Трудна любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121555)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14409)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4714)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18617)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Трудна любов
преди: 5 месеца, 7 дни, прочетена 954 пъти
Здравейте, аз съм мъж между 27-30 години. С хубава работа, доскоро и хубав живот... Имах приятелка, с която бяхме заедно между 7 и 8 години, мислили сме за деца, но винаги се намираше някакво оправдание... И така стана, че с нея се разделихме, да кажем, че и двамата допуснахме груби грешки и си имахме проблеми от доста време.
Та, след това се виждах с друга жена, която има 1 детенце и е разделена със съпруга си и са в лоши отношения. Не знам какво се случи, но тя просто събуди нещо, което бе умряло в мен, чувствах се щастлив? ! Само да спомена, че не сме спали заедно, ако има някакво значение това. Разбра се, че се виждаме/излизаме и следователно родителите от моята страна застанаха твърдо против всичко (мнението не съм им го искал), защото искат да се събера с предишната девойка. Натам нещата са ясни, намесиха се в отношенията ни, което просто не ми се коментира. После нейните родители се намесиха да се оправи със бившия си съпруг и се получи една пълна каша.... Разбрахме се да не се виждаме и да не се чуваме, което е страшно трудно и за двамата. Просто празнотата е голяма. Чувстваш се някак като празна кукла и се обвиняваш, че просто трябваше да кажеш: "майната им на всички". Умишлено спестявам доста подробности. Просто размуът казва едно, но сърцето казва друго. Съвет в такава ситуация не знам дали може да се даде, но пиша просто, за да ми олекне.
Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 месеца, 7 дни
hash: 910bcfc133
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Явно много ти се гледа чуждо дете и да се разправяш с бивши мъже.

 
  ...
преди: 5 месеца, 7 дни
hash: 76f6a94bef
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Пълни глупсоти.
Кашата си я създават хората, не ситуациите. Тая вързала с дете, избягала от мъжа си щото не я начесва, за това и се месят, за това са кашите, защото тя не знае какво и защо прави, просто повечето такива не мислят логично.
В така създадената драма ти реално си най ощетен, черпил я навсякъде, забавлявал я и я разсейвал от всички глупости които тя е сътворила, а даже не си спал с нея.
Какви чувства, какво сърце?
При теб е нужда от внимание, вързала ти е една и си решил че там е сърцето, което е голяма грешка.

 
  ...
преди: 5 месеца, 7 дни
hash: c4ae403b71
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Нито нейните родители, нито твоите, живеят вашите животи, че да знаят и да имат право да ви определят къде трябва да се чувствате по-добре, това не е техният живот. Според мен сте сбъркали, че сте се съобразили със странично мнение. За да се стигне дотук, очевидно е куцало в отношенията, както с нейния съпруг, а така също и в твоята връзка, която след 7 г. и без да се стигне до семейство, очевидно няма бъдеще. За това не съм привърженичка на дългосрочни връзки, без развитие. Загуба на време е, то природата си го подсказва, страстта и тръпката е максимум до 1, 2 г. за да подскаже, че трябва ако има съвпадане да се роди поколение, после това отслабва за да подбутне човек да търси на друго място. Само, че пустият мозък на хората доста често си играе шега и навикът и илюзиите при някои се оказва по-силен и от любовта, и от омразата.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 6 дни
hash: ba58316d51
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   На 30 мама и тати нямат място между вас, кой с кого ще живее, защото какво ще кажат съседите. От такива машане се сещам за няколко случай останаха сами. Доброто от родителите.

 
  ...
преди: 5 месеца, 6 дни
hash: 87ed6dcb82
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Извод: Чукай я спешно. После ще решиш.

 
  ...


...
преди: 5 месеца, 6 дни
hash: 850dd0239b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Абе ти все едно си някакъв инфантил на 15. Как може на тая възраст да слушаш ваще. Животът си е твой. Пълен потрес. Какво като има дете от друг, ще си направите още едно….

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 6 дни
hash: 977284ad5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Жените с деца от бивши са винаги много мили в началото, но после става ужас. Ако ти се гледат чужди деца, ако искаш да те държат отгпворен за чуждото нешастие, ако искаш да имаш жена, която винаги ще има връзка с бившия си, ако искаш да плащашза грвшките на бившия.... давай, ама после да не ревеш само.
Ако беше толкова готина тая жена, нямаше да е сама с дете.

 
  ...
преди: 5 месеца, 6 дни
hash: 1b6180580c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Да не ви се месят родителите. Но между това да гледаш свое и чуждо дете има голяма разлика, като те чета ти си още малък в мисълта си да поемеш отговорност за чужди дете и е добре да имаш първо свое. Родителите ти някак се опитват да те предпазят от ситуация, която не е лично за теб Аз съм дете на разведени, майка ми е имала връзки, но никога не ф ставало дума някой да замести баща ми, материално и емоционално (той е бил тотално отсъстващ баща, не сме се виждали), докато тук у младите майки долавям една грешка. Веднага се вметва детето в отношенията, като че иска да се даде роля на даден човек и ролята му като такъв изобщо, за мен трябва да бъде коментирана чак ако тя забременее от него с второ дете. Какво имам предвид. Ти не си длъжен да си баща на това дете или да обгрижваше. Колкото по-дълго тези жени пазят дистанция между децата си от минал мъж, нов мъж толкова по-добре за всички. Приятелката ти е направила грешка и оттам и на двата на всички роднини.

 
  ...
преди: 5 месеца, 5 дни
hash: 34f834bccb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не взимай под внимание номер 2 и всички получовеци които си плещят ей така за спорта. Ситуацията ви е трудно, изчакайте малко емоциите да утихнат, дайте си малко време да сте отделно. След време ще проличи кой как се усеща и дали да бъдете заедно. Жените с деца са нормални хора, дори една идея по-зрели и осъзнати и разбиращи от тези без деца.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 5 дни
hash: 1b6180580c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   9, получовек си ако не мислиш, че жените с дете първо носят отговорност към децата си и кой вкарват в живота им. Ако знаят за всяко гадже на мама и той се появява твърде бързо в живота на детето и изчезва, това не е твърде хубаво. Така че първо достатъчно време отделно и след това при живеене запознанство с детето. Другото е колкото излишно, толкова и вредно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker