Аз ли съм виновна? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121564)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18620)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Аз ли съм виновна?
преди: 5 месеца, 29 дни, прочетена 1111 пъти
Здравейте! Пише ви момиче на 21 години. Много ми е трудно да споделя историята си, но ще се опитам да я съкратя максимално.. Лятото се запознах с едно момче, излизахме няколко пъти, като му дадох ясната представа, че не искам връзка, нито нещо сериозно. Той уж се съгласи, бяхме приятели с привилегии (правихме секс няколко пъти). Излизахме, споделяхме си, говорихме си за всичко, но не бяхме във връзка и уж се бяхме разбрали, че всеки е свободен да прави каквото иска. Всичко вървеше добре, докато юли месец не отидох на практика от университета в друг град за 1 седмица и тогава той полудя, помисли си, че съм правила секс с някой от колегите ми (което за мен е недопустимо), започна да откача, да прави циркове, когато се върнах от практиката ме тормозеше, буквално беше обсебен от мен. Възмутих се и лека по лека започнах да се отдръпвам и той явно като крайна мярка, за да ме задържи до себе си започна по свое собствено желание да ми купува неща.. взе ми телефон, взе ми слушалки, дрехи и какво ли още не.. На мен наистина ми беше дошло до гуша, но реших да му дам още 1 шанс, уж се беше успокоил малко, но един ден просто ей така от нищото превъртя отново и пак започна с неговите филми и неговото обсебване, на мен вече ми писна и му казах, че не желая нищо повече с него и го помолих да се видим да му върна всичките неща, които ми е подарил, тъй като аз не съм такъв дребнав човек да си обера нещата, дето ми е подарил и да си замина.. той се съгласи уж, видяхме се с ясната представа, че е само заради нещата, той започна да ме блъска, счупи ми нокът, обиждаше ме, щипеше ме по ръцете, обиждаше ме, казваше ми, че само той ме обича, другите само ме е-*али, била съм к*рва, какво ли не.. Това беше краят на нашите взаимоотношения (дори не пожела да си вземе обратно нещата). Блокирах го навсякъде, след няма и два дни писа на една моя приятелка, каза ѝ, че имал тумор на главата заради мен, оставали му 2 месеца живот, пише ми от фейк профили постоянно, че имал 2 месеца живот, аз съм била виновна, звъни ми всекидневно по телефона (това е и причината за смяна на номера ми), постоянно навсякъде коментира, че аз съм причината един млад човек да си отиде, опитва се да настройва моята приятелка срещу мен, изкарва го сякаш аз съм виновна за всичко, била съм меркантилна и какво ли още не.. Разбира се първоначално аз си знаех, че не съм виновна аз, но вече като само това чета и слушам по цял ден искам да ви питам 2 неща. Първо- аз ли съм виновна според вас? И второ- как да се оттърва от този човек, съвсем сериозно почвам да се напрягам и да се плаша, за мен този човек е меко казано обсебен от мен. Благодаря ви за изчитането на моята история <3

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 месеца, 29 дни
hash: 027a18ce9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Човекът има психично заболяване със сигурност. Жалби в полицията, ако всеки ден те тормози, всеки ден жалби в полицията и ограничителни заповед. Постарая се да имаш някакви доказателства- чатове, видео т. н.
Никакъв тумор няма той, пък и да имаше не е от теб, но си е само жалка манипулация на жалко и болно човече.
Задължително подай жалба обаче, ако се чувства безнаказано, няма да те остави на мира.

 
  ...
преди: 5 месеца, 29 дни
hash: 60bf1831bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Категорично НЕ - не си ти виновна. Дори според мен още преди това си е бил с психични отклонения. Направи един публичен пост в социалните мрежи, че човек от миналото ти те притеснява и ще видиш как ще му изчезне туморът. Опитва се да те манипулира това животно (не мога да ги нарека хора такива, съжалявам). Не се връзвай. Предупреди всичките си близки, че имаш проблем с него и той е обсебен, сподели им това което и на нас, защото той няма да спре дотук по мое мнение. Нека всички са наясно, за да те остави на мира и ако нещо се случи, да се знае кой е виновен.

 
  ...
преди: 5 месеца, 29 дни
hash: 32649f02c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Много неприятна ситуация, момчето със сигурност има психически проблеми и ти със сигеурност не си виновна за тях.
Прави си скрийн шот на всичките му заплахи и ако ти звъни, пробвай да записваш разговорите, може да се опиташ да си изкараш ограничитална заповед срещу него, пък дано поне това го накара да престане.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 29 дни
hash: c54db8c8c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Кажи на баща си да събере двама-трима роднини и да го "посъветват" някъде насаме.

 
  ...
преди: 5 месеца, 29 дни
hash: 9d05434dc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Да ти си виновна, много много виновна даже. Щом не си искала връзка с точи човек, а той много ясно е искал да сте в такава, защо си правила неща с него. Много ясно, че той ще каже, че и той не иска и после да се опита реално да сте. Хем си му казала едно, хем си правила други неща. Явно не разбираш буквалния смисъл на думата "връзка" или и, че има такова нещо като емоционална връзка в която явно пичът е бил. Щом и секс сте правили сметни, той буквално си е мислил, че сте заедно просто е било въпрос на време в неговата глава да стане официално. Ти си тази която го е обсебила, защото не си постъпила правилно спрямо него. Объркала си го, казвала си едно, но си му давала грешни сигнали и си правила друго. Създала си му тревожност и липса на сигурност в отношенията ви. Сори, че ти го казвам, но това си е чистата истина. Историята ви трябваше да свърши в момента, в който ти го режеш и му казваш, че не искаш да бъдеш с него. Факт е, че момчето е прекалило, изпаднало е много тежко емоционално състояние, много често когато изпадне човек в такова не контролира нито действията си, нито димите си. Ядосан е, гневен е, боли го, разочарован е, отчаян е, чувства се отхвърлен - мисли си, че със съжаление ще те върне. За жалост съм я виждал тая история няколко пъти. Това с тумурът е измислица от сега ти го казвам, (дано, даж боже да е добре момчето), но ми звучи като крайна форма на отчаяние от негова страна да провокира някаква реакция от тебе.

Има една опция и това е тотален блокаж ама тотален и приятелките ти трябва да го блокират, просто изчечни от живота му и до 1-2 месеца, ще му е минало. За него даже това ще е по-добре. Работил съм специално с момчета и момичета в такива ситуации, не е психично болен, активирала си му травма за малоценност и несигурност. Успех и бъди по-констуктивна и константна в дейстивята си към мъжете в бъдеще и няма да изпадаш в такива ситуации.

 
  ...


...
преди: 5 месеца, 29 дни
hash: bbe31d2376
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Проблемът е в него. Но и ти е трябвало да си тръгнеш при първото му избухване. Със сигурност лъже за болестта. Пусни жалба, искай ограничителна заповед. Трябвало е да направиш снимки и видео когато ти е счупил носа. Но и сега не е късно. Снимай се с телефона и го споделяй докато някой не предприеме мерки срещу този изрод. Да го освидетелстват и да го затворят някъде. Тук въпросът е да предпазиш себе си, но и други момичета, които могат да се излъжат да започнат връзка с него. Щом е упражнил насилие веднъж ще го направи пак. Един ден може да убие някое момиче. Направи го известен, да знаят да бягат от него. Ясно е че е болен мозък и ще става все по-зле.
ж, 26

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 29 дни
hash: 30f2af33fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Ако наистина е диагностициран с тумор в мозъка, което най-вероятно е лъжа, може да обясни тези промени в поведението. Дори и така да е, не е твоя вината.

 
  ...
преди: 5 месеца, 29 дни
hash: 12a7c2aaea
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Да, ти си виновна, защото си започнала несериозна/неангажираща връзка и си имала интимни отношения!

Не знаеш ли какво означава девственост, чест, морал, достойнство...

Ти си нарушила тези неща и си получила възмездие за това!

Нали знаеш изразът: каквото повикало - такова се обадило!

Аз никога не съм започвал несериозни връзки, а винаги съм търсил само сериозна връзка с цел брак и създаване на семейство!

И тези жени(които познавам), които разсъждават като мен - си създадоха нормални семейства.

Така, че направи си изводите от тази грешка и повече не я повтаряй!

 
  ...
преди: 5 месеца, 29 дни
hash: 6fd645fee6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Авторке, когато правиш секс с някого се обвързваш с него. Няма такова нещо като "само секс". Сексът е обмен на енергии и който те ч*ка, той оставя отпечатък върху тебе. Ти си свързана с този човек за цял живот. От тази гледна точка той е в правото си да иска да продължи да е с теб. Той се счита свързан с теб и се бори за връзката ви. Това, че ти искаш всичко да мине без ангажименти, не важи.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 28 дни
hash: 97f71588c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Момиче, ти си си играла с момчето от ден 1 и идваш да търсиш някой да ти каже - не не си ти виновна - да ти измие ръцете и да се почувстваш по-добре. Не е правилен подхода ти към него. Разбира се, че ще е бесен и ядосан след като си го объркала до огромна степен. Не може да очакваш всеки да е спокоен през 100% от времето. Знаеш ли кво, звънни му, вижте се някъде на публично място с много хора, извини му се, прегърни го и го успокой кажи му, че всичко ще е наред. Просто му покажи някаква загриженост. Ще видиш, че нещата ще да различни.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 28 дни
hash: c54db8c8c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   11, Не си разбрал/а за какво иде реч. Тя не иска да е с този, никаква връзка не ще. Иска чукане и толкова. Днес с един, утре с друг и т. н. А този трябва да е много тъп, за да не е разбрал какво значи само секс, ами е тръгнал да прави драми и сцени. Може и да не е наред психически, ти и даваш акъл да го предръщала и всичко щяло да е наред?

 
  ...
преди: 5 месеца, 28 дни
hash: 7471249a44
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Ами това момче не е в ред. И аз случих на един подобен преди време. Просто три пъти се видяхме, имаше секс, но въпросния господин знаеше че съм в Бг временно. Казах му точно и ясно още първия път, че няма как да го бъде връзка от километри. Той уж разбра, но после започна да ме преследва и да настоява да ми стане гадже. Ужасен натрапник. Пишеше ми нон стоп по вайбър и телеграм. Блокирах го, но започна да ми звъни по телефона и да настоява да се видим отново преди да замина и да започнем връзка. Отървах се от него, защото заминах и защото и без туй не бяхме от същия град. Иначе не знам как щях да го разкарам. И не беше някакъв хлапак на 20 години, на 27-28 беше ако не се лъжа.
Изобщо не си ти виновна в случая. Ако си била честна от самото начало, вината си е негова. Той що е тръгнал да прави секс, като знае че може да се влюби и е наясно че не искаш връзка? Отговорността си е негова! Няма какво да се лигави след като е поел риска. И аз съм се влюбвала в приятел с привилегии и не съм досаждала. След като не ти отвръщат на чувствата, редно е да се отдръпнеш.
Това за тумора я е истина, я не. Най-вероятно е лъжа, за да те манипулира. Не му се връзвай на номерата и го блокирай отвсякъде. Яд го е защото се мисли за голям мъжкар, а не може да те задържи. Възприема те като предмет, който му се полага. Такива типове са опасни. Днес ти чупи нокът, утре може да ти разбие носа или да те убие. Гледай да не се засичаш с него и избягвай местата на които мислиш че може да го срещнеш.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: 94bea85140
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Нищо ви няма и на двамата.... В главите имам предвид. Усещането за вина преминава ли в гузно състояние? Ако е така, помисли защо. Младежа няма тумор, просто го пере съчмата, че ще изгуби "привилегията си"!

 
  ...
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: 32649f02c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Преди се чудех защо има толкова много хора в България с недиагностицирани психически разстроиства, коментарите в тоя сайт ми дават отговора защо.
Била вината в нея, че са правили секс, да бе, те хората от правене на секс си измислят тумори и стават преследвачи. Дано тоя като изперка тотално някой от тия коментиращи го хласне някъде на улицата с тухла четворка в главата.

 
  ...
преди: 5 месеца, 26 дни
hash: de419a9dcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Искам да благодаря на всеки един от коментиращите за мнение. Само искам да уточня, че не съм си играла с него, както нагоре в коментарите се твърдеше, също така искам да кажа, че той се съгласи да имаме просто сексуални и чисто приятелски отношения! Аз откъде да знам, че ще се окаже такъв психар? И да, чувствам се гузна, защото този човек страда, заради нещо, което е правил с мен, въпреки, че знам, че не съм го карала нищо насила, просто в главата ми е каша и не искам никой да страда..
- От авторката

 
  ... горе^

...
преди: 5 месеца, 26 дни
hash: 36f7ed2f2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Този е луд, а ти си голяма наивница, щом си правила секс с луд.
Едва ли има тумор, но и да има тумор не се хваща от зарязване, то по тази логика всички зарязани щяха да са умрели, а поне половината свят някога в бил в ситуацията на зарязан.
Внимавай с кого се събирал, а този го блокирай и помоли и приятелките ти да направят същото.

 
  ...
преди: 5 месеца, 25 дни
hash: 30f42c3acc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   До 9.
Чак пък да си "свързан за цял живот с всеки, с който правиш секс и да оставял отпечатък върху теб"? Представям си "жриците на любовта" примерно колко омотани трябва да са, а си изглеждат доста добре и свободни, хаха.. И да си свързан, то е за колкото решиш. Аз примерно никак не се чувствам свързана с някои льолцовци, с които сме имали взимано-давано, даже и не си ги спомням. Сега си ги припомних, само за да установя, че не си ги и спомням.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker