В опита си да и привлека вниманието, я изгубих - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

В опита си да и привлека вниманието, я изгубих
преди: 5 месеца, 27 дни, прочетена 1122 пъти
Запознах се с едно красиво момиче, всичко започна в интернет.

Малко по малко я опознах и исках да я изведа на среща, но знам че никога не става от днес за утре, но май изпуснах момента.

След това в опита си да и покажа какъв съм, че проявявам интерес към нея май съм прекалил с опитите.. то са били 3-4 опита да я търся да и покаЗВам че ми пука за нея... но тя се отдръпна..

В момента сме само на здравей, здрасти и нищо повече, не сме писали, не сме говорили.. последно седя непрочетен от 15 дни..

Да кажем, че съм бил заблуден, но очите трудно лъжат.. усетих нещичко в нея, но ако ме е разбрала погрешно явно съм си вкарал автогол и трудно да се върна в мача...

Аз просто целях да и покажа кой съм, какъв съм... какво търся от една връзка, но уви няма как. Вече съм изгубил надежда, но всеки ден ставам и си лягам с мисълта за нея.. за това момиче за нейните очи, нейната усмивка.

Всичко бих дал само за седи пред мен и да мога да се огледам в очите и, да и покажа колко мн искам да бъде моето момиче.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 месеца, 27 дни
hash: 5c5c931957
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   По-красива е от тебе. Връзките винаги се получават от по-красив мъж и по-грозна жена, защото жените се целят винаги по-нависоко, и постигат своето. Ако искаш любов, следвай желязното правило - трябва да си повече от жената по привлекателност и доходи. На нея трябва да и пърха в стомаха и да си мисли за усмивката ти и как иска да й го вкараш дълбоко в матката през нощта. Не на теб. Запърха ли ти на теб в стомаха, изгубил си играта. Това е най-сигурният знак, че жената е НАД ТЕБ и следователно НЕ Е ЗА ТЕБ.

 
  ...
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: 75da1e2dc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Просто я каниш и толкова. Какво толкова умуваш?
Никоя жена няма да те чака с месеци и години за среща.

 
  ...
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: adeef64c96
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Няма какво да го мислиш. Момичето е изгубило интерес към теб или още от началото не е имала достатъчно силен.
Няма смисъл да чакаш толкова и да я "убедищ" да излезе с теб. По-скоро това мотаене може да я накара да те помисли за нерешителен и да я отблъсне.
Според мен като се запознаеш с жена, на живо или по интернет, покажи ѝ достатъчно ясно веднага с каква цел е. И се опитай да стигнеш до среща възможно най-скоро. И ще се разбере на живо имате ли привличане. А ако ти откаже, не се занимавай, няма да губиш време и енергия. Аз не си чатя повече от ден-два с жена. Или се навива да излезем или няма интерес и не я търся. Дългите чатове за мен са загуба на време.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: f60b0c4c73
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Самозаблуждаваш се. Казваш че си я изгубил, но всъщност никога не си я намирал, не е било взаимно.
Второ- мислиш че си я загубил, защото си я търсил 3-4 пъти, а не е там причината.
Не си я привличал, за това рака се е получило.

 
  ...
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: cc9a45a070
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Що си мислиш, че ще получиш някакви различни отговори от предишния път?

 
  ...


...
преди: 5 месеца, 26 дни
hash: b95a21bc5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ще бъда откровен с теб. Не те харесва или сe занимава с някой друг към който проявява истински интерес или и двете. Ако наистина те харесва ще ти го покаже недмусмислено и никога няма да те остави на непроченено дори за половин час, повярвай ми. Ти си й просто поредния симп за валидация. Щом е хубавица и сте се запознали в интернет бъди сигурен, че й пишат същите тъпотии поне още 20 момчета като теб. Просто СПРИ да й пишеш и да се самоунижаваш повече. Да, гадно е, да, трудно е, но всеки е минавал по този път и знаеш ли какво? Всяка такава загуба ще те прави по-силен, ще трупаш опит, ще се поучаваш от грешките и в един момент ще станеш играч и вече няма да ти пука грам. Само не спирай да търсиш, не падай духом, не си мисли, че е нещо лично, научи се да играеш играта и ще намериш! И сега ще те подготвя за най-трудната част. ДОРИ ако в даден момент ти отговори. Ще го направи не защото те харесва, а защото е разбрала, че си се откачил и в момента в който започнеш да й пишеш ще рaзсееш съмненията й и тя ще се смълчи отново! Гаранция! Защото тя просто търси валидация от момчета като теб и се забавлява. А ти пpиятелю си губиш времето! Мацки колкото щеш, просто продължи напред. В момента емоциите замъгляват логиката ти, но ако ме послушаш ще си спестиш доста изгубено време и дори ще й се вдигнеш в очите. Ще си даде сметка, че не си като останалите лузъри, които си въобразяват, че ще получат шанс. Горе главата, пич!

Сърцеразбивача

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 26 дни
hash: 010e8bbb38
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Ако е красива над средното... Не че да те плаша, ама жените много се разглезиха. При тях положението е съвсем друго - желаещи мъже има в изобилие. Особено с тия приложения за запознанства. Която не е влязла, тя не си е намерила там партньор за секс. Та нямат никаква мотивация да навлизат надълбоко и да опознават някого. Всяко нещо което изисква усилие или изглежда леко съмнително, може да те дисквалифицира. Стига се до абсурди като това ако шапката или цвета на обувките не подхожда на останалата част от тоалета на младежа, да бъде отстранен. Не е вината в теб само, нещата много се извратиха последните 10-15години.
То е като да влезеш в магазин с безкраен избор и да не знаеш точно какво искаш, но много държиш да не се прецакаш или да не изглеждаш глупав с избора си. И започва едно избиране, прехвърляне, ама това дали пък няма на е по-добро, яаа това е зелено, сигурно е развалено и т. н.
Трябва да знаеш, че ако някоя жена те харесва и наистина иска да бъде с теб ще го разбереш! Няма да е както сега, да се чудиш дали - или. И да имаш постоянно чувството че не си направил достатъчно или не си го направил навреме. Тя ще те търси, ще ти подхвърля очебийни намеци, ще се опитва да те докосва, да бъде край теб и т. н. А някои направо си казват. Ще е очевидно.
Тая просто е убивала скуката с теб. Нищо повече. Зарязвай и не се хващай като удавник за сламка. Жените го усещат и веднага бягат. Ако не става - не става. Трябва да знаеш кога да спреш.

 
  ...
преди: 5 месеца, 26 дни
hash: 61474ab41c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Авторе, стига вече с това момиче, стегни се.

 
  ...
преди: 5 месеца, 26 дни
hash: 0307d5091d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Както се е запознала с теб в интернет така се е запознала с още 3-4ма. И затова като се разхождаш навън по улиците виждаш момичетата как са лапнали телефоните. Те пишат на теб и на другите като теб, но пък са все сами. Просто си запълват времето с теб както някой горе го написа. Предпочитат да хванат телефона и да прочетат няколко реда, отколкото да гледат дърветата. И в този момент ти си се филмирал, че тя те желае. Не, грешиш. Тя желае твоите 30реда на ден нищо повече. Ако искаше друго щеше да разбереш или нямаше да се дърпа.
И аз бях се филмирал с една такава, с която се запознах в интернет. Но докато ми пращаше гласови съобщения чувах как месинджъра ѝ гърми от съобщения. Точно в този момент осъзнах, че просто си зазпълва времето с мен. Ще ми прати на мен гласово, ще отговори на 2рия, ще сийне 3тия. 4ти ще звънне. На 5тия ще прати пак гласово съобщение. Осъзнайте се малко и спрете да се бутате там, където се бутат още неизвестен брой хора. Ако не спреш максимално ще стигнеш до обслужващ персонал на даденото момиче. Даже започвам да се дразня на такива като теб, които със своите действия на мижитурка повдигат самочувствието на някаква самозабравила се псевдо мадама.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 25 дни
hash: d059efdfaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Не можеш да загубиш някой, който никога не ти е принадлежал. Просто не те харесва. Стегни се и престани да мислиш за нея. Нищо няма да излезе от тази работа.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 25 дни
hash: 1dbfdcbdee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Реално да, то щом не показва вече интерес няма какво и да се натискам.. реално вече всички не желаят да опознаят наистина някого защото това означава че ще. ги накараш да мислят да разсъждават да се напрегнат малко..

Аз я. видях и нея и други те мисловната им дейност тече малко странно, тя примерно ми е казала нещо и аз го помня и после го използвам с предтекст за да подържам разговора... тя ми задава въпроса ама от къде знаеш че. съм била на практита днес.. ами преди 1 месец ми каза че отиваш в четвъртък преь седмица, (елементарно)...
Оле как ги помниш тея неща не знам...

Днес с втора си пиша... и казвам определени.. неща.. вика елеле как ги помниш с детайли (ставаше въпрос за филм) и казвам.. за 3 дни 4ти човек ми го казва тва... явно аз съм луд...
Ааа аз като отида на кафе не мога да се сетя къде съм паркирала... после..

И така реално няма да е тази няма да е онази.. обаче по някоя хлътваш.. глупавото сърце търси нещо но не го открива.

Най ме е яд че съм наистина стойностен човек и бих оценил всеки малък жест всяка малка добринка и бих я върнал многократно... уви седя си днес на кафето.... тя се прави че не ми вижда съобщението и сигурно от неудобство ими заради това че познавам почти всички важни клечки в града ми махаше през 2 сапарета....

Както и да е аз ще си остана непрочетен, но тя явно както мн други ще останат с изпуснат човек който би искал да фо опознаят и да им покаже какво е готов да даде..

 
  ...
преди: 5 месеца, 25 дни
hash: d059efdfaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Авторе, разбирам че твоя отговор е номер 12. Най-добре да се стегнеш, а не да се държиш като капризно малко дете. В тоя живот никой за нищо не ти е длъжен. Не си само ти стойностен. А и факта, че ти се самоопределяш като такъв, не означава че останалите те възприемат по същия начин. Може да си готин човек, но това не означава, че тия момичета трябва да изберат точно теб. Нещата в живота не функционират по този начин. Приеми с усмивка факта че не са проявили интерес към теб и престани да се самонавиваш и ядосваш.
Сега сигурно ще кажеш: те предпочитат нацепени батки и мафиоти. Но дори да е така (не знаем в конкретния случай), все пак любовта е личен избор. Щом не се харесваш, просто го приеми, без яд и без самосъжаление, като зрял човек.
Сега, сам си си виновен че си хлътнал по нея. Та ти само виртуално си я познавал и си говорил с нея. Човек сам си разбива сърцето.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 24 дни
hash: bcb46a0e7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   От 17 Годишен осъзнах това дето и Номер 10 е осъзнал, другото което е че нямам време да пиша, ако искаш да си сериозен през чат не става.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker