Блокирах я във Фейсбука, защото ми върти някакви номера - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121311)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Блокирах я във Фейсбука, защото ми върти някакви номера
преди: 7 месеца, 1 ден, прочетена 818 пъти
Здравейте. Случи ми се нещо което мислех, че никога повече няма да ми се случи и то е че се влюбих въпреки, че се бях заклел никога повече да не става. Мъж на 23 години съм. Запознах се с едно момиче в казиното където работеше, излязохме няколко пъти, правихме там каквото правихме и тя после замина за 2 седмици за Гърция на море. През това време тя почти не търсеше контакт с мен, аз бях инициатора на всичките ни контакти. След морето се върна, излязохме подарих и там 3 червени рози и на всичкото отгоре като ме видя с букета ме погледна много странно и ми каза, че съм луд. Поразходихме се малко и после отидохме на кафе. На средата на срещата и се обади нейна приятелка, че се е скарала там с някакви нейни приятелки ли, съквартирантки ли не разбрах с точност и тя реши да отиде при нея да я види. Както и да е замълчах си, нищо не казах направих се на луд. После и писах и тя реши да ме остави на сиин, след това пак и писах, но този път даже и не благоволи да погледне какво съм и написал. На втория ден в който не ми погледна съобщението се видях с приятел и решихме да отидем до общежитието и да си направя някакъв шпионаж дали има друг или там каквото и да е. Та както бяхме в автобуса и изведнъж я видях как се качва с нейна приятелка в автобуса направо ми причерня, че си ходи по кафенета и има време да отговори на приятелки а на мен не. Разбирам да не ми отговаряше ако и пишех по 87 пъти на ден, но аз и пиша по един път на ден. В автобуса нищо не и казах, направих се че не я виждам, не знам дали тя ме видя. Вдигнах там в автобуса малко повече шум с телефона за да види, че съм бил там. Изчаках малко време да видя дали ще ми пише и като видях, че пак не пише направо и теглих там един блокаж по Фейсбука.

Къде греша? Какво съм направил? Просто не мога да си отговаря на тези въпроси, а и не искам да я питам и да поддържам какъвто и да е контакт с нея в момента, защото съм и толкова ядосан, че направо не знам ако я видя или говоря с нея какво мога да направя и да кажа. С нея не се познаваме от кой знае колко време само от един месец. Не съм я използвал само за секс, чувствата ми бяха истински и може би това е проблема, че всичко това си пролича по някакъв начин без да съм и го казвал. Просто съм си такъв бързо се влюбвам.

Какво да правя сега? Моля някой да даде съвет защото целия съм в нерви.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 месеца, 1 ден
hash: d1924ce083
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Обсебваш я. Оставяш я като не отговори и си гледаш себе си.

 
  ...
преди: 7 месеца, 1 ден
hash: 3920731b24
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Не си я използвал за секс, пък веднага си спал с нея. Тия истински мъжки чувства ги знаем, че се простират до кревата.
Като типичен ориенталец се държиш и мислиш, че сте заедно от родилното и очакваш същото. Че някоя като те види 5-6 пъти в живота си, ще е твоя до гроб. Ще ти пише винаги, само защото си спал с нея. И това от 1 месец познанство. Прекалено много очакваш. Че си следял като някакъв психар жена, с която даже не сте във връзка и нищо не ти дължи. Що обръщала внимание на приятелки, а на теб-не? Сериозно ли? А ти намекна ли, че искаш връзка и с нея?
Спасила се е мацката, иначе щяхте да я гледаме в крими хрониката. Българският мъж трябва да се научи, че всяка не му е притежание и да поема нещата като мъж. Правил се е, че не я виждал, блокирал я. Е, и? Ще си помисли, че си поредният женкар, че и недорасъл.

 
  ...
преди: 7 месеца, 1 ден
hash: edbaf3ae22
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Абсолютно съм сигурна, че премълчава нещо.
По малко обсесивното ти поведение питам направо- тя като беше на море, ти колко пъти звъня на ден и какво и говори?

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 1 ден
hash: f9f7008b03
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Това е класическа ку'ва. Най-вероятно е намерила нов, който според нея е по-добър от теб. Подобни жени постоянно търсят по-по-най. Щом не те отразява, значи има нов обект на интерес.

 
  ...
преди: 7 месеца, 1 ден
hash: 10af7d856f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Евтино к*рве е. Не се ядосвай.

 
  ...


...
преди: 7 месеца, 1 ден
hash: 113aea2c7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Какво да правиш? Нищо. Забрави я и си живей живота.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 1 ден
hash: a1f96a2c77
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   До 5, 6 и 7: Благодаря ви за коментарите и ще се вслушам във тях.

От автора

 
  ...
преди: 7 месеца, 22 часа
hash: c91362344a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Когато мъж спи с някоя и после няма интерес не се сипят такива обиди. Такива ги наричат играчи, тарикати, нормално е за мъж да правел чук и бег. А когато жена го направи изведнъж става курва. Еми не го е лъгала, че изпитва чувства, показала му е с поведението си, че не я интересува за сериозна връзка, може пък и той да не става за такава. То пък не е казано, че като спиш с някого и задължитерно трябва да става кой знае какво, с някой става, с някой не. Карай нататък, егото ти е наранено, че не ти ходи по задника.

 
  ...
преди: 7 месеца, 18 часа
hash: dccf756aea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Мога да напиша цяла книга за жените.
Недей да се тормозиш!
Писал съм в този сайт, когато съм бил в безисходица. Аз съм такъв човек, че не приемам мнението на никой. За да пиша тук явно съм бил в холяма безисходица.
Явно и ти си в такова положение. Сега прочети добре какво ти пиша!
- Остави социалните мрежи на страна! В днешно време това само пречи на хората. Ако искаш истински контакт с жена говори ѝ "очи в очи „! Ако искаш среща се обади! Ако вместо да пишеш беше се обадил в момента нямаше да пишеш тук ( това се отнася и за „следващата" ). И най - влажното : Ако тя наистина те искаше нямаше да има значение за нея дали се обаждаш или пишеш, приятелки и т. н.
Родителите на жена ми я заливаха с кофа студена вода при минус 15 градуса и въпреки това тя не се отказа от мен! Сам си направи сметката!
Не се занимавай с тази!
М 32

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 5 часа
hash: 98241dfe5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Търсела е нещо за момента, търси си някоя да си номер 1 за нея, там ще има коректност, за тази е ясно, че си от многото, което си е подигравка, такива като нея пълно, приеми я като поредната за теб и да не ти пука за такива, няма смисъл, друг път ги избягвай отношения с подобни, ще си спестиш разочарования.

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 29 дни
hash: 8b3fdcacd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Ами тя не те харесва и те е отрязала. Видели сте се няколко пъти, но ти си влюбен, а тя даже не те и харесва. Затова си й досаден и те игнорира.
На мен ми се случа наскоро нещо подобно, но се видяхме само един път. Не го харесах на външен вид. Отделно от това ми се стори обсебващ като теб. Тя след като ти си тва откъде накъде ще я търсиш пак. Изглеждаш отчаян в очите й, защото търсиш внимание. Трябва да има баланс в комуникацията и с жените които харесваш, да се държиш както с другите които не харесваш чак толкова, за да стане нещо. Ако не си супер якия пич и се набутваш на супер яките мацки, не може да очакваш повече от това. Според мене се целиш малко нависоко. Намали изискванията за външен вид и ще ти се получи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker