Как да я заговоря, много е красива - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121315)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18559)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да я заговоря, много е красива
преди: 7 месеца, 4 дни, прочетена 1195 пъти
Здравейте, аз съм един сдухан 29-годишен пич, който от както се е разделил, не може да се върне в ритъма от към това да бъде нормален човек и да не се притеснява и говори с момиче.

За мен:
Завършил 2 висшета, работя, интересувам се от политика, икономика, информационни технологии и като изключим Фитнеса, това ми е ежедневието от доста време.

Когато има с кого излизам, в повечето случаи няма с кого, просто явно късмета ми е такъв да съм обграден от несериозни хора, имах 2-3 по-близки приятели, кой е в чужбина кой се ожени..

Относно момичето, тя е на 21, много красива, аз като я гледам не виждам минуси в нея от към външен вид, за характер и прочие не мога да кажа.

Преди 2г, бях я засякъл на един плаж, отличаваше се, попитах за нея познати, оказа се, че има приятел. Не съм се интересувал повече за нея до това лято.

На няколко пъти я засичах на кафе, навън да се разхожда със сестра и, или с някоя нейна приятелка. Единствено погледите ни са се засичали и това е било, казвал съм си, тя е висока летва, до преди два месеца когато изведнъж виждам праща ми покана за последване, приех я и след няколко дни на някое стори ми реагира, реших да и върна и след няколко сторита, защо пък да не и пиша: "Здравей"може да съм и хванал окото..

Уви грешал съм, не ми сийна дори, пробвах на следващия ден още веднъж: хей какво правиш( подчертах, че има хубава усмивка буквално 24 карата е), пак нищо.. и спрях.

Казах си заблудил си се пич, няма смисъл

Мина се седмица пак я засичам на живо на кафе в центъра, разминавам се с нея, гледаше ме всякаш иска да ми каже нещо или аз да и кажа нещо: проницателен поглед... отминах с приятели и седнах да пия кафе.

Не смятах, да продължа да мисля за нея, докато след седмица пак ми реагира на стори, тоя път си каазах сигурно е сбъркала или така си праща.. да ама пак и пак следващите дни ми прати..

Не съм тънко обиден, но щом на едно здравей не можеш да напишеш 1 ред, значи не съм твоя тип си казах, и се разминавахме сигурно 5-6 пъти или с колата или в движение с нея. Винаги се гледаме в очите и всеки навежда глава.

Онзи ден я гледам отдалеч върви а аз точно паркирах, изчаках около минута да се приближи и тогава точно излязох за да мога да се размина в точния момент с нея: този път от къде ми изкочи това: Страхливо: Здрасти и усмивка... уви тя се усмихна и ме поздрави.. но до там.

Следващата вечер да ли случайност или като излезнах за първи път от 2 месеца насам на дискотека Беше с приятелки на 5м от мен, като минах през нея и се усмихнах и това беше само.. пуст страх.. гледах към нея почти през цялото време.


реших да си ходя към 3:30 и качих някакво рандом стори: Никога не се отказвай от нещо за което мислиш всеки ден:

С надеждата тя да реагира:
в 3:50 вече вкъщи гледам наистина реагирала.. хах..
А да и пиша и да и пиша какво ще и кажа, в дискотеката не можах 1 дума да и кажа сега ще съм дон жуан...

вчера за рождения ми ден (тя няма от къде да знае) качих произволна снимка от едно заведения и видях, че отново изпрати сърчице.

Знам, че звучи детинско, но наистина не знам как да подходя и как да я заговоря или да и пиша, защото съм си изпатил доста, а пък аз не търся нещо за една две вечери а сериозна връзкаа..

Според вас очаква ли тя от мен реакция или просто си въобразявам:
Да ли може съм и допаднал, защото винаги ме гледа право в очите.

Предното момиче с което имах връзка година, беше също много красива: очи, лице, тяло, коса... , но завърши с кофти раздяла..

Моля дайте ми някой съвет като за един глупак?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 месеца, 4 дни
hash: 41ba459af2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Това да не е тая, дето разхожда бебета и се мята в Инстаграма от съседната тема?
Иначе си наистина като хлапе. Какви са тия виртуални истории, сърца, сторита, лайкове и простотии? И това са работещи и гласуващи хора!
Напиши и един ред. Ако те отреже, отреже. Ако има много загорели абонати в Инстаграма, значи си търси провайдър. Или я кефи колата ти.

 
  ...
преди: 7 месеца, 4 дни
hash: 87784ce3c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   На 29 с две висши, а се държиш като последния глупак, чак тъжно.
Една жена преценява първите 30 секунди дали ще легне с теб или не, очевидно при теб няма шанс, а се хващаш за маловажни глупости, които сам си си въобразил. Продължавай все така, да видиш как сам ще си прецакаш жиовта.

 
  ...
преди: 7 месеца, 4 дни
hash: cdff34d2c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Пич, жена ако те иска ти прави свирка в тоалетната на втория ден откакто те познава. Ако те искаше щеше да те иска тук и сега. Няма погледи, глупости, срещи, цветенца, срещички. Станете мъже, момчета - това са детински истории. Жената ако те иска те хваща и не те пуска, и те спуква от секс.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 4 дни
hash: 877678fb04
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Ми стига с това много си красива. Колкото по- не и обръщаш внимание, толкова по- интересен ще си и. Знаеш ли колко хора и пишат всеки ден.
Пробвай да и пратиш някой виц.
Може да я питаш нещо другия път като я видиш, не я мисли за божество, а се дръж нормално.
Успех.

 
  ...
преди: 7 месеца, 4 дни
hash: 952dd0964d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Директно я заговаряш. От там насетне тя ако иска да с теб, ще те улесни и ще потръгне комуникацията като разговори и интимност.
Някои го правят и попринцип без да имат реален интерес, защото им харесва вниманието на мъжете, но все пак ти е дала някакъв знак с погледите в очите и лайковете. Попринцип това не ти дава гаранция за секс, още по-малко чак за връзка, но можеш да се пробваш.

 
  ...


...
преди: 7 месеца, 4 дни
hash: 01cabd6627
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Нямаш ли някой по-отворен приятел да ти даде акъл как да подходиш?

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 3 дни
hash: 497253dc7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Сърчица, реакции на сторита, сийн-ове и лайкове... какви са тия глупости? Като осмокласник си, те се вълнуват от подобни неща. Трябва да си директен. Докато се решиш тя ще вдигне сватба с друг. Не знам какво очакваш да ти кажат хората тук, че чак втора тема пишеш. Репликите ли да ти напишем? Истинската любов се случва когато нещата са непринудени. И тя е човек, няма да те изяде. Какво си се притеснил не знам. Такова срамежливо поведение от страна на мъж е странно и би отблъснало.

 
  ...
преди: 7 месеца, 3 дни
hash: 6c4b02e361
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   До автора-моля те, не слушай глупостите на първите четирима идиота, които са те обиждали в коментарите си.
Тяхното е просто бай Ганьовска селяния. Тия неща, които са ти написали са извадка на пропадналия български Ганьо-с половин мозъчна гънка(и то не истинска, а от шапката им).
Направо е потресаващо изказването на типа с коментар н. 3, какви тоалетни, какви свирки, направо кошмар, сигурно е говорил за срещата си с някоя платена проститутка.

Авторе, вероятно си зодия Риби или Рак и си доста срамежлив и чувствителен, а също и неуверен. Момичето-също е срамежливо и двамата чакате другия да направи някой по-отчетлив жест и първата крачка...
Моят съвет е- следващия път, когато се срещнете-особено, ако сте сами, просто я заговори. Разбира се, по-лесно е да й пишеш във фейсбук, но ти си подходил неправилно с тази реплика за усмивката й. Ще ти обясня защо... Както ти не търсиш връзка за кратко, нито само секс, така и момичето... , да направиш комплимент за външният й вид е хубаво по принцип, но не и да започваш с това, защото така обикновено действат евтините свалячи, като първите коментирали например... , които търсят жена-САМО за секс. Момичето, може и да те е харесало, но да си мисли, че ти я търсиш само за секс и затова почваш с комплименти за външния й вид. Отчаяни и умрели за секс Ганьовци има с милиони онлайн и не само там... Затова тя не се решава да те заговори... Пиши й следващия път, дори още днес-нещо я питай за учението, сигурно е студентка в момента или просто я заговори на тема музика, книги. Примерно -питай я каква музика обича и разговорът ще потръгне с лекота... пробвай да видиш дали не съм права и пиши какво е станало...

 
  ...
преди: 7 месеца, 3 дни
hash: e4e1c562dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   3 е най-близо до истината. Биология момчета, другото е брътвежи на някви романтици. Почти всички жени искат да се чукат с алфи, дори и да са тип семейна жена.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 3 дни
hash: 41ba459af2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   9, Рибите били срамежливи. Само жена може да охарактеризира цялото мъжко съслоние на Земята от дадена зодия с едно качество. Авторът може да е по-захлупен, но зодията няма значение.
Ако е същата от съседната тема, която разхожда бебета, че и се подвизава в Истаграма и чалготеките, няма да е срамежлива. Тъкмо обратното. Просто я кефи колата му, защото и се вижда паралия. Той пък се вцепенява от гримове, филтри и виртуални сърца и не може две думи да върже. И това е мъж, който бачка някъде и сигурно гласува. Мъж за женене.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 3 дни
hash: b4a624c2f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   ето какво бих направил на твое място:

"Здравей, как си *име*"

тя: добре
а ти

"и аз"
"мисля, че е крайно време да се запознаем. хайде да се видим в неделя, към 6 в парка"

- - -

ако те харесва, ще се съгласи. ако каже, че не може, не ѝ отговаряй и чакай да те потърси пак или да се засечете.

ако има валидно оправдание, кажи ѝ "окей, може във вторник, но не съм сигурен, ще ти пиша пак"

 
  ...
преди: 7 месеца, 3 дни
hash: a0436fd143
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Като жена на горе-долу твоите години ще започна директно с това, че ми е адски нелепо даден човек да е активен онлайн, а на живо да мълчи като пън (извинявай за израза) и да не може едно нормално изречение да ми каже. Може и да съм от старомодните, но за мен истинският контакт е този на живо. Иначе със сторита, лайкове и сърчица можете да си карате още 5-6 години без кой знае какво развитие. Тя е на 21, още има жълто около устата, но ти си мъж на почти 30, както казваха бабите едно време "за женене", а се чудиш едно момиче как да заговориш. Давай по-смело. В най-лошия случай ще те отреже и дотам, но защо не помислим за другия вариант? Може да се получи нещо красиво между вас.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 3 дни
hash: da9d0f30d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Подкрепям 13, направо хващай бика за рогата човек, смело. Лайкове, усмивчици и др дъра бъра са начин за губене на време във хейса. Някой ги раздават с шепи, други като мен са пестеливи, но и в двата варианта не значат нищо...

 
  ...
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: d521fc0c04
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Ето как бих подходил пък аз:

Виждам я някъде, поглежда ме, отивам лежерно към нея и и казвам:
- Здравей, от доста време събирам смелост да те заговоря, днес е твоят късметлииски ден.

После бих и разказал за пътите, в които съм я забелязвал (без да прекалявам с комплиментите и да звуча, сякаш се обяснявам в любов) и бих я поканил да се видим.

 
  ...
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: 8b88cba510
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Покани я да излезе с теб, измисли къде ще ходите, има доста варианти, питие в кафене, зоопарк, разходка по моста на влюбените.

 
  ... горе^

...
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: f40b966ab5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   До 9: Везни съм, не разбирам от зодии грам.

За някой е странно съричца, реакции и прочие, но за съжание до там се е стиганало, като съм пробвал да заговоря някоя на живо и всяка се държи надменно, високомерно или отговаря с 2 думи, нямам такива големи приятелски кръгове които да ме запознаят е с няккоя или просто да се премахне първоначалното напрежение.

Самото запознанство и това да се отпусна пред нея ми е най- непреодолимо, мога да заявя, че теми за разговор имам хиляди, образован съм и на каквото и да ме пита бих могъл да взема участие, а ако не знам, бих се поинтересувал или бих изслушал.

След последната ми връзка се сдухах доста няма да лъжа, външно не го показвам, но отвътре съм буквално изгнил.

Не ми е целта секс, не ми е за една вечер да спя с нея, искам да споделям, да излизам, да правим спомени заедно, да плануваме заедно, да мечтаем заедно.. сигурно съм прост за вярвам в тея неща, но до сега така съм считал за редно.

До 12: Добре веднъж пробвах в два различни дни и дори сийн не даде.

Какк да вкарам после като изречение нещо като все едно седя пред една врата и никой освен, че не да отваря, а никой не дори не поглежда през шпионката.

До 5. направо да я заговоря:
Където и да я засека е в движение, сама не съм я виждал винаги с някого: и какво излизам аз пред нея: хайде да се запознаем...

кой ще тоя мачо където нито я знае нито я познава: Здравей мисля, че е време да се запознаем: Как ще изглеждам в нейните очи, в очите на приятелките и? Как изобщо ще се спека като цяло..


Впрочем днес разбрах, че сестра и е сгодена за на един който е брат на
мой познат от Фитнеса, имам контакт с него, дори интересното е, че имаме еднакъв модел кола като на брат му: Ама не ми е чак толкова близък да му кажа пич може ли да ме запознаеш с на брат ти, балдъзата.

 
  ...
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: 4dbccef7b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Ако си оня, който пусна две-три теми, как се върти и суче покрай някакво момиче, което се разхождало с друга жена и бебе и задаваш пубертетски въпроси, според мен няма да те огрее- ни за секс, още по-малко пък за връзка.

 
  ...
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: fde0e9f967
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Номер 3,
Може да умирам за някой мъж, ама ако не сме правили секс поне 2-3 пъти, свирка в тоалетната няма да види, така че до тук с това твърдение.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: a834a75b83
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   17, авторе, лапнал си по виртуален образ. Лайкове, сторита и прочие. Не я знаеш реално като човек каква е. Само, че ходи по чалготеки, често е виждана с някаква жена и бебе и това е. Чие е бебето?
Та вие нищо нямате, ти я идеализираш и си се сдухал. Питаш я някакви общи неща и гледаш реакции. Ако е някаква надута, куха, за какво ти е с тая красота? Ако целта и е да трупа мъже абонати и да слага сърцица, значи не става. Ако само те зяпа с колата, значи я харесва.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker