Как да си помогна? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121377)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14386)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6482)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да си помогна?
преди: 7 месеца, 28 дни, прочетена 733 пъти
2013г. приключи приятелството ми ако може така да се каже със едно момиче. Тогава бях на 14 а сега съм на 24 и съм семейна. Но и преди години и сега също ми липсва това момиче. Когато й гледам във инстаграм снимките и ми става тъжно. Тя ме предаде и разбрах че никога не ми е била истинска приятелка. Не искам да ми е тъжно за нея. Тя също вече е семейна. Има си други приятелки. Трябва ли да отида да психолог или това може да се оправи по някакъв начин. Дайте съвет и не ме съдете. Писах й няколко пъти по месинджър но не отговори. Няма желание така е, веднъж я видях на центъра и казах че съм й писала, и тя каза че ще провери но така и не ми отговори. Писах на нейна приятелка но тази приятелка след няколко изречения ме блокна без причина. Вече не я търся но ми липсва и вече три, четири пъти я сънувам. Тази нощ също я сънувам. Искам да спра да мисля за нея и да не ми е мъчно. Тя не ми беше истинска приятелка и се разбра със времето. Една година си общувахме и това беше всичко. Само защото веднъж едно момче й скъса чантата и аз не знам какво ми стана и се засмях и казах
"Йее скъса се" и от тогава тя ме погледна лошо, скарахме се и на другия ден седеше до друго момиче което не познаваше. Целия клас беше против мен а аз бях напълно сама. Но аз съм простила отдавна. Просто искам да спра да мисля и да ми е тъжно. Няма смисъл

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 месеца, 27 дни
hash: cc10ceaf9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   И на мен ми е мъчно за една предателка от миналото, та те разбирам напълно. Тя настрои всички от групичката ни против мен. Само че не бих я потърсила никога. Змия, ухапала те веднъж, ще те ухапе и втори път. Търсиш приятелките на жената, която те е предала, те те блокират, защо се унижаваш? Не ти трябва психолог, нормално е човек да се сеща за миналото, но не прави грешката да й пишеш, няма нужда да й гледаш Инстаграм или каквото и да е било.

 
  ...
преди: 7 месеца, 27 дни
hash: 7ec5d564ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Игнорирай тези мисли, няма смисъл да се сещаш за нея, не ти е приятелка, продължи си своя живот и търси коректни хора за общуване, има такива, запиши се на рисуване, животът да ни е забавен, зависи от теб.

 
  ...
преди: 7 месеца, 25 дни
hash: 3292373302
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Блокирай я, махни всеки спомен за нея и всичко което ти напомня за нея, представи си живот в който не се чувстваш по начина по който се чувстваш заради нея. "Вън от поглед - вън от мисли".

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 25 дни
hash: 07382b1537
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Нормално е да ти е сърдита след като си се радвала че чантата ѝ се е скъсала. Аз също бих се почувствала зле някой да се радва на мои неприятности.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker