се съобразява с мнението й, че няма свое собствено такова в собствения си живот - нито към майката на детето, нито към собствената си майка, нито пък към теб. Това е дълбока, детска травма, която се преодолява с много качествени сеанси с добър психолог, които за жалост са рядкост в България и които малко хора са склонни да посещават.
Запомни ми думите - той никога няма да се опълчи на майка си, никога няма да й каже нещо на въпреки и тя за него винаги ще е права, просто защото така е отгледан и друго не е виждал. Не можеш да промениш човек на 34 години.

 
  ...
преди: 8 месеца, 11 часа
hash: 39da8de374
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Сапунка и мъжки лъжи. Направил дете на някоя ей така. За презервативи не е чувал. Толкоз и ще помага за бебето. Междувременно има любовница, която залъгва каква вещица е майката на детето, а какъв ангел е той. Да се смееш ли, да ревеш ли. Хич не си и помисляй да го забавляваш.

 
  ...
преди: 8 месеца, 10 часа
hash: acdb7abc5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ми как да знаеш как да постъпиш, като самата ти не си подходила морално. Този, онзи, трети, някакви искри, знаци.
Според мен нито единия. Не се срещай с никой, бъди сама доксто се появи този, от който ще ти се подкосят краката, излизаш само с него и ще видиш как няма да си объркана.
А не тоя, оня, дори да се появи някой готин мъж ще те игнорира, защото се мяташ тук там, ако мислиш че не се вижда, много де лъжеш.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 29 дни
hash: b4cd73ade9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Смятай... Ето я поредната много объркана със сумати бройки, която иска да намери свестния, ама все на боклуци и темерути попадала... Еми това се мисли преди 25, а не като натрупаш багаж зад гърба си. Явно си и тегава. Щото ако си Ок като човек, няма да те бави никой, а веднага да са те взели за жена. Реално само от малкото, което си споделила, се усеща как са си те продавали. Те и сега си те подават. Няма много какво да се направи. То не че майстора на коли е свестен, но такива се намирате...

 
  ...
преди: 7 месеца, 29 дни
hash: 66bed5719e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Изглежда където и да отидеш се озърташ за мъже. Сети се сама как се казва на такива... Монтьора не е стока, но е усетил че си податлива, една дума и си готова. Една, която не обича му родила дете, друга ще ползва за слугиня и секс играчка. Кеф му днес с едната, кеф му утре с другата. Пък ти и за деца си се размислила. Шанс на мъж зарязал жена с бебе на няколко месеца, шанс за какво? Да поиска бебе и от теб и да те зареже. Чета и не вярвам как може да има такива глупави жени.

 
  ...


...
преди: 7 месеца, 28 дни
hash: 3695192517
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Те мъжете винаги лъжат любовниците колко зле била жена им, вещица, луда и т. н. ако беше толкова зле, дали щеше да е с нея според теб? Не спали с жените си, дори не били заедно, просто си делели домакинството: опашати лъжи. Не знам как някоя им се връзва, едни и същи лъжи, поднесени по един и същи начин. Ако му е толкова зле на един мъж ще си тръгне. Мъжете не са като жените да търпят да им е некомфортно заради нещо, егоисти са. Ти виж, че при създаване на семейство жената на две места ще работи, ако трябва да осигури образованието на децата си и по добро бъдеще: мъжът тръчва по любовници и проститутки, и при двата случая е въпрос на разходи, а вкъщи "не му привели заплатата" и го храни "лудата" му жена.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 28 дни
hash: 63f3319e38
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   От чисто любопитство питам - с колко мъже си лягала до момента?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker