Ужасни роднини - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121540)
 Любов и изневяра (29802)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ужасни роднини
преди: 6 месеца, 9 дни, прочетена 620 пъти
Странна ситуация

Майка ми иска да живее сама и цял живот е недоволна от нас децата и, които сме били примерни и отличници в училище, мачкаше ни и ни викаше, но пред чуждите е добра, и им се кланя. В резултат на което прогони сестра ми в чужбина и мен също.

Работя на работно място, на което нищо не е както трябва. За една дейност се хвърлят хиляди излишни усилия, ненужни, преди да се осъществи самата дейност и ако е на друго място никъде няма да го позволят да се хвърля толкова труд на вятъра от работник, да не давам примери, защото е абсурдно и отделно е толкова много работата, а шефовете имат амбиции да печелят много и е много грозно отношението, а и ползват хората за всичко и за други професии.
Отделно и колегите които са на възраст искат да ме подчиняват и да им върша и техни неща, защото младите били млади..

Предполагам ще напусна. Но защо такава съдба? Толкова труд положих, а такава жестокост и нечовещина срещнах.




Единствено всичко ли е само пари, работодателите само пари ли целят от работниците и този егоизъм в родителите ми и неоценяването им и наглостта у колегите.

Явно всичко е до характер.
Единствено има една обич, само където от тези агресивни среди не се задомих и тази обич е която ме крепи, иначе понасях доста злоба и агресия без причина.

Може би трябва да напусна тази работа и да се задомя. Отлагам за деца толкова години уж да е по- спокойно средата, но трябва да я сменя.. Не може някой да ме разстройва и да мога да забременея и да понеса на детето да му е зле в такава среда.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 месеца, 8 дни
hash: 89426b1be1
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   И аз съм в чужбина и напълно те разбирам. Моите роднини са същите с малки изключения и с почти никой от тях нямам никакъв контакт. 20 години съм в чужбина и единствено съм съм бил добре на работа, която е била индивидуална. И всичко си е в моите ръце. Според мен за да можеш да се впишеш в колектив, трябва да си подмазвач и лицемер. Трябва да правиш много компромиси. И да си дебелокож и да не ти пука, ако някой ти каже нещо на криво или се опитва да те действа. Трябва да намериш начин да се харесаш на старите работници от начало. Да ли ще вършиш тяхната работа да ли излизаш с тях след работа. Да ли ще им правиш някакви малки подаръци като някакво ядене приготвено у вас да ги почерпиш. Трябва да намериш начин да ги спечелиш, ако искаш да си добре и да се задържиш. Аз лично мразя такива неща, много съм праволинеен и честен, не цепя басма на никой, и за това много трудно се задържам на работа сред колектив. Такива като мен не са удобни никъде. За това от известно време съм спрял да работя за шефове и с колектив и съм почнал нещо свое, както съм спрял и жена ми от работа, за да не се ядосва с глупаци седим си в нас и си гледаме детенцето. Съвета ми е да си намериш някого, който да е като теб, и да почнеш или нещо свое или някаква работа, която е идивидуална и нямаш шеф и колеги на главата. Ако се заробиш за шефове живота ще мине покрай теб.

 
  ...
преди: 6 месеца, 8 дни
hash: d4f4da05dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Авторке, от това което прочетох и като човек с богат житейски и духовен опит - ще ти дам следните съвети:

Ако си срещнала подходящия човек, не го изпускай, а се омъжи за него и сключете и църковен брак - в православната църква, защото само тя е съхранила неповредно апостолското учение и преподава вярно Бпжието слово!
(Ако някой от двама ви не е кръстен - трябва да го направи преди това! )

Пиша ти това, и защото, когато човек се чувства неудовлетворен духовно и чувства, че нещо му липсва - това обичайно означава, че за душата му има проблем!

А душата е духовна и се нуждае от своята духовна храна - връзката с Бога!

Затова, моят съвет е: да се обърнеш към Бога и да се въцърковиш в Православната църква!

(Дори да няма такава българска наблизо - може да отидеш в руска или гръцка православна църква - те са по-често срещани в чужбина - или да се въцърковиш практически като си дойдеш в България, а сега само да почетеш в Православните сайтове и да започнеш да се молиш! )

Прочети Новия Завет(втората част от Библията) и особено обърни внимание на глави 5, 6 и 7 на Евангелието от Матея. Там са цитиран думите на Божия Син - Господ Иисус Христос, това са Божествени истински слова!

Много хора(включително и аз) са повярвали и са се обърнали към
след прочитането на Новия Завет! Така, че и на теб ще ти бъде от полза за душата!

Бъди жива и здрава! Бог да те благослови!

 
  ...
преди: 6 месеца, 8 дни
hash: d8274e850a
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Пробвай в железниците! Там е спокойно, макар че си има отговорности и там! Билетен касиер, кондуктор, стрелочник, хигиенист-виж в сайта на БДЖ, ДП "НКЖИ"-има безплатни курсове, които се провеждат периодично! А най-важното е, че ще ти върви и стаж, докато се обучаваш! А след това веднага започваш работа! Все пак това си има и доста плюсове-държавна работа, работиш в определено време, осигуряват те на 8, вместо на 4 часа, получаваш заплатата си по банков път, член си на СЖБ, (Синдикат на Железничарите в България), за да получаваш ваучери за храна, социални, зцдравни и пенсионни осигуровки също ти вървят, получаваш служебна карта за пътуване по цялата ЖП мрежа, възможност за безплатно ползване почивните бази на дружеството, възможност за колективни мероприятия! Опит не се изисква! Съвсем различно е!

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 8 дни
hash: 3eb8c8f231
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Къде си в чужбина не се хващай на работа при разни балкани, турци, араби... и т. н. търси големи и сериозни фирми. Остови майка ти да си живее, гледай себе си.

 
  ...
преди: 6 месеца, 8 дни
hash: 84831a1928
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Забелязах, че когато някой не може да помогне или да даде адекватен съвет, намесва библията и Бога.

 
  ...


...
преди: 5 месеца, 24 дни
hash: 51c37a08a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Номер 5 е прав, сигурно има доста опит.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker