Как да го разкарам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121363)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14384)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да го разкарам?
преди: 4 месеца, 1 ден, прочетена 1129 пъти
Здравейте,
От няколко месеца барманът, работещ в заведението, в което обядваме и пием кафе с колегите не спира да ми досажда. Дърт е на 43г, никога не е бил семеен. Явно и никога не е имал кой знае какви амбиции за кариерно развитие. Не виждам какво бих имала с такъв тип. Неговата вечер е бира в парка или някое квартално кръчме. Аз обичам да посещавам опера, балет, театър и след това пиано бар с джаз музика. Той е чалгар, редовно ми предлага и посещение на чалготеки, защото една или друга певачка ще имала участие.
Как е възможно мъжете днес да нямат реала преценка с какви жени имат шанс за връзка. Той сигурно една книга не е прочел в живота си. Вече не знам какво да предприема. Спрях да си взимам кафе сутрин от там, за да не го виждам. Намалих и обедите там, но е мога постоянно да се деля от колегите. Държа се възможно най-хладно и студено, но той или се прави, или не разбира. Десетки пъти съм му отказвала да излизам с него. Но когато ме види следва редовното предложение и думите "няма да се откажа, да знаеш" с някаква мазна усмивка.
Попадали ли сте на подобни натрапници, които не си знаят мястото и как сте се спасили? То по-добре стара мома да остана отколкото да си сваля критериите и да се прежаля да допусна подобен човек в живота си.
ж, 30

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 месеца, 1 ден
hash: 8d6d9bc247
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Търси друго заведение от където да си взимаш ядене и пиене, измисли нещо да не посещаваш работното му място, може и сама да ходиш да обядваш някъде другаде или си взимай храна от вкъщи, този го игнорирай, поведението му подсказва, че не е подходящ за теб, само се излага, прави се на луд, ако мине номера, търси балами, затова и не е имал успех с жените до сега, хората искат коректност, класика е.

 
  ...
преди: 4 месеца, 1 ден
hash: cacddb23d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

2.   А ти си толкова възмутена, че чак и тема си пуснала, която ми бие на хвалба тип - вижте ме колко съм яка и не ме оставят на мира. Не си представям, че като жена не можеш категорично да му покажеш и кажеш, че не искаш да те занимава. Ама наистина категорично. А в момента, в който той се откаже ще почнеш да ходиш всеки ден, за да го накараш пак да ти доставя валидацията.
Това, че ходиш на опера, ама по никакъв начин не те прави супер яката мадама. Мъжете имаме нереална оценка, а вие жените пък живеетв в съвсем друга паралелна реалност, в която 3 прочетени блудникави книжки тип 50 нюанса сиво или розови романчета и един театър или опера, ви карат да си мислите, че сте много извисени. Обиколил съм всички театри и половината и повече постановки са супер посредствени, не знам какво толкова го изтъкваш. Прочел съм 1 камион с книги и пак мога да се държа като олигофрен и никога да не разбереш, щото така съм решил, че искам да се държа, а ти да си мислиш, че си много над мен, докато тайно ти се присмивам на глупостта и наивността ти.
Пичът може да е барман и да го кефи и да си живее супер
спокоен живот, ама за вас всичко се свежда до кариерното
развитие.

 
  ...
преди: 4 месеца, 1 ден
hash: 2275dd451f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Спри да се вреш при него и проблема е решен. Друг вариант е да му обясниш там за кариерното развитие и джаз музиката и той сам да се откаже.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 1 ден
hash: f0f84b4fef
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Ми бг мъж. На принципа" тя само се надува, иначе ме желае". Имат си една техника за сваляне и по нея си векуват.
Не му обръщай внимание. Ходиш, взимаш поръчката и дотам. Покажеш ли, че ти влияе, значи той е по-силният. Дръж се с него като със служител и това е. Никакви усмивки, никакво поздравяване.

 
  ...
преди: 4 месеца, 1 ден
hash: 090e615805
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   От разказаното това е една абсолютно безобидна ситуация, която се решава за отрицателно време. Само че прави впечатление, че имаш голямо самочувствие и същевременно си доста лабилна за да стигнеш до това, да пишеш нещо за толкова безобидна ситуация. Ти представяш ли си ако всяка жена хване да обръща внимание на всякакви и да пуска теми за това.

 
  ...


...
преди: 4 месеца, 1 ден
hash: 377ca7c889
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   Извинявай, щях да ти отговоря, ама гледам че си дърта на 30, и ще се въздържа. Аз само с млади жени си общувам, другите са ми под достойнството...

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 23 часа
hash: e335d3bcfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Номер 2, за всичко съм съгласен с теб, но този барман щом е такъв фен на чалгата значи наистина е прекалено прост.

 
  ...
преди: 4 месеца, 22 часа
hash: 461e9250f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Просто му казваш, че се виждаш с друг и да те остави. Не виждам нищо кой знае какво.

Съвсем друг е въпросът наистина защо се имаш за нещо повече, след като доколкото разбрах и двамата работите на едно и също място, тоест от сходна социална среда сте?

В смисъл, ако той е барман да речем в центъра на София, а ти си счетоводителка или брокера в някой офис на 2 минути пеша, едва ли разликата в заплатите ви е няколко пъти, да не казвам, че може да се окаже и с повече пари от теб, особено ако взима бакшиши.

Т. Т.

 
  ...
преди: 4 месеца, 21 часа
hash: e2d6204c0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Изглеждаш по-писането много надменна, но си и права. Човека е нахален, и явно разгонен, скоро не е бил с жена. Не споменаваш приятел дали си имаш. Ако нямаш, накарай някой мъж, да ти се престори на твоя половинка, дръжте се за ръка, гушнете се, пред този досадния барман. И дано се отървеш.. Или си смени работата. Но опитай да се отървеш него.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 17 часа
hash: d467435850
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Виж ти, и аз все се питам къде ли са тези жени, които посещават опери, театри и пиано барове, пък все поподам на чалгаджийки. Какво нещо е животът, а!?

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 14 часа
hash: dbc8d43c6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

12.   Жена на 30 да пусне тема как не може да се справи с нахалник, ми звучи инфантилно.
Ж 46

 
  ...
преди: 4 месеца, 14 часа
hash: d7c1aad4e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Не мисля, че авторката е надменна, дори напротив. Просто има критерии и преживява малко кофти ситуация, която споделя в анонимен сайт, търсейки съчувствие и съвет. Уви, явно комплексите са малко в повече и наоколо, което не е изненада.
Аз ще ѝ препоръчам нещо, което аз направих преди време.
След като не можеш да спреш да ходиш там и не искаш да се делиш от колегите си, то по време на някоя кафе-пауза просто сподели, че ти е неприятен този човек и поговори с колегите ти да имат предвид, че те притеснява неговото внимание. Без излишни драми, просто да го имат предвид. Защото може да не са забелязали, а ако са, може да мислят, че ти е приятно - никой не знае какво се върти в главата ти, в крайна сметка. Така следващия път, когато те притеснява, няма само ти да си хладна към него, ако ме разбираш.... и няма как да не схване. :)
И занапред спри да го гледаш в очите, спри да му обръщаш каквото и да е внимание. Само "Добър ден. Бих искала... " и "Довиждане. Хубав ден. " Културно и хладно отношение, като на клиент към служител в заведение.
Ако всичко това не престане, подай опакване до собственика на заведението, че те притеснява. Тогава иска или не иска, ще трябва да спре. Но това е крайна мярка, която е нож с две остриета и е по-добре да не се стига въобще дотам.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 7 часа
hash: 63f7257206
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Разбирам, че барманът ти досажда, наистина това е неприятно, обаче пък забелязах, че ти съдиш хората прекалено много по кариерното им развитие, по музиката и тн. Ти не си го опознала, за да кажеш, че е прост и тн
Това, че е станал барман, не го прави автоматично прост. Може дори да има висше образование, но или вече да не го кефи, или да не си е намерил работа по специалността. Отделно това, че слуша чалга, изобщо не го прави автоматично прост. Аз също не харесвам чалга, ама в рапа например текстовете са много по-глупави от тези в чалгата. Човек не се определя автоматично от музиката, която слуша. Мисля, че си доста повърхностна и не опознаваш човека какъв е.. Моят съвет е отиди веднъж с него, така ще разбереш какъв е.

 
  ...
преди: 4 месеца, 6 часа
hash: efc2a234db
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Дребнавите смятат, че еднаквият финансов статус ги прави еднакви в социално, интелектуално и когнитивно ниво. Не е така, може някой черноработник да взема заплата повече от една лекарка, която може да има и докторат, но емоционално, социално, той е на светлинни години от нея, като личност. Той е представител на средно статистическият лумпен, които няма реално самооценка за себе си. Абсолютно право е момичето да негодува от този социален натрапчив плужек. Има един израз на руски :""Он ей не ровня""". Директният превод е "той не И е равен". Като това е събирателно понятие. Той не И е равен: като произход, като образователен, като социален, като интелектуален, като емоционален статус. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 4 месеца, 34 мин.
hash: 601ac4f2a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Абсолютно съм съгласен с коментар #2 - толкова си жадна за внимание и така се набиват на очи комплексите ти, че си нямаш идея. Всяка уважаваща себе си жена знае как да постъпи, без да занимава непознати хора в уеб пространството. Ти обаче, реши да ни споделиш колко си готина и харесвана от мъжете.

 
  ... горе^

...
преди: 4 месеца, 9 мин.
hash: 4575849d8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Това, че е барман не значи, автоматично че е лумпен!
Аз например от 25 години работя в сферата на услугите- това прави ли ме лумпен?
Да, не съм от "висшето общество", които визираш по-някакъв начин, но имам красива и образована съпруга, две образовани деца, които учат в най-престижните училища в града ни. И двамата са отличници, като големият ми син вече е студент и учи една от най-желаните специалности в СУ.
Не взимам много-голяма заплата, но същата е над средната заплата за страната, а съпругата ми е дори с по-голяма заплата от моята.
Доскоро нямах висше, тъй като родителите ми нямаха финансовата възможност да ме издържат! Това според теб директно ме поставя в графата - лумпен! Не слушам чалга.
Записах висше (задочно) на 43, и го завърших.
Не, че ми трябва, тъй като не работя по тази специалност, но го направих за мое лично самочувствие!
Смятам, че в личен план съм постигнал повече от доста фалшиви"интелектуалци".
И най-важното, щастлив съм... :)
И, да ти кажа, че интересът на жените към мен е доста голям и редовно се налага да охлаждам чувствата им.

 
  ...
преди: 3 месеца, 29 дни
hash: 77782133b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Лесно било да отлюспиш такава лепка... Не е и ви е ясно, че не е. По тея негови думи, които чета се сещам за лепки, които 3 та година ми досаждат. Едни същи неадекватни фрази. И понеже е лесмо видиш ли да разкараш дебил живеещ си в негова вселена, ще спомена, че дори, когато съм казвала, че си имам приятел отговора е бил: аз ще си те чакам нали знаеш. И тоя отговор го слушам от поне половин година. За това иназ спрях да минавам през нон стопа, който ми е най-удобен.
Също така, по словесните повърни на такива дебили перфектно си личи колко им е капацитета, така че чалгари и неориентирани комплексари да не се мъчат да изкарват себе си и себеподобните им дебили като тоя прикрита Ентелигенция.
Авторката грам не е надменна, просто същите тея лепкави сополи като тоя се връщат в реалността, когато четат истината и се посират. Аман от шматки живеещи в собствен свят и не можещи да си кажат истината и пред самите себе си.

 
  ...
преди: 3 месеца, 29 дни
hash: 6efe9d1560
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Спри да ходиш в това заведение и проблемът е решен.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: 9a91eb5c57
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Аз съм мъж, но бих ти дал следния съвет:
Постарай се винаги когато ходиш в заведението, да изглеждаш зашеметяващо - нека се побърка от желание, а ти си го режи всеки път. По-голямо наказание от това, няма.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker