Игра на чувства - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121391)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Игра на чувства
преди: 8 месеца, 1 ден, прочетена 734 пъти
Според мен няма нищо по-малодушно и подмолно от човек, който е влезнал във връзка с друг само и само, за да си лекува нараненото его и непреработените чувства от предишна любов. Някой, който е скрил усърдно това, говорил ти е за чувства, целял е да предизвика емоции, за да се почувства значим и обичан, а всъщност тайно да се надява, че с предишния пак ще се получи или най-малкото да се опитва да преодолее по този начин емоционалната си зависимост от предходна връзка. С две думи влезнал е в живата ти и душата ти като крадец, прикрито и лъжливо. Били ли сте въвлечени в такива използвачески отношения, как се справихте с усещането, че сте били използвани докато вие сте давали искрено отношение, преодолява ли се обидата от манипулацията и от това, че някой ви е лъгал по най-безсъвестен начин за да ви държи като удобен вариант? За мен и по моите критерии е непонятно какъв трябва да си за да влезеш в отношения с човек, с който всъщност не искаш да бъдеш, още повече да имитираш и да се обясняваш в любов. Никога независимо как съм се чувствала след приключване на връзка, не съм използвала друг мъж за да правя напук, да се опитвам да забравя или да си вдигам самочувствието. Преодолявала съм си нещата сама и не съм искала или имала нуждата да стоварвам на някого емоционалния си багаж, който с нищо не ми е виновен, започвала съм на чисто отношения. Но явно за някой хора това е начин на оцеляване или пък някаква жалка игра?!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 12 часа
hash: 4f957f819e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Да, била съм използвана да си прежалят Бившата. Да се чудиш за какво изобщо тия хора искат да се срещат с тебе като не могат и не искат да имат отношения? ! Получават удоволствие ли да лъжат? Като толкова милеят за някоя, да спят пред вратата и.
Ужасно е и се преодолява трудно. Повтаряй си, че ще им се върне. Карма.

 
  ...
преди: 8 месеца, 11 часа
hash: 8e10413dda
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Аз познавам страшно много жени, които подскачат от мъж на мъж, не знам как се чувстват, за кой от всички бивши страдат, защо страдат, знам че така си карат от години и все мъжете им виновни.

 
  ...
преди: 8 месеца, 10 часа
hash: fdfde48034
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Това, което описвате е отвратително като постъпка и като емоционално натоварване. Нормален мъж не "играе" такива, игрички. Поне така постъпвах едно време ние. Когато харесваш момичето, правиш всичко, за да бъде то спокойно и да се чувства желано. Вярно всичко при нас започваше след, тежка двугодишна служба в БНА. Тогава започваш истински да цениш, любовта или чувствата на едно момиче. Поне такива бяхме момчетата от тайфата, няма как да го обидиш с действия. За нас момичетата бяха толкова желани, далечни и недостъпни, докато сме били в казармата. За тези две години момичетата израстваха в емоционален и социален аспект, а ние в казармата си оставахме на ниво момчета, само където ставахме по-едри, силни, бързи и издръжливи, но емоционално си бяхме момчета. Не бяхме на тяхното ниво
. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 3 часа
hash: e827722b52
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Като всичко друго - времето и дистанцията лекуват. И егото малко да се свали, щото доста хора смятат че са близо до перфектни и на тях такива неща няма как да им се случат...
Но това си е често срещан феномен. И аз съм. изпитвал устрем да вляза веднага в друга връзка, нещо като да натриеш носа на другия - виждаш ли, мога и без теб. Или пък пълна неспособност да се справи с емоциите от раздялата. И жени и мъже го правят. Жените по-често, щото им е по-лесно да завъртят някой.

 
  ...
преди: 7 месеца, 29 дни
hash: 82edad5fd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От авторката Еми жалко, че не съм явно като голяма част мъже и жени, които гледат като на детска игра да влизат и излизат в някакви си отношения ей така колкото да става нещо. Понякога заблазявам на хората, които са повърхностни, не толкова чувствителни, мислят едно, утре правят друго и им е все тая кой е срещу тях и дали го нараняват

 
  ...


...
преди: 7 месеца, 27 дни
hash: 6638d8a5af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   До авторката. Това явно си е вродено в някой хора. Аз бях в дълга връзка с човек който накрая излизаше с мен и с още едно момиче. После ме заряза заради нея и тя като го заряза както ме беше блокирал навсякъде изведнъж реши че може да комуникира с мен и с цялата си наглост ме пита защо съм му била сърдита. Още се опитвам да разбера дали този човек има психически отклонения или страда от някаква мания да се чувства желан по някакъв начин. Ама аз стигнах до извода че такива хора трябва просто да ги игнорираш и да не се занимаваш с тях.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 27 дни
hash: 82edad5fd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Към 6 И при мен беше така, усетих че емоционално се отдръпна и се държеше без видима причина зле с мен и впоследствие разбрах, че не е успял да си върне бившата, явно нещо от комуникацията им, която се е развивала зад гърба ми, му е дало повод да се надява. Когато видя, че ме губи пак започна да ме успива с приказки за любов без обаче да е откровен и да си признае, каква е истинската причина, явно за да не остане съвсем на сухо. Той и с лъжа си влезе в отношения с мен, за да се опитва да я забрави, аз за съжаление не осъзнах реално нещата, доверих се, защото бях влюбена, а не можех да допусна, че човек може да е толкова безсъвестен да говори и убеждава някого в любов, когато всъщност иска съвсем друго. Още повече, че аз изказвах съмнения и го питах изрично дали се лекува чрез мен, той категорично отказваше и говореше негативно за нея, внушавайки ми, че тя е била каква ли не, че го била използвала и т. н. И какво се оказа накрая, че съм си имала работа с един жалък комплексар, който няма силата да се държи почтено и достойно. И на всичката тази помия, включително при последния ни разговор ми каза, че съм му любовта на живота му. Пълен психопат, даже бившата му е казала, че е шизофреник, явно и тя е забелязала същите простотии.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker