Дали да простя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали да простя
преди: 15 години, 8 месеца, прочетена 4225 пъти
Историята за която ви пиша е доста от скоро, но е доста трудно да взема точно и правилно решение. Бях зарязан от жена ми след около четири години щастлив живот. Имали сме страхотни изживявания, обичали сме се истински и безрезервно, не сме имали конфликти и кризи, и сме отдавали и много внимание на нашето дете. Но нещо се пропука и след известен период на отчуждение от няколко месеца направо се премести да живее при друг.

Естествено всичко се заражда преди това, постепенно, след като е била замаглявана с гръмки обещания за материални облаги, просперитет, бизнес, имоти и т.н. от този тип, който всъщност има и две деца и жена може би в развод, но може би и не.

Доста дълго време ми бе хвърлян прах в очите, имаше доста лъжи и хитринки, за които после разбрах. Явно проява на слаб характер, воля, но за жена на почти трийсет години. Казва че осъзнава тази грешка, че ме обича, но имаме нужда това да отшуми за да се оправят нещата, но след това поема пак в другата посока. Честа смяна на настроенията, ясно защо, нали. Но като по разумен, трезв човек търся градивен изход, но не зная къде е точката на пречупване между истината и лъжата, ценностната система и егоизма. Един втори шанс, прошка която ми бе поискана, но ако бъде пропуснат, то трябва да е последен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 8 месеца
hash: 217807a8f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, господин "Х". Аз съм жена и ще коментирам от моята си камбанария. Щом една жена/мъж е погледнал/а на страни, значи нещо във връзката куца. Помисли къде е проблема, кое е камъчето, което е пропукало керемидката. Ако е у теб, премахни го, ако е у нея, почти е безмислено. Ти, склонен ли си да и простиш? Та тя те е сменила с друг! Аз не бих простила изневяра, колкото и да обичам отсрещния човек. Помисли преди всичко за себе си и затова как ще се чувстваш. Ако толкова много я обичаш, прости, но тя отново ще кръшне. Вярвай ми! Познавам по-добре женската психология от теб. Последното, което искам да ти кажа, не слушай хората какво ще кажат, защото ти си този който живее с нея, не хората. Решението е само твое.

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: abed11c56f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Донякъде споделям мнението на №1. Явно има някаква причина за да се случи всичко това. По-притеснителното според мен е, че не става въпрос за някакво си увлечение. Тук има една последователност и много добре премислена стратегия.

Може би ти трябва повече време, за да осмислиш нещата в личен за теб план. Много добре огледай детайлите и ще прецениш струва ли си да продължиш живота си в лъжата.
Но каквато и да е истината - ти трябва да я разбереш. Иначе ще се печеш на бавен огън, особено ако обичаш съпругата си.

Когато изпиеш чашата на огорчението докрай, тогава ще знаеш със сигурност какво искаш и ще вземеш най-правилното решение. Опитай се да опознаеш много добре жена си и тогава със сигурност ще знаеш кога си струва да правиш компромис и кога не. Успех

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 6a03fe3e56
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Защо да и простиш, немога да разбера, абе хора вие да нямате проблем с общуването кво претисняваш се от това, че няма кои друг да намериш ли, ами ако е като тази, ,защо да я има, тя го прави, заради най-лошото това, за да избива комплекси.

И ако и простиш още на втория ден ще иде при друг, без дори да се замисли тя е егоистка без да я познавам, ще ти го кажа със сигурност. Ако искаш прости, ако не, я забравяш и толкова виновна за това си е само тя, кво се претисняваш толкова.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 7f8afe7d7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако сърцето ти говори за прошка и ако само така ще си спокоен, прости й. Ако го правиш заради хорското мнение, няма смисъл. Но така или иначе, вече сте на много напреднал стадий и вашата връзка е обречана - като гърне, което ще бъде залепено, но така или иначе вече не е цяло.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker