Обичам друга - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121322)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичам друга
преди: 6 месеца, 12 дни, прочетена 1356 пъти
Здравейте, не съм сигурен защо пиша това и въпреки това ще опитам. Аз съм женен, но влюбен в друга. от 5 години сме женени и всичко вървеше идеално, до момента когато не разбрах че тя ме лъже за доста неща. Естествено това ме нарани много, при положение, че си давал всичко за този човек. Работата е там, че за времето което сме били женени никога не съм спирал да имам чувства към бившата си. Имаше период, в който ги бях забравил тези чувства найстина. Просто не мислех за нея, но откакто пак бях наранен по един или друг начин пак се върнаха. Контакта с бившата също се възстанови и чувствата започнаха да се връщат и да стават все по силни. и мисля че са общи. Обичам жена си, изминахме дълъг път заедно, но не ми харесва това да съм нараняван и лъган, това да се колебая и да се съмнявам. Относно другото момиче не знам как ще потръгне, но вътрешно знам че ще съжалявам ако не опитам. Просто съм на половин, дали е правилно да зарежа всичко което е сега за да опитам нещо което не е сигурно. Дали ако опитам ще си проваля живота или ако не опитам ще го проваля. Дали ще съжалявам и дали да следвам сърцето си или да си седя на задника и да търпя заради това което сме имали с жена ми. Това е дилемата в моят живот. Благодаря на всички отзовали се.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 месеца, 11 дни
hash: e4d63f015a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Само ти си мислиш че те обичат, едната те лъже, другата просто се разсейва с теб, а ти големия Ромео, без право на мнение. Обичал и двете виждаш ли, голям любовчия, голяма любов.
Загубен живот, не след дълго ще разбереш че живееш в илюзия и че на нито една от тях не и пука за теб.
Докато си слабохарактерен и се държиш типично по женски, няма да има жена, която да те желае, камо ли да те обича.

 
  ...
преди: 6 месеца, 11 дни
hash: de5f2a3f9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Тоест лъжеш и се подиграваш на жена си. Лъжа и подигравка.
Като ти е толкоз мила бившата, отиди на спиш пред вратата и да скимтиш.
Сетил си се за нея, защото жена ти не ти обръща внимание и те е напрегнала. Но вместо като нормален, голям и зрял човек
да си гледаш семейството, си се сетил за жена отпреди сигурно 10 години. Не е любов, а скука. Защото ти трябва валидация и някоя да ти каже колко те бива.
Горката жена, омъжила се е за лъжлив нарцисист.

 
  ...
преди: 6 месеца, 11 дни
hash: 6b1d2409a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Авторе, в никакъв случай не се опитвай да започнеш отношения с бившата си приятелка, защото вече имаш жена!

Това ще бъде изневяра! А изневярата е сериозен и тежък грях, с който човек първо прогневява Бога! И второ - това е предателство, мерзост и низост! И от светска гледна точка - също е голяма простотия!

Така, че е тъпо, грешно неправилно от всички гледни точки!


Просто прогонвай тези помисли и не им обръщай внимание! Те са от лукавия(дявола), който се стреми да погуби човека!

Старай се да мислиш за друго. Намери си нови и душеполезни занимания и мисли за тях!

Не се поддавай! Бъди твърд и мъжествен - както днес чествания Свети Димитрий Солунски! Бог да ти помага да устоиш!

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 11 дни
hash: 28c0120d50
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Миличкия, бил наранен, защото жена му го лъгала. А ти не я лъжеш, нали? Чувсвата ти са били винаги само за нея.
И всичко бил давал, завалийката. А тя сигурно нищо не дава?

Два въпроса:
1. За какво те е лъгала жена ти? Ако е за това, че ще яде супа, пък вместо това е яла сагети, е направо смешно. Но от мъжете в тоя сайт очаквам всичко.
2. Търсиш ли си причина да започнеш нещо с бившата и искаш просто нашето насърчение?

 
  ...
преди: 6 месеца, 11 дни
hash: 116bb1ea56
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Бях в подобна ситуация, връщах се при бившия си няколко пъти, накрая дадох последен шанс заради себе си и бях казала, че пробвам последно и ако не стане -дотук. Поне спрях да го мисля и нямам желание нито чувства вече, доказах пред себе си, че това не е моят човек. Иначе щях дълго да го мисля и да не мога да се освободя от емоциите към него.

 
  ...


...
преди: 6 месеца, 11 дни
hash: 247530769c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Не казваш бившата любов във връзка ли е?
Не казваш че би опитал да разговаряш откровенно с настоящата за да видиш дали нещата могат да се подредят отново.
С бившата любов, изживей това, което имате, но ако женат се промени, остани с нея. Макар, че и в двата случая си малко в неистинност. Защо се разделихте с бившата любов, не забравяй това?
Труден казус
Живота си няма да провалиш, ако си честен към себе си, към това, което чувства сърцето ти и не се поддадеш само заради нагона. Труден казус....

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 11 дни
hash: 1249eb15cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Не ги обичаш, не обичаш никого извън себе си всъщност.
Не получиш ли абсолютно одобрение и подкрепа, има ли собствено мнение, което не съвпада с твоето, тичаш да търсиш друга, която ще е по "мама" да си те глезка и да не ти "наранява" чувствата.
Щом сте възобновили контакт с бившата, върви пробвай с нея и освободи жена си, без това не можеш да бъдеш мъж, защо да я товари със себе си. Пък другата като знае, че си женен и се усуква- баш сте си един за друг, поне за малко.
Че като те види свободен и ревящ на врата и, и тя ще се огледа за мъж, но поне ще сте се опитали във вашата си ментална кочина.
Недей да заличат и жена си във вашата кочина, освободи я от присъствието си.

 
  ...
преди: 6 месеца, 11 дни
hash: e74a008f7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Чакай сега... Много си наранен, че жена ти те лъгала, затова си решил, че пак си влюбен в бившата, която винаги си обичал, ама избирателно забравяш за този факт като всичко с жена ти е наред? И сега на свой ред ти лъжеш жена ти, бившата не е ясно и нея дали не я залъгваш, но ти си жертвата в ситуацията, така ли? Слез на земята и спри да губиш времето на хората, в случая и на двете жени, като не ти харесва нещо ставаш и си тръгваш.

 
  ...
преди: 6 месеца, 11 дни
hash: f8318da5e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   За какво те е излъгала жена ти? Кажи 5 нейни лъжи.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 11 дни
hash: eb0c37eb19
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Стой си където си, разни бивши няма смисъл да ги помниш, щом не сте заедно, гледай си сегашния живот, другото няма смисъл, минало е.

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 11 дни
hash: e5ccf9a5e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Щом те наранява жена ти, ти не й обръщай внимание. Дори и да седнете да говорите, ще те изкарва теб виновен за всичко, което тя прави. Или ще са комплекси, заради теб, или ще е ниско самочувствие пак заради теб, и щом всичко ще е заради теб, гледай си живота и кефа. Няма да я оправиш, нито тя ще иска да те почуе.

 
  ...
преди: 6 месеца, 11 дни
hash: ce59a75d46
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Ти не заслужаваш жената, която е до теб, да бъде твоя съпруга, тя ако те е лъгала за някакви битовизми, а повечето жени лъжат за подобни неща. Не е като лъжата която криеш ти в момента, как може дори да спиш спокойно до тази жена, когато друга ти е в главата, как може да я гледаш в очате изобщо, по-добре я остави защото заслужава повече от теб, а до другата щом е приключено преди е имало защо, но явно си глупак и имаш нужда да повтаряш грешките си, за да разбереш защо преди си, си тръгнал.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 11 дни
hash: d2151a3b0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Първо много е важно да обмислиш: за какво се разделихте с бившата, дали е за нещо, което е било въпрос на грешки на младостта, външни причини или непреодолими ценностни различия. Второ бившата ти има ли семейство в момента, да не би да й е само за разтуха и да бягате и двамата от реалността. Ти не споменаваш дали имаш дете, не знаем и за бившата дали е с деца, защото това усложнява нещата и прави задачата почти невъзможна. Аз съм била в сходна ситуация, с тази разлика, че знам и крайният резултат, защото си позволих да го изживея за втори път с мъж, с който имахме връзка преди 7 г. Тогава той беше с жена и дете, макар и във влошени отношения с жена си и тя знаеше за мен, вторият път аз съм с мъж и дете, той вече беше сам, разделен с жена си от няколко години. Просто си разменихме ролите. Еми не се получи, даже след втория път спрях окончателно контакт с него, постъпи с мен по същия начин, както и преди години. Явно хората не се променят, излъга ме както и тогава, явно съм си мислила, че за да търси път към мен го е осъзнал в годините, научил си е уроците, но не. Единственото хубаво нещо от цялата история е, че няма да си задавам въпроса "Какво щеще да стане ако.. ", както и разбрах, че това нещо, което съм си мислила на 30 г., че е голямата ми любов се оказа някаква пълна илюзия, най-накрая дори и с негативен резултат разбрах истината. За това от горчив опит знам, че миналото нито може да се повтори, нито е здравословно да вадиш призраци, човек трябва да продължи напред, щом се е разделил с някой значи е имало защо. Не прави тази грешка, освен ако не си от 1 % изключения от правилото. Но пак няма как да го разбереш без да пробваш. Изборът е твой.

 
  ...
преди: 6 месеца, 10 дни
hash: 0bf60394a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Разбирам, че се чувстваш наранен и лъган, но ти какво правиш, нараняваш и лъжеш жена си. От друга страна сещаш ли се защо се раздели с "бившата"? Защо се ожени за жена си и защо не си се женил за бившата.
Смятам че щом си се оженил за жена си следователно нямаш чак толкова силни чувства към бившата, просто бившата те познава и знае как да ти подкоси краката, но ако с нея живеете заедно 5 години, няма да имаш по щастлив живот от този с жена си.
Нещата стоят така, собствената съпруга, жената с която живееш, се показва пред теб изцяло с хубавите и с лошите си качества, освен хубави моменти с нея ще имате и спорове и неприятни моменти. Това е единствената причина да е по приятно прекарването с "чужда жена" докато си женен. Жената с която се виждаш извън дома си ще я виждаш по често в добро настроение, а лошите й качества тя ще пази за себбе си докато не заживеете заедно, а повярвай всяка жена, както и всеки човек си има както добри, така и лоши качества.
Единствения ти казус е колко тежки всъщност са лъжите на жена ти и можеш ли да простиш. Ако са прекалено жестоки и непростими нейните лъжи, сменяй жената, но не очаквай новата жена да бъде безгрешна и на нея все за нещо, някога ще се наложи да прощаваш.

 
  ...
преди: 6 месеца, 10 дни
hash: e7308f3f8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Иначе тя те лъгала, ама ти нея не. Бившата като я обичаш, защо е бивша? Да си беше стоял при нея. Кажи на жена ти и всеки по пътя си. Не я лъжи.

 
  ... горе^

...
преди: 6 месеца, 10 дни
hash: 0bde81d0d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Еми трудно се ляга с човек, който те мами. И едва ли става въпрос за супа и спагети, споменати по-горе. В такива ситуации се появяват преграда и съмнения, които тровят взаимоотношенията. И пред автора се появява алтернатива - бившата. Можеше и да е друга жена. Ако няма деца и др. зависимости, може сериозно да помисли за бъдещето извън настоящото семейство.

 
  ...
преди: 6 месеца, 10 дни
hash: 00256b0e4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Пуританките с презрителното отношение, къде бяхте, когато жени питаха какво да правят като са влюбени в женен мъж или се чудят от кой от двама да си изберат?

 
  ...
преди: 6 месеца, 10 дни
hash: 58c6de756c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Имате ли деца? Ако нямате, не се колебай. Зарязвай и двете, стой малко сам и тогава си търси трета. Не обичаш нито едната, нито другата. А дали те те обичат? Спорно е. Със здраве!
Ж

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 7 дни
hash: adcb360cb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Моя бивш ме остави и замина в друга държава от комплекс и заради майка му тръгна с дружа. Обичахме се и трудно го преживях дълги години. И след като се ожени не знам дали е щастлив, но много се подвежда... дано е щастлив. Защото не ме търси. Стигала му онази жена. Не знам как може да го мисли изобщо..

 
  ...
преди: 6 месеца, 7 дни
hash: 5eb43f8feb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Щом те лъже тази, а обичаш бившата си, върни се при нея. Ако имаш деца, ще ги приеме ако те обича.

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 5 дни
hash: adcb360cb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Животът е твърде кратък, за да живеем без любов. Защо си го причиняваш? Децата поемат по своя път един ден като се оженят и пак оставаш в този брак в същата схема но вече остарял... За кратко време сме на тази земя. Докато си се обърнал и сме остаряли за миг.. е сякаш.. Не сме млади.. а ни се иска...
Имаш два избора. Смело напред към любовта или към търпението без нея.. в този живот.. Друг няма да има.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 5 дни
hash: adcb360cb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Имаш ли деца? Защо се раздели с бившата преди време? Тя какъв човек е? Питам, защото истинската обич лекува и хората живеят в хармония, а ти живееш нещастлив и искам да помогна някак да те насърча да се бориш. Какви лъжи те нараниха от съпругата ти?

 
  ...
преди: 6 месеца, 4 дни
hash: 645d36bb96
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Защо сте се разделили с бившата и за какво толкова те е лъгала жена ти, че така да изтинеш към нея. И да, имате ли деца?

 
  ...
преди: 6 месеца, 2 дни
hash: adcb360cb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Как се разделихте с бившата ти жена? Защо я остави? С какво новата ти жена си я предпочел? Как ви е разделила? Правила ли е интриги и злобеела ли е по бившата? Опитвам се да си обясня тя с интерес ли дойде при теб, с лъжи още оттогава ли и с времето да си ги видял, а в началото да те е лъгала без да си разбирал. Защото има жени заради пари тръгват с някой и лъжат и интриги въртят. След време тези ръжи излизат наяве някои, други не. А тя щом е лукава и двулична, само ако се влюби и я хванеш с друг мъж, ще я разбереш истинското й лице защото тогава ще се промени леко поведението й въпреки, че ще го крие.. Отделно когато човек обича, сърцето има вътрешен разум който го тласка към правилния път. Ако обичаш предишната, означава че или тя е по-съвместима с теб и в леглото и като характери, или че има нещо което грябва поне като приятели да изживееш с нея... А щом жена ти те лъже, значи не заслужава да ти е жена. Защо се мъчиш? Деца ли имаш? Колко са? 2, 3, 5?

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 29 дни
hash: d03f5e3078
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Пробвай да сте приятели с нея и така ще имаш и жена и приятел.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker