Защо задължително срещите трябва да са в заведение? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121306)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо задължително срещите трябва да са в заведение?
преди: 7 месеца, 19 дни, прочетена 11475 пъти
Защо всички ходят на среща, особено на първа среща, в заведение? Как стана така, че кръчмите държат монопола върху срещите. Защо не може на друго място? Дайте предложения - къде може да се проведе среща с жена/мъж освен в заведение?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 119

преди: 7 месеца, 19 дни
hash: 5e357a2ff6
гласове:
1 2 3 4 5
  (93 гласа)

1.   Ами като не се познавате добре естествено, че трябва на оживено място. Никоя жена няма да тръгне да се завира по парковете с мъж, когото малко познава. Ето виж кифльо още няма жена. Той си пада по разходките.

 
  ...
преди: 7 месеца, 19 дни
hash: 061976455e
гласове:
1 2 3 4 5
  (95 гласа)

2.   Това и аз съм се чудил, особено що се касае за млади хора, примерно под 30. Не е нормално преди 21 да се срещат в заведения.

У нас това е станало правило, заради меркантилността на българката. Първото нещо, което ти гледа, е колата. Даже ако не ѝ хареса, няма да стигнете до вечеря в кръчмата. След това гледа дали можеш да плащаш и чак тогава си казва "Аха! Значи този става. ". В допълнение цяла вечер трябва да можеш да ѝ четкаш егото. И чак след това е възможно да стане заварката.

 
  ...
преди: 7 месеца, 19 дни
hash: 0fb6fdd68b
гласове:
1 2 3 4 5
  (63 гласа)

3.   Важното е да сте СЕБЕПОДОБНИ като нравствени ценности и сходни виждания за живота. Срещате те там, където и двамата желаете. Няма такова правило, че срещите са задължително по заведения и ресторанти. Ако обичаш разходките на чист въздух и сред природата, ще ти подхожда жена, която също ги обича. Аз също обичам разходките, колоезденето, разговорите на разнообразни теми, съответно съм обвързан с умна жена със спортно телосложение и с общи интереси за бъдещето, които ни събраха заедно. На първата ни среща аз извървях 12 км, а тя 8 км, защото преди и след срещата ни аз вървях от и до моя квартал повече километри. Това не ни попречи да отседнем и в сладкарница по някое време, като тя сама настоя да заплати своята сметка. Без условия за пари, коли, апартаменти, мускули и прочее, а само с изискване мъжът насреща ѝ да се отнася добре с нея и да притежава добродетели. Така правят нормалните работещи жени, притежаващи чест и достойнство. Готованките и мрънкачките обаче правят точно обратното: гледат на мъжа сметкаджийски и именно заради надменното им поведение никой свестен мъж не ги желае за трайни отношения.

Ако някоя жена изрично напира да я водиш по заведения, без да сте се опознали и без да сте вече във връзка, и с намек, че ако не ѝ угодиш, няма да има среща, тогава изборът е твой: или ще я оставиш тя да те води и по този начин да не те усеща като мъж, способен да взема сам решения, или ще заявиш, че държиш опознаването ви да е непринудено и по естествен начин, а не с поставяне на парични условия от нейна страна. В случай, че тя нагледно покаже, че сте твърде различни в това отношение и настоява да си редови плащач с близо 99% вероятност никога повече да не се видите, след като веднъж или дваж се вържеш да я водиш за твоя сметка на ресторант или заведение, просто я остави да си търси други баламурници.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 19 дни
hash: 3b1527b366
гласове:
1 2 3 4 5
  (97 гласа)

4.   Тоест искаш да ти излезе евтинко. И без това на първа среща не купуват цветя, сега пък и от друго гледат да спестят.
Може и на кафе да е, но наистина е добре да е на оживено място.

 
  ...
преди: 7 месеца, 19 дни
hash: 9ff7140f51
гласове:
1 2 3 4 5
  (54 гласа)

5.   Винаги съм си правила срещите в някое кафене. Да е оживено и безопасно. Не мисля, че първата среща трябва да включва и вечеря, но ако някой ме покани на разходка в парка ще ми светнат много лампи. Очаквам мъжа да може да плати поне едно кафе, още повече ако е инициатор на срещата.

 
  ...


...
преди: 7 месеца, 19 дни
hash: 5acd5dd70e
гласове:
1 2 3 4 5
  (43 гласа)

6.   От канещия за среща зависи, къде ще покани. Работата е там че обикновено мъжете канят, вероятно искат да покажат че могат д аси позволят лукс и затова на първите срещи избират по луксозни заедения.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 19 дни
hash: cdefcfea56
гласове:
1 2 3 4 5
  (42 гласа)

7.   Еми зависи какъв тип човек си и какъв тип е жената. Има хора, за които е окей да отидат на разходка/ планина или някакъв тип излет или парк за първа среща.
За мен лично вечеря е бил най-добрият начин, защото така можеш да прецениш дали си пасвате като разговор. Ако можеш да прекараш два-три часа на маса с някого и да поддържате разговора без да се налага да правите нещо, значи имате общи теми, интереси и т. н. и сте си достатъчно стимулиращи на интелектуално ниво и ви е приятно просто да си говорите. Ако стане скучно или разговорът се изчерпа бързо, значи не сте си достатъчно интересни взаимно. А трябва да сте си интересни, защото в по-голямата част от времето, ако влезете във връзка, няма да сте в лунапарка или да изкачвате планина или да карате картинг и някакви подобни високо стимулиращи дейности.
Но все пак говоря за хора над 25. Сега ако сте тийнейджъри или студенти, естествено че няма да мъкнеш момичето по ресторанти и разходка в парка е окей. Но си има и хора, за които цял живот това е нормално. Кой както си го направи.

 
  ...
преди: 7 месеца, 19 дни
hash: 2f3f342a1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (46 гласа)

8.   Защото хората са NPC. Следват това, което им казват Американските сериалчета (реално от тези сериалчета идва моралния компас на хората в колонията БГ. )

И това не са срещи, а по-скоро интервюта за работа.

"Ти кво ще ми дадеш!? " е идеята на всичко.

И всеки иска да купи евтино повече.

Тва е работата.

Лично аз мразя барове, кафето и т. н. Не ми е яко там.

Разговорите са винаги банални, фейк и т. н. Шумно е. Всеки фейк педал и пенда те гледа злобно и анализира: "тоя кво има са... дрехи, телефонче... "

Всеки се преструва, че е нещо, което не е. Това са реално първите срещи.

Реално никой не е специален. В същността си хората са едно и също нещо.

Но трябва опит и мъдрост да го видиш.

 
  ...
преди: 7 месеца, 18 дни
hash: 754ac9bf71
гласове:
1 2 3 4 5
  (41 гласа)

9.   Не е задължително, аз процедирам по следния начин.
Първа среща - в парк, оживено място, има хора винаги, лежерно, не повече от 2-3 часа. Ако има интерес, ще го разбереш.
Втора среща - кафе, пак лежерно влизате в по-интересни теми, по лични неща, и вече ако след втората среща има интерес все още и видижш, че е серизона.
Трета среща заведение, тука вече, че видиш дали е сериозна, често се стига и да секс след това. Но много зависи от жената и каква са й интересите, водил съм ги на срещи и по планините, като цяло няма правилно грешно. Водя се по мотото, тя ако има желание ще намери и начин.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 18 дни
hash: e748424696
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

10.   До коментар 1. Това изобщо не е вярно. С бившата ми приятелка първо се разхождахме из града, в центъра, на оживено място. Чак на третата среща седнахме на кафе.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 18 дни
hash: c78a618484
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

11.   Не търси логика. Така е прието. Понякога нещата се водят от порядките, не от логика. Иначе ще изглеждаш странно.

 
  ...
преди: 7 месеца, 18 дни
hash: e90670b8fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

12.   Не е задължително, просто е добре да е някакво неутрално място, защото все пак все още не се познавате.
Аз лично съм ходил на първа среща в кино... направиха ми свирка... естествено беше и последна среща.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 18 дни
hash: fd272f0ca5
гласове:
1 2 3 4 5
  (44 гласа)

13.   За да може мъжът да покаже възпитание и платежоспособност

 
  ...
преди: 7 месеца, 18 дни
hash: 028fdf66e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (38 гласа)

14.   Хубаво е да бъде на оживено място, както номер 1 казва, но не е задължително да е в заведение. Може да е в театъра, на концерт, на кино, на конна езда и т. н. Зависи от жената и нейните интереси, както и от твоите. Аз, например, досега съм имала само една среща в заведение, която прерастна в 11-годишна връзка след това. :)
Просто се видяхме след работно време късно вечерта и нямаше особен избор на места, които да посетим, затова се видяхме в денонощния Макдоналдс до моста на влюбените на по картофки. Поприказвахме си, хапнахме, после се разходихме из центъра на града малко. Хареса ни срещата и после имаше и втора, и трета, и т. н. докато не започнахме връзката си.
Според мен не е важно да е в заведение, но е удобно и за двете страни понякога. Не знам какво те притеснява, като цяло. Че ще ѝ платиш сметката ли? Ако е това, просто отидете на място, където ще можеш да си позволиш да ѝ вземеш едно кафе и толкова. На нашата първа среща, за която ти споделих по-горе всеки си заплати неговата част и никой не е искал каквото и да е от другия, затова не съм сигурна какви са ти притесненията...

 
  ...
преди: 7 месеца, 18 дни
hash: c42c28a285
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

15.   Навсякъде, в парка или на някоя забележителност.

 
  ... горе^

...
преди: 7 месеца, 18 дни
hash: c2957212f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (60 гласа)

16.   Сега ще се появят хиляди мъже, които ще кажат колко хубаво е да се видите в парка, естествено за да не дават пари за заведения. Никога ама никога не съм ходила по паркове и по гори с човек, който не познавам или едва познавам на първа среща. Той може да е някакъв психопат, луд или кой знае какъв. И ми се втълпява как аз трябва да тръгна по паркове и по гори с него, понеже не му се дават 5 лева за едно кафе. Аз трябва да рискувам собствената си безопасност, защото на някаква скръндза не му се дават пари, така ли? Е няма как да стане. Дори мъж който ми предложи веднага да се виждаме в паркове ми е много съмнителен. Винаги срещите ми са били в заведения, където има много хора, и смятам че така е редно. Чувствам се много по-сигурна и защитена, а не да се мъкна в някой парк, където може да те завлекат в някой храст и всичко може да ти се случи.

 
  ...
преди: 7 месеца, 18 дни
hash: 3f955e8944
гласове:
1 2 3 4 5
  (42 гласа)

17.   При мез звиси през коя част на деня са тези разходки. Преди години един льольо ме канеше по разходки след 22ч "на по-хладничко" по негови думи.. И това беше за първа среща. Мислиш ли че приех? Даже не му пишех да промени часа, просто го оставях на сийн. След няколко дни ми пише да сме идели до мола към 22ч. При положение че молът затваря тогава. Нямам представа какви са били намеренията му. Може просто да е бил кух та да не се е сещал че никоя жена не би приела такажа покана. Иначе разходка по главната през деня не ми е проблем. Ама на нощни разходки с непознат няма шанс.

 
  ...
преди: 7 месеца, 18 дни
hash: cf27457332
гласове:
1 2 3 4 5
  (52 гласа)

18.   До 16


Е какво толкова може да ти се случи в парка? Не си падаш по секса в храстите ли? Не се ли предполага, че щом си решила да излизаш с някого, може да се стигне и до секс? И тук какво всъщност се опитваш да ни кажеш? Че не искаш секс в парка? Смешни разсъждения. Явно си още малка и наплашена.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 18 дни
hash: 3b1527b366
гласове:
1 2 3 4 5
  (54 гласа)

19.   Най-добре да е пред блока пред дома на момичето. Или да я накара да ходи до неговия блок. Така кавалерът няма да я мъкне по заведения, че да се харчи за почерпка, цветя, гориво или градския. Купува кафенце от някоя машина и си лафят на пейката и така. Това, разбира се, е шега. Ей така ми звучи твоето питане- скръндзалък.
И тия същите мъже искат да получат целувка, пък някои чакат и секс. Достатъчно е, че цвете не купуват, сега пък защо да водили на заведение.

 
  ...
преди: 7 месеца, 18 дни
hash: c4bc41f95b
гласове:
1 2 3 4 5
  (42 гласа)

20.   На мен ми се вижда нелепо и отчаяно, някой да излиза с непознат човек на среща, с каква идея да се случи това? За съжаление всичко се зомбира с Тиндър и Фейсбук и срещите на сляпо се приемат за нормално нещо.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 18 дни
hash: 0fb6fdd68b
гласове:
1 2 3 4 5
  (59 гласа)

21.   Вероятно жените, ревящи срещу парковете, живеят в някакви гета или парковете в родното им място са като извадени от филм на ужасите: тъмнотии, пушеци, зомбита навсякъде... :)

В Пловдив най-често хората си устройват срещи в Градската градина, която е в съседство на Главната улица и е най-оживеното място в целия град. Никое заведение не осигурява по-голяма сигурност за жената от този парк, в който има стотици хора и няколко човека общинска охрана! Неслучайно там има хора от всички възрасти: много майки с играещи си дечица, ученици, студенти, влюбени двойки, пенсионери.

Другите два големи парка в града (Лаута и Розариум) също се радват на множество посетители и заради сигурността там преобладават майките с деца и младите хора. :)

А може би най-предпочитаното място за срещи в Пловдив е Гребната база и прилежащите ѝ алери и малки гори, на която също има стотици (понякога и хиляди) хора от рано до късно, както и десетки души общинска охрана, което е там и след полунощ.

--------------------------

Номер 7 правилно отбеляза нещо, като само ще променя една дума, за да се получи това:
"Ако можеш да прекараш два-три часа на РАЗХОДКА с някого и да поддържате разговора без да се налага да правите нещо, значи имате общи теми, интереси и т. н. "

Аз съм напълно съгласен с горенаписаното, защото наистина първата среща и следващите такива са с цел взаимно опознаване с течение на разговора и придобиване на впечатления един от друг въз основа на тях. Ако някоя жена покаже, че НЕ Е ГОДНА ДА РАЗГОВАРЯТЕ дори само за няколко часа, значи просто не е за теб и не си заслужава да хабиш време, за да се занимаваш с нея.

--------------------------

Най-гузните негонени жени винаги първо тръгват с рогата напред и се опитват да прилагат изтъркания номер с ВНУШАВАНЕ НА ВИНА у мъжа, като обичайният им репертоар се върти все около "Не бих излязла с теб, ако не можеш да си позволиш едно кафе за два лева... " и други подобни. Ако искаш да провериш достоверността на написаното от мен, предложи на една жена два лева и идете в което заведение тя предпочете и всеки да си плаща всичко останало над тази сума. Въпреки, че ще отговориш дословно на твърдението им за двата лева и ще докажеш, че не ти е за тези пари, на секундата ще срещнеш гневен отпор от най-гузните негонени жени, защото по този начин пряко ще изкараш на показ тяхната долна лъжа, породена от неспособността им да ти прилагат тънки номерца.
Те постоянно твърдят "Не ми е за почерпката", но ако беше действително така, нямаше да оревават Света (или да ти поставят нагли условия, че само и единствено тогава ще има среща с теб), ако почерпка липсва! :)

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 18 дни
hash: 9371e335f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (41 гласа)

22.   Тези, които канят на вън, искат неща където в заведение е неудобно да ти каже и покаже, среща в заведение само, така е добре и сигурно.

 
  ...
преди: 7 месеца, 18 дни
hash: 52d090c0b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (49 гласа)

23.   Кифльо, ти си обикаляй пущинаците!
Ние, изисканите дами ходим на изискани места, концерти, театри и прочие, за които ти само можеш да мечтаеш, защото интелектуално не можеш да си ги позволиш.

 
  ...
преди: 7 месеца, 18 дни
hash: 0b7836ee8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (55 гласа)

24.   Пак кифльо с неговите изтъркани бълнувания на комунистическа утайка...
Кифльо, жена съм, със сигурност мога да ти купя всички кафета и вечери до края на живота ти, че и теб самият. Ама за какво ми е такъв? Хм?
Освен, че ще съм удобно седнала, пиеща кафе или каквото и да е, ще имам възможност да наблюдавам през цялото време събеседника си в очите, НЕвербалният език, отношението му към мен, но (много важно за някои изводи) и към обслужващия персонал, към цялата обстановка и какво друго извън нас привлича вниманието му.
Неща, които твоите малко и похабени от употреба едни и същи без да се включват нови неврони. Или си въ8бразяваш, че като изведен жената в изолирано място, където насаме да я "хипнотизираш" с думи, убеждения т. н тя ще изпадне в транс, ще ти върже на простотиите и ще падне влюбена в краката ти? ! Оф...
На втора среща ако има такава, вече може и парк, тогава- да, одобрени са първи, по- важни впечатления, видяла съм с очите си в очите му и поведение, човек с който мога да мина на втори етап опознаване: развиване на започнати вече от предният път теми и включване на нови, може би малко по- лични.
И така и не си даде сметка на вече почти половин век, че проблемът ти си ти! Никоя здравомислеща жена, никога няма да се "обуе" с подобно кречетало без връзка с главния и елементарни познания на човешката психика, на женската психика.
Хванал си се като удавник за сламка за "жените не стават" за да оправдаеш пред себе си защо никоя не те иска, а не можеш, не искаш да погледнеш истината- щом всички бягат от теб, причината със сигурност е в теб.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 17 дни
hash: da85f65deb
гласове:
1 2 3 4 5
  (52 гласа)

26.   24

Или в ниското качество на жени в България? А вече и по целия свят.

Викаш Кифлоприземителят е виновен? А ти си цветя и рози?
Щом ще ходиш на среща значи можеш да си размърдаш мързеливия задник и да изгориш малко калории. На вас целият живот май ви се върти около платежоспособността на някои мъже, които чудно защо трябва да си плащат, за да могат да имат жена до себе си. На всеки нормален човек в крайна сметка ще му се догади от такова женско отношение.

Хайде кажи дали е възможно мъж да си хване гадже в днешно време в БГ, ако преди това не покаже статус? Хубава кола, почерпки, самостоятелно жилище, разкарвания по заведения, подарък, покана за плаж и море? Ако мъж, дори и млад на 20, ако не може да достави такъв стандарт на "половинката" си, жена/момиче няма да види или ако види ще е за няколко секса.

Продавате се! Това е истината. И тук любовта и нормалните междуполови, любовни отношения за вас нямат никакво значение.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 17 дни
hash: da85f65deb
гласове:
1 2 3 4 5
  (47 гласа)

27.   А и друго нещо - когато целенасочено търсите мъже тип батки, работещи като охрана, такива, на които от далече им личи, че са замесени в някакви далавери, източване на ДДС, син на крадец, мафиот, наркодилъри и прочее богаташи, тогава вас не ви е страх, нали? По каква логика? Заради едно 18-годишно момиче цялото простолюдие в тая държава се вдигна да я защитава. А тя горката е невинна, нали? Нали охрана си е взела за гадже да я думка. Са що се оплаквам?

Иначе, ако някой реши да те покани сред природата щял да те изнасили. Бре! Батките, на които им приставате в ТЪМНИТЕ НОЩНИ КЛУБОВЕ и от раз им влизате в колите посред нощите, уж, за да ви закарат до дома, излиза, че не са страшни за вас, а са истински джентълмени, с които спите още на първа "среща" в дискотеката. Значи, когато ви изнасилват мутрите и батките няма проблем, ама ако е някой нормален, то той е престъпник!!!

 
  ...
преди: 7 месеца, 17 дни
hash: 3b1527b366
гласове:
1 2 3 4 5
  (46 гласа)

30.   21, ти за какво каниш жена на среща? Защото имаш симпитии, нали? Защото искаш да я опознаеш? Или си гледаш в портмонето и ще броиш предварително колко ще похарчиш за жена, която уж харесваш и искаш да те харесва? Цветя подарявал ли си на първа среща?
На първа среща хората гледат да направят добро впечатление. Отделен въпрос е, че масово не купуват цвете на първа среща. Все едно отиват на среща с мъж. Не става въпрос за големи букети, а поне някакъв елементарен жест, едно карамфилче. Ходят по тениски, суитчъри, анцузи и прочие неглиже. Никаква проява на вкус и старание да ти се харесат. Все едно отива до кварталния, случайно те е срещнал и ти казва здрасти. Иначе се започва едно вглеждане къде има косми жената, пък каква и е косата, дрехата, как се е гримирала, какво и е теглото. Сега пък ново 20- защо да я водили на заведение? Ми къде? Направо у вас ли?
Ти пък ще искаш жената да си плаща над 2 лв. Не знам дали си влизал в близките 10-20 години в някое заведение, но 2 лв. ти е почти едно безалкохолно, зависи де от марки и дали е на центъра. Кафето варира. Даже и сокът струва повече, а за капучино да не говорим. Елементарната порция пържени картофи няма да покрие 2 лв. То и градският транспорт е почти тази сума. Някакси е странно да ти се откъсне от сърцето една фантичка, или кафенце, а уж имаш огромното желание тази жена да я познаваш. Ако ще е тя да си плаща над 2 лв, защо си и ти там като може да отиде на същото място с по-приятна компания? Все едно сама се е завела.
Първата среща не трябва да е на супер изискано място. Някое кафене, сладкарница на достъпно, оживено място. Кавалерът трябва да почерпи, деленето на сметки е за по-нататък. Както и разходки по паркове, когато можеш да си сигурна, че не е психар.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 17 дни
hash: 9f4b06c240
гласове:
1 2 3 4 5
  (52 гласа)

33.   Абе, не е заради оживеното място :)
Просто трябва да се видят възможностите на мъжете, да се види дали си струва. Тия неща са ясни, а иначе варианти за оживени има прекалено много. Дори и някой паркове са оживени и няма какво да стане. Това със заведенията са пълни тъпотии. Не можеш да разбереш какво представлява един мъж в заведението, можеш да го разбереш на непринудена разходка в отпусната среда. :)
Какво ще коментираш свободно в заведение, където на един метър от теб има маса с други хора.

 
  ...
преди: 7 месеца, 17 дни
hash: 52d090c0b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (44 гласа)

34.   30, как за какво кани жена на среща? За да има пред кого да се самовъзхвалява и възвеличава. Сиреч - да избива комплекси. И после да се оплаче, че поредната жена, която е срещнал, не става, а той е най-добрият на света, но уви, не го оценявали.

 
  ...
преди: 7 месеца, 17 дни
hash: 81403f9325
гласове:
1 2 3 4 5
  (53 гласа)

35.   Н 26 (кифльо) прочетох ти само първият абзац, достатъчен за да видя как се опитваш да завъртиш на 180 казаното от мен. Единственият проблем е, че не ти стига сивото за това.
Отговор към прочетеният абзац:
Не, няма да си размърдам задника за някой толкова под нивото ми (и не говоря за пари)!
Не само, че не се продавам, а както казах, мога и да те купя!
Ако не можех обаче, ако нямах фин. възможности, ако имах нужда да харча калории, е, пак нямаше да падна толкова.

Момичета, опичайте си акълите, ВИЕ имате избор за разлика от тях!
За разходка в парка... по- добре някой със собствен парк!

 
  ... горе^

...
преди: 7 месеца, 17 дни
hash: 3b1527b366
гласове:
1 2 3 4 5
  (45 гласа)

36.   33, колко време ще прекараш в парка? Два-три часа? Пет? На пейка? В най-добрият случай ще обиколиш парк пеш точно за час. Няма и толкова. Ако е хубаво времето. Ще зяпаш шадравана 5-10 минути и ще ти писне. Остава вариант за кафе от някоя машина, сок или сладолед. Все пак не върви да вървиш само и да седиш на пейка с часове без нищо. Ами тоалетна? Еко-тоалетна? Ще черпиш ли жената за 0, 50-1 лв. да я ползва някоя обществена, ако няма наблизо еко?
Ако завали, какво правим?
В кафене можеш да видиш как се държи с персонал, какви са му обноските и хигиенните навици. Както и той твоите.

 
  ...
преди: 7 месеца, 17 дни
hash: 3f955e8944
гласове:
1 2 3 4 5
  (47 гласа)

37.   Няма шанс да изляза с непознат по паркове и градинки. Умряла съм му за почерпката. Нито ще го чакам да плаща. Ама страх лозе пази, сакън да не се охарчи. Такива дребнави типове нямат място в живота ми. Нямам време за тъпи книги, тъпи филми и мъже неудачници. Ганьовци, които нямат понятие от кавалерство, елегантно облекло и обноски. Наливай сам бирата по парковете, и се оригвай така че да те чуят повече хора, никоя не би поискала такова нещо в живота си. По -добре с 30 котки отколкото с такъв индивид, да ме е срам да те представя пред приятели и семейство.
ж, 25

 
  ...
преди: 7 месеца, 17 дни
hash: 0fb6fdd68b
гласове:
1 2 3 4 5
  (40 гласа)

38.   Номер 35 написа нещо много важно относно избора на жените. :) Имайки предвид по какви признаци масовата българка подбира поредицата мъже в живота си, на които да лапа и от които после да оревава Света, явно при нея доста рядко сработва този способ с почерпките на първа среща. То не са разводи; не са самотни майки с деца (вече над половината деца в България са деца на самотни майки и ще става още по-зловещо); не са олигофренчета, възпитавани от самотни майки в нездрава семейна среда (защото такава практически липсва и децата стават свидетели на как различни тъпкачи чукат майките им); не са вечни киселячки с десетки бройки тъпкачи зад гърба си и вечно неспособни "да намерят" (разбирай: първо да оценят, а после и да задържат до себе си) свестен мъж... :) Тези киселячки се познават по злия си език и по това, че преувеличават (като номер 16 с "хилядите мъже"), редовно бълват обиди по адрес на ВСИЧКИ МЪЖЕ, хвалят се колко кафета биха могли да си купят, че дори и мъже щели да си купуват; а най-забавно става, когато започнат да разправят наляво и надясно колко велики били чужденците и как предпочитали да са с някакви негри и араби. И въпреки това им самохвалене, все си стоят зарязвани многократно от тъпкачи, а не се хващат с величаните от тях чужденци. Отговорът е, че или само така си плямпат, или и чужденците ги разбират що за стока са и не ги искат за нещо повече от едно скоропостижно изчукване (след като първо е платена вечерята в заведение, разбира се, защото чужденците най-добре знаят, че тогава българката се дава най-евтино).

Номерче 35, не се купува туй, що не подлежи на купуване. За избора женски - отново споменавам - съди по случващото се в обществото и частност виещите гърла на толкова жени и самотни майки, оставили децата си без баща (или са избирали най-долнопробните мъже с нрав на помияр, или самите жени не са стока, или и двамата не са стока; свестните мъже и жени, създаващи семейство, не го саботират и развалят).

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 17 дни
hash: 5fae0cbc2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (47 гласа)

39.   Тази над мен изпадна в истерия от истините на Кифлоприземителя.
Прекалено си меркантилна, миличка. Не всичко е пари, както е казала Лили Иванова. :)
Стойностните жени и мъже знаят това.

 
  ...
преди: 7 месеца, 17 дни
hash: ee424b9c77
гласове:
1 2 3 4 5
  (45 гласа)

40.   35, престани с това Кифльо, защото не се обръщаш към Кифлоприземителя, а към съвсем друг човек! Мои коментари са 2, 18, 26, 27! Май и в други теми нещо само спамиш и пак ме взе за КП.

Това, колко пари имаш и как си щяла да купиш КП, е смешно! Колко пари имаш и как ги спечели? Кажи с какво би допринесла за една ЛЮБОВНА връзка? С пари ли, с какво? Я опиши какво даде в последната си връзка? Да не се окаже, че си като всички останали "дами", които само консумират, ама нищо не дават, а?

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 17 дни
hash: f4e37ddee0
гласове:
1 2 3 4 5
  (44 гласа)

41.   Първата среща трябва да е на публично място, където можете да си говорите спокойно. Кафене е добра идея според мен.
Първа среща в ресторант или бар не е препоръчителна. Рисковано и за двамата е да употребяват алкохол без да са се опознали.

Ако жена настоява за среща в ресторант - това е червен флаг, освен ако мъжа не е склонен да прояви благотворителност, щото е ясно, че той ще плати сметката и повече няма да я види. :)

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 17 дни
hash: c93922606a
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

42.   Обичам движението и винаги съм за, когато е светло и има други хора наоколо.

Кифлоприземител, разбирам, че на теб като мъж, ти е трудно да разбереш. Жените обаче сме свикнали да се оглеждам, да заобикаляме тъмните улици и да избягваме парковете. Не дай си боже някой да върви зад нас : или забързваме крачка или спираме внезапно пред витрина, защото точно тази дрелка да речем ни е хванала окото. Или просто се обаждам на приятел, който да ни придружава чрез телефона или стискаме ключовете между пръстите си, за да сме готови, ако все пак се случи нещо. На такава бдителност ни учат всекидневните новини за убийства и изнасилвания. Учат ни още от малки.

Та така, движение с най-голямо удоволствие: всъщност първата ми среща със сегашния ми партньор беше вечеря (всеки си плати своята част) и разходка някъде към 3 часа. Разходката беше из града по светлите улици.

Р.S. Радвам се, че си си намерил половинка. Стискам палци всичко да се развие както трябва и да се сбъднат всичките ви желания.

Лола

 
  ...
преди: 7 месеца, 17 дни
hash: 5d674c3cb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (47 гласа)

43.   Ако действително българките масово се "продаваме" и мъжете в България масово не можели да започнат връзка само по тази причина, как да си обясним тогава двойките навсякъде (и не само в големите градове)? Или че повечето български мъже всъщност имат жена до себе си? С кого имаме врзка повечето българки тогава - само с чужденци?

Не, сами остават определена категория мъже И жени. И тук нямат значение външност, финансово положение, адрес и т. н. До характер е. И това си е техен избор. Любовта и връзките нито са за милионери, нито за топмодели, нито за чужденци. Но с непоносим характер трудно ще те изтърпят, със сигурност.

Е, аз например как и защо да търпя някой мъж, който "от вратата" ми обяснява как българката била лека, продавала се, искала "батки" и прочие? Отишла съм на среща поне да си изкарам приятно (дори и да не се харесаме за връзка с мъжа), а ще ме заливат с чернота? Кога видя и опозна всички жени този мъж и разбра, че са еднакви? Много жени също сме били разочаровани от мъже, но от двама-трима да съдим ли за всички останали и да проваляме ли срещата с обвинения към всичко от мъжки пол?

А заведенията са приятни, не е нужно да са и скъпи. А черпенето и подаръците като взаимни жестове могат да носят и огромно удоволствие, ако не си стиснат човек. И да не ти се получи с някоя жена, поне не те е лъгала, за което също заслужава благодарност. Пари се печелят, възнаграждението на амбициозен и трудолюбив човек с времето се увеличава. Но ако ти липсват други, човешки качества, това вече няма как да се поправи.

 
  ...
преди: 7 месеца, 16 дни
hash: 36ce1b4727
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

44.   Всякакви паркове, както по- горе казаха, центъра или място, свързано с ваш общ интерес: музей, изложба, природна забележителност. На мен лично не ми пречи да седнем на пейки и маси в парка и ако искаме да ядем, да си вземем нещо от Кауфланд или Билла. Просто не съм изискваща в това отношение, но това е смехотворно за повечето хора. На малкото срещи, на които съм била, мъжът е настоявал да отидем на заведение или кафене и е предлагал да плати цялата сметка, без аз да се натискам той да плаща или да плюскам ядене като луда.
За мен е много по- важно да има какво да си кажем и да има химия между нас или най- малкото да се чувстваме добре в компанията си, отколкото да седна в заведение и да се наям. Това го мога и вкъщи.


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 16 дни
hash: d5a1be188f
гласове:
1 2 3 4 5
  (49 гласа)

45.   Оф, що ми трябваше пак да влизам тук... ок
Към кифльо, който не бил онзи кифльо, ами друг кифльо:
Нкратко: ако за вас едно кафе или една вечеря е "материялизъм" очеизбодният извод е: неспособен да се грижи за семейство.
Пък и нали сама си е избрала такъв, който и едно кафе не плаща, дан' риве после...
Към двамата кифльовци и подобни:
Повечето жени биха пили едно кафе/сокче защото не знаят с какви възможности разполагате. Ако ги поканите на вечеря, вероятно ще си поръчат най- евтината салата, по същата причина.
Аз не, като отивам да вечерям- вечерям каквото искам, пък и мога да си платя ако му е много на господинчото. Ако господинчото обаче реши да ме впечатли, да ми плати вечерята с фанфари, тъпани, щракане с пръсти към сервитьора или подсвиркване т. н е аут със сигурност. И ще ореве като тукашните кифльовци, че материалистката отишла да се наяде на чужда сметка хахахха.
За това и ви се казва винаги "не знам къде, ти предложи".
Всичко това е от съображение с вас.
Ама да искате да водите непознато момиче/жена из паркове и шубраци... бре, Ганьовци откачени, я мирно у вас!
Материализъм било едно кафе, една вечеря...! Страхът от очния контакт, от това, че не можете да я гледате в очите и да бъдете мъже на място, от липсата на кавалерство, не ви и изнася! Не знаете и как да говорите с една жена, подбудите ги основно те да говорят, а вие да сте слушатели като не сте събеседници.
Ако се навие на разходка в горичка, баш ще е добра домакиня без претенции. Ще е избрала такъв и после ще си носи последствията- "кви' дрехи на детето, ма, я виж у фейса колко подаряват. Аа, ресторант и се прищял пък на тая само две години откак живеем заедно, я метни един боб и не мрънкай. Кино ли казаааа, ей ти телевизора, кво ма занимаваш с глупости, я сипи още една".
Някой е споменал, че не е добра идея ресторант също защото можели да се нашият. Нека!!! Още по- добре ако единият е здрав/ословен човек да види пияндето и не си губи времето.

Момичета, отново към вас: мислете преди! Консултация с разума винаги!

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 16 дни
hash: 029aac0288
гласове:
1 2 3 4 5
  (40 гласа)

46.   Съгласен съм напълно с 43 и 44, нормалните мъже търсят жени като вас. Въпросът не опира до това кой и колко точно пари ще даде на първа среща, а до отношението. За мен няма значение дали първата среща ще е в ресторант или в парка, дали аз ще платя сметката или ще си я поделим. Но ако насреща ми стои жена като 35 и ми говори как може да ме купи или че съм се стиснал, просто ставам и си заминавам. Нормално отношение, дори между непознати, това е.

 
  ...
преди: 7 месеца, 16 дни
hash: 53d562cebc
гласове:
1 2 3 4 5
  (50 гласа)

49.   Много грозен коментар на 24, за съжаление изключително верен.

Това е процеса през който минават застаряващите жени - над 25-30. Никаква спонтанност, женственост, забавление, приятни емоции - само чисти сметки - той какъв е, какво ще има за мен, аз съм принцесата ще се хваля колко много пари имам, колко важна работа имам и т. н. Неща за които изобщо, ама изобщо не ни пука. Мъжете не се надървяме от дипломи по стените, нито от лични постижения, а от стегнати цици и дупе.
Горещо препоръчвам - избягвайте тоя тип жени, сексът никога не си заслужава! Същото като претоплената манджа - яде се, има подобен вкус, ама не струва.

Аз съм от хората които използват разходката като първа среща, и слава-богу локдауните нормализираха нещата малко и не е толкова "странно". Защо е за предпочитане - не става въпрос за пари, а време. Никоя, повтарям, никоя жена с която се виждаш за първи път не заслужава вечеря, цветя, театри, концерти и т. н. с какво ги е заслужила? С това че се е родила с вагина? Тя е един напълно непознат човек и само с дейсттията ѝ/ реакциите можеш да я опознаеш добре. Което пък прави разходката идеална първа среща.

Виждаш я по светло, бързо преценяш физиката, грим (малко обикновено), походка, ръце, въобще години / приблизително. Бърза ли да ходи пред тебе, спиране пред едне-две витрини - закачки за дрехи, стил, вкус. Как реагира когато спирам да си поиграя с куче / дете - какво ѝ е отношението към тях. Люлки, висилки, всякакви детски игри които говорят за нейната спонтанност и женственост. Ако стои на входа на площадката - втора среща няма - тя си е жив бурсук без нищо останало женско в нея. Задължително през някоя чешмичка и отново - закачки, ще я няпръскам леко (с вода много ясно) да видя как ще реагира. И отново - случвало е дори да си тръгна след подобно изпълнение - отсреща девойката изпадна в истерия, мелтдаун в реално време. Спестени време, нерви, неприятни моменти в бъдещето.

За 60-90 минути ще си изградил някаква какви положителни / отрицателни качества притежава, ако ги има. Отделно я съчетавам с тренировка на открито, така че загуба на време няма, това ми е първоначалната идея. Няма никакъв смисъл да се ходи по 2-3 часови срещи, интервюта, слушане на глупости... като толкова го закъсам си хващам самолет за Виена, Барселона, Амстердам, Берлин и за 1200 лева си изкарвам повече от перфектно в някой местен бърдак.

Единствения недостатък на този подход е че ще трябва да има и втора/трета среща - вече по тъмно, в някой бар. Не е ефективен за "бърз секс", и поне при мен нещата се проточват напред във времето, често губя интереса на мацката отсреща. Но с няколко часа седмично свободни, това е положението, въпрос на приоритети.

Заложи на сигурното! Избери младите девойки!

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 15 дни
hash: 3f955e8944
гласове:
1 2 3 4 5
  (42 гласа)

50.   49 " Заложи на сигурното! Избери младите девойки! " Колко млади? Те си знаят цената повече отколкото си представяш. Сами казват че със стотинкари няма да излезат. На описаната среща от теб никоя не би те изтърпяла и един час. Вода от мърляви уличини чешми и пръскане. И това от някакъв дъртак. Последният човек на света да си ще избягам с 200. За радост все повече жени си знаят цената. Малко са тези, които са готови да свалят критериите за да не са сами. Не е по моите правила - няма среща. Със сигурност не губя аз.

 
  ...
преди: 7 месеца, 15 дни
hash: 9c86a235dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (45 гласа)

51.   След като прочетох коментар 45, веднага ми се яви следната картинка - застаряваща леля около 40-те, с тежък грим и сбръчкана от мръщене физиономия, захапала фас и между дръпванията кряка на мъжете, а на останалите жени им нарежда как да си живеят живота. Каквото и да направиш в крайна сметка, такива вечно недоволни същества ще ти съскат и ще ти скъсят живота. Затова е редно да ги оставим да си гният сами у тях.

Изводът, че някой си не бил годен да гледа семейство, заради това че не щял да плати сметката, го оставям без коментар.

 
  ...
преди: 7 месеца, 15 дни
hash: c0f685567a
гласове:
1 2 3 4 5
  (36 гласа)

52.   Ако се окаже психопат, шансът да те нападне на публично място е по-малък. Също така е един вид сито - дали можеш да се появиш с този човек пред обществото.

 
  ... горе^

...
преди: 7 месеца, 15 дни
hash: 91e5a6a99b
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

53.   Аз гожоря само за себе си и от мое име- първа, втора, пета среща - само в кафене в центъра, консумацията си плащам сама, таксито, с което се прибирам също. Изпращачи, които ми се лигавят пред къщи не ми трябват.
По паркове и градини почти не ходя, не живея в Пловдив, тук вечер улиците са осветени през една. Кифльочът ако ще да ги кани на Мусала и на Черни Връх, негова си работа.

 
  ...
преди: 7 месеца, 15 дни
hash: f7cf83b9a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (52 гласа)

54.   50 като чета какви ги пишеш, той не само няма да загуби, ами направо ще е спечелил, че няма нищо общо с теб. Макар да не съм напълно съгласен с 49, поне е откровен и няма жлъч в писанията му. А ти си просто злобна.

 
  ...
преди: 7 месеца, 15 дни
hash: d5a1be188f
гласове:
1 2 3 4 5
  (51 гласа)

55.   53, не разбра ли, че кифльовци разни визират съвсем закъсала за мъжко внимание, но пък трябва и да е хубава. Няма нужда да е интелигентна и с възможности, даже е препоръчително да не е, защото как после ще се навие след работа да се върти около печката и да сервира на ганьо? !
Пък и да си знае, че ганьо не дава и два лева за кафе, тоест ще си го гледа него, че и ще роди на неможко, та и тях сама трябва да гледа.
И ни гък! Нали сама си го е избрала!
Умната жена е бич за такива! Ама то пък от другите не останаха, та ганьо съвсем се сдухва от бяс.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 15 дни
hash: 0fb6fdd68b
гласове:
1 2 3 4 5
  (43 гласа)

56.   Номерче 50, ти много точно обрисува грозната истина за самосъзнанието на все повече днешни жени: вместо да притежават действителна стойност и да допринасят в отношенията (основата на които са взаимността и душевността), те сами си определят цена и са се превърнали в нагли, бездушни сметкаджийки. Все пак е хубаво, че има и достатъчно осъзнати, женствени и благи жени, които не са като вкиснати, озлобени и груби като някои други жени.

----------------------------------------------------

Номер 52 има право, че най-добре е първата среща да бъде на обществено място. По-обществено място от градския централен парк няма. Там сте сред десетки, дори стотици, а понякога и хиляди хора, на непринудена среща през слънчевата част на деня, когато сте бодри и изпълнени с живец; докато в някое заведение я има няколко посетители, а не. Последните често са и подпийнали (особено вечер), което не зная каква "защита за жената" носи със себе си, след като има не един и два случая, показващи, че тези групи хора всъщност се явяват опасност.

Всички знаем и как повечето хора в заведенията слухтят и имат навика да зяпат и подслушват тези до тяхната маса, което вмешателство също се явява неудобство за новозапозналите се хора.

А що се касае до вечерните срещи по тъмни доби, ако жената чак толкова драпа за "сигурност" ('щото, нали, това ви е основното оправдание да ви водят по ресторанти за сметка на непознатия мъж, който на 99% повече няма да ви види след плащането ѝ), няма да настоява да се провеждат тогава, а ще предпочете да е на светло и сред много хора в обществото.

Най-дългата ми връзка беше с жена, с която се запознахме точно в полунощ до един денонощен интернет клуб в нейния квартал. Десетки срещи сме имали след полунощ там в залата и пред нея, и никога не е изтъквала, че я е страх и прочее оправдания, макар да беше доста апетитна на външен вид. Втората ми най-дълга връзка също беше с жена, с която привечер се запознахме до Централната гара в София.
Май много са страхливи днешните жени, но само на думи, защото има безброй примери за такива, които се боят да са в слънчево време с НОРМАЛЕН МЪЖ в градския парк сред 300 човека наоколо (майки с бебета и деца, ученици, младежи, възрастни хора), обаче с разни съмнителни типове някак изведнъж не ги е страх да висят пред и в барове, ресторанти, дискотеки. Плюс риска да попаднат на съмнителен таксиджия, който да ги откара после в незнайна посока (и такива случаи има бол). :)

Да не забравяме и това, че масовата българка е многократно прекарвана през кревата и зарязвана не от нормалните мъже, а от най-големите тарикати и побойници, които сама си е избирала и предпочитала вместо нормалните мъже! С този неподчинен на здравия разум подбор на тъпкачи се започва още от училищните години, когато преобладаващия брой момичета се прехласват именно по двойкаджиите, простаците, наркоманите, побойниците и гъзареещите с пари в училище. Половината майки в България са самотни майки и повечето от тях са разделени с избрания от тях осеменител (или няколко осеменители), защото той е бил злокачествен като Човек.

Достатъчно е да се прочете написаното от номер 45, за да се добие представа с що за тъпани е избирала да се занимава през живота си и каква дълбока следа са оставили в съзнанието ѝ. Личи си по злобните ѝ изразни средства, които не излъчват женственост, а точно обратното. Жена, която е бясна, че не е желана от стойностни мъже, или такава поради неспособност да задържи поне един такъв до себе си. Звучи като киселячките от бегемамата и няма да се учудя, ако отговаря много точно на описанието, дадено за нея от номер 51.

----------------------------------------------------

Някой горе беше засегнал и чистоплътността и как на ресторант това си личало най-добре. И как го разбирате пък точно това? Като ти е напарфюмиран, не се движи изобщо, не се поти? Именно на разходка можеш да усетиш доколко някой е бодър (пряко ти показва, че цени здравето и формата си, не се слави с ленивост и не обича да мързелува), дали потта му мирише лошо (честа и основателна причина за много хора да не харесват човека до тях впоследствие), доколко ще изяви желание да ОБЩУВА С ТЕБ заради самото общуване с теб (а не да прекарва срещата с теб заради материални и/или хранителни подбуди).

На мен лично разходките са ми помагали до голяма степен да установя що за нрав притежава жената насреща. Някои с охота са идвали на такива разходки и са споделяли колко приятно се чувстват на чист въздух сред природата, други пък са мрънкали за всичко и им е било кисело, че трябва да размърдат задника си, вместо някой да ги черпи, очаквайки да получават това наготово, само защото по рождение имат женски полов орган.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 7 месеца, 15 дни
hash: d5a1be188f
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

57.   51, фантазията ти отразява вътрешният ти свят/душевност. Поне удари ли една злобарка на своя собствен женски образ?
Чехльо

 
  ...

1-50 от 119
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker