За пореден път ме мотаят - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121389)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За пореден път ме мотаят
преди: 8 месеца, 22 часа, прочетена 952 пъти
Привет!
Пиша ви с иск за съвет, защото попаднах в странна ситуация и искам да постъпя правилно.
Бях на почивка с аверите и в съседния хотел беше една моя приятелка с нейните приятелки.
За 4 дни прекарахме доста време заедно, важно е да подчертая, че тя ме търсеше. Говорихме си за много неща, смяхме се и аз постепенно си хлътнах по нея. Тя също изглеждаше да има интерес, усещам когато жена ме използва и този случай не беше такъв, а и тя е прекалено срамежлива и добродушна, че да използва хора така. С нея се познаваме от известно време и мисля, че имаме всички шансове да сме заедно.
На последния ден реших да действам, тръгнах да я целувам, но тя се засмя и ме помоли да не прибързвам, защото се занимавала с някакъв. Да, дочух за този още от предните дни, но тя ми каза, че бил скучен и не мислела, че ще се получат нещата между тях.
Не се предадох и след като се прибрахме й писах да се видим. Тя прие, даже тя избра мястото, но сутринта в деня на срещата ми се обади да ми каже, че се разболяла. Не ме излъга, защото наистина не звучеше добре, гласът й също беше спаднал. Така си изпуснах шанса, защото заминах за командировка на следващия ден за една седмица, а пък тя замина на втора почивка докато аз бях там и през това време си писахме много, пращахме си тъпи рийлчета в инстаграма и се разбирахме къде ще ходим след като се приберем. Преди обаче да се разберем, обща позната ни покани нас и други общи познати на рожден ден, къща на село, и се разбрахме там да се видим. Но късно вечерта преди рождения ден ми се обади да ми каже, че полета й закъснявал и щяла да кацне в България доста късно и нямало да успее да дойде, защото за това село щяхме да тръгнем рано сутринта. Съответно аз се вбесих, но нямаше какво да направя и се примирих, че отново няма да я видя. Тогава почнах да си мисля, че май нещата няма да се получат, защото ако тя имаше интерес, щеше да дойде. Реших да не се натоварвам и да си изкарам добре на празника и не я търсих. От време на време си писахме и в деня, в който си тръгвахме от селото я питах дали мога да мина през нея да й дам някакво сувенирче от рожденичката, под предстекст да я поканя на среща направо на живо, не ми се овърташе повече. Тя много се зарадва и каза, че си е вкъщи и да ида. И след като наближих адреса й, й се обадих да я питам дали остава уговорката и тя каза, че остава, но вече не била в тях, а на друг адрес и ми го даде. Отидох на адреса и тука идва интересната част. Слезна пред блока заедно с оня скучния пич и почна да ме прегръща и да се прави на заинтересована как е минал рождения ден и да ми се извинява, че не е успяла да дойде, и в този момент си подпря лакътя на рамото на момчето. При което аз избеснях още повече и им казах, че съм скапан от пътя и им пожелах лека вечер. Много мразя да ме правят на маймуна, от нея не го очаквах. Мен ли ме провокира, него ли, забавлява се на наш гръб ли... само тя си знае. И тук въпроса ми е: да продължавам ли изобщо...? Май не, нали?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 8 часа
hash: 542624d63a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Мъжко поведение от жена. Какво очакваш за 4 дни флирт и писанки? Предложение за брак? Да е родила вече от теб?
Щяла да дойде, ако искала от самолета. Как? С парашут ли да ти кацне в ръцете? Да се телепортира?
Бързата работа е срам за майстора. Забавното е, че ако беше наистина скромна, тиха, без други задявки, щеше да я подминеш с погнуса.

 
  ...
преди: 8 месеца, 6 часа
hash: db2b97e1db
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Какво ти има човек? Тя е неадекватна по цялата глава, а ти си седнал да търсиш логика в болен мозък, чак питаш? Какво питаш?
Запомни от мен едно: покрай глупави и болни хора, ще се чувстваш все глупаво и неловко търсейки логика в хора, които бе влагат такава. Следствието е че ще грохнеш психически, само защото се занимаваш с кретени.

 
  ...
преди: 8 месеца, 2 часа
hash: 882c8557b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Да не ти пука, има такива хора, но има и коректни хора, търси такива и ще имаш щастлив живот, всичко си зависи от теб.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 28 дни
hash: 763bd6047d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Може и да излезне нещо кой знае щом е слезнала със "скучният тип" пред блока със сигурност търси реакция ти, ако им бяха сериозни нещата нямаше и да разбереш къде е. Все пак едва от 4 дни сте били да речем по близки, но това е супер кратко време. А ти не си я поканил на среща и да сте само двамата, така че ако наистина искаш да се получат нещата предпреми по сериозни действия.
Не се отказвай така лесно и не си набивай излишни филми. Успех!

 
  ...
преди: 7 месеца, 27 дни
hash: 053ba7a383
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Тази е ид-отка. Няма какво да разсъждаваш върху действията на един прост човек. Не виждам как ще си щастлив с нея. Тя малко или много си го играе на к*рве. Оставяй я.

 
  ...


...
преди: 7 месеца, 27 дни
hash: 91dfc3d53a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Издънил си се някъде пич и те е надушила.

Ако е искала да те такова, не самолет а совалка от луната щеше да хване за да стигне до теб. Ти най-добре познаваш себе си. Прецени си сам къде си се издънил и работи над това.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 27 дни
hash: c11f9261b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Тази те размотава, ти и играеш по свирката. Търси внимание и удобрение. Големи шматки сте днешните мъжленца. На мен не ми ли пуснат на първа максимум втора среща блокаж и да върви майна си райна. Риба в морето колко искаш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker