Грешен ли ми е подхода към жените? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121553)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18614)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Грешен ли ми е подхода към жените?
преди: 8 месеца, 8 дни, прочетена 1572 пъти
М25, знам, това е поредната история, в която някой се жалва ама имах нужда да споделя някъде. От 3 години съм сам и не мога, и не мога да започна връзка, и това много ми влияе. Като тинейджър и малко след това не съм имал проблеми, бил съм с достатъчно гаджета, и съм бил бил с достатъчно жени, но някак си вече като израснах и станах по-сериозен просто всичките ми способности да се оправям с жените изчезнаха. Опитвах се, било то в университета, в общежитието, в кръгове от приятели, в тиндър, на работа, всички възможни канали.

Често срещана ситуация ми е да се харесаме с някоя (уж), да имаме някакъв момент на близост, било то моментна тръпка (докосвания, погледи, натискане, понякога и секс), да им личи, че имат някакво привличане към мен. Каня ги да излезем, излизаме, прекарваме си супер заедно, срещи мрещи и накрая просто да ми кажат, че не са готови за връзка и това след като са ми дали само позитивни сигнали до тоя момент, не ги занимавам след това, щот знам много добре, че ме режат по мек начин. Не знам, не ми пречи да ме режат, не са ми длъжни, ама не е нормално това да се случва 3 години подред вече. Как пък все са объркани или в "етап". Понякога се чудя дали просто не се държа прекалено добре с тях или действам прекалено традиционно, смисъл гледам всичко да е точно, да си прекараме добре, да се смеем, да покажа мъжко отношение (поне такова в каквото са ме възпитавали), не съм груб, позитивен съм, показвам самочувствие, не се стискам, не влизам в теми за бивши, пари, политика, травми, лични проблеми и т. н.

Като някакъв парадокс ми е в главата, показвам интерес, ама щото показвам интерес те се дърпат, ми как да стане като не показвам интерес, прекалено традиционно ли действам така да се виждаме на срещи, да търся комуникация, да искам да станат нещата, по хаотични ли трябва да са отношенията, вече и аз не знам. Да играя някакви игрички на топъл, студен не ми е по вкусът.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 7 дни
hash: 5b68cb1d5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   А какви сваляш? Кифли с хиляда снимки в соц. мрежи и лайкове от стотици мъже? Типаж кухи жени, които освен за мол, гримове нямат други теми? Чалгарки и мятащи се по кръчми? Те такива са готови за връзка, но с богаташ.

 
  ...
преди: 8 месеца, 7 дни
hash: bf3c53c369
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Питай една-две след време, защо са се отказали, чисто информативно, вероятно с някои поддържаш контакт и ще си отговориш. Може проблемът да не е в теб като човек, учудващо много жени започват връзка само след като видят, ще човекът отсреща е богат има и други фактори, подобни които не касаят характера ти.

 
  ...
преди: 8 месеца, 7 дни
hash: c7c4d1488d
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Ооо ти много добре знаеш отговора. Обикновено господата винаги "не сте готови" за връзка. Обаче когато жена ви изиграе с вашите номера е кофти, а?

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 7 дни
hash: e5656c27e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   За да е така си в неподходяща среда, нещо щом не дава резултати е заради това, намери си курс по рисуване, танци или мода, така ще имаш хубава среда и ще откриеш готини хора, държиш се както трябва, тези не ти отвръщат защото са неподходящи за теб, не обръщаи внимание, готиното, отношение е класика.

 
  ...
преди: 8 месеца, 7 дни
hash: 32ac1753c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   В абсолютно същия омагьосан кръг се въртя и аз като теб! Само че съм на 30 с времето става все по-трудно защото и претенциите им се вдигат съответно на възрастта ти. Айде ти поне на 25 още имаш шанс с някое момиче, тъй като не се очаква на 25 да си турбо преуспял и да вадиш луди кинти! Незнам къде е проблема и аз имам чувството, че жените вече не искат връзки, даже и секс почти а само да ги водиш насам-натам и да плащаш! Е уж тя си има парички ама нали ти си мъжа беее айде от теб да мине тоя път и така всеки път! Няма нищо насреща освен високи критерий и физиономии! Разкарват те, мотаят те и ти губят времето и парите все им е малко! Наще вече ми пилят за жена и деца много повече от колкото когато бях на 25 а то беше скоро! Да де ама как да стане, то всяка с която се опиташ си вири носа и ти се подиграва. Кво иска тоя от мене сега няква такава тъпа мутра ти се прави насреща! Има и нещо друго да знаеш, че повечето наши моми си имат по някой таен тъпкач, който е умело скрит от обществото и за който почти никой не знае! Та тя не е неначесана и не си дава зор за някой както ние седим сами като кучета и никой не дава пет пари!

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 7 дни
hash: 2dc40d7237
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Не е проблемът у теб.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 7 дни
hash: 38ceb8f8eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Свестен си, а попадаш на боклуци това е проблема, но техният ти си наред.
Бих те взема за мъж сериозно! спокойно жена съм.
Някои дами като видят добро момче и се възползват и точно това правят с теб.

 
  ...
преди: 8 месеца, 7 дни
hash: d587bd735f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не звучи като да правиш нещо грешно, може би просто сваляш грешния тип жени. Помисли имат ли нещо общо като външност, характер и т. н и ако е така, просто смени таргет групата. Къде ги търсиш също е важно. В дискотеката ще срещнеш едни жени, в някакъв спортен клуб втори, в музея трети и т. н. Помисли какво искаш и действай.

 
  ...
преди: 8 месеца, 7 дни
hash: 9e02869005
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Глей ся, две-три погледчета. Чашка за нея на масата и. Повече погледчета няма. Като се разпусне и си пийне, просто стани, посочи я с пръст и направи жест да те последва. Поне всяка втора ще го направи
Не ми благодари...

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 7 дни
hash: 53a52365b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Прекалено си сериозен и ги отблъскваш.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 7 дни
hash: 0e01faa7ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Има вероятност да те приемат за мъжка курва - как стои въпросът в социалните мрежи - имаш ли много жени "приятелки", слагаш ли се на много и т. н. Споделяш, че като те опознаят се дръпват, вероятно заради миналото ти, или настоящо поведение в социалките. Обикновено повечето жени не избираме за партньори мъже, които се слагат и пробват наред. Предпочитаме човекът до нас да е с нормално до обрано поведение.

 
  ...
преди: 8 месеца, 7 дни
hash: 50d0f2baee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Може би отчаянието се е изписало на лицето ти, а това, както знаем, отблъсква жените.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 6 дни
hash: 88810b6773
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Задушаваш ги, много говориш, правиш резки движения, кретен си, глупав си и още един куп други подобни.
Жените харесват бавните движения, мъжът да не говори повече от тях, да знае какво прави, са не е лепка и тн.

 
  ...
преди: 8 месеца, 6 дни
hash: 5708bb927e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   11 аз като имам 40-50 приятели, нормално изглеждащи и дори не красиви Филипинки в инстаграм и нито една от нашите джукести шаврантии от тях и мен ли ще сложите в тази графа? Това да дебнеш някой по интертен и да изводи ми звучи някак несъстоятелно. Има мъже, които даже нямат профил а са си оъебали на курви и проститутки.

 
  ...
преди: 8 месеца, 6 дни
hash: b29d7e8a57
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Авторе,

грешен ти е подхода. Вече сме 2023 година, не 1920. Положението е такова каквото е, а не КАКВТО ТИ ИСКАШ ДА БЪДЕ. Остави пожелателното мислене, и аз искам дядо Коледа всяка година да влезе през комина и да остави нещо под елхата, ама....

Като цяло си наясно, знаеш за динамиката. Обаче ето тук са ати двете основни неща, цитирам:
", срещи мрещи и накрая просто да ми кажат, че не са готови за връзка "

изобщо НЕ ТРЯБВА ДА ПОВДИГАШ въпроса за връзка. Това показва пълно отчаяние от твоя страна. Този въпрос се повдига от жената, и то след 3-4-6-10 месеца, според зависи. За каква връзка говриш, ти въобще не познаваш момичето отсреща, и ТЯ ГО ЗНАЕ МНОГО ДОБРЕ (че искаш да я чукаш). Ти просто искаш да я опънеш, бъди честен със себе си, не я лъжи, не лъжи и себе си. Наслаждавай се на времето с нея, закачай я, дразни я, виж дали струва нещо повече от един секс в този процес. Слушай какво говори, как се отнася с хората около нея, поведението ѝ, колко пие, и въобще всичко което никога не си се сетил да наблюдаваш. Нека тя си говори ти слушай (или се прави че слушаш).

И всичко това е свързано със следващото:
"Да играя някакви игрички на топъл, студен не ми е по вкусът. "

Ако искаш - такива са правилата. Същото като ловиш риба - тръгнеш ли да дърпаш рязко и постоянно и влакното се къса (или въдицата чупи). Да Играеш тази игра е най-приятното нещо на света, не отнемай това удоволствие на жената, нито своето. Това е същността на процеса на ухажването. Ясно е че всички мъже искаме нещата да са: виж ме, това съм аз, това предлагам, готин съм, не лъжа, сваляй гащите. Ами не става така.
СКучно, предвидимо, студено, рационално. Къде са емоциите?

И с колкото повече жени ЕДНОВРЕМЕННО се знаимаваш - толкова по-лесно е. Все едно си на пазара - оглеждай плодовете, опитвай ги, и ЕДВА СЛЕД това се пазари за цената.
Ти в момента виждаш една слива/праскова, и веднага искаш да я купиш. Какво правиш ако се окаже че има червеи вътре?


Заложи на сигурното! Избери младите девойки!

 
  ... горе^

...
преди: 8 месеца, 6 дни
hash: 2b56bf2d9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Вероятно се държиш прекалено добре с тях.

 
  ...
преди: 8 месеца, 6 дни
hash: 357dc5d003
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   "не мога, и не мога да започна връзка, "
Прочети детската книжка "Слончето от цирка".
Съвсем сериозна съм!

 
  ...
преди: 8 месеца, 6 дни
hash: d5196a13be
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   9 - Това в кой филм го гледа? Ха-ха-ха!!!

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 6 дни
hash: e22d6ce09c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Номер 5 доста добре го е обяснил, но ще добавя и аз нещо. Първо, и аз съм на същото дередже и съм горе-долу на твоите години. Бях в няколкогодишна връзка до сравнително скоро и от половин година се опитвам да излизам с момичета на моята възраст или дори и по-старички. Някак си всичко ми изглежда по-сложно и безнадеждно от колкото преди години. Преди 2-3 години ми връзваха като им пишех по фб и други платформи, в тиндър имах мачове, сега няма абсолютно нищо. За половин година нито ми връзват когато си говоря с тях на живо, нито по фб, нито в тиндър имам мачове, нищо. Намирам го за странно защото не считам, че съм по-непривлекателен даже обратното... По-уверен съм от преди във възможностите си, имам опит, изглеждам по същия начин както и преди но честно до сега имам почти 0 успех. Съсипаха я тая държава, ама без майтап. Всичко вече е гробище, включително и отношенията между половете.

Междувременно обаче типове като онзи Георги от Стара Загора и много такива като него се къпят в женско внимание и жените тук пишат истории само и единствено за криминални контингенти ако не си забелязал. За мъже които поне напомнят донякъде за хомо сапиенс явно няма нищо вече.

 
  ...
преди: 8 месеца, 6 дни
hash: 570993197d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Как да те харесат като не си дилър, сводник, бияч или мутра? Имаш ли БМВ или Мерцедес? Хвърляш ли салфетки в дискотеката? Това са много важни въпроси и ако отговора е НЕ, забрави българка да те хареса.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 4 дни
hash: 7c37fb3b63
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Подкрепям номер 7.
Жена съм и бих се радвала да попадна на мъж като теб.
Проблемът не е у теб, а в жените на които попадаш. Явно не са подходящи за теб.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 2 дни
hash: 9e1dddcfe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Подходът ти е ОК, лицето и и ръстът са ти грешни. Демек не си хубавец.

 
  ...
преди: 8 месеца, 2 дни
hash: 92c0bf2ac1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Момичетата имат нужда от внимание.
Жените имат нужда от уважение.
Има жени, които нямат нужда от нищо, тези жени са "невъзможна" хапка за... кой да е да речем.
Иначе основна разлика между мъже и жени е:
Жените искаме "лошото" момче, което да се държи добре само с нас.
Мъжете искате доброто момиче/жена, която да се държи "лошо" само с вас.

 
  ...
преди: 8 месеца, 1 ден
hash: 49adba3c79
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Тази древна игра, започната от прастари времена, в настоящият момент стана силно меркантилна. Аз съм от по-старото поколения, когато взаимоотношенията момичета -момчета 8 жени-мъже, бяха поставени на друга плоскост. Вярно, че и тогава се срещаха случаи с търговска ориентация на отношенията. Тогава нямаше социални мрежи, а когото харесваш момиче по някакъв начин го държиш за ръката гледаш го в очите и говориш, честно, без игрички. Някъде към краят на гимназията момичетата добива визия и държане на млади дами, а ние момчета си оставахме момчета с редни изключения. Да не се забравя, че след гимназията момчетата независимо дали са приети да следват или не отиват в казармата, така, че тяхното емоционално и социално развитие попада в един застой. Аз бях от категорията загубеняци, срамежливи и пъпчиви-с една дума не ставам за нищо. Та така ми вървеше и живота училище, джудо, учене в къщи, четене на книга, малко телевизия и така всеки ден, след ден. Ако ходех на кино, тогава по -някога с мен идваше съседското момиче, с което сме израснали от малки деца. Тя е дъщеря на генерал, с нея си разменяхме марки като малки, разменяхме си книги за четене, ходехме на кънки. От нея не се срамувах, можех да си говоря спокойно. Лятото преди казармата за пръв път целунах момиче, по -точно тя ме, аз нямаше да посмея. След това школа, десантен батальон, уволнение и начало на нова социализация. Опит с момичета близък до нула. Тогава вече започваше трудното. Изключително благодарен съм на една млада жена, вярно към 10-11 години по -възрастна от мен и бивша колежка, която ми показа какво е секс. Следване, спортуване, контакти с момичета, основно групата и на бригади, даже на международна с латвийско момиче. Нямаше социални мрежи, имаше личен контакт, без просташки изпълнения. Музиката, на която се танцуваше беше на Битълс, Ролинг стонс, Доорс, Юрая Хиип, Диип пърпл, Форинър, Алфавил, , Модър токинг и т. н., липсваше чалга, просто я нямаше. Съществуваше сръбска чалгоподобна, която се слушаше от шофьорите на на ЗИЛ-овете, понякога на гръцка по морето. В института, в който бях научен сътрудник тези последни бяха немислими. Колежките бяха умни, културни, възпитани инженери. Някои спортуваха. Да имаше връзка с тях, които се случваха я на симпозиуми или конференции. Понякога всичко започваше съвсем случайно на някой рожден ден. Така течеше живота. Тези отношения не се формираха на основата на финанси, а на взаимно привличане. Просто финансовите възможности бяха доста изравнени, а понякога на жената бяха и по -голями. Някои продължаваха по1-2 години. Е, бяхме на 28-32 годишни. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 1 ден
hash: 495ade5260
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Нямаш достатъчно кинти. Нямаш собствено жилище и скъпа кола. Това гледат жените, когато опре до връзка. Обичат и те да се чукат и затова имаш успехи за едното спане, за сериозна връзка обаче търсят тъпкач, който да плаща сметките. Особено по-хубавките, които постоянно са обект на мъжко внимание и могат да избират. Напоследък обаче забелязвам и как твърде посредствени момичета имат някакви брутални изисквания. Поне българките са така.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 13 часа
hash: de9324621c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Просто жените с времето натрупват емоционален багаж и стават много щекотливи. Не е в теб проблема, ти си праволинеен, искаш връзка, семейство и деца, което е най-нормалното. Да ама в техния мозък, на подсъзнателно ниво нормално=скучно.

Замисли се, до вчера ако я е е*ал напомпан дилър докато и двамата са пияни и надрусани до козирката, после я е карал с 200 по някой разбит път и двамата са били на косъм от смъртта, тази същата колко ще се развълнува от някакъв плах младеж с вратле колкото молив, който си цъка 8 часа на компа и в 10 вечерта си пие млекцето и си ляга? Естествено, ако я питаш, ще каже, че иска свестен тип, а не изрод, но в 10 от 10 случая ще се нае*е с изрода.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker