Не знам как да постъпя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121245)
 Любов и изневяра (29722)
 Секс и интимност (14365)
 Тинейджърски (21899)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3181)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18538)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам как да постъпя
преди: 5 месеца, 1 ден, прочетена 1066 пъти
Аз съм 25 години от София и наскоро се дипломирах. В курса имаше едно момиче, в което се влюбих. След завършването ни тя остана да работи в София, но не сме се виждали въобще, а само си писахме или по-точно аз бях главния инициатор, а тя не винаги отговаряше. Каних я веднъж на среща, но тя отказа поради някаква причина. Но това чувство не ми даваше покой и в един имейл и признах, че я харесвам. Тя ме отряза деликатно. Така го направих, защото не ми достигна смелост очи в очи. Преживях го малко тежко и спрях да и пиша, докато миналата седмица след 5-6 месеца мълчание ми писа какво правиш, къде се губиш, сърдиш ли ми се и така вече няколко дни си възобновихме комуникацията. Все още изпитвам чувства към нея и не знам дали пак да не я поканя на среща. Единственият човек, с когото споделих е моя първа братовчедка и тя ми каза да не се занимавам, защото ще изгоря пак и да спра да и пиша и тя само ще се откаже.
Моля и за вашето мнение.
Благодаря

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 месеца, 1 ден
hash: 9252485f55
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Казах го вчера на друг подобен като теб, повтарям ти го и на теб:
Отрежат ли те веднъж не се обръщай. Можеш да имаш отношения с някой, само ако му имаш доверие и знаеш че ще е винаги до теб. В твоя случай ясно личи, че момичето има любовна драма, зарязана е или просто иска да си поиграе с някой, ако те харесваше, нямаше да те отреже навремето.
Да си мъж е отговорност, което не значи че в хубавите времена или на маса трябва да говориш най-силно и да си се качил на масата гол до кръста.
Значи че в трудните времена, дори да не ти се иска, трябва да правиш това, което трябва. Късай и не се обръщай.

 
  ...
преди: 5 месеца, 1 ден
hash: cc32a33568
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Братчедка ти да не е врачка? ! Защо не поемаш отговорност за своите действия, ми чакаш някой да ти каже какво да правиш?
Какво е това писане на имейл, че я харесваш, като мишка? Ти още на среща не си я поканил, пък ти се привиждат едни наранявания, едни мъки и сълзи. После жената да правила първата крачка, да преследвала мъжа и други извращения.
Не се вдълбавай, просто си пишите като познати. Като бивши състуденти. Много те знае как след половин година още я харесваш и я страдаш. Сигурно и тя е врачка.
Оставила те е намира- пак ти е проблем. Търси те- пак проблем. И да я изтриеш и блокираш- пак ще ти е проблем. И да не и отговаряш, ще реши, че е била абсолютно права да те отреже. Звучиш незряло и пъзливо.
Виж как ще се развият нещата. Какви са ви писанките? Общи за времето, работата? Флиртувания?

 
  ...
преди: 5 месеца, 1 ден
hash: f035aa894a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Авторе, ти явно не си чувал израза: желязото се кове, докато е горещо! - защо не опита да я поканиш на среща докато учехте?

ОК. Да говорим за сегашната ситуация.

Щом тя ти се е обадила сега първа - значи може да не е била съвсем безразлична към теб, а просто тогава да е имало друг човек...

Затова може да я поканиш пак на среща и вече по реакцията й(или по това как ще премине срешата, ако се съгласи) ще разбереш!

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 23 часа
hash: 9d950a0506
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Говори отново с нея. Сподрли че още имаш увлечение, ако и този път отклони, поне да обясни каква е причината да те отбягва. Опитай да си по директен и да говорите нещата истински

 
  ...
преди: 5 месеца, 22 часа
hash: d9405a55e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ще изгорил пак и ти си го знаеш.
Отговори и, изживей каквото трябва да изживее.

 
  ...


...
преди: 5 месеца, 21 часа
hash: 3193e6c696
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Тя не те обича. Все още, но може и това да не се случи. Ти щом я харесваш, така и така ще изгориш. А тя явно е преценила, че може да си и изгоден. Съжалявам за цинизма. Последвай сърцето си, така ще получиш най-добрият урок от живота.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 20 часа
hash: 041b71d5e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не се ли сещаш защо те търси? Защото някой пък е зарязал нея и и трябва заместител, някой да и обръща внимание и да и лъска нараненото его. Докато срещне ново гадже и те разкара пак. Не се занимавай с нея.

 
  ...
преди: 5 месеца, 19 часа
hash: e7b8bba54e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Тая твоя колежка е много отракана. Преди 5-6 месеца е вършала на нечий стан, сега си търси нов. Трябва да си балък, за да я вземеш насериозно. Ако искаш изпразкай я, колкото да се начешаш и ѝ бий шута на мастията.

 
  ...
преди: 5 месеца, 11 часа
hash: 960818463e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Ти луд ли си. Как може да го изживяваш тежко? Тя не те иска. Какво има да изживяваш? Разбирам, че си я харесал ама...

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 3 часа
hash: d8d1434f1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Влюбил си се, ок, явно е приятна компания за теб. Останете си приятели и не рискувай да я загубиш, защото още повече ще съжаляваш. От опита си мога да ти кажа, че ако гледаш на една жена единствено като приятелка и нищо повече, може и да ти е кеф. Тя е човек на първо място. Не ги слушай ганьовците, че приятелство между мъж и жена няма. Но няма да те лъжа, забрави за връзка с нея, защото дори и по някакъв минимален шанс се съберете постоянно ще я имаш тая параноя, че ще си намери по-добър от теб, тъй като е ясно, че не те вижда като мъжа за нея. Насочи се към друга, гледай си живота, не я мисли. И за двама ви ще е по-добре. И аз бях в подобна ситуация, но момичето не че не ме искаше, а живее в чужбина и никой от двама ни не иска да се мести, защото не искаме да оставяме семействата си. В момента сме си най-близките, взаимно се обогатяваме и никак не съжалявам, че си "губя" времето с нея, както някой ганьо може да каже. Колкото и клиширано да звучи приятелството е най-важно. 10 пъти по-приятно ми е да говоря с равен на мен и да сме само приятели, от колкото да си намеря някоя, дето всеки ден ще я мисля дали ме използва и всякакви такива глупости.

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 29 дни
hash: aa47b116f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Има си процедура за тези случаи, купи си мъжка библия.

Привлича те жена - демонстрираш и.

Тя не изпитва същото, отдръпваш се. Не за друго, а просто като си харесвал някой както ти нея, боли когато не стане. Не е нищо лично, просто "аз те харесвам, ти мен - не и не съм фен да ме боцка сърцето всеки път като общуваме, просто боли. Дистанция от неприятните чувства.

Ако тя започне наново комуникацията ви, имаш директен ход - напомняш, че тя за теб не е неутрална и молиш да не се играе с чувствата ти - ако има желание да се опознаете, чудесно, да заповяда. Ако търси приятелство, тя за теб не може да е приятелка и поставяш пространство между вас отново.

Не е нужно да се чувстваш точно по този начин и може да ти се струва, че е преиграване и донякъде е, но това е правилния ход - ще стане ясно точно какво иска и ще я накара да заяви намерение без игрички и ще ти е ясно как стоят нещата. Трябва да знаеш как да се поставиш в позиция, в която имаш информация и можеш да направляваш нещата вместо да играеш по чужда свирка. И в двата случая запазваш достойнство, което учудващ брой мъже не тачат много, а е жалко направо да ги гледаш. Използвай обстоятелствата в своя полза.

 
  ...
преди: 4 месеца, 29 дни
hash: a2b6ee29a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   За връзка нямаш шансове, но ако мислиш, че може да я опаткаш без да се задълбочаваш много - отговори ѝ - и действай без много церемонии и бавене.

Такива подхождат идеално за ролята на втора жена, на която се обаждаш като ти се прави секс и в момента няма с кого.

Тя прави точно същото с теб в момента.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 28 дни
hash: 4a01fad5f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Бих казал, че тя е била с друг и за това те е отрязала.
Скъсали са и й е паднало самочувствието.
Спомнила си е за тебе, че твоето внимание й е повишавало самочувствието и е решила да си вземе пак лекарството но този път от тебе.
До сега го е вземала от другия, но той вече не й го дава.
Тя иска да си повиши самочувствието за сметка на твоето.
Тя е енергиен вампир.
Като ти изпие животеца пак ще те отправи в трета глуха.
Ти си само временно решение на проблема й.
Съвета ми е да си изживееш тръпката с нея, за да не съжаляваш после цял живот че нищо не си направил.
Не очаквай нищо от нея! С нея няма как да имаш връзка дори да ти каже че те оценява сега.
Тя просто отчаяно се нуждае от дозата внимания защото така се храни емоционнално.
Нека тя да стане жертвата а не ти!
Общувай, говорете си за каквото искате, но не я кани повече никъде!
Нека тя да бъде инициативната.
Ще видиш колко ще изкара в тази роля и така ще разбереш за какво те търси.

 
  ...
преди: 4 месеца, 27 дни
hash: 01b8fe8ea9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Харесвам мненията на 13 и 14. Тя те използва като патерица за повдигане на самочувствието си, което по някаква причина е спаднало.
Голяма грешка ще бъде отново да хлътнеш и да си мислиш за връзка с нея. Тя ще си вземе валидацията от теб и пак ще изчезне.
Но пък сега ти е шанса да я използваш за секс. Спираш с писането и я каниш на реална среща. Ако се съгласи, излизате и още същата вечер и показваш недвусмислено, че вечерта ще завърши у вас или където там ти е терена. Да правиш секс с нея трябва да ти е единствената цел на тази среща. Ако не иска, любезно казваш довиждане и си тръгваш. И повече не пишеш с нея и не я търсиш. Ако тя те потърси, направо я каниш у вас да гледате филм. Тя трябва да усети, че си мъж, който знае какво иска от нея.
Много е важно да сведеш до минимум онлайн комуникацията и да я замениш с такава на живо.
Естествено, ако тя продължава да ти върти разни номера я режеш на мига, обръщаш се и си тръгваш. И повече не я търсиш, блокираш я навсякъде. Намираш си друго момиче и си живееш живота. Нека тя си пише с някой друг балък, който да й тича по задника и да й повдига самочувствието, че е някаква неземно желана жена.

 
  ...
преди: 4 месеца, 27 дни
hash: d1544604b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Остави я тая, гали си егато, че някой си пада по нея. Нищо няма да излезе ако искаш я покани на среща пак, ти си знаеш, но според мене ще те отреже отново.

 
  ... горе^

...
преди: 4 месеца, 22 дни
hash: f37d4b25a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   От автора:
Чатовете се състоят в обсъждане на общи теми-кой какво е правил, какво е гледал по телевизията, случки от студентството. Няма свалки или нещо подобно

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker