Как да разбереш дали на някой му пука за теб? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121315)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18559)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да разбереш дали на някой му пука за теб?
преди: 7 месеца, 16 дни, прочетена 1213 пъти
За една година се разделяхме хиляда пъти. Никак не се разбираме. Той е главен инициатор като цяло за раделите ни, дънил се е по всякакви начини. Но винаги като види че ме губи и започва да се връща в живота ми и да ми разбърква главата. Хем иска да е с мен хем не иска. Как да се справиш с такъв тип човек. Имам чувството че страда от някакво психически разстройство и че и аз се побърквам покрай него. Според мен просто вижда сигурност в мен и затова се старае да ме задържи по някакъв начин като резерва. Как бих могла в някакъв разговор да извадя истината на яве?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 месеца, 15 дни
hash: a5dcfb6366
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Като си тръгнеш веднъж завинаги. Никакво връщане, ако ще и да лази по земята и да му капе кръв от устата.
Този е психически насилник. Знае, че си слаба и навита, ще го прибереш винаги. Ако на някой му пука за теб, няма да се постави в позиция да те губи. Не да те разкарва и да се връща хиляди пъти, а да се държи добре и да си признава грешките. Каже ли ти някой край, не го приемаш повече. Достойнство и смелост, това е.

 
  ...
преди: 7 месеца, 15 дни
hash: a002ee123a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Може да е в неподходяща среда, затова така да се държи с теб, питай го с какви хора общува, ако са добре, окей, но ако са зле, да ги игнорира, някои нарочно се държат зле за наивни хора да им подражават, което е жалко.

 
  ...
преди: 7 месеца, 15 дни
hash: 6280dfc85a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Е, ти истината я знаеш, а така упорито я криеш от себе си.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 15 дни
hash: bcb215962a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Истината от такъв тип човек няма да можеш да я получиш, за съжаление ще се наложи сама да си направиш изводите, по трудния начин, като асимилираш нещата с разума си и успееш да оставиш на страна емоциите. Мога само да те посъветвам да прекратиш изцяло контакт с него, друг изход няма. Просто си попаднала за съжаление на емоционално незрял човек или нарцисист, който психически ще те изтощи. Обикновено такива звучат много убедително и си вярват, защото са свикнали не само другите, но и себе си да залъгват. Имах дълга история във времето с такъв психически нестабилен мъж, който също като твоя подаваше смесени сигнали, ту топло, ту студено. То и за това откъсването е трудно. И все намираше начини да подейства по тънката струна и да звучи убедително. Това са хора, които животът им минава в манипулации и са отработили способността да звучат достоверно. За това ти е трудно да разпознаеш кое от цялата тази двойнственост е истина. Аз лично в един момент имах чувството, че си имам работа с шизофреник и че изгубвам представа за реалността. Заради това и много време ми отне в лутане, но най-накрая след доста страдание прозрях нещата, попаднах на статии и литература за личностни разстройства, нарцисизъм и т. н. и бях като гръмната когато установих колко много от описаното се отнася за моя случай. Съжалявам, че трябваше да ми се отворят очите по трудния начин, ако бях поне малко подготвена от обща култура за тези психически особености и личностни разстройства, нямаше да изгубя толкова време в страдание и заблуди, заблуждавайки се, че става въпрос за любов.

 
  ...
преди: 7 месеца, 15 дни
hash: 9bcbf6030d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   За да се стига до тази ситуация, явно му даваш причина? Обичаш ли го?
Той обича ли те?

Ако да защо се дрънчите за глупости..

Премахнете повърхностните тъпотии и се борете за любов, а не да се карате за всяко нещо..
Бил съм в такава връька и всякаш единия доказваше на другив кой повече обича.. не исках да доказвам защото бях искрен и нямах съмнения, а тя искаше да се доказва но имаше съмнения???

Кому нужно мечтаеш ставаш с мисълта за него лягаш си с него.. и какво ще те разделиш с него заради една почивка? Заради една чанта, заради едно глупаво решение, абе обичайте се бе хора.

Искам някойе който ще ме обича по цървули, да дойде с мен да ходим по цървули и скъсани дрехи и да ми казва обичам те такъв какъвто си, ще постигнем всичко заедно.

Ейй бого ще си изям ушите за да направя това момиче кралица, ще работя ще мизерствам, ще се мъча, трудя само заради нея защото ми е показала че може да ме обича заради мен самия.
Обичайте се бе хора..
Парите идват и си отиват, можете и с евтини дрехи можете и със скъпи можете и в планината на питник можете и в хотел

Ценете човека до себе си не материалното..

Исках да ме оценят по този начин.

 
  ...


...
преди: 7 месеца, 15 дни
hash: 8db8838c78
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Какво значение има истината, когато не се разбирате? Отношенията ви са отровни, но ако ти искаш, се ласкай, че той без теб не може.
Разделете се за ваше добро.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 15 дни
hash: 532f7a9d80
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Няма смисъл.
Ж

 
  ...
преди: 7 месеца, 15 дни
hash: a3b172d4bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   ""Как да разбереш дали на някой му пука за теб? """ Въпросът е много пластов. Ако човека до вас поставя вашето удобство, вашите емоции, вашите проблеми, вашето здраве, вашите изживявания пред своите, то тогава на него му "пука " за вас. Ако се буди през нощта и Ви грижливо завива с одеяло, то на него му пука за вас, когато вали дъжд, а той се старае чадъра, с който се пазите от капките да е над Вас то на него му пука, когато сте на излет в планината, а на вас ви са замръзнали крачетата и той клекне пред Вас, вдигне си пуловера и ги "гушне върху голите си гърди, за да стопли, то на него му пука, когато се старае пред вас да е по -добрата порция храна, когато разчупите парче шоколад и по-голямото го даде на вас, то на него му пука. Когато Ви прегърне, а сърцето му бие в унисон с вашето то на него му пука. Стотици са тези малки и изглеждащи дребни и незначителни признаци, че на него му пука за вас. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 7 месеца, 15 дни
hash: 6ab65dbf31
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не е хубаво така
Една година е малко, нашите проблеми се появиха след 6. Добре е и двамата да знаете конкретни, че искате да сте с другия и оттам да работите над проблемите си. Ако има психическо разстройство не винаги посоченото от теб е показател. Защото хората с проблеми с психиката, като изключим психопатите рядко са манипулативни имам предвид следното, да имат тактика в главата, която праволинейно да следват без да е безкрайно ясна. По-скоро здравите имат скрити манипулативни умения, както казваш ти ако си му сигурна и той иска да те задържи. Всеки случай този ваш хаос не бива да е вечен и е хубаво да се изясните, ще сте заедно или не.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 14 дни
hash: e1cc7288e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   До номер 5. Ами точно защото му давам това и ме държи на една рака ръка разстояние. Ама в същото време иска да си живее живота май. Не знам честно казано постоянно лъже за някакви глупави неща и най-лошото е че сам си вярва. Наистина мисля че този човек има някакъв психически проблем.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 14 дни
hash: f5fe58142e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ти така ли би се държала с човек зс който наистина ти пука. Не, нали. Понякога няма какво да се самозалъгваме, трбява просто да повярваме нс това което ни казват и показват отсреща. А в твоя случай, това е че не си нищо значимо за него. Другите мъже само мислят да не стъпят бакриво за да не загубят жената до себе си, това е защото им пука.

 
  ...
преди: 7 месеца, 14 дни
hash: 6ab65dbf31
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Авторке, възможно е да има, но да не е на конкретни лекарства, че да знаеш със сигурност. Най-откачените хора, които познавам и със сигурност им има нещо, никога не биха отишли на лекар, защото знаят, че следва лечение.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 13 дни
hash: 8db8838c78
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Някои хора нямат емоционална зрялост, нямат опит-нищо положително като пример не са видели от близките си, гледат да не се минат да дадат нещо на партньора си, озъртат се непрекъснато да забършат още някого, правят си тънки сметки как да се уредят по- добре финансово, не са привлечени достатъчно от вас, но се ползват от вас, докато се яви по-добра партия, нямат култура на общуване, налагат се, имат лош характер, навици Като не вървят отношенията, взимате си багашчето и се махате. Няма значение, каква му била диагнозата и защо не получавате това, което очаквате. С тия разсъждения само се прилепвате към отровните отношения и сипвате от пусто в празно. Някои хора не заслужават толкова внимание, други не са вашият човек.

 
  ...
преди: 7 месеца, 13 дни
hash: acf40f4187
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   И аз познавам такъв мъж. От самото начало знаех, че не е читав, усещах го и се оказах права. Слушай интуицията/усещанията си. Ако имаш усещане за този човек, значи има причина. Този за когото споменах, държеше се много влюбено през първите 10 месеца, после се показа какъвто е, а когато му кажех, той отричаше и изкарваше мен виновна, пък той жертва, и все го питах като е станал толкова недоволен от моето отношение спрямо него - защо стои? Примирих се, че няма да получа коректно отношение от него, и че самият той не желание да вижда нещата каквито са, защото не му е приятно да се задълбочава, и да мисли. Действал си е, ей така, докато му е било интересно, изобщо не е имал сериозни намерения, въпреки изречените думи и някои жестове на обич. Било е временно. Когато е временно, започва много интензивно и приключва за няколко месеца. Нормалното за мен е да опознавам човека няколко месеца и чак след това се зараждат чувства.

 
  ...
преди: 7 месеца, 13 дни
hash: f483421355
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Щом се чудиш дали му пука за теб - отговора е очевиден - НЕ.
Ако му пукаше, нямаше да те остави да стигнеш до дам, че да се чудиш.

 
  ... горе^

...
преди: 7 месеца, 13 дни
hash: 110a97c184
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Не му пука за теб, трябва да си много наивна, да не кажа друга дума, че да питаш. Как мислиш, ако някой те обича, ще се разделя ли с теб, ще те лъже ли, ще се кара ли? Толкова ли си закъсала, че търпиш подобен при това изобилие на мъже? Колкото по-бързо го разкараш, толкова по-добре за теб.

 
  ...
преди: 7 месеца, 13 дни
hash: 89b45ab5c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Номер 14, много интересно, защото съм в отношения с подобен мъж, който също така "много се задълбочавам с теб, главата ме заболява". Можеш ли да дадеш повече подробности...

 
  ...
преди: 7 месеца, 13 дни
hash: d8e11dc902
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Аз те разбирам защо се чудиш какво да правиш. Просто те е хванал с емоционални кукички и натиска бутоните ти когато види, че се отдалечаваш и ти се въртиш като в омагьосан кръг. Просто го зарежи без обяснения, все едно не е съществувал. Ако разчиташ на него, той няма да го направи, добре му е да си държи някоя, с която да се утешава. Има такива неуравновесени психопати.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: 5ef5200f5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   До 17 Какво да ти казвам, не е уникален случай, много са такива. Бързат да имат отношения с жена, показват се като добри, доказват се даже, но когато им мине тръпката, започват да си показват истинското лице и да се държат зле като за всичко обвиняват жената, а когато тя иска да говорят, за да се разберат - много била драматизирала и задълбочавала. Класика.

 
  ...
преди: 7 месеца, 10 дни
hash: 54c279b2a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Чудя се каква е целта на такива мъже? Всичките игрички и размотаване?

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 5 дни
hash: d8c2e08063
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Ами просто и влюбен и не иска да те изгуби. Вие все на его го обръщате.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 3 дни
hash: b4bf54d7d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Абе влюбен... ебе му се и му се иска някоя да замести мама в готвенето, чистенето и плащането на сметки. Вярвай ми, това е. Играе ли го влюбен му се ебе, заговори ли за връзка иска слугиня. Друго не искат.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker