Нейния най-добър приятел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121237)
 Любов и изневяра (29720)
 Секс и интимност (14365)
 Тинейджърски (21898)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3180)
 Образование (7305)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18535)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нейния най-добър приятел
преди: 4 месеца, 23 дни, прочетена 1105 пъти
Почвам направо,
Заедно съм с моята приятелка от 7 месеца. В началото я питах дали има момчета приятели и ми спомена за един неин колега от работата с които се познават от година и нещо. Казах й че такива най-добри приятели 99% от случаите просто чакат да им дойде късмета с теб и до тогава се преструват на приятелчета и ако продължава да контактува с него рано или късно ще се скараме. Та не след време видях в телефона й че си говорят на галено, един път беше скрила от мен че е бил с нея и нейните приятелки навън и като я попитах защо е скрила ми каза че не е искала да се караме за глупости и няма смисъл въобще са го мисля. А за това защо при положение че тя е с мен говори на някой си льольо на галено ми каза че на работата така си викат целия персонал. Също й е пускал емоджита с целувки и като я питах дали не му е дала празни надежди ми вика че нищо е имало от както се познават и са просто приятели. И един ден от нейния телефон му написах от нейно име че тяхните няма да ги има и ако иска да доиде у тях само двамата ( един вид тест за да и го набия в очите какво точно иска от нея) и тои естествено се съгласи и тя остана учудена как може тои да иска такива неща от нея макар че й казах по-рано, блокира го и вече няма такива приятели. Но сега се чудя на него ли да му паднат зъбите или да зарежда моита за дето му е дала празни надежди на това нейно приятелче и от там тои си мисли че има шанс или да й вярвам че нищо не е имоло. Да отбележа че в началото бяхме от разстояние за малко и явно за това не ме е послушала и до някъде го разбирам.

Според вас имало ли е нещо между тях като цяло.
И какво да направя от тук нататък?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 месеца, 22 дни
hash: bd867a6d67
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Такива си избирате-изневеряващи. Верните и скромните са ви противни и скучни.
За всеки нормален човек е ясно какво трябва да правиш. Ако те влече, предложи тройка.

 
  ...
преди: 4 месеца, 22 дни
hash: 413019a437
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Явно си търсиш повод за да се разделиш в "твойта".
Я си помисли само - откакто сте заедно ти приказвал ли си с други жени - вероятно да.
Помисли си - ако някоя много красива жена, която познаваш ти напише - "идвай у нас - чакам те в кревата" - какво ще направиш... и дори и да не го нраправиш - дали няма да ти се прииска все пак.

Връзката е взаимно доверие и уважение, не затвор!

 
  ...
преди: 4 месеца, 22 дни
hash: f69a67abde
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ти си писал от нейно име, после на него ще трошиш зъбите? ! Приятелката ти е лигла и не може да осъзнае какво значи връзка. Само, че не само тя не може да се сети, как да бъде лоялна. Не знам как намирате правилната граница между лоялност и нормално светско поведение.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 22 дни
hash: 0f981e59bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Момче, комплексите са ти до небето. С подобно отношение не се учудвам тя много бързо да се намери нов подобен "приятел" и ти ще го заслужаваш напълно!

 
  ...
преди: 4 месеца, 22 дни
hash: 6efe9f70c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Поредният душманин.
Първо, не знаеш дали тя дали би отправила такава поканата, че да правиш изводи в каквато и да е посока.
Второ, какво ти е виновен човека, че е заблуден и на практика провокиран да приеме, че да му трошиш зъбките. Ти как би постъпил на негово място - получаваш покана от момиче за среща? И не знаеш, че зад поканата стои неуравновесен човек, който погрешно си е въобразил, че притежава нечий живот.

Ако приятелката не ти е вярна, правиш си изводи и продължаваш напред.

 
  ...


...
преди: 4 месеца, 22 дни
hash: 73fe3dd115
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Много жени са като твоята. Даже страшно много. Не че не може да сложи правилни граници между нея и останалите мъже, но НЕ иска. Дали на него да му паднат зъбите? Защо? Защото приятелката ти не знае как да бъде лоялна на гаджето си, т. е. на теб? Ако на тебе някоя яка мацка, твоя колежка, с която всеки ден се "имате" за дружки на работното място, ти предложи секс и ти ще приемеш. Но проблемът няма да е в тебе. Все пак трудно ще намериш глупак, който да не иска да оправи едно красиво момиче. А нейният колега може би е сингъл, нали?

От моя гледна точка ти си я предупреждавал достатъчно. Гледай какви ще ги върши оттук-нататък и преценявай дали да я бъде между вас. Но ако мислиш, че все ще я спасяваш от мъжкото внимание, няма да я бъде. Жените винаги получават такова в изобилие. А тя щом сега не е лоялна към тебе, когато влезнете в рутината, все ще се поддаде някой ден.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 22 дни
hash: bfed5b9368
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   По-добре я отърви от себе си и й дай шанс да е щастлива с друг, който не е болезнено ревнив

 
  ...
преди: 4 месеца, 22 дни
hash: 4c10f5e5ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   До коментарите, които обвиняват автора, очевидно писани от жени. Ако вашият приятел си пише редовно и праща целувчици, флиртува с негова, , просто приятелка", вие ще го приемете ли? А ако ви стане съпруг и го прави?

Авторе, единствено бих оправдал и то донякъде приятелката ти, ако е много млада още. Но ако е жена на 30 години и нагоре, то тя знае какво прави много добре. Това не са никакви, , приятели", а ухажори. Огромната маса от жените го знаят много добре, но някои жени ги пазят тези ухажори като резерва, ако нещо се срине връзката или решат да я напуснат. Това са жени без стойност, долнопробни, които не стават за сериозни взаимоотношения. Ако приятелката ти продължи да го прави това, то тогава вашето не е сериозна връзка.

Дори ще ти дам пример с такива, на които аз се натъкнах. Пиша си с някоя жена, която после ме информира, че си има приятел. Аз я питам за какво продължава комуникация с мен, след като вижда, че аз искам взаимоотношения с нея. Тя ми отговаря, че сме, , просто приятели" и това не било проблем за връзката и. Тоест, страх я да не остане сама, пази ме за резерва, ако нещо се обърка във връзката и. Някои го правят това от несигурност, което пак е изключително долна постъпка. Щом си несигурна, ако си стойностна жена, напускаш връзката и си търсиш друг. Аз не бих се хванал сериозно с такава жена, защото съм наясно, че същото ще започне и на мен да го прави.

Има разбира се и немалко мъже такива. Пишат си с жени, които уж им били просто, , приятели", за да ги пазят резерва или да тръгнат с тях, когато решат. За мен и те са долнопробни и некачествени хора. Казвам го това, за да не ме обвинят жените, че само за тях съм писал.

Другото е, че близко приятелство между мъж и жена няма! Не съществува! Историята ти го доказва за пореден път. Ние сме биологично създадени да сме повече от приятели мъжете и жените. Винаги някой от двамата ще поиска нещо повече. Ти примерно можеш ли да си представиш майка ти, която е женена за баща ти, да ходи да излиза с друг мъж, да си пише такива неща с друг мъж, който и бил просто, , приятел"? Не можеш, защото това е тотално неприемливо в сериозна връзка и брак. Баща ти веднага ще се скара с нея и до развод набързо ще се стигне. И така трябва да е!
М31

 
  ...
преди: 4 месеца, 22 дни
hash: a9d60f8ecf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Прав си до някъде. И аз навремето имах такъв приятел. В моите очи беше просто приятел, но бившия ми толкова много ревнуваше и говореше за него, че ми го натрапи в главата все едно. Аз не го възприемах като заплаха, но той не спираше да ме обвинява в неща, които не съм направила. Все виновна без вина ходих. Задушаваше ме и скъсахме. Е... първият човек с които спах беше въпросния приятел. Че си и станахме партия за секс докато не срещнах мъжа ми. Той също се ожени за друга жена. И тя и мъжа ми знаят какво сме имали и въпреки това все още поддържаме контакт по празниците, а и аз го бях блокирала заради бившия ми преди време. Така, че да от части си прав.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 22 дни
hash: 2f5f052612
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Ами като не те устройва си търси друга да те търпи. Аман от комплексарчета. На туй отгоре ровичкаш в телефона й без разрешение. За психиатър си.

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 22 дни
hash: 3279be253b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Това, че си говорят на прякор или на на имена, които звучат галено, не е проблем. Някога, когато преди много години, в института, в който работих като научен сътрудник всички си говорихме на имена, които звучат галено, примерно Ице, Вили, Мими, Рени, Душко, Тото, Вале, Вени или на прякори, които звучаха още по умалително. Това не е проблем, проблем са нейните външни "виражи" и "заходи". Много жени под въздействието на натрапеният отвън феминизъм, сметнаха, че могат да се държат в сексуалната област като мъжете. Е, не всички мъже са готови да бъдат "куколди" и да държат краката на жените си удобно разтворени /разкрачени/, докато интимният И приятел я "работи" интензивно. Все пак мъжете не могат да забременяват, а жените при изневяра могат да променят генетичната линия на родът, в които влизат без да са бременни от чужд мъж, а само са се чукали с такъв-така твърди телегонията. Най-добре е да изритате, така наречената Ви приятелка и си търсите качествено момиче, а не такова, което е готово да се чука с всеки преминаващ, който се завърти край нея. Да мъжът може да изневерява, но за жената е крайно неприемливо.. Ако сте планирали семейство, това момиче не е за Вас, не чакайте развитие на ситуацията с изневярата, достатъчно е само и съмнението за такава. Знам, че ще бъда остро критикуван и оплют, като ретрограден и остатък от миналото, който не разбира и не зачита американогейските, феминистични и неолиберални ценности, но кой знае защо това не ме интересува, знам, че съм прав.. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 4 месеца, 22 дни
hash: af994232ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   Див селски бек, каквито ги има в изобилие у нас. Рано или късно мадамата ще му бие шута.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 21 дни
hash: 4c10f5e5ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   От 8. Коментар 9 потвърждава казаното от мен отвсякъде. Тази жена номер 9 очевидно е знаела, че този човек е ухажор и въпреки това е предпочела да го пази за резерва, вместо да стабилизира връзката си с нейния мъж. Толкова е държала на него, толкова е била стойността и.

Отново ще повторя, представи си, че твоята майка, сестра или братовчедка се държат така. Имат много сериозен мъж или са омъжени, а поддържат близък контакт с друг мъж. Някой от околните ще приеме ли това за нормално? Мъжът на тази жена ще приеме ли това? Братът или синът на тази жена ще го приеме ли за нормално? Разбира се, че не.
М31

 
  ...
преди: 4 месеца, 21 дни
hash: 4c10f5e5ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   До 12. Той и е доказал, че този търси секс от нея, ти обвиняваш автора? ! На какво отгоре? ! Този неин, , приятел" е много недостоен, знае вероятно, че тя е във връзка и изобщо не му дреме да занимава жена във връзка. Аз ако имам чисти приятелски отношения с жена и знам, че тя е във връзка, дори само да ме заподозрат, че искам нещо повече от нея, ще се отдръпна, за да покажа че не е така и, защото ще ми стане неудобно. Камо ли да ходя да се вра при нея и да атакувам взаимоотношенията и.
М31

 
  ...
преди: 4 месеца, 21 дни
hash: bf55fe035e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Човекът няма никаква вина. Има хиляди мъже, които се заглеждат по гаджето ти. На всички ли ще им трошиш зъбите?

Тя е била напълно наясно за какво приятелство става дума. Всички искаме да си имаме резерва и се правим на наивни, че уж не ни е ясно.

Такива ситуации се случват във всяка връзка постоянно.

 
  ... горе^

...
преди: 4 месеца, 20 дни
hash: a373169ea4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Поредната тема, в която очевидна парантия си прави каквото си иска, явно изневерява или е на крачка от това и мъжа е виновен. Бил съм в тая ситуация и директно съм се разделял с мацката, и съм се оказвал прав. Зад гърба ми са се правили мизерии. Дълго време след това съм разбирал и от познати, но са ви мълчали.

Съвет към мъжете - без значение, дали жените ще ви гаслайтват или не, директно прекратявайте такава връзка! Това не е читава жена.

По-нагоре обиждат автора на комплексар, въпреки, че същите жени в други теми реват как еди коя си колежка пише на мъжат им и се притеснявали той да не поддаде...

 
  ...
преди: 4 месеца, 19 дни
hash: aec4049a58
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Чудя се на момичето какво се занимава с ревнив и комплексиран тип като теб, вместо да ти бие шута и да се хване с колегата, който очевидно е по-свястна партия. Че и агресивен чак - щял да троши зъби. Ехе, къде се намираш? Ти да нямаш някакъв нотариален акт за собственост върху жената, че да ѝ държиш сметка с кого е приятел и как общува с хората? Аман от самозабравили се хора, които си присвояват права над другите, сякаш са някакви вещи.

И да, приятелство между мъж и жена съществува, както и мило държание между тях без някакви задни сексуални помисли. Да, знам, трудно е за вдяване от хора с кастрирана душевност и психически травми, но съществува. Аз имам десетки приятелки жени и си ги ценя много като приятелки и не бих си позволил да си развалям отношенията заради необуздан сексуален нагон, нито ще позволя на настоящата ми приятелка да ми държи сметка или да ми прави сцени с коя, кога и как съм разговарял и съм се държал мило и възпитано.

 
  ...
преди: 4 месеца, 19 дни
hash: e7fb1e7fda
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   "Силните и независимите" се активизираха в коментарите... Все едно майка ви или баба ви едно време да са имали приятели, да са си говорили на галено по телефона и да пият кафенце с тях. И това да е ежедневна практика. Силни, независими и модерни жени, които обаче искат мъж до себе си мъжкар, богат, висок, красив...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker