Всеки ден плача, да потърся ли психолог - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121327)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Всеки ден плача, да потърся ли психолог
преди: 5 месеца, 27 дни, прочетена 1137 пъти
От близо година съм изпаднал в дъно, разделихме се с моята приятелка и потънах в дън земя, няма излизане.
Ден съм окей, ден ми идва да се хвърля от някъде, просто не виждам смисъл от съществуването ми.

Дадох всичко в онази връзка и накрая се подигра с мен, да кажем че го приех това, но дъното което последва... не съм имал никакъв контакт с момиче а съм на 30г, опитах на няколко пъти да излизам, но не получава и продължавам да се затварям в себе си.

Стараех се да излизам да променя някой неща по мен, обаче нищичко не ми носи удолетворение.. излизам навън на кафе и гледам в една точка, чувствам се прогрнил отвътре и всекидневно като остана сам плача, самосъжалявам се...

Пробвах да се нахъаам да спра с тея негативни мисли, но стигам до едно положение и хопп край падам отново в безната. Тръгна да пиша да опозная някое момиче, леко ми се покачва желанието за всичко и хоп бъда отрязан, бъда за*бан. И отново се срина.

Какво мога да кажа за себе си, добър човек съм и уважавам хората, не допускам някой да ми се качи на главата но всякаш вече няма значение живота ми няма смисъл да ли ще работя да ли ще ям.. не виждам огъня в мен, всичко е застинало.

Най ми е болно че със всички момичета съм се държал много добре, винаги съм бил джентълмена и винаги съм бил с пръст в уста.

Вече не знам какво да правя какво да опитвам.. аз съм са всичко предубеден.

Да опитам с консултация с психолог.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 месеца, 27 дни
hash: 0c8c8a1c6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Ти си само на 30 и светът не свършва с една-единствена жена или един-единствен мъж.
Много хора са били на твоето място, включително и аз. Трябва ти разсейване и излизане сред хора, без да си поставяш за цел да имаш спешно връзка.
Запиши се на езиков курс, на сорт, на рисуване с чаша вино, на места, където има и жени. Дори само комуникацията с тях ще ти помогне да се чувстваш по-добре.
Може никоя да не ти допада или ти да не допаднеш на никоя, но общуването с противоположния пол ще ти бъде от полза.

 
  ...
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: 33d3ae83ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   А защо се разделихте? Изневяра или нещо друго? Какво значи да се е подиграла? Изневерявала, крала те е?
Най-страдате за ей такива особи.
Не прави грешката да завлечеш някоя невинна жена в твоите драми и страдания по Бившата. Никоя не е умряла да ти е отдушник.
Май си за психолог, защото си депресиран.

 
  ...
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: 667fd87c2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Не е от теб, от жените е. Пълни лицемерки! Подмолни, подли, зли и гадни създания, които благодарение на едната п... ка имат всичко на гърба си, иначе са живи умрели.

Не си го слагай на сърце, вдигни глава и си гледай собствения живот. Всички жени в днешно време паразитират и се облагодетелстват за сметка на някой мъж. Почини си още и не му мисли.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: 47a527fcf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Ролята на джентълмен не пасва добре на твърде емоционалните мъже, пробвай да влезеш в ролята на лошото момче, което не приема отговор "Не".

 
  ...
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: 9388f64f28
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Авторе,
ква е тая тъпотия дето си изпляскал?
"не съм имал никакъв контакт с момиче а съм на 30г, "
Спа ли с мацката или не?
Ако не, за каква връзка говориш?
Стига рева за една миризлива слива.

 
  ...


...
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: e4b7c9d1b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   "Добрите момчета завършват последни. "

Ще се оправиш, споко. Времето лекува. И следващия път да знаеш - никога джентълментство с тези к*чки. :) Те това го разчитат като слабост, взимат те за балък, качват ти се на главата, почват да те тъпчат безмилостно и накрая в един хубав ден решават, че си бита карта и те зарязват по най-бруталния начин - това е съдбата на всички добри момчета. :)

Затова спри да бъдеш добър! :) И спри да влагаш толкова емоции и чувства във връзките. Никоя жена нe заслужава да живееш за нея. Никоя. И спри да се самосъжаляваш! Колкото по-бързо я преодолееш, толкова повече ще се гордееш от себе си след това. Това е просто една кифла, брат :) Навънка има около 4 милиарда женки :) Чакат опрашване :) Незаменими жени НЯМА и всичките все едно един ги е правил.
На добър път си - виждай се с жени и прави секс. Колкото повече, толкова по-добре. Ако трябва ходи и на пpoститутки да се отракаш и да вдигнеш малко гребена. Пак по-добре от нищо. Само не се затваряй. Бъди силен!

Сърцеразбивача

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: 5342c326bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Авторе, човек никога не трябва да се отчайва и да разсъждава така! В смисъл - да иска да се самоубива!

Трудности, скърби, болки и проблеми всеки човек неминуемо има в живота си.
Само, че човек трябва да си направи и изводите от такива събития!

При мен именно поредица от подобни събития ме накара да осъзная суетата на земния живот и да се обърна към Бога!

Аз също, преди да достигна до Бога съм се чувствал така - като тези хора със суицидните мисли.

Изходът от това състояние е един: Да се обърнеш към Бога, от цялата си душа и сърце и постепенно да се въцърковиш(в православната църква).

Всичко в живота се движи от нашия създател Бога и от Божия промисъл, но човек е създаден със свободна воля и винаги има избор! Винаги има надежда!

Животът е прекрасен и не свършва със смъртта, защото човекът е създаден от Бога с безсмъртна душа и за вечен живот.
Животът има смисъл, който се заключава в това да се изживее Богоугодно, за да може човек да отиде след смъртта в рая, при Бога. Земният живот е подготовка за вечния.

Затова човек никога не трябва да се отчайва и да губи мотивация за живот!

Напротив! - човек трябва да се радва, за това че е получил от Бога този прекрасен дар - живота и да се постарае да го изживее Богоугодно!

Знаеш ли, има хора в много тежко положение, инвалиди без крака, ръце, безпомощни телом, но въпреки всичко това неизпаднали в отчаяние, борещи се за живот и силни духом.

Има един прекрасен и потресаващ документален православен филм, казва се Форпост, за отец Михаил от Украйна, който е създал приют за бездомни и болни деца(подобно на нашия отец Иван от Нови хан). В момента в този приют има повече от 400 деца.

Ако от връзката не се отваря(защото сайтът добавя интервали) махни интервалите, или напиши в you tube Форпост православен филм, каналът е Православна вяра.

Знай, че живота е борба и човек не трябва да пада духом, а трябва да се бори и да продължава напред! Каквото и да се е случило и да се случи - винаги има изход и надежда!

Знай също, че Бог много ни обича и заради нас хората е създал този прекрасен свят, да му се радваме и да живем в мир и любов.

Бог е Вседържител и Той със Своя Божий промисъл управлява и промисля за целия свят, за всеки един човек. И косъм от главата ни не пада без Божията воля или Божието допущение.

Бог върши всичко за нас с една цел: да познаем Бога, да се обърнем към Него, да заживеем Богоугодно и да спасим душите си! Защото този живот е временен и е само подготовка за вечния живот. И ние сме създадени за вечен живот, който не свършва със смъртта. Но е много важно как човек е изживял земния си живот, защото на Страшния съд всеки човек ще бъде съден и ще се определи дали да отиде в ада или в рая(с Бога в Небесното царство)...

Затова тук на земята ни се изпрашат скърби, болести, трудности и изпитания. Всичко това ни се изпраща(или допуска) от Бога на нас хората, за да осъзнаем суетата на земния живот, да се обърнем към Бога и да се подготвим за вечния живот като заживеем Богоугодно и се въцърковим...

А знаеш ли кое действително е пагубно за човека на този свят? Аз ще ти кажа - да стане противник на Бога, и да повреди и съответно погуби душата си. (и до края на земния си живот да остане в такова състояние)
(А също пагубно и гибелно за човека е да се самоубие, защото самоубийството е грях, който не се прощава, и самоубийците директно отиват в ада! ) И говорим не за нещо временно, а за вечността. И да бъде човек в ада е страшно...

Конкретните ми съвети към теб и към такива хора са следните:

Прочети Новия Завет(втората част от Библията) и особено обърни внимание на глави 5, 6 и 7 на Евангелието от Матея. Там са цитиран думите на Божия Син - Господ Иисус Христос, това са Божествени истински слова!

Обърни се към Бога. Ако не си кръстен - направи го в някой близък православен храм. Поговори за твоята ситуация и със свещеника в храма, той ще ти помогне и ще ти обясни всичко.

 
  ...
преди: 5 месеца, 26 дни
hash: 09265ce6fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Иди на фитнес

 
  ...
преди: 5 месеца, 26 дни
hash: 9388f64f28
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Авторе, проблемите в твоя случай са ясни
"Дадох всичко в онази връзка... "
"... добър човек съм и уважавам хората... "
- тези неша са противопоказни. Като си споменал "хората", трябва да имаш предвид само мъжете. Какво само го повтаряте това- на всеки вече е ясно че да си добър е лошо.
"... не допускам някой да ми се качи на главата... "
- в това не съм убеден.
Иди на психолог ако искаш но се съмнявам да ти помогне.
Жените са подли, коварни и нямат чувство за мяра. Освен това не са толкова красиви колкото ние си мислим. Те самите се считат за грозни когато ние си мислим че са красиви. С комплиментите внимавай- работят против теб.
Дръж се зле с жена за да се държи тя добре с теб. В това съм се убедил след 20 годишен брак.
Жените обичат емоциите, само че негативните им харесват повече от позитивните. Обичат и несигурноста- дали няма да наебеш някоя друга.
Тегли и сега една майна на тази курва и виж дали няма да падне друга да изплющиш.
Запиши се и на някакъв спорт. Аз така правя. Депресията я ползвам за мотивация за спорт. На боен спорт, фитнес или нещо друго като за корави пичове.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 26 дни
hash: 08a3fcae20
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Сега си помисли колко си добър към тях, а те те пренебрегват и се хващат с най-големите отрепки и съвсем ще се сринеш.
Споко и при мен е така, само, че съм жена. "Много те уважавам, много си мила, много си Добрич ка, праволинейно" и бам в следващия момент се хваща с парцяланата. Изневери му, той се върне осъзнал какво загубил и колко била важна верността и точността.
Споко, ще си намериш твоето. А и да не го, продължавай и намери нещо, което те разсейва колкото и клиширано дда звучи.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 26 дни
hash: 9388f64f28
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   До 7,
"Животът е прекрасен и не свършва със смъртта, защото човекът е създаден от Бога с безсмъртна душа... "
- това пък откъде го разбра?
"Бог върши всичко за нас с една цел: да познаем Бога, да се обърнем към Него, да заживеем Богоугодно и да спасим душите си! "
- върха на наивноста. Хваща дикиш в детската градина. За къв уй сме му притрябвали? Някакви играчки ли сме?

 
  ...
преди: 5 месеца, 26 дни
hash: 9388f64f28
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Авторе, направо се вземете с 10.
Заедно ще си ревете- единия заради жените, пък другия заради мъжете. Направо сте квит.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 25 дни
hash: e3136c78b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Много благодаря на всички за коментарите

Опитах другата крайност да бъда онзи който е лошия, груб.. не ми се вписва.. иначе на визия го докарвам.. късо подстриган с добро тяло чат пат пускам брада...

Добре че е залата да си изкарвам яда иначе края щеше да е дошъл.
Тренирам като животно.. последните 3 4 месеца съм постигал резултати които дори сам не сън си вярвал..


Отделно почнах и лостове, привидно за теглото ми 90кг, а съм като перце и лошата енергия от несполуките я вкарах там... до 29г силово макс 1-2 не беше моето упражнение, сега правя по 15 20, сам се изненадвам.

За момичетата знамнче за да те уважават и ценят трябва да си идиот с тях.. но как да съм идиот с някой който бих искал да е до мен.. да обичам..

Това съм видял вкъщи любов между нашите и това и търся.

С предната мо връзка се разделихме поради нейни детинщини, много хора започнаха да и дават съвети и накрая тя беше като едно джезве под налягане и кво аз го отнесох... жива и здрава да е.

Никога не бих изневерил.. ако момичето срещу мен което мин показва обич загриженост, любов... не ме интересуват пари жени... квото ще да е.. тя ще е важната, по. важна може да е само дъщеря ни/сина.. ни..

Така съм възпитан... как да загърбя това и да стана мухльо не става...

 
  ...
преди: 5 месеца, 25 дни
hash: 1dfdb434a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Този сърцеразбивача е много в отношението с което говори за жените.
Не се променяй в това да останеш добър човек. Та ти си добър човек, просто сложи една граница и следващия път когато излизаш с момиче бъди малко по предпазлив. Иначе, да може да потърсиш терапевт, дори да се включиш в група за споделяния, където хората се срещат на живо.
Успех и горе главата, когато хората са по -зрели, разбират че само това да са истински и искрени в поведението си може да ги спаси, защото живота и без това на моменти е много суров.
Стойностен човек си, горе главата опитай да поработиш върху емоциите и всичко ще се нареди

 
  ...
преди: 5 месеца, 25 дни
hash: 5342c326bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   до Автора, след коментарът му под номер 13

Не е вярно, че "момичетата за да те уважават и ценят трябва да си идиот с тях"

Напротив!
Трябва да си добър, мил, любезен, сериозен, точен, отговорен...

Тоест - трябва да бъдеш самия себе си и да не се правиш на нещо, което не си!

Ако искаш да си намериш приятелка и евентуално жена за създаване на семейство - прочети внимателно и изпълявай, това, което ще ти напиша!

Първо - не си търси красива жена!
Красивата жена рядко ще бъде само твоя - имай го предвид!
На външен вид е достатъчно жената да ти допада! (и евентуално да е симпатична и приятна)

Гледай най-вече да е благочестива, добра, търпелива, смирена, скромна, сериозна, отговорна, всеотдайна... - това са важните качества в една жена, за да създадеш семейство с нея!

И още - търси жена с близки(или еднакви) до твоите интереси, цели и приоритети - с която да имате какво да си кажете и "да вървите в една посока"!

И не бързай, нещата много рядко се получават от раз.
Така, че - имай търпение!

Аз самия винаги съм търсил само сериозна връзка с цел брак.

Къде да търсиш такава жена? Трябва да я търсиш в подходящата за това среда!

Ще ти разкажа една истинска история: един приятел, който се бе много разочаровал от жена си, защото много пиеше и имаха големи проблеми заради това, каза следното:
Така е, като се запознах с нея в бара - какво друго мога да очаквам?
Ако се бяхме запознали в библиотеката - тя щеше да е съвсем различна...

Аз, в моя случай, съм намерил съпругата си в подходящата за това среда.

И още веднъж повтарям, защото е много важно нещо - имай търпение!

Нещата в живота много рядко стават от раз!
Повечето пъти, трябва време, докато срещнеш подходящия човек! Но всичко това става в своето време - нито по-рано, нито по-късно!

Ти си още много млад! И животът е пред теб!
Ще се появят ситуации, в които ще се запознаеш с подходяща за тебе жена! Гледай само да я разпознаеш и да не я отблъснеш!

Когато човек има определени изисквания - трябва да знае, че колкото повече са те - толкова по-трудно ще бъде да намери, човек, който да отговаря поне на главните от тях! А и освен това, дори да срещнеш такъв човек - трябва и да се харесате взаимно, което също не е толкова лесно!
Затова пак повтарям - бъди търпелив!

Аз повече от 12г. си търсих подходяща за мен жена, отговаряща на определени критерии. И то бях вече почти 40 годишен. Всички мои близки ми казваха - абе, човек, къде ще намериш точно такава жена? Стой си сам... Но аз не се отчайвах и не се отказвах. Уповавах се на Бога! (Аз съм вярващ човек - православен християнин. )

И най-накрая, слава Богу, я намерих, след повече от 12г. И вече от няколко години сме семейство. Разбираме се, уважаваме се, обичаме се, и живеем в мир и любов!

Желая ти и на теб да срещнеш подходящата жена, и да създадете добро и благочестиво семейство!

 
  ... горе^

...
преди: 5 месеца, 24 дни
hash: 9388f64f28
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   До 13,
Авторе, мисля че си на прав път.
"Тренирам като животно.. последните 3 4 месеца съм постигал резултати които дори сам не сън си вярвал.. "
- това е супер. Давай все така. Развивай се също и професионално. Пък и други хобита и екстремни спортове.
"Опитах другата крайност да бъда онзи който е лошия, груб.. не ми се вписва.. иначе на визия го докарвам.. "
- продължавай, полека лека ще се получи.
Не му се връзвай на 15- това е за по- набожните, дето и цял живот сами да останат пак ще се радват че поне са се спасили от греховете с жените.

 
  ...
преди: 5 месеца, 24 дни
hash: 9388f64f28
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Относно 15,
"Трябва да си добър, мил, любезен, сериозен, точен, отговорен... "
- ми той автора май такъв е бил и сега страда от това.
"... - не си търси красива жена! "
- Ъъъ, за кво на някой му трябва грозна?
"Красивата жена рядко ще бъде само твоя -... "
- то и грозната може да не е, затова по- добре красива.
"... най-вече да е благочестива, добра, търпелива, смирена, скромна, сериозна, отговорна, всеотдайна... "
- такава може и да не намериш. Ако случайно намериш, ще е някаква фригидна, няма да иска секс. Такава пак на никой не му трябва.
"... търси жена с близки(или еднакви) до твоите интереси, цели и приоритети... "
- има разлика между мъжките и женските интереси. Рядко се припокриват. Безмислено е.
"Аз повече от 12г. си търсих подходяща за мен жена, ... "
Ми ти май си имал късмет. Познавам един дето 30 години търси и не успя да намери.
"Уповавах се на Бога! "
- на този много не може да се разчита.

 
  ...
преди: 5 месеца, 24 дни
hash: 09265ce6fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   "как да загърбя това и да стана мухльо не става... " Че ти щом всеки ден плачеш си мухльо.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 24 дни
hash: f3ea40257a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   16, 17, много ми харесват коментарите ти. Харесва ми острия ти като бръснач ум и как затапваш всички идиоти и глупаци тук, дето пишат простотии, и буквално с всяка твоя дума стреляш право в десятката. Ще е добре, ако почнеш да използваш никнейм (ако искаш), за да се разпознаваш по-лесно, емблематичен си.

 
  ...
преди: 5 месеца, 24 дни
hash: 06353b48f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Аз бях зле след моята раздяла, но нещата се подобриха с времето. 1 година по-голям съм от теб. Не виждам нищо лошо да се отнасяш добре с жените. Не знам кои са тези идиотки, които ги кефело някой да ги мачкал. Разбирам да са попаднали във връзка с насилник и да се мъчат да излязат от нея, но да не могат. Но не и да се радват на тормоз.

Това, което бих добавил е да показваш амбиция и хъс с жените. Те харесват да виждат това в един мъж. И да имаш граници с тях. В никакъв случай не трябва да търпиш лошо отношение или нещо неприемливо! Мислиш си, че така ще спасиш връзката си, но просто реално удължаваш агонията. Връзката и без това ще се срине, просто тогава ще е още по-зле.

Конкретно мога да кажа моите граници. Да няма близък, , приятел" мъж (тоест ухажор, който нарича, , приятел" и пази за резерва). Да не ходи по дискотеки/клубове сама и без мен (както и аз да не го правя разбира се без нея). Да не ме ползва за портфейл. Това за мен са червени линии, които ако се нарушат, връзката е обречена.

Специално след последната ми връзка, голяма грешка (която много мъже и жени правят) беше, че виждах, че не е сигурна в мен, поставя ми идиотски условия, но въпреки това смекчих тона и търсих някакво решение, с надежда да не се срине връзката. Реално видиш ли такова нещо, колебание в теб, в това дали иска да живее с теб (там лично при мен демонстрира сериозна несигурност), да ти поставя тежки условия за да бъде с теб, провеждай сериозен разговор и я натисни! Ако я натиснеш и поставиш граници, има сериозен шанс да си подобрите връзката, да намерите решение. Ако смекчиш тона и я оставиш да си дирижира идиотски изисквания или да демонстрира несигурност в теб, просто удължаваш връзката до неизбежния край. Една жена, която иска да бъде с теб, желае да е с теб, сама ще търси решение и начини да бъде с теб, да разрешава конфликти. Такава, която не е сигурна, ще ти вдига скандали, ще ти опъва нервите, ще опъва до краен предел връзката ви (с риск да я унищожи), просто защото не и дреме дори взаимоотношенията ви да се прекратят. Не ти трябва такава жена!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker