Ако възобновите сексуалните отношения с бившия? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ако възобновите сексуалните отношения с бившия?
преди: 5 месеца, 24 дни, прочетена 829 пъти
Ако искате да възобновите сексуалните си отношения с вашия бивш партньор, възможно ли е да си останете приятели, които правят хубав секс без да се стига до повторна връзка или да има някакви драми. Някой от вас дали е възобновявал сексуалните си отношения с бивш, с който сте имали кофти връзка, но пък секса е бил супер? Възможно ли е според вас да получавате хубавото което сте имали без да има кофти драми?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 месеца, 24 дни
hash: 6666240d15
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Защо просто не продължиш напред и не си намериш човек, с който хем да ви е наред връзката, хем и е*нето? Струва ми се, като голяма загуба на време и на емоции, но ти си знаеш.

Трябва да се разберете предварително и двамата, че няма да влагате чувства ами само ще се таковате като добичета на село и воала - готово! . Какво пък толкова сложно има, по-лесно и по-елементарно от това няма.

 
  ...
преди: 5 месеца, 24 дни
hash: fc6387751f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Не. Като сте били заедно защо тогава не правехте САМО секс? Ами намесихте чувства и разни драматизации? Няма такова нещо като мъжко-женско приятелство, нито второ начало и нов шанс. В един момент ще се повтори пак същата история.
Не обичам лигави истории. Каже ли се веднъж край, значи край.

 
  ...
преди: 5 месеца, 24 дни
hash: d2a395c98f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Защо ти е тоя мазохизъм? Можеш ли да спиш с него и да знаеш, че излиза и спи с други, без да ревнуваш?
От толкова мъже в твоя град си опряла за секс до бившия. Никакво приятелство не може да съществува между бивши. Ако се сексате, все някой ще иска повторна връзка. Излишна драма.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 24 дни
hash: 50692e5ac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Аз имам опит с такова подновяване с пауза между двата пъти около 6, 7 години. Груба грешка, че след като се принудих да го оставя, заради несериозно отношение от негова страна, не прекъснах още тогава напълно контакт. Той поддържаше контакт с мен -пишеше, звънял е отвреме навреме, аз вече бях на друга вълна и не съм го отчитала като че трябва да стигам до такива крайности да не му отговарям. В един момент обаче така се завъртяха нещата, явно и при него, и при мен, че отново задълбахме. При нас сексуалното напрежение винаги е било много голямо и явно като беше минало толкова време, неприятните спомени бяха избледнели. Явно човек изпада в някаква илюзия, че другият е станал нов човек, че любовта е устояла навремето и ей такива глупости. Пълни глупости, той се оказа че нито е осъзнал предишни грешки, даже от възрастта някои неща се бяха задълбочили. В началото бяхме като фойерверк, страст и т. н. опитах се да говоря с него още тогава този път да бъдем открити, все пак сме го играли веднъж и няма нужда от лъжи и т. н. Искам да ти кажа, че сто пъти съжалявам, че дадох шанс, още си ближа раните от разочарованието, което ми стовари почти по същия начин както преди толкова години. Урокът за мен беше брутален- разбрах, че някой се е отнесъл веднъж кофти и те е предал, ще го направи пак. Няма смисъл да вадиш призраци от миналото, когато е имало чувства, трудно е човек да сложи граница и да си каже, само секс и толкова. Неусетно се вкарва емоция и оттам до драмата границата е малка. Аз до такава степен бях съкрушен, че този път прекъснах контакт завинаги. Съветвам те да не си правиш такива експерименти, особено ако ти си човекът, който повече е страдал и обичал във връзката.

 
  ...
преди: 5 месеца, 24 дни
hash: d0ded61180
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ако възобновявам отношения с бивш, то ще е заради това, че ми липсва и че искам да бъда с човек, към който имам емоции дори разделена от него.
НЕ заради секса, не заради друго.

 
  ...


...
преди: 5 месеца, 24 дни
hash: bac877813d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не. На теория може да е възможно, но на практика се появяват носталгия, ревност или празни надежди отново да се съберете. Трябва и двамата партньори да са достатъчно зрели и да са приключили приятелски връзката. А такива случаи са изключителна рядкост.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 24 дни
hash: 39522cfc4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Хаххаа. Виж, не знам дали си мъж или жена, но и в двата случая - КАТЕГОРИЧНО НЕ, не е възможно.

 
  ...
преди: 5 месеца, 24 дни
hash: 6f4a3b1d6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Не става така... Сексът е наградата за създаването и отглеждането на деца.
С човек, с когото нямаш бъдеще, деца няма да правите. От друга страна - сексът с него ще ти попречи да си намериш друг, истински партньор, с когото да създадете семейство/деца...

 
  ...
преди: 5 месеца, 23 дни
hash: 9703f0d8d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Най- голямата глупост! Веднъж си му показала изхода, а сега ще му позволиш, ей така, да мине, да бодне и кой от къде е!? Бивш означава отхвърлен, непригоден, изпратен на поправителен или скъсан и върнат!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker