Ергенско парти със стриптизьорка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121339)
 Любов и изневяра (29745)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ергенско парти със стриптизьорка
преди: 6 месеца, 23 дни, прочетена 1758 пъти
Наскоро моят съпруг посети ергенско парти, организирано за най - добрият му приятел. Аз бях малко против, защото познавам приятелите на съпруга ми и знаех, че ще измислят нещо глупаво. Да не говорим, че детето беше болно и исках малко помощ и там. Но нали е за най - добрият му приятел - нищо не казах.

Съпругът ми се върна, каза, че са си изкарали страхотно, било голям купон и т. н. След няколко дена, гаджето на единият му приятел ми прати клипчета какъв купон всъщност е било и аз останах ужасена. Имало е наркотици и стриптизьорки.

Преглеждайки клипчетата, попаднах на едно, на което моят съпруг, който уж е голям моралист и ми се кълнеше, че никога не би ми изневерил, се е прострял на диван и получава специален танц от едната стриптизьорка. Бях в ступор! Сега, преди мъжете тук да ме нападнат, нямам нищо против мъжа да ходи по проститутки и стриптиз клубове. Но когато е ерген! Когато си женен, с малко дете, мястото ти не е по такива места.

Извиках съпруга си и го помолих да ми обясни какво е това. Той веднага почна да се оправдава, че бил пиян, че кумът го накарал, че младоженеца го карал, че не знам кой го карал. Общо взето - дрън - дрън. Ще кажеш, че е малко дете и са го вързали там.

След скандала, който му вдигнах, събрах багаж за мен и бебето и отидох при нашите. Вече четвърти ден, телефона ми не спира да звъни и да получавам съобщения от рода "Бебче, нека поговорим", "Нали знаеш, че те обичам".

Има ли смисъл да говоря с него? Заслужава ли си?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 месеца, 22 дни
hash: 798ac11c44
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Не ги слушай мъжете. Уж да не изглеждат чехльовци, обратни, без топки и т. н, на такива събития пипат стриптизьорките. Никой не го е карал. Станало му е, пък и не знаеш дали е имало друго. Че и дрога.
Ти вкъщи с болно дете, по ония се чекне някаква разпоретина. Приоритетите на мъжа ти са покъртителни.
И да говориш, все тая. Звънял бил. А крачка да дойде няма ли?

 
  ...
преди: 6 месеца, 22 дни
hash: 6aee0cb4f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Не бързай да му даваш възможност да "говорите".
Разговора е ясен какво ще бъде- повече от същото: бях пиян, всички други ме караха... и пак няма да поеме отговорност за действията си.
А не поеме ли отговорност за действията си, единственото, което ще се промени е, да е по- внимателен друг път да не го снимат.
Ако сега бързо- бързо му се прости и после с пепел... знаеш.

 
  ...
преди: 6 месеца, 22 дни
hash: 0754e9d22c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Като мъж ти правя евала, че си толкова категорична и си знаеш цената. Повечето жени са мекотели. Обаче въпреки това това е просто един танц, отпуснал се е веднъж човека, не е чак толкова голям проблем според мен. А и съм сигурен, че няма да се повтори, щом толкова иска да се съберете отново. Не бъди чак толкова ината, глупаво е да оставиш детето с разделени родители само заради един танц.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 22 дни
hash: c311454674
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Подкрепям номер 3. Струва ми се, че леееко преиграваш. Ок, показала си, че си имаш гордост и си знаеш цената, няма лошо. Но ако това е инцидентен случай и иначе всичко ви е ок… не смяташ ли, че решението ти е крайно? Имай предвид, че от една раздяла само детето ти ще страда в бъдеще.

 
  ...
преди: 6 месеца, 22 дни
hash: 2ddde9f84f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз за такова нещо не бих се разсърдила, камо ли пък да се изнеса с малко дете. Виж за дрогата бих се ужасила и ако чуя, че е пушил трева дори, не дай Боже нещо повече ще приключа окончателно отношения. Иначе голяма работа, че някви развеселени и подпийнали мъже са викнали мацка за голи танци без консумация. Това не е като да ти е изневерил.

 
  ...


...
преди: 6 месеца, 22 дни
hash: 7200df7daa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Много си ревнива. Да не би да е спал с друга жена. Да не би да е избягал при друга жена. Да не би да е обикнал друга жена. Да не би да те е изоставил или спрял да те обича? ! Заради един танц ще изоставиш мъжа си. Ти не си добре.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 22 дни
hash: a737ec60be
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Номер 3 е дал добър отговор. Мъж съм и съм доста консервативен, но и аз мисля, че прекаляваш. Реално се е отпуснал за малко мъжа ти на събитие, на което се предполага, че ще се случват подобни неща. Надявам се, да не е имало и повече, ако е това, прости му и го разбери и ти. Това с детето.. болно било, ами те децата често боледуват. Той колко често излиза по този начин, че и събитие е имало около най близкия му приятел. хайде не преигравай с тези неща покрай детето и всичко. Прости му и се обичайте. Ти сама можеш да кажеш дали той държи на теб и дали е готов да бъде само твой мъж.

 
  ...
преди: 6 месеца, 22 дни
hash: 17ad7d1a52
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Чакай малко, след като е имало такива жени, то те са били там за да се забавляват мъжете по мъжки. Нали жени са били, а не мъже? Какви са били очакванията ти? Да си говорят за класическа музика ли? И дори мъжът ти да е чукал друга на това парти, това не го прави лош мъж. Тия дето отказват на разголена хубава жена пред тях са само по филмите и романите. Нормалните мъже се възползват от случая и не изпускат такива жени. Добрите мъже обаче го правят само веднъж и не търсят повторни връзки със същата жена. Но пък и неговите приятели- да снимат всичко това... това не са приятели. За такива неща не се говори.

 
  ...
преди: 6 месеца, 22 дни
hash: ef4d6d07a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Добре де, специален танц, но пипа ли я, прави ли нещо по-така? Защото стриптийз и стриптийз не е едно и също.

Мен наркотиците биха ме притеснили повече. Защото за такова нещо може и затвор да има. Какви наркотици? Колко са взели?

И болното дете е по-сериозна причина за тревога.

При една приятелка се получи голям конфуз на моминското ѝ парти. Изрично беше заявила на кумата си, че не иска стриптийзьор. Просто не иска, не, че нещо скандално, неморално и прочие. И... познай.. Но момчето се оказа много възпитано, веднага схвана, че тя се притеснява, нямаше нищо гнусно в изпълнението му, накрая просто я гушна и пожела щастлив семеен живот.

По стечение на обстоятелствата ние с мъжа ми нямахме. Аз не искам такива танци, голямо клише са ми. А за мъжа ми - какво да забраняваш на пълнолетен човек? Той ако не е видял жена за толкова години, или не те уважава, и в килия да го пратиш... Малко ми е смешно как едва ли не се разделяш с живота като се жениш. И трябва като за последно такива шоута. Някои и с проститутки "черпят".. Аз лично не се комплексирам от подобни жени. Не ме скандализират, не бих драматизирала. Хора като всички останали.

Но и ти прекаляваш с това изнасяне от вкъщи. ОК, поговорете си сериозно, кажи му, че си разочарована от него, най-вече за детето. Но да се очаква да се затворите само вкъщи и двамата, щото има дете, е твърде крайно. Кажи му, че при здраво дете е едно, но то все пак е приоритет. Не знам как ще ми е до празници в такъв момент.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 22 дни
hash: 557d17b934
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Авторката е.

Номер 3 - Не искам детето ми да израсне с разделени родители. В никакъв случай. Той знае мнението ми за такъв вид забавления.

Номер 7 - Не знам дали ще го изоставя. Що се отнася до това дали съм добре или не - леко съм уморена, но като цяло съм добре.

Номер 8 - Детето е и негово. Това, че е баща, не означава, че ще няма да полага грижи за него. Както той, така и аз имаме свобода да излизаме с приятели. Просто трябва да завъртим плановете около детето.

Номер 9 - Моля? Това, че е чукал друга, докато е с мен, е достатъчна причина да му бия шута. Какво значи това не го правило лош мъж? Ти сериозен ли си? Ако знаете, че са ви слаби ангелите, не ходите по такива сбирки. Много слаби се изкарвате вие, мъжете.

Номер 10 - Просто исках малко спокойствие. Искам да съм сама (образно казано), за да си помисля хубаво как да процедирам. Затова се изнесох. Както казах - не очаквам той да е вечно хванат за полата ми. Просто не беше подходящо време за такива купони. Надали младоженеца щеше да му се разсърди, че не е отишъл.

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 22 дни
hash: a75dc52e6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Детето е болно, явно понастинало, какъв ти е проблема, нали ти си вкъщи ще, ако е нещо животозастрашаващо, операция да си в. болницата а той да се забавлява, ок. Просто много прикаляваш, незнам дали се усещаш.

 
  ...
преди: 6 месеца, 22 дни
hash: a75dc52e6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   ми се кълнеше, че никога не би ми изневерил, се е прострял на диван и получава специален танц

Ми ной не ти е изневерил.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 21 дни
hash: 6617e9751d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Че е гадно, гадно е.

Но е още по-гадно да стада детето. Двама родители да нужни за дете, не един.

Самотните бащи дават резултати сравними с резултатите от семейства с двама родители.

Самотните майки - 80% от затворниците, клошарите, наркоманите, проститутките и т. н...

Статистически факт

 
  ...
преди: 6 месеца, 21 дни
hash: 7094f07255
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Моралистите са най-големите лицемерни утрепки. Уж не харесват тунинговани жени, ама ако им падне ей така на ергенски купон, например, биха се наредили първи. И все заради другите ще го направят, да не вземеш да помислиш че той е искал.

 
  ...
преди: 6 месеца, 21 дни
hash: f3882187ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Авторке, по принцип съм съгласен с теб!

И аз съм против тия партита от този тип!

За мен е нормално да има примерно ергенско/моминско парти - но без стриптизьорки и наркотици! А просто да хапнат, да се почерпят малко близките на човека - и това е!

На твое място и аз бих се ядосал и вероятно бих се разсърдил!

Но според мен твоята реакция е прекалена - чак да се изнесеш, заради такова нещо? !

Все пак нямаме изневяра!
Не е било и по негова инициатива!
Освен това, когато човек пийне повече - наистина не може да разсъждава трезво и може да направи такива неща!

Така, че според мен - говори с него и му прости!
Не е станало нищо фатално и непоправимо!

Ти пък да не си идеална?

Всички сме хора и допускаме грешки, имаме слабости...

Затова е дадена прошката!

Така, че щом осъзнава, че е допуснал грешка и смята, че е виновен - прости му!

 
  ... горе^

...
преди: 6 месеца, 21 дни
hash: 0754e9d22c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   от 3 до 11, авторката

Ами щом не искаш детето ти да израстне с разделени родители, смятам, че е редно веднъж да му простиш и да забравиш за случилото се. И без това реакцията ти е крайна. Веднъж втори шанс заслужава всеки. Ако се повтори вбъдеще, е друг въпрос, но за един танц такава драма...

 
  ...
преди: 6 месеца, 21 дни
hash: ef4d6d07a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Много интересен коментар по-горе: "Нали ТИ си вкъщи, какво толкова? " Детето няма ли в случая ДВАМА живи родители? Не трябва ли и бащата да се грижи за това дете, а не само да го създаде физически, или да хвърля някакви пари всеки месец?

А ако мама е била тази с уговорката за рожден ден/моминско парти/сватба? Да познаем ли какви биха били коментарите, ако беше отишла и оставила детето? Не може от жените да се чака да са 24x7 заети с отговорности. Нали ще рухнат накрая от преумора? Нормалният мъж и баща поема половината. Другото поведение не е на родител.

Уговорки се правят и развалят. Или да отиде за известно време и да се върне при теб. Или поне да се обади от събитието да я пита как са.

Ако не можеш да разсъждаваш адекватно след употреба на алкохол (към друг коментар), пък просто не пиеш и толкова.

 
  ...
преди: 6 месеца, 21 дни
hash: c9b932e6a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Танц от стриптизьорка на парти, няма нищо общо със секс със проститутка. Това, може да го наричаш по всякакъв начин, но не е и изневяра. Да си събираш багажа и да не му даваш достъп до теб, това е проява на неуверен човек, който се бои от сянката си. Дори ако си търсиш повод да се разделиш с този човек, това парти би било смехотворен повод за раздяла. Поговори с по-вече хора за случилото се, дори и с родителите си и ще разбереш, че меко казано си се изсилила с това изнасяне...

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 21 дни
hash: 2c8ee3f85a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Търси си друг мъж, този не е твоят, няма смисъл да се връщаш при него, защото след време пак ще посети такова място, това е само началото, започни нов живот, някъде те чака точен мъж, това е правилното решение.

 
  ...
преди: 6 месеца, 21 дни
hash: 4afbcf8905
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Ако бях на твоя съпруг, банкет щях да вдигна, че съм се отървал от мрънкало като теб.

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 20 дни
hash: d0a8f7338d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   22, ти ако беше нейния съпруг и трябваше да стоиш вкъщи да гледаш болното ви дете докато тя ходи се натиска на друг, щеше да си сложиш гердана, банкет щял да дига, ха. Ей някои хора много обичат да говорят през бузите на които седят

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 20 дни
hash: e19e518926
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Н 15, няма такива статистически данни, проверих. Освен това, забравяш, че от етноса всички са самотни майки, заради помощите.

 
  ...
преди: 6 месеца, 20 дни
hash: ef4d6d07a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Аз бих направила следното. Ще се върнем при него с детето. И на първия повод за празнуване (без значение рожден ден, годишнина от завършване, сама да си избира авторката), звънвам на приятелки/колежки/съученички и отиваме на бар. А мъжът да гледа детето. И няма да се прибера рано.

Така е редно. Това, че жената е родила, не значи, че тя се затваря вкъщи и за нея вече друг живот няма.

Ако е мъжете, които не правят проблем за такива излизания по принцип, значи тя е реагирала наистина прекалено на случката и тогава, освен за наркотиците на партито, няма кой знае какви поводи за нерви и тревоги. Защото един танц на стриптийзьорка може да не е голяма работа, но ако ги беше пипнала полицията с дрога, тогава вече щеше да стане интересно. А от съпрузи и бащи като мъжа ѝ това е вече безотговорна работа.

Но ако е от "патриархалните" любители на двойните стандарти, ще трябва някои порядки да се променят. Зависи и детето на колко е.

 
  ...
преди: 6 месеца, 20 дни
hash: 81ba816f0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Авторке, изпадаш в крайности. Заради някакъв си танц на ергенско парти да зарешеш мъжа си? ! Явно не осъзнаваш, но е абсурдно. Аз съм бил в положението на мъжа ти, точно на ергенско парти, бях кум и организатор на мероприятието, затова една стриптизьорка ми се лепна и на мен, изигра някакъв танц, тази се беше намазала с нещо, за да лъщи, та дори беше неприятно да я докоснеш и въобще като цяло неприятно изживяване, дори леко гнусно, не че е била някоя циганка, ама да ми се натиска някаква си ми беше неприятно. И какво, после имаше снимки, дай по тях да ме осъдят на смърт, че някаква жена, на която това й е работата си бута мазните цици в лицето ми, а аз просто търпеливо чаках да си свърши танца и да бяга при някой друг... Та я се връщай при мъжа си и не прави от мухата слон, съвсем сериозно ти казвам, че според написаното мъжа ти няма грях спрямо теб и семейството си.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 20 дни
hash: 1ff664b8e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   Не, не си заслужава повече да разговаряш с него. Явно е, че най-накрая си разбрала какъв човек е той и бракът ви е стигнал до естествен край. Трябва да подадеш документи за развод и да говориш с адвокат какво можеш да му вземеш.

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 19 дни
hash: 8e10160dd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   19. Глупости пишеш, сякаш той не се грижи за детето си и добре има 38 температура какво да го гледат двамата как спи. Партито е било вечерта 100 % детето е спяло, ако четеш писах, ако е нещо сериозно и двамата да са около него, но както писах, явно е понастинало. Това е повод на авторката, както се вижда и от детинското си поведение да си вземе детето и да отиде при мама да мрънка и да де оплаква вместо да осъзнае, че е възрастен човек. Нищо не е станало, няма никакъв проблем в ситуацията, но масата жени се държат по този начин и после: аз съм толкова добра, страхотна домакиня, готвя, чистя а той ме заряза. Постояно мрънкане, сърдечен, емоции, скандали и защо хората са нещастни. Мрънкащи жени, сега ще ватяква до живот за случая. Пак казвам, нищо не е станало.

 
  ...
преди: 6 месеца, 18 дни
hash: 050b5c21c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Авторке, права или не, си му показала, че не търпиш такова поведение. Станалото - станало, айде сега дай малко заден, виж се с мъжа си след като страстите са поуталожени и поговорете като разумни хора.
Първо има значение дали е еднократна случка или системно ходи на стриптийз. Доколкото чета, е първото. Второ явно това е танц, макар и еротичен, не секс. Трето, ако искаше наистина да изневери, щеше да си намери мацка с която да се усамоти, а нямаше да е пред всички.
Не предобряй нещата, станало ти е кофти, реагирала си детински и първосигнално. Не прави грешката да разваляш семейството си заради такова нещо. Ся ако по принцип имате проблеми и това е черешката на тортата, е друго. Но не пишеш нищо такова, а да се разделяте заради такава глупост е малоумно.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 18 дни
hash: ef4d6d07a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   28, мрънкащи жени, а? Ех, тези лоши жени, как не искат да са една прекрасна "Степфордска съпруга"...

Не давайте поводи за мрънкане и няма да има, нормално. И ние жените не искаме наставления, "мрънкане", претенции, но някои мъже не се спирате. Като сте решили да имате семейства и деца, няма вече да се живее по ергенски.

Така прозвуча коментарът - нали ТЯ е там, като/ако има проблем, пак ТЯ ще отиде в болницата. Може и да се грижи за детето той, не знаем това. Но определено от тази ситуация аз видях един доста безотговорен мъж.

И ми е наистина интересно, ако тя беше отишла на такова парти, с такъв тип танцьор, алкохол и прочие, какви ли биха били мъжките коментари.

 
  ...
преди: 6 месеца, 17 дни
hash: 798ac11c44
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   28, всякакви усложнения може да възникват при температура. Вкякакви. Майката ще търчи по лекари, а върху бащата се чекне някаква кючекиня. Бащи за пример.

 
  ...
преди: 6 месеца, 15 дни
hash: 557d17b934
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

32.   Авторката е.

Мислех дълго какво да направя. Накрая реших да му дам шанс.

Срещнахме се на едно по - закътано място в нашият град. Той пак почна да ми се извинява, че не било нарочно и т. н. Аз, обаче, го спрях. Казах му, че извиненията му не струват пукната пара. Но станалото станало вече.

Съгласих се на последен компромис. Отсега нататък няма право на грешки. Още едно такова изпълнение и ще го пратя по дяволите. Нямам намерение да си губя живота с човек, който не ме зачита като половинка. Защото това е абсолютно неуважение към мен като негова съпруга.

Върнахме се с детето вкъщи. За момента, всичко е наред. Това, което забелязвам в момента, е че той мълчи през повечето време, когато е вкъщи. Сега, може да ви супер странно, но обикновено, моят мъж е по - зле от жените. Не му спира устата. Сега го гледам седи, гледа нещо на телефона, компютъра, телевизора и мълчи. Питам го наред ли е всичко. "Да". Явно му е гузно и сега е като ритнато кученце. Нека се помъчи малко и да размишлява над бъдещето. Ще му мине.

Благодаря на хората, които ми дадоха добри съвети, колкото и малко да бяха те. На мъжленцата с крехките егота, които се изказоха ще кажа, че са лицемери и ако някакъв стриптизьор се беше отъркал в мен, веднага щяхте да ми кажете, че съм "мръсна курва". Засрамете се!

Номер 30 го е казала най - правилно. На такива като вас ви трябва една "Степфордска съпруга". Само че това го има само по филмите.

 
  ... горе^

...
преди: 6 месеца, 14 дни
hash: f3882187ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

33.   от 17 до авторката

Авторке, прочетох последния ти коментар и искам да ти кажа още нещо:

Прекалено строго гледаш на нещата в живота и прекалено си взискателна към другите хора! А дали си така взискателна и към себе си?

Правилно е обратното: човек да бъде строг към себе си и по снизходителен към немощите на другите хора!

Повечето хора тук ти казаха, че прекаляваш - и са прави! А ти дори ги обиждаш, за което не си права!

Знай, че ако не се коригираш има голяма вероятност да останеш без съпруг!

Семейството се крепи на взаимни компромиси!

Съпругът ти изглежда добър човек - затова цени това, което имаш и го пази и съхранявай, защото с такова поведение - ще го изгубиш!

Пиша ти това сега, съвсем добронамерено, но, че знам, че няма да ме разбереш - защото си прекалено "серт" жена!

Бог да те просвети и вразуми!

 
  ...
преди: 6 месеца, 13 дни
hash: cf19c6bddc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

34.   В тези коментари си личи, кои са злобните жени, по съветите, които дават - "пипал я бил" и др. Работи. Това са глупост. Тя може да ти танцува ама ти нямаш право да пипаш. После отпуснал се човека сред добри приятели, плъзнал се по вълната на купона и хайде сега развали си семейството заради едното парти. Бъди по зряла... Пък и замисли се този клип да не би нарочно да ти е подхвърлен именно с тази цел.

 
  ...
преди: 6 месеца, 13 дни
hash: 5dc9feddfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Авторке, от "мъжките" коментари стигам до извода, че е ок да направиш същото.
Ами "пускай косите" детето си има и баща, да го гледа докато ти разпускаш.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 13 дни
hash: 81ba816f0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   От 26, Авторке послушай 33. Ние не сме ти душмани, не те познаваме и ни е все тая коя си, каква си, казваме ти обективно отстрани как стоят нещата, а и аз имайки малко неприятен опит го споделих. Между другото моята приятелка навремето не реагира по начина както ти, посмя се на воля, защото ме познава добре и знае, че за мен това по-скоро е било изпитание, а не удоволствие. Ти очевидно си несигурна в мъжа си, не знам защо, ти си знаеш по-добре, нервна си, може би заради малкото дете, но като цяло реакцията ти е пресилена. Отделно благоволението, което си оказала на мъжа си и си се прибрала при него, а той човекът мълчи и преглъща гузно. И защо всичко това, защото някаква си потанцувала полу гола, голям праз, мигар няма жени по цици на плажа? И 34 е напълно прав, нямаш право да пипаш стриптизьорката, тя може да се отърка в теб, но не и да я пипаш, т. е. мъжът ти е без вина виновен, а ти обвини всички ни, че сме не знам какви си, е тогава помисли ти каква си истеричка в очите на хората:)

 
  ...
преди: 6 месеца, 13 дни
hash: 55bae2c3f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Освен съветите на горните постове ще допълня, че заради строгото ти поведение ти към него, което е прекомерно, е напълно възможно да го пречупи. Сега може и да мълчи, но не само, защото е гузен.
Смачкала си го, добре за теб. Това ще го промени в дългосрочен план и състоянието му ще се върне като бумеранг при теб. Разрови назад в темите и ще прочетеш подобна история, в която партньорът буквално е станал друг човек и романтиката в брака изчезнала.
Мисли!

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 13 дни
hash: b2a730ae92
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   "Отсега нататък няма право на грешки. Още едно такова изпълнение и ще го пратя по дяволите. "
- това е съдбата на бета- мъжкарите. Още мъже втора класа, или към 70- 80% от мъжете. За горните 20% и още 10тина % богати мъже правилата са други. Тогава една стриптизьорка на някакво чуждо парти ще е никакъв проблем. Пък даже и да си поебва, ако не го хване на калъп, жената ще си затваря очите.
Както се наблюдава,
- ако беден мъж изневери- "баси и мръсника" и веднага следва чао.
- ако богат мъж изневери- "тази пачавра се опитва да ми вземе мъжа".
Авторке, аз ако бях мъжът ти щях да се зарадвам ако ме пратиш по дяволите. По добре да съм сам отколкото с теб.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 12 дни
hash: 557d17b934
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   Авторката.

33 - Да, взискателна съм към себе си. Особено като стане въпрос за семейство. Там компромис не правя. Самата аз виждах колко страдаше майка ми заради гуляите на баща ми и съм решила такова нещо да не допускам. Защо да съм "серт" жена? Значи всяка жена, която има малко себеуважение за вас е "серт"? Интересно.

34 - Не ме вълнува кой кога пипа. Съпругът ми е на 34 години. Не е малко дете и може да каже "Не искам". Такива "отпускания" - когато си ерген. Когато си женен и си с дете, тези "отпускания" не са за теб.

35 - Да, и на мен така ми стана ясно. Скоро една приятелка се сгоди и мисля да ѝ подхвърля идея за стриптизьор за моминското.

36 - Сега съм и истеричка? Браво! Научих нещо ново за себе си! Всъщност съм доста спокоен човек, но се издразних, че съпругът ми, вместо да ме замести с грижите за детето, защото съм си взела болничен от работа и съм цял ден до главата му, той реши, че ще си хване оная работа и ще ме зареже.

37 - Да се променя. Ако не може да разбере защо му се разсърдих и защо му вдигнах този скандал - съжалявам. Както казах по - горе - надали ще му е хубаво ако някакъв полугол мъж се търкаше в мен.

38 - Оф, аман от такива псевдо "алфа мъжкари" като тебе. Такива като тебе съм ги виждала много през живота си и всичките само се биеха в гърдите какви мъже са. Що се отнася до "богатият мъж" - аз взимам повече пари от него. Така че тук сравнението ти е малко не на място. Ако ти познаваш жени, които ще си затворят очите за изневерите на съпруга им, защото имал пари... е, ти сам можеш да си отговориш какви са тези жени. Относно последното изречение - ми то доста жени ще те пратят по дяволите. Само от коментара ти си личи, че ти си най - обикновен курвар, който не уважа жената като човек, а само търси секса.

 
  ...
преди: 6 месеца, 12 дни
hash: b2a730ae92
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

40.   Авторке, 38 съм,
"... псевдо "алфа мъжкари" като тебе. Такива като тебе съм ги виждала много през живота си... "
- значи си минала по веднъж през леглата им. За повече не си им трябвала. Така правят алфа мъжкарите. А не де им разкажат играта задето зяпали някаква стриптизьорка. Мъжът ти определено не е от тях. Затова си пати.
"... аз взимам повече пари от него... "
- кой казва че мъжът ти е богат? То си личи. Ако взимаше 20 пъти повече от теб щеше да си траеш за стриптизьорката, пък и за други неща които щеше да прави ако беше фрашкан с мъни.
"... то доста жени ще те пратят по дяволите... "
- ако са като теб няма да могат понеже аз ще ги пратя пръв.
"... ти си най - обикновен курвар... "
- при мъжете не е обида- понеже малко могат да са такива. Приемам го като комплимент, макар и да не съвсем вярно. Обида е ако се ползва в женски род.
Айде със здраве. И остави човека на мира. Както виждаш има и много по- лоши мъже.

 
  ...
преди: 6 месеца, 10 дни
hash: 050b5c21c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Авторке, с последния си коментар стана ясно защо толкова си се запънала като магаре на мост и тровиш живота на човека дори не за забежка, а за забавление. В семейството ти е имало проблем с гуляите на баща ти и затова скачаш като ужилена, чак си се изнесла заради някакво ергенско парти.
Съпругът ти не е баща ти, никъде не пишеш, че това е практика при него. Не се хващай за някаква случка, която дори не е изневяра. Ся хубаво е, че държиш на семейството, но не преигравай, дето се вика, прекален светец и богу не е драг. Ако продължаваш в този дух, силно вероятно е да си караш сама остатъка от живота. Кофти само, че детето ти ще страда покрай теб.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 8 дни
hash: 27d5376481
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   40,
"... ти си най - обикновен курвар... "
Курвар- особено привлекателен за жените мъж- мъж с който жените искат да преспят. Но също и безскрупулен, който се възползва от тях. На него му дават секс веднага и без никакви други условия за разлика от обикновенните мъже. На курвяря му се прощават изневерите. Той просто не е мъж само за една жена. Ако някоя иска непременно да го има, ще трябва да го дели с другите.
Някой иска ли да е курвар?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker