Защо хората са против изневярата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121306)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо хората са против изневярата
преди: 7 месеца, 14 дни, прочетена 1477 пъти
Напоследък, като чета в тоя сайт, и всички се оплакват от изневярата. Аз лично не виждам какъв е проблемът. Честно казано, не виждам как е проблемът, ако мъжът ти прави секс с теб, да прави секс и с други жени. Макар че много малко хора мислят за мен. Аз не бих изневерила, защото знам, че много ще нараня партньора ми, а и той ми е самодоктатъчен. И не бих имала никакви проблеми, ако той се търкаля с други жени в леглото, стига обаче и с мен да го прави. Вие, повечето хора, които сте против изневярата, споделете кое ви дразни в нея(не е хейт, а питанка)?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 месеца, 13 дни
hash: 4dfacd8e1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Ами, питай партньора си, който щял да бъде наранен, ако му изневериш.
Питай го, от какво точно ще бъде наранен, и защо има против и ти да се въргаляш в леглото с други. И така ще стигнеш до отговора.

 
  ...
преди: 7 месеца, 13 дни
hash: 1acf87620c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Накърняват се моите интереси, след като съм инвестирала време, усилия, вярност, грижа за всички от семейството. Въргалянето в креватите става също с инвестиция във време, финанси, липса на ангажимент към мен, дома, децата, времето. С изневяра отношенията стават значително по-неопределени.

 
  ...
преди: 7 месеца, 13 дни
hash: ee2c8ab692
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Голяма драма и непростимо за повечето хора. Аз д що съм на твоето мнение, не бих изневерила, но ако ной има потребност, защо не. Нова не значи, че не ме обича.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 13 дни
hash: 360ea65d1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Такъв е културният модел на нашата цивилизация. Нарича се моногамия и се базира на християнската религия при която е забранено да имаш повече от един интимен партньор. От законова гледна точка може да имаш само един интимен партньор и само един активен брак.

По принцип в някой други култури и религии е нормално за мъжете да имат повече от една жена и това не се счита за изневяра. Единственото условие за мъжа е да се държи добре със всичките си жени и да може да ги издържа. Този модел се нарича полигамия и практикува от по заможните мъже в някой култури. Например исляма позволява на мъжете да имат няколко жени едновременно.

Има и един още по рядък културен модел и той се нарича полиандрия. Това е когато една жена има няколко съпруга/мъже едновременно. Това се практикува в някой части на Китай и Индия. В миналото и на други места по света където е доминирал матриархата.

Това са писаните и неписаните правила на различните културни модели. Това което в един модел се счита за грешно, в друг модел е нормално. Въпрос на гледна точка и на разбирателство между хората.

В християнският свят към който принадлежим ние се практикуват и трите модела. Но полигамията и полиандрията се практикуват тайно защото се считат за нарушение на обществената норма. Не е тайна че голяма част от хората поддържат извънбрачни връзки с няколко партньора едновременно. Както и че голяма част женените хора си имат любовници. Животинските инстинкти у хората често вземат връх над обществените норми.

 
  ...
преди: 7 месеца, 13 дни
hash: 27a9304d5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Човекът си е едно примитивно животно със съответните инстинкти, само дето може да говори, иначе тялото си е животинско, както и плоденето. На мен ми е все тая вече добитъка какво прави и с кого го прави, вдигнал съм ръце от този свят с тези екземпляри. Както е казал Шопенхауер, преобладаващата част от хората са безнравствени и с много тъпи или объркани умове. Най- разумното, което мога да направя, е да се абстрахирам от този свят и тези индивиди, защото душевното спокойствие е най- важно. Нямам сили и нерви вече.

 
  ...


...
преди: 7 месеца, 13 дни
hash: 7da104c711
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Щом те кефи да усещаш чужди сокове, парфюми и лиги, твоя работа. Мен лично ще ме е гнус да ме пипа. Ще ми е противно да го гледам, защото ме е предал.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 13 дни
hash: ba7ffe2498
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   И аз мисля, че изневярата не е най-фрапиращото нещо в една връзка, а повечето я приемат толкова навътре, като че ли ги застрелват. Стига да се използват предпазни средства разбира се, ако прекалено много държат да изневерят по-сериозно. Винаги съм се чудила какво толкова е станало, че е прегърнал или целунал друга. Вярно, ще ми стане малко кофти, но в никакъв случай няма да изпадам в истерии и ще простя. Мъжете ги приемам като добри приятели и не намирам нищо нередно за себе си да се видя и разходя с тях, да се почерпим и т. н. Това е. Но в по-интимни отношения не! А някои дори това приемат навътре, което вече са си чисти ревност и ограничения. Всеки има право да се вижда с когото си поиска.

 
  ...
преди: 7 месеца, 13 дни
hash: 39fb4d0af0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз искам жена ми да разсъждава като теб!

 
  ...
преди: 7 месеца, 13 дни
hash: d033a9b9de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Болестите и хорските приказки са доста добра причина да не се прави, независимо че вие сте ок с това.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 13 дни
hash: fab641b9b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Никога не съм го ревнувала. Това е нещо което не понасям. Още в началото на приятелството ни забелязах, че обича да флиртува. Аз също си падам по флирта. Когато се оженихме, забелязах какви погледи мята по майка ми. Веднъж и споменах, че я харесва. тя каза, че е забелязала, но все пак му е тъща. На което аз отвърнах:
- това е супер! Хората няма да те разнасят.
Тя се засмя, завъртя си дупето пред мен и каза:
- Доста са мераклиите му. На теб харесва ли ти?
В него момент се появиха баща ми и съпругът ми. Тате попита, какви ги дробим. Мама му отговори, че я убеждавам да пуснела на съпругът ми. Мъж ми се облещи, а тате каза:
- Ми хайде, какво чакаш? Щом дъщеря ти дава зелен светофар, напред.
Мама погледна съпругът ми и изтърси:
- ти как мислиш, момчето ми?
Моят не се притесни много и отвърна:
- Ами става, когато закъсам, ще ти се обадя.
Това май обиди мама и тя каза:
- ако си закъсал, не разчитай на мен. Аз пускам само на тези, които ме ценят и харесват.
Един ден ги заварих да се любят. това не ме впечатли, но се съблякох и се намъкнах при тях.
Много е глупаво да се ревнува. Това е гаранция, че колкото и да са чисти и точни отношенията, принуждаваш партньорът си в един момент, да ти изневери. Ние сме в прекрасни отношения със съпругът ми и ако чукне нещо странично, не ме притеснява. Дори ме радва.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 13 дни
hash: c318c3f7f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   "Той ми е самодостатъчен" - без повече коментари, това е отговорът...

 
  ...
преди: 7 месеца, 13 дни
hash: 2538949cff
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

12.   Няма как да го обясня на човек, който не вижда проблем в изневярата. Това е взаимност, доверие, вярност, святост, ако щеш. Все ценности, които вече за повечето хора нямат стойност.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 13 дни
hash: 4e1d19a1e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Против са защото се чувстват предадени, но реално гледната точка за това не е само една.
Изборът да си само с един партньор е морално -етичен и свързан с полигамията( по осъзнатия морален принцип), защото хората изначално сме моногамни.
Освен това точно заради полигамията в миналото е имало много кръвосмешение, от там израждане на вида. Да не забравяме, че са се появили и венерическите болести... та ето един куп причини, това да се приема за грешно. Хората сме различни, някои могат само с един партньор, други не...

 
  ...
преди: 7 месеца, 13 дни
hash: b5b1b923c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Вие сериозно ли? Само човек, на когото не са изневерявали, може да пише подобни глупости.

 
  ...
преди: 7 месеца, 13 дни
hash: a6e79c7a94
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Явно е първа крачка към раздялата. Не е ли ясно?

 
  ... горе^

...
преди: 7 месеца, 13 дни
hash: 71b84b4aab
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Като видиш другата бременна, друга песен ще запееш. Или докато ти приспиваш детето, мъжът ти се забавлява някъде с някоя. Която после идва бременна. Идилия.
Да направят издръжката минимум 500 лв. на дете и брака да не същестувава като опция. И без това малцина са способни на това себеотрицание.

 
  ...
преди: 7 месеца, 13 дни
hash: 3aade3dbca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Гадното при изневярата, даже не е толкова самият физически акт, а усещането, че някой те е лъгал, предал е доверието ти, чувстваш се като балъкът, който е вярвал в теб, предоставял е искреност, а отсреща е проиграно с лека ръка. Нямам против обаче хората, които имат доблестта да заявят още в началото на взаимоотношенията, че не са моногамни, или че търсят незаангажираща връзка, така проявяват уважение и към другия, като му предоставят информиран избор дали това го устройва или не. Но за съжаление има доста мишоци, които искат да създадат впечатление на читави за да държат до себе си някой, който считат за свестен или им е удобен, а същевременно те самите да си курварстват зад гърба, както намерят за добре. Ей такъв двоен аршин не мога да понасям. Повечето кръшкачи обаче са мижитурки, и много малко са тези, които ще си кажат директно в очите, че са за отворена връзка.

 
  ...
преди: 7 месеца, 13 дни
hash: 97a025fe54
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Как какво бе пиленце? Секса е "лепилото" така да се изразя, което съединява и слепва хората във връзки. Оттам на всяко живо същество което има мозък му е заложено да възприема изневярата, като заплаха за връзката му и семейството му и да гледа на другите навъртащи се край партньора му като заплаха. Ти сега ще кажеш, че не е така, ама си в голяма грешка, защото плачката винаги започва от малката играчка. Като флиртува някой с друг първо си мисли, че няма какво да стане и после ще е при партньора си и няма проблеми щом партньора му не знае, ама после открива, че му харесало и не може да се контролира, както си е мислил в началото, че държи контрола, а после като изневери е много вероятно да се влюби, понеже любовникът/цата му са нещо ново в живота му, а досегашния му партньор му е познат интимно и като човек и не му е интересен вече. Ето защо изневярата е толкова опасна и е разбивач на връзки и семейства. Освен това е признак на пълно неуважение към партньора, следователно признак на липса на любов към него, а това говори за симулации и фалш или, че е влязъл във връзката с този човек поради някакъв интерес, следователно е индикатор за негоден партньор и най-вече предател на който повече не може да се има доверие(доверие разруши ли се веднъж е необратимо). Който иска все да си чеше крастата не е годен за семейство, защото тя никога няма да бъде начесана и винаги е въпрос на време партньора да поомръзне и някой друг тогава да е по-интересен от него. Не се омъжвайте/женете такива, и такива които имате нужда от постоянно общуване с нови хора и обичате запознанства и имате много срещи и приятели. Не ставате за това, а на лъжата краката са къси и, когато ви хванат ще ви вземат и децата и ще плащате издръжки и ще ви изхвърлят като кучета.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 13 дни
hash: 6919a26aa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Моята гледна точка е, че мъжката изневяра не е тежка, по една проста причина, той не може да забременее. Жената даже и да не забременее, при полов акт, без предпазни средства когато се разчита на контрецептиви на химическа или хормонална основа в тялото на жената остават. Вече е сигурно, че съществува явлението телегония. Разбира се както се полага то има както привърженици и противници. Към първите са традиционалистите и силно религиозните лица, към вторите, това са демократичните неолибералисти. Привържениците на това Явление смятат, че то е присъщо на всички Организми, при които съществува вътрешно оплождане, включително и при Човека. Те твърдят, че Жената може да възпроизведе в Децата Чертите от своя предходен Мъж, който не е биологичен Баща, но е биологически “по-силен”. Според гледната Точка на тези Учени, решаващо Влияние върху Потомството на Жената оказва първият Мъж в нейния Живот, тъй като той, а не бъдещият Баща на Децата определя Генофонда на Потомството. С това отчасти днес се обяснява и сериозното Отношение на много Народи и Религии към Целомъдрието.
Някои Специалисти в наши Дни предлагат и генетично Обяснение – Сперматозоидите носят генетична Информация, а попадайки в половите Пътища на женския Организъм, те достигат до Яйчниците. Яйчниците са покрити със зародишен Епител, от който се създават Яйцеклетките. Сперматозоидите са разпадат до Гени и някои Вериги от тях могат да проникнат в Клетките на зародишния Епител. По този Начин съзряващите Клетки, готови за Оплождане, могат да носят Гените на предходните Представители, които се проявяват чрез Признаци в следващото Потомство. Продължителността на Живот на Сперматозоидите в половите Пътища варира: при Птиците – от 3-5 до 70-80 Дни, а при Бозайниците – от няколко Дни до няколко Месеца. Колкото повече Сперматозоиди попадат в женския Организъм, толкова по-голяма е Вероятността от Изменения на зародишните Клетки. "„Явлението Телегония не е окончателно доказано при Човека. Научно е обоснована само Възможността за продължителното Запазване на Жизнеспособността на Сперматозоидите в половите Пътища. "Едновременно се казва, че е научно обоснована Възможността за продължително Запазване на Жизнеспособността на Сперматозоидите в половите Пътища, и едновременно с това се казва, че Телегонията не е окончателно доказана при Човека.
Както се казва: Пробват се да изкарат, че хем Вълкът е сит, хем Агнето е цяло. Изразът „Не е окончателно доказана" значи че Телегонията е окончателно доказана. Ако нямаше Доказателства в Подкрепа на Телегонията при Човеците, щяха да напишат, че е отхвърлена, отречена, и така нататък, а не че „не е окончателно доказана". Още от древни Времена са знаели за Телегонията, макар, че е нямало такава Дума тогава. И всячески Мъжете са се пробвали да подтискат Жените като съвсем съзнателно са ограничавали Избора им на Партньор, и са изисквали да са Девствени. За да могат да предадат своите Гени на Потомството на Избраницата им. ИМАТ ЛИ СМЕТКА МЪЖЕТЕ ОТ ТОВА ЖЕНИТЕ ДА НЕ ЗНАЯТ ЗА ТЕЛЕГОНИЯТА?
ЗАЩО В СЪВРЕМЕННОТО ОБЩЕСТВО ТОЛКОВА МНОГО СЕ НАСЪРЧАВА СЕКСУАЛНАТА СВОБОДА НА ЖЕНИТЕ? //Fallschirmspringer//. Десантчик--"Навсякъде, но всяко време""

 
  ...
преди: 7 месеца, 13 дни
hash: cdf496f29e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Защото изневярата никога не е само търкаляне.
Предаденият в една връзка започва да изпитва страх, че ще го оставят, че вече не е най-важният, че не е достатъчно добър. И т. н

Мен друго ми е интересно. Защо, когато мъжът изневери, съпругата мрази любовницата, а не мъжа си. Имам една приятелка, която се съмнява във верността на мъжа си. С него се държи мило, само и само да не си разбие семейството, а към предполагаемата е адски агресивна. Такива неща съм се наслушала.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 12 дни
hash: 275a13d802
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Не ми харесва понеже това което се полага на мен жена ми го дава на други мъже. Аз се грижа за нея, давам и времето и ресурсите си, но не получавам секс, или поне не достатъчно. Другите пък го получават без да дават нищо.
Затова ако иска секс с други- няма проблем. Но на мен няма да ми трябва. Аз ще давам тогава вниманието си, времето и ресурсите си на друга жена.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 12 дни
hash: 275a13d802
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Не ми харесва понеже това което се полага на мен жена ми го дава на други мъже. Аз се грижа за нея, давам и времето и ресурсите си, но не получавам секс, или поне не достатъчно. Другите пък го получават без да дават нищо.
Затова ако иска секс с други- няма проблем. Но на мен няма да ми трябва. Аз ще давам тогава вниманието си, времето и ресурсите си на друга жена.

 
  ...
преди: 7 месеца, 12 дни
hash: 667ee3ea7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   И за мен не е проблем. Аз не съм от сексуалните хора, мога и да не правя секс. И за мен е по-добре мъжът да го търси другаде. Аз в една връзка държа повече на приятелството, на разбиратекството, на спокойствието... Сексът с друга го сравнявам с посещение при масажистка. Не знам защо, но не мога да намеря мъж с моето мислене. Във връзка секса го чувствам като задължение и бреме. И поради тази причина предпочитам да съм сама.
ж, 26

 
  ...
преди: 7 месеца, 12 дни
hash: d3b2f39479
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   На кравата и е все едно кой бик я покрива и на бика не му пука коя крава осеменява. Така е и с някои хора.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 12 дни
hash: d3b2f39479
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   19 -Глупости. Имам приятелка, първият и беше негър. Омъжи се за бял и не роди негърче.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 12 дни
hash: 2248ff24db
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   до номер 20
Мрази любовницата, защото е много по-лесно да прехврълиш вината и гнева на непознатия за теб човек. Ако не беше тя, всичко щеше да е наред. Към мъжа е по-трудно, защото все пак това е близкия ти човек, баща на децата ти, ако имате и е много по-трудно да си признаеш пред себе си, че той те е наранил и предал. По-лесно е да кажеш- ето тази му се натисна и ни развали семейството. А то от мъжа си зависи, дори да му се натиска някоя, той е този който може да я отблъсне или пък обратното. Истината е че мъжа е истинския предател, а не любовницата. Но това им е много трудно на някои хора да си го признаят. Същото е ако и жена има любовник. Те са тези които са позволили нещата с любовниците да се случат, следователно те са истинските предатели и тези които нараняват. Най са ми смешни като две жени започнат да се джавкат за някой мъж, като всяка обвинява другата за несгодите си, а то проблема за всяка е мъжа за който се джавкат.

 
  ...
преди: 7 месеца, 12 дни
hash: bad7632a36
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Номер 10 почти се надървих докато го четях коментара ти.. толкова абсурдно нещо не бях чел никъде и мисля че е лъжа...

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 12 дни
hash: f3652792b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   До 7

Мъжете сме различни, някои ще са Ок с това че се моташ с мъже, други няма да са и това не ги прави ревниви.

Като успешен мъж имам редица "червени флагове", които още на първа среща се опитвам много усилено да разбера... един от тях ако една жена няма типична женска компания, а се движи с мъже... нейн си избор, но аз не искам да имам нищо общо с тази жена, дори секса не ме вълнува.

 
  ...
преди: 7 месеца, 12 дни
hash: 34ae02fc23
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Много просто. Докато мъжа ти изневерява - ти къде ще си?
После - докато ти му го връщаш - той къде ще е?

Цял живот ли ще се лъжете и ще си играете на криеница? И за какво?

 
  ...
преди: 7 месеца, 12 дни
hash: 6919a26aa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   До №25 ЦИТАТ::"" сред американците расте търсенето на девственици. И ако това е тенденция, реално ли е да се очаква възстановяване на нормите на нравствеността в Америка, и свързано ли е пропадането на човечеството в глобалната безнравствена криза, с поредната световна икономическа криза? И ще тръгнат ли по пътя на възстановяването на нравствените норми, другите отклонили се към аморалността, държави, като Франция, Германия, Англия, Русия и т. н. Търсенето на девственици в Америка не е куриоз, защото доста драматични се оказаха за САЩ последствията от нравствената разпуснатост: само наркоманите там са 55 милиона. Картината на упадъка допълва и фактът, че там работи само половината от трудоспособното население. Но особено впечатлява интеллектуалният упадък: половината възрастни в САЩ не могат да напишат и писмо... Търсенето на девственици е предопределено от увеличаващите се уродства, понеже разпуснатите преди брака момичета, после раждат наркомани, извращенци, инвалиди и психично болни... Това повдигане на съзнанието в Америка дава надежда... То се подсилва и от факта, че през последните години са престанали да пушат 40 процента от американците. А това е крачка към възстановяване на физическото и нравствено здраве на обществото. А по какъв начин влияе девствената чистота, на здравето на поколенията? Народите до скоро не са знаели отговора на този въпрос, но те са знаели много примери за раждания на лоши потомства, от хойкащи момичета. Затова нравствено падналото момиче считали за развалено и недостойно за женитба. Връзката на девствеността с качеството на потомството успяли да обяснят генетиците, които открили миналия век явлението телегония, - доказващо решаващото влияние на първия мъж в живота на жената, върху цялото и потомството. И именно първият, а не бъдещият баща на децата й, залага генофонда (биологическата основа) на потомството на всяка жена, независимо, кога и от кого, тя ще ражда деца в бъдеще. Който е нарушил девствеността и, той става генетичен баща и на бъдещите деца на жената. Безспорно, момичетата трябва да знаят това, преди да се решат на интимни отношения! За съжаление, мнозинството дами не са осведомени за това наследствено таинство. И в следствие на това, първият им мъж обикновено се оказва, не най-добрият, по физиологични и нравствени качества. Той, първият, вече е порочен само от това, че е използвал доверчивостта на младото момиче, и това, че няма жизнен опит. Затова момичето, използвано по такъв начин, и изоставено, справедливо се е считало за изпуснато и развалено. Именно мъжът, с не много добри качества, е заложил в бъдещите и деца, не добър генофонд. Затова нашите предци са презирали отстъпилите девици, и не са позволявали да се женят за техните синове. Но откриването на телегонията скоро било скрито от хората, понеже открехвало таинствените завеси за съдбите на множеството обикновени, а и велики хора. За засекретяването на телегонията била намерена, и даже включена в енциклопедията, удобната фраза, че уж телегонията не била подтвърдена... Fallschirmspringer--Десантчик --"Навсякъде, по всяко време".

 
  ... горе^

...
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: 0d06db8cbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Жена харесва един мъж, за когото знае, че е свестен. Той не е богат, но е умен, работлив и тя знае, че може да я измъкне от мизерията. Тя първа му казва, че го харесва. Когато са гаджета, прави всичко възможно да му се хареса. Показва му, че за нея съществува само той. След това сключват брак. Местят се в града и им дават жилище, което той изплаща напълно в годините. Раждат им се две деца. Тъй като тя не иска да спести и стотинка, той обзавежда напълно жилището, лишавайки се от всичко. Купува и кола. Нейните пари са за парфюми, цигари и дрехи. След майчинството, тя започва луд купон. В началото е само алкохол и чалга, но след това се прибавя и любовник. И не защото мъжът ѝ е лош любовник, а защото тя се нуждае от нови емоции и любови. Следва друг любовник, а след него друг. Последният любовник е млад друговерец, с когото тя наивно си мисли, че ще заживеят щастливо, без децата разбира се. Тя знае, че баща им е свестен и никога няма да ги изостави. Но светлото бъдеще е затъмнено от просветлението на младият любовник, защото семейството му никога няма да му позволи това. След развръзката, тази жена се връща в семейството си все едно нищо не се е случило. От този ден нататък, тя само плюе по всички от неговата народност. Вече се прави на перфектната съпруга и плюе по всички жени, които изневеряват, сякаш тя никога не го е правила. Стомната е разбита на хиляди късчета, след това е залепена, но никога няма да е като нова. И ми казваш, че не трябва да ти пука, само ако прави секс и с теб? Глупости на търкалета!

 
  ...
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: e45e323823
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   няма да ти хареса, ако той/ тя изневерява, по други причини:
Ще го/ я видиш в друга светлиа: ще го/ я видиш с другия/ другата, изпълнен/а със стаст, желание и енегрия, как му смуче патката и го/я пие до последната капка, как го целува с език до гърлото, как му подава дупето си без молби и тогава... тогава ще те жегне! Ама яко!

 
  ...
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: 939f09c663
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Виж сега, ние правим моногамни връзки с известни договорености, които аз предпочитам да са в началото: в кой град да живеем, в къща или апартамент, квартал, да имаме ли деца или не, да имаме ли животни вкъщи или не, как в общи линии да се разпределят разходите (в съседна тема се коментираше и общата каса). Не съм против двойки, които имат отворена връзка, но всички карти се слагат на масата: един казва искам отворена връзка, другият се съгласява и се кара така. На първо място ревност, никой не иска да се чувства заменен, подменен, на второ място венерически болести (на мен моят ми беше лепнал нещо много гадно и упорито, което се чудех от къде се появи, след години се изясни, че системно изневеряваш, с платени), на трето място ако имате дете, ипотека, разходи, любовница или проститутка това са разходи на вятъра, събери тези неща комплексно и ще разбереш защо. А и питай мъжа си, щом те ревнува.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: 1361bf7058
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Ами представи си, че с мъжът ти имате семейство, ти гледаш децата, а той си вее оная работа насам натам. В един момент фокуса вече няма да е върху теб а върху поредната нова звезда. Ти хич ли няма да се чувстваш пренебрегната? Ти как си представяш, че тоя мъж, който ти изневерява ще копнее за теб, ще му липсваш когато не си до него, ако той си уплътнява времето с курветини? Да не говорим от хигиенна гледна точка.

 
  ...
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: 1361bf7058
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   23 проблема ти реално е, че не можеш да задържиш мъжа, защото мъжете не търсят само приятелство и уважение от жените. Търсят любов, секс, интимност. И ти като не им даваш това, а им казваш, че за теб е ок да правят секс с друга, те за какво да се върнат при теб, вместо да си останат при въпросната "масажистка" в която между другото са вложили времето и усилията си за да се стигне до този "масаж" както ти го наричаш.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 8 дни
hash: 3a202ed19e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Защо имаме против изневярата ли? Сега ще ти дам моето лично мнение. Аз не бих си легнала с някой мъж ако не се влюбя в него, а за да се влюбя в него ще му струва много време, отдаденост и нежност. Накратко, аз не съм съгласна мъжът ми да дава тези "неща" на друга жена. Това е ревност, така е признавам си! Но при мисълта, че само би докоснал друга се чувствам предадена, излъгана и ненужна. Защо ли? ! Ами защото е инвестирал както той така и аз в нашата връзка много неща било то доверие, компромиси к загърбени принципи дори и в момента, в който той започне да сваля/ухажва или желае друга жена аз съм излишна вече, защото не винаги е секс за вечерта и толкова мисълта, че ще повтори потрети и ще се влюби в нея може да ме побърка. Ако разбера, че ми е изневерил не бих се напъвала да му прощавам, защото познавам себе си и знам, че няма да се получи, а по-скоро ще го гледам и ще искам да го убия... Ще си представям какво са правили, ще се питам дали му е харесало повече с нея, дали е по-добра от мен, с какво ме превъзхожда. Изневярата за мен е крайна обида и ще сложа край на секундата щом го хвана дори ако само е излезнал с нея на среща всичко приключва!!! Това е моето лично мнение. Ж21

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 6 дни
hash: 1b1a933038
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   До номер 10.
Изкърти с тая измишлютина...
Щото ако не е... трябва да потърсиш или цялото семейство да потърскте психиатър...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker