Прекарва много време при майка си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121540)
 Любов и изневяра (29802)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Прекарва много време при майка си
преди: 6 месеца, 8 дни, прочетена 922 пъти
Приятелят ми има някакви много странни отношения с родителите си, по-точно с майка си.
Тя постоянно му звъни да и купува някакви неща, пита го къде е, ако не се прибере навреме и т. н.
Не е никак малък, над 30-те е.
Веднага след работа се прибира първо при нея и после си ходи у тях. На обяд също ходи при нея... първо предположих, че за да яде, обаче вече ми се струва, че не е много нормално всичко това.
Като цяло не ми пречи, но от време на време чувам разни сравнения между мен и нея. Преди да влезе при нея ми затваря телефона задължително, защото веднъж чух, че му правят забележка с кого говори прекалено много.
Според вас има ли нещо съмнително, или човекът просто уважава семейството си прекалено много?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 месеца, 7 дни
hash: c68eaaeb8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Не, не е нормално това. По-добре си намери човек, който не е мамино синче. Тук за ситуацията той не е виновен, а майка му, която в даден момент е трябвало да го остави да има нормален личен живот. Това не значи мъж да не говори с майка си, но неговото е прекомерно и знаеш ли какво се случва в подобни случаи (примери колкото щеш). Да речем вие създавате семейство, ражда ти се дете, искаш нормално време с мъжа си, но го нямаш. Почват ревности от въпросната майка и тя те намразва. Настройва сина си против теб, всичко, което е обичал преди у теб сега му е досадно или противно. Помощ за бебето? Забравяш. "Не се месели" Това не е ли месене? И какво го е срам мъж над 30-те пред майка си да говори с приятелката си? И да говори дълго: какво от това? На някой пречи ли? Замисли се. Откажи се навреме. Подобни мъже са родени да са си ергени или ако някой е сгрешил с тях да са разделени, да си се връщат при мама (защото те сами на квартира не биха отишли) и да си седят сами, вместо да вгорчават и чужд живот.

 
  ...
преди: 6 месеца, 7 дни
hash: 647974968c
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Гледай сега, пича знае, кое е важно в живота. Ти днес си тук, утре те няма в живота му.
Аз много съжалявам, че не прекарвах време с баща ми в последните години и той беше сам, виждахме се две вечери в седмицата, защото все имах работа, свой живот и тн. глупости. Преди една седмица почина и бих дал всичко, което имам, за да имам само още един ден с него..
Така, че остави човека на мира. Родителите със сигурност са по-важни от някаква приятелка, ти дори не си му жена и дете нямаш от него, така че мога да ти кажа, че си след родителите, кучето, работата и колата (ако има такива). Поне за мен жените (ако не ми е реално жена и нямам дете) са някъде на това място, щото горе-долу са никой в живота ми и най-малко ме е грижа за тях.

 
  ...
преди: 6 месеца, 7 дни
hash: 418d3e9cbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Единствения човек, който никога няма да те предаде и дори ако те издирват за убийство ще се опита да ти помогне. Да не кажа дори, че това е единствения човек, който ще те обича истински в живота. Та този човек е майката. А гаджетата в днешната епоха са, като носните кърпички - заминават си една след друга. Нормално е да уважава майка си. Когото се омъжиш за него и му родиш деца и докажеш, че не си просто поредната, ще имаш право да претендираш. Иначе това с незачитането на родителите дойде от амерканските пр*стаци със сбърканата им култура и ценностна система.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 7 дни
hash: 6ad96e5aa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Има, да.

 
  ...
преди: 6 месеца, 7 дни
hash: 6e05f30264
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Аман от хора като теб и жени и мъже. Очакваш да забрави родители, приятели и всичко останало заради теб. Това са напълно нормални отношения. Естествено че ще отиде първо там след работа, ако има нещо да се помага или да се купи. Разберете че онова време, в което хората зарязваха родители за някакви неясни отношения с мъж / жена отминаха. Утре може да не е с теб, но родителите ще са там. Няма как да ги загърби. Такива отношения и уважение към родителите за мен е плюс и то голям. За задушаващите, обсебващи и досадни хора със сигурност е минус. Никога не бих загърбила родителите си заради мъж. И никога няма да искам някой да загърби своите заради мен.
ж25

 
  ...


...
преди: 6 месеца, 7 дни
hash: 77adfda314
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   От типът "добрите, нормални мъже", които уж съществувал в тая страна? Разбирай мамино синче, безхарактерно и безволево. Вместо да се интересува от жената до него, той се отчита на мама, пък яде при мама, пазарува за мама и т. н. Добре си се насадила.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 7 дни
hash: 721daf97e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Едно е да уважаваш родителите си, друго е да си на 30 и да затваряш на приятелката си, защото мама ще ти се скара, че много говориш по телефона. Има си нормални граници на общуване, имай в предвид, че за него при мама си е най-добре и тепърва ще те сравнява с нея.

 
  ...
преди: 6 месеца, 7 дни
hash: e3ae217737
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   А, него уважава, просто майка му от малък го води за носа и той си кара по инерция и не му прави впечатление.

 
  ...
преди: 6 месеца, 7 дни
hash: 804d0107f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ако не е там, ще е я с приятели, я в кръчмата, я в казино и всичко това ще те дразни по всяко време.
Някак вие жените решавате, че някой като е с вас, той вече няма права и няма живот за други неща.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 7 дни
hash: 5b756e91c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   Твоят случай не е нормален и ти препоръчвам да си намериш стабилен човек с нормална зрялост и нормално семейство. В голям филм си се набутала с този недорасляк. Бягай с 300.

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 7 дни
hash: b40e45a0fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Това, за мене, не е нормално и за жалост, и аз съм в подобна ситуация. Главния проблем тука е, че майката явно не осъзнава, че сина ѝ е вече мъж, на когото му предстои да създаде свое семейство, и вместо да го оставя да е по-самостоятелен, тя продължава да си го "гледа". Както казах, в подобна ситуация съм. Говорила съм с майка му, но резултат нулев. Говори с приятеля си, поне при мене имаше по-голям ефект.

 
  ...
преди: 6 месеца, 7 дни
hash: 85cbc72e64
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Има нещо сбъркано в много от майките, които имат синове.
Наблюдавам го при жени от различни възрасти.
Проявява се най-вече при самотните майки. Жени, които по една или друга причина нямат мъж до себе си. /разведени, вдовици/
Много от синовете на такива жени останаха ергени.
Тези които пък успяха да създадат семейства, имат постоянни конфликти, а някои дори се разпаднаха.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 7 дни
hash: 750f81b41e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   До 13
Докато си създаде свое семейство той има само едно! И когато си създаде свое семейство, той не изгубва първото с както очаквате.
Не разбирам защо искате да се "развежда" с родителите си защото щял евентуално да се жени за вас, това вашето ако не е ревност какво е? Не майките ревнуват синовете си, а кандидат съпругите истат да разделят приятеля си от всички и всички, за да е зависим емоционално единствено от тях

 
  ...
преди: 6 месеца, 7 дни
hash: b8ea0807a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Нямам нищо против майка му, обаче не ми се струва много нормално да ходи постоянно там, вместо да отидем някъде двамата, вместо да си сготвим/сготвя и т. н.
В много ситуации я е "неглижирал" и словесно и умаловажавал пред мен, явно умишлено, за да види как ще реагирам. Казвал ми е, че понякога не може да ги търпи родителите си. Защитавала съм я, но като гледам колко време прекарва там, изглежда ми, като че ли явно всичко това е театър. Или е на принципа - хем не я понасям, хем не мога без нея.

 
  ...
преди: 6 месеца, 7 дни
hash: c68eaaeb8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   6, не е въпросът да забрави родители и приятели, всички имаме родители. Плюс това не всеки родител ще приеме детето му (вече зрял човек) да остане без личен живот, "за да му помага". Физически и финансово. От родител до родител има разлика. Някои родители са като пиявици, а интересно, че точно това учат децата си, че "че само обсебващият партньор ще е такъв", няма такова нещо, а всъщност те са обсебващите. Хора във връзка често си стават като семейство, родители, които само привикват синчето (насаме естествено, без изгората), а и хайде да се замислим 30 годишен... Да не са на повече от 60-65, при късно раждане 70.... Най-много да помага с изяждането на яденето, с нищо друго. И навремето никой не си е зарязвал родителите, примери още от навремето как маса мъже останаха ергени или разведени, заради майки-пиявици (снахата е задължително мразена).

 
  ... горе^

...
преди: 6 месеца, 7 дни
hash: 0b53917b65
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Зависи от конкретните обстоятелства!

По принцип е хубаво, когато човек, обича, уважава родителите си и се грижи за тях!
Това е стойностен човек и има смисъл да се омъжиш за такъв!

Стига това, обаче това да не преминава нормалните граници!

Но това зависи и от етапа на вашите взаимоотношения в момента и доколко ти си важна за него! - което е динамичен процес!

Така, че засега не се филмирай и не мисли, че е непременно мамино синче! Но имай едно наум и си прави изводи от по-натътшното развитие на ситуацията!

 
  ...
преди: 6 месеца, 6 дни
hash: 1e0a20453f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Когато една жена се грижи за родителите си няма проблем, даже е желателно и мъжът да се занимава с тях. Когато един мъж помисли за своите родители тогава започват проблемите. Драги женки, стига словесни гнусотии.

 
  ...
преди: 6 месеца, 6 дни
hash: c68eaaeb8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   20, не е въпросът в грижите, а в настройването срещу жената. То и няма проблем, когато тъщата се грижи за внуците, а свекървата не.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker