Хванах го, а той ми говори глупости - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121322)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Хванах го, а той ми говори глупости
преди: 7 месеца, 27 дни, прочетена 1918 пъти
Женени сме от 6 години, преди няколко месеца родих. Преди да родя бях в повече от топ форма - плочки, крака, косата до кръста, зеленото око - получавала съм много предложения, всички съм отказвала. Правихме си секс редовно, не съм от срамежливите в леглото, не е бил лишен След раждането почти веднага бях същите килограми, естествено нямах същите мускули, нямам и толкова време да си оправям косата и т. н, бебето е много ревливо и почти не спи, гледам го сама по цял ден, че и вечер. След секцио имах и някои усложнения, още не знам дали всичко е съвсем наред, но подновихме секса, макар и не много често, повече заради него го правя, за да не е на сухо, знам че мъжете имат нужди т. н.... и какво излезе - той от 2 години пише на жени, иска им бельо, пита за тройки, клипчета, обяснява се, че бил женен, да не му пращали вкъщи някакви неща, иска секс чат и дори е питал в една обява за тройка и си е пуснал негова обява, че търси секс. Усещах, че има нешо отскоро, но 2 години не очаквах. Не издържах и вдигнах скандал веднага, сигурно сбърках и трябваше да изчакам още, за да видя и уговорка за секс, както и да е. Какво ми казва той - нали не бил спал с никоя и бил тука какъв бил проблема, всички мъже гледали, то било за ташак и се държи все едно аз съм параноидна, което ме побърква даже повече. Какво да правя сега наистина не знам. Имаме бебе на 3 месеца, аз по принцип съм от друг град и ако се махна трябва да излизам по квартири или да се прибирам при нашите. Искам да си запазя семейството, нашите са разведени точно защото баща ми е кръшкал на майка, надявах се на мен да не ми се случи, но ето - никой не е застрахован. Изглеждах супер, правихме редовно секс, готвя, чистя, делим си разходите, пускам го на дискотеки сам и накрая получавам това. Явно вече не му представлявам интерес, какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 месеца, 26 дни
hash: 0afef04382
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

1.   То и аз да бях мъж, нямаше да търпя жена, дето вечно се само изтъква. Перфектна била, е сега разбра че това не е гаранция за перфектна връзка. Ти може да си мис свят, ама кръшкача си е кръшкач. И да си супер тяло има и други качества, жената не е само едно тяло и една вагина. 2 години си бляла, ако го беше усетил можеше да не раждаш. Сега най-вероятно ще се насочил към следващия, ама вече си с ремърке.

 
  ...
преди: 7 месеца, 26 дни
hash: 6a333b0fd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Да оставиш да си пише, а ти с бебето у другия град. Не заслужава да е баща.

 
  ...
преди: 7 месеца, 26 дни
hash: d25e63cffe
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Ми едно време си била натокана с плочки и си го свикнала да има високи критерии. Така се получава, когато приоритет във връзката е секса. Между другото плочките въобще не са секси за жена, а напротив.

Ако поне си беше признал грешката, щях да те посъветвам да запазиш семейството, но при положение че дори не го смята за нещо нередно и то докато ти се трепеш с малко дете, не знам какво да те посъветвам.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 26 дни
hash: 14d445f21c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Не знам защо този страх от това, че ще гледаш сама детето. Ще си делите времето ако трябва, нали той е баща все пак.
Аз не бих останала с такъв, ще ме е гнус от него вече, и като мъж, и като личност. Абсурд е повече да го виждам като съпруг, партньор.
И вместо да си тровя живота, да си хабя времето и енергия в това, пътя и колкото по- рано се върна в социален живот, толкова по- добре.
Какво сега, освен детето да си отглеждаш и заразата, цирея?
Ти си знаеш колко и как ще издържиш.
Другия вариант е да сте в един дом, но да си ходи къде си ще, скоро и ти ще можеш. Оф не, баси гнусляка!
Жена му бременна, ражда и гледа новородено, той търси мазни еднодневки да си чеше....

 
  ...
преди: 7 месеца, 26 дни
hash: 5542b7da30
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ми да плаща той сметките, какво делене. Просто не е само за една жена. Гледай си детето и спокойствието. Оставяй му детето, да го изморява и само до секс ще му е. Не му угаждай, гледай той да угажда на теб. Не бързай с разделите.

 
  ...


...
преди: 7 месеца, 26 дни
hash: 755cc7e8ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Оф, момичета, моля ви СПРЕТЕ да се интересувате от сексуалния глад на "мъжете"! Само едно животно живее заради нагоните си и нищо друго!
Сексът с човек, който не те обича, е моментно удоволствие чиито резултат е бебе и главоболия за жената, а за "мъжът" означава да е бягство с друга. АМИ ТОВА Е РЕЗУЛТАТЪТ, ако се бърза за секс.

Истинският мъж никога не търси да се възползва от една жена, той се интересува дали е свястна, а не да влезе в гащите й.

Само един нарцисист тряска минуси на ИСТИНАТА и плямпа простотии.

А твоят "мъж" ти замазва яко очите, за всичко ще си виновна ти и никога той, да знаеш... Всичко ще отрича до последно. Бях с такъв.

Отиди при вашите и поне бъди заобиколена от любов! Не, не е окей да се занимава със секс онлайн, порно сайтове и така нататък, това е знак за нечист човек 100%. Ако те обичаше, нямаше да е така...
И за теб и за детенцето е по- добре да сте на чисто приятно място, ти си човек и заслужаваш да си починеш.

Звездичка

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 26 дни
hash: 938d0d7c0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Абсолютно същото и при мен. Да, грешка ни е било, че не сме изчакали конкретни доказателства. Те винаги изкарват жените параноидни. Разбирам и аз да имах кофти външност, да отказвах секс или нещо подобно... Лицемери. Реши дали да останеш или скъсаш. Много кофти ситуация.

 
  ...
преди: 7 месеца, 26 дни
hash: 938d0d7c0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   1, твърде грубо. Жена ли си, мъж ли си, охлюв ли си, това е сайт за подкрепа, а не за избиване на комплекси с анонимен коментар под дадена тема. Вашият хейт може да бутне някой до ръба. Не знам какви хора трябва да сте, за да причинявате това на другите.

 
  ...
преди: 7 месеца, 26 дни
hash: 68a1194072
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Това не е мъж, Дати помага в отглеждането на детето, сменя ли памперси, къпе ли го? Ти сама си го разглезила. Като мъж ти казвам, бягай от такъв мъж, само ще дава лош пример на детето.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 26 дни
hash: 460e3f84da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   За съжаление със семейството ви вече е свършено. Въпроса е къде си бляла преди да си направите дете.
Имаш 2 опции - примиряваш се, че мъжа ти ще кръшка или се разделяте - жалко за детето.
И не - не всички мъже правят така. Аз съм мъж и докато бях женен - не съм поглеждал друга жена. Имал съм приятелки жени, но абсолютно нищо сексуално. И това да си первезен не значи да си кръшкач. И аз съм правил всичко което можеш да си представиш (че и неща дето сигурно не можеш) със жените с които съм бил, но никога не съм им изневерявал.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 26 дни
hash: 20e7511f89
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Разкарай го, щом от сега е така, така ще си я кара и занапред. Само ще стане по прикрит и изобретателен в лъжите. Другият вариант е вътрешно да го прежалиш като мъж, живеете си като съквартиранти колкото да помага за детето и като си стъпиш на краката започваш и ти да си намираш нещо в страни за внимание и секс.

 
  ...
преди: 7 месеца, 26 дни
hash: 2ff0d8fa9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Да не ти пука, масово е, нормални неща са от живота.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 26 дни
hash: 3a28105547
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Първо, опитва се да те манипулира като омаловажава постъпката си и изкарва реакцията ти преувеличена. Провери какво е gaslighting, ето това прави мъжа ти с теб. Изкривяване на реалността и иска да изкара теб лудата. Второ, ако си мислиш, че като се грижиш за външния си вид това ще ти е гаранция, че няма да ти изневери си се излъгала жестоко. Както са казали и в другите коментари, ако някой е кръшкач ще ти изневери и Анджелина Джоли да си. Тоест проблема е изцяло в него и неговата извратена личност. Както го описваш изглежда точно като типичния извратеняк фетишист. Колкото и да е трудно в началото го напусни, след време ще се радваш, че си го направила.

 
  ...
преди: 7 месеца, 26 дни
hash: f89d459b2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Пише ти мъж в подобна ситуация само, че го правя от повече години. С времето се изгражда навик, вероятно той или има някаква психическа травма или запълва емоционална/сексуална нужда. Това е изневяра, но трябва да знаеш, че дори и да се разкайва е много вероятно да няма сили да се спре, това е вид наркомания, която ако не се лекува ще съсипе здравето му, психиката му, семейството. Не го приемай така лично, опитай се да му помогнеш. Това е болест и мъжът ти има сериозен проблем. Важно е да го осъзнае. Единствения начин да излезете от това положение е като говорите открито, най-вече той трябва да говори без да се притеснява от теб, направете промени в начина му на живот - ако трябва да сменя работа, да не стои в интернет, да не гледа порно. Корена на този проблем е в навика на мастурбацията - от нея произлиза. Трябва да спре да мастурбира напълно, само секс с теб. Също да е повече сред хора навън. Само да осъзнае че трябва да се бори с това и че е много грешно. След като физически не е изневерил значи те цени и не иска да те остави, но се е пристрастил към този порок. Нещата могат да се оправят, трябва да се работи активно и да има борба. Добре е да помисли в кои моменти на деня е най-уязвим към това и да се опита да се ангажира с нещо друго. Съветвам ви да прекарвате повече време заедно, без телефони и телевизия - прегръщайте се, говорете си и тн. С времето ще изгради нови навици, трябва да се научи да е трезвен и буден. Добре е и да поговори с психолог. Успех ви желая, не се притеснявай, ако имате желание ще се оправи всичко!

 
  ...
преди: 7 месеца, 26 дни
hash: 9e76c80b78
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Ами така става да... Ако бяхте с по-обикновени мъже нямаше да става това. Като се насочвате към най-добрите е нормално. И това ще се задълбочава все повече. Все повече мъже ще кръшкат и все повече (които не изглеждат нещо особено) няма да го правят. Да сте мислили преди това. "Истинския мъж тва истинския мъж онова"... Как пък една не стана изключението, за което говори, че е. Ще трябва да свиквате.

 
  ... горе^

...
преди: 7 месеца, 26 дни
hash: 705ade6fe6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Знам че звучи абсурдно, но най вероятно си чеше егото. Едва ли ще откликне на някоя от тези обяви, просто си пише така лаф да става. Съгласен съм с тебе че не е добре , но в крайна сметка ти си си го избрала.

 
  ...
преди: 7 месеца, 25 дни
hash: 380ba3dccd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   След като прочетох излиянията, застанах пред огледалото та да видя дали краката ми не завършват с кози копита, дали очите ми не са огнено червени или пък дали нямам опашка. Ами нямах. Ама защо на оборотните жени, когато се случи "нещото" винаги мъжът е подходящо демонизиран. Все той е виновен. Далеч съм от мисълта, че няма такива, но те едва ли са такова множество. Има и много свестни момчета и мъже, ама те не са атрактивни, може да са такива "загубеняци", че даже не ходят на чалготека да въртят задници и да вият протяжно в хор. Гледката ще е доста гнусна и отблъскваща. Е, такива не са атрактивни, смотльовци, така им се полага. Тъй като броят на свестните момичета /демек не оборотните/ не е безкрайна величина, то те бързо биват "разграбвани " от такива смотани момчета. Но след годините прекарани в "тумба-лумба", следва жестокото отрезвяване и тогава настава момента за персонална психоанализа. Няма как почитателките на Hot Girl Summer да не изпитат едно разочарование. Под това название се крие безкраен купон и чукане с всеки "по-финансов" където и както завърне, до пълно затъпяване. Демек да бъде високооборотна до протриване. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 7 месеца, 25 дни
hash: 3e6e023eed
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   За пореден път се убеждавам, че колкото повече се угажда на един мъж толкова по-зле. Взимай си детето и го оставяй на евтините боклуци, какъвто е й той. Намерил е идеална жена, но помиярът в него си иска боклуците. Винаги е имало подобни лекета. Важното е че щом имаш дете вече имаш всичко. Сега оства да се живееш само за себе си и детето. Тази случка ще те научи че никога не трябва да поставяш нуждите на мъжа над твоите нужди.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 25 дни
hash: de9d35beea
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Хубавите ябълки прасетата ги ядат.

 
  ...
преди: 7 месеца, 25 дни
hash: 3c3ce2fd2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Авторката съм
Ако бях сама да бях духнала веднага, с бебето обаче вече става сложно. Не искам да я лишавам, той умира за нея, а който ме пита къде съм бляла - мъжа ми беше идеален - внимание, помощ, уважение, винаги съм ималс всичко и не е имало нещо, за което да се хвана, че да се усъмня, затова и бях шокирана.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 25 дни
hash: 0afef04382
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Авторка сама си го правиш. Щом ти е сложно, значи те хрантути и сама не може да се издържаш. Затваряла си си очите че ти е било изгодно. Като си бързала да вържеш така става. Явно няма химия и двамата само външността ви е важна и секса. Такова е. Махай се от този и към следващия, но трябва пак да раждаш. Няма да се оттървеш

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 25 дни
hash: 8758b0d445
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Мацка, много ти е грешен подхода. Какво значи готвя, чистя, пускам го на дискотека? Ти да не си му майка, а той да е на отглеждане при теб? Започни да го ангажираш, за да няма време да мисли за глупости. Мъжете като се съберат на дискотека за какво мислят според теб? И то сам с приятели? Те взаимно си се надъхват и се доказват помежду си с разни завоевания. И то в бг, държавата на разврата, разводите и изневерите. Хващай си мъжа да си гледа семейството. Започни и ти да имаш нужда от внимание и почивка. Разделете си ьадълженията. И не си мисли, че като си в топ форма няма да ти изневери. На адриана лима също й изневериха. Мъжете като чраят секс не гледат колко ти е дълга косата и имаш ли плочки.

 
  ...
преди: 7 месеца, 25 дни
hash: e0d47de85e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Да де, идеален лъжлив лицемер и боклук е мъжът ти. Нямаш сила да го напуснеш, затова се оправдаваш с детето. Ами търпи си го, той няма да спре, не случайно има поговорка "Едно куче научи ли се да яде ла-на, не спира. " След време ще ти писне да си баламата в къщи и ще започнеш да му го връщаш. Ето това е чудесната семейна среда, в която ще отглеждаш детето си.

 
  ...
преди: 7 месеца, 25 дни
hash: 0a1a594eab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Не че нещо, ама за 2 години как не разбра, че си пише с други не знам...

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 25 дни
hash: 044f025980
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Връщаш се при вашите за начало. Нищо срамно няма.

Какво получаваш реално от мъжа си сега - нито се грижи за теб, нито те уважава, нито майчинството си поне можеш да изкараш спокойно.

Дори и сега делите сметките, ти чистиш, ти готвиш... А с неговите изневери както сте интимни може и неочакван подарък да получиш.

А на мъжките въпроси по-горе "Къде си бляла? " - съжалявам, но ако българката не е толкова скромна и жертвоготовна, малко мъже в наши дни ще имат семейства. Затова много жени отлагаме майчинството дълго. Не можеш да се довериш, това е. Или ще се счупиш от грижи, работа, гледане на кого ли не, докато ти се набива, че жената била глезла, по живота, а трябвало да е скромна, да е домакиня, да носела пари и прочие; или ще е някой "естет", който иска манекенка вкъщи, без грам знания за женската анатомия и психология и промените в тях и със сигурност - без никакъв такт; или ще е някой кръшкач, пияница, далавераджия, хазартен тип. Накъдето и да се обърна - жената все е избягала от мъжа си с детето.

От жената все се иска, изисква, настоява. Насреща - нищо.

По-добре го остави. Има и жени като него. Нито сметките ще делят, нито ще го гледат като бебе, нито ще му домакинстват. И "рога" ще му сложат. Всичко се връща. Ще дойде да ти се моли. Явно това заслужават такива. Дано е доволен тогава.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 25 дни
hash: 5b49000589
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   19, оправдания...

 
  ...
преди: 7 месеца, 25 дни
hash: 5b49000589
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Имаш само два варианта. Или го правиш човек, или ще си с друг, който е по твоите критерии...

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 25 дни
hash: 14d445f21c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Авторке (20) детето не се развежда с баща си. Щом търсиш оправдание през детето за липсата на самоуважение... тя е ясна работата, но не се бърши с детето.
Отвратително е! Знам, че много мъже и жени го правят "стоя с него/нея заради детето/децата"- НЕ, заради липса на самоуважение, достойнство, конформизъм.
Но така вменявате и на децата си от съвсем малки вина... и после живеят с вашите липса и внедрени страхове и комплекси.

 
  ...
преди: 7 месеца, 25 дни
hash: 5b49000589
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Зарязвай го и започни нов живот. Ще се получи...

 
  ...
преди: 7 месеца, 25 дни
hash: 755cc7e8ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Ами като много мъже, той те е лъгал лъгал... За съжаление принцът се е оказал жабок
Никой не е застрахован от лъжци, защото си била излъгана и много малко хора ще признаят това. Не си виновна ти, че е бил лъжец. Какъвто и да е един мъж обаче, ако ще ангел небесен, не се бърза за секс. Съжалявам, че цялата му добрина се е оказала маска.

Не я лишавай, нека се виждат, но тя сега е бебе, смяташ ли, че един ден ще ти прости, че си останала при него във вечно нещастие?

Ако си обича той детето няма да подлага майка му на изтезания! Детето иска родителите му истински да се обичат повече от всичко. Не жертвай и щастието си за напред, един ден ще съжаляваш, че си останала с него. Излъгал те е за съжаление, но заради децата винаги жените остават... И така никога не намират истинска обич.

А той ЗНАЕ, че няма да си тръгнеш, че си била излъгана и пак ще останеш, за това ще прави и по- лоши неща. Заслужаваш обич и спокойствие. И ще ги получиш, но как да ти кажа, Вселената помага с чудеса на смелите.

Бог да е с теб и да ти помогне да намериш щастие и обич, нещо хубаво да стане и този проблем да се разреши!

Звездичка

 
  ... горе^

...
преди: 7 месеца, 25 дни
hash: b07420867e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Е, стига де - заради чат ще си развалиш семейството? Ти сериозно ли? Въобще не слушай злобарите в тази тема.
Не си направила грешка като си му казала - напротив - поставила си ясно граница, че за теб това е недопустимо.
Но - все пак - реално нищо не се е случило. Голяма работа, че си говорил с други и било за секс.
Ти като си получавала "много предложения" - нали пак си говорила в други мъже за секс? Едва ли някой е дошъл от улицата и ти е предложил.

 
  ...
преди: 7 месеца, 25 дни
hash: 0b5d44a27d
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

32.   Избрала си си топ мъжкар. Всички кифли търсите топ мъже. Сега нямаш право да мрънкаш. Получила си своя и сега ще си се гледкате заедно до живот. А той дали ходи по чуждо не е твоя работа. Ти си му в къщата и си трай да не те изгони, че жени много. Ай със здраве.

 
  ...
преди: 7 месеца, 24 дни
hash: 95c2f43c81
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Ма какво семейство ще запазваш. Тва не е семейство. Изневерявай му и ти бе. Айде досега не си знаела, ама от тук нататък се сцепвай от секс с който си искаш. Да го духа. Каквото за него, това и за теб, поравно е всичко. И в грижите за детето трябва да участва поравно. Аз бих си довела направо някой вкъщи, какво ти пречи… той ако не иска да гледа, да спи при майка му.
Иначе се радвай, че си имаш дете. Другите и това не могат да постигнат.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 24 дни
hash: f4a0c32319
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Не си разваляй семейството. Не е правил секс. А и да е правил какво? Нали е с теб, живеете заедно, партито дава, обича и гледа детето си. Не търси проблем в себе си. Мъжете са такива. Затваряй си очите за такива неща. Отвреме навреме има нужда мъжът от разнообразие. За мъжа сексът е просто секс. Твоят мисля че само си фантазира за тройки и т. н, даже не вярвам да прави секс с друга, а само да се възбужда от чатовете. Той обича теб - затова е с теб, а не с някоя друга. Нали живеете заедно, не е тръгнал да се изнася. Имаш си мъж, не го оставяй. А и ще ти е тежко без баща на детето. Не ни разправяй колко си вървежна и красива. Жена с дете става само за секс. Друг мъж трудно ще навиеш за връзка.

 
  ...
преди: 7 месеца, 24 дни
hash: 3c3ce2fd2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Ами номер 14 се оказа доста близо до истината. Говорихме откровено и мисля, че не лъжеше. Разбрахме се, че той спира, а аз правя компромис, но ще съм с едно наум оттук насетне.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 24 дни
hash: 3efb135cbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   По закон ти оставаш в общото жилище (или дори да е само негова собственост по документи, и при двата случая се третира по един и същ начин) заедно с детето до навършването му на 18 години, така че той е този, който трябва да се изнася на квартира, а не ти и бебето. Неслучайно има закони за защита на потърпевшите именно при такива случаи като вашия. Разбира се, всичко това важи ако имате сключен граждански брак. Това жилище си остава за детето ти след това, така че да му мисли той как ще живее по квартири оттук нататък.
Не му позволявай да остава той в жилището. Ще нацвъка друго бебе на някоя, ще заживее с нея, и после детето ти остава без дом от страна на баща си. Нека си носи отговорност за действията. Използвай закона в твоя защита. Ако можеш да си набавиш доказателства за изневерите ще е от твоя полза в съда. Съд до дупка и издръжка.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 23 дни
hash: 380ba3dccd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   По някой път тези връзки извън семейството започват съвсем случайно, но много рядко на "голо" поле. Когато бях млад голям процент от връзките започваха съвсем случайно, но те се познават от преди това. Може да е след някой от така наречените "съботниците", двамата с колежката, която е поне с четири години по -възрастна, с момчето, което е на робота след завършването от няколко месеца. Седят в нейният кабинет, говорят си на всякакви теми, все по-рядко по коридорите се чува затваряне или отваряне на врати, гласовете замлъкват. Изведнъж жената става прави няколко стъпки и на връщане със закачлива усмивка сяда на коленете на момчето. Прегръща го през врата. Той колкото и да е стеснителен и срамежлив -смотан също я прегръща, но тя след голям брой целувки, го повежда към дивана в дъното на кабинета. Може пък да е било късно вечер, на празнуване на рожден ден на зам. началничка на технологичният отдел, където се произвеждат изделията, в които момчето/мъжът е един от отговорните конструктори.. Схемата е почти същата и връзката продължава епизодично повече от две години. Може пък всичко да е започнало на някакъв празник в института, в който работят, но ведомствената охрана е спряла асансьорите и изключили осветлението, и те слизат внимателно по многобройните стъпала. Колежката е с ботушки на високи токчета, но залита и колегата, който е пред нея успява да я хване и задържи, но тя е така залитнала, че нейните устни попадат върху неговите. Така хванати за ръце стигат до партера. На другият ден са малко гузни и някак се гледат под вежди, но като, че ли искат да се докосват, уж случайно. Може пък всичко да е започнало на някакъв симпозиум в домът на учените "Жолио Кюри", когато няколко колеги кротко попийват водка, а момчето /мъжът, по принцип не пие, някак съвсем случайно една колежка минавайки зад него му казва "Не пий и след десет минути ще те заболи глава и трябва да си вземеш аналгин, аз ще съм в стаята". Може пък да е било когато, той е бил така добър, за да занесе голям хонорар на колежка, в горещ летен ден, а тя е в отпуск, но го посреща в толкова прозрачно мини -халатче, че то повече показва, отколкото скрива. Всичко това се случва не за една година, не и за две, а някъде за над 7-8 години. Трябва да се каже, че младият мъж много обича дъщеря си и съпругата, безкрайно държи на тях. Срамежлив и стеснителен, някога тренирал на девет години джудо и две бойно самбо в десантен батальон. Възпитаван е в пуританско семейство, . Всичко това се случва някъде по време на последните години на социализма. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: 02b3c35650
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Има доста коментари, явно е много популярна темата. Човешката природа е доказано полигамна и много често така наречените Изневери допълват връзката, вместо да я развалят. Щом се грижи за семейството и не иска да се разделяте, къде е проблема? Има много злобни и обидчиви хора, които за всичко искат да съдят другите, там е Големият Проблем!

 
  ...
преди: 6 месеца, 1 ден
hash: 0c69a5bee5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Женен мъж сам на дискотека??? Пълен абсурд!!!
Така е като се правите на много либерални.
Бракът е отговорност, а не единият вкъщи, а другият да си вее свободно байрака.
Който иска да се развява, не прави деца.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: 044f025980
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   Много интересни коментари и двоен стандарт.. "Голяма работа", "Един чат", "И да е изневерявал, какво толкова, нали се грижи за теб"..

Ако тя беше изневерила, щяхме да четем псувни и обиди и съвет към мъжа направо да я изритва и ако може да ѝ вземе децата. И пак жената виновна, че си е "избрала топ мъжкар"..

Само чат, но какъв чат точно. Едно е да си обсъжда "живота, вселената и всичко останало" с познати от 100 години жени, друго е описаното. И ако си беше писала с други мъже авторката, даже и "приличен" чат, пак щяха да я съсипят с критики. Това не са някакви снимки на разголени жени из нета, човекът си воси активни кореспонденции с жени.

И най-гнусното е, че го разбира с малко бебе в ръце. Точно като е вързана, все още невъзстановила се, с бушуващи хормони и уязвима. 2 години е вършал този - с бременна жена до себе си и родилка после. Няма къде да мърда вече, няма връщане назад.

Не знам дали сега, с бебето, е удачно да се разделят. Но той няма да се промени. Просто ще се прикрива по-добре. Но аз повече с такъв не бих легнала. След такива лъжи и гавра, в първия възможен момент бих била шута.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker