Чувствата се връщат и ме погуват.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Чувствата се връщат и ме погуват..
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 2751 пъти
Здравейте, писах в този сайт преди година, когато момчето, което обикнах дълбоко, разби сърцето ми. Минаха месеци и го преживях. Исвестно време се отдадох само на ученето и нищо друго. Поради това приятелките ми ме изоставиха. Спрях да общувам с когото и да е било. Не споделих с никого. Затворих се в себе си, но въпреки всичко бях доволна, защото не мислих за него. За мен тази година е много важна и се старая да не пропускам възможностите, които ми се отдават. И тук идва момента, в който трябва да кажа, че точно преди месец това момче се върна в сърцето ми. Отново не спирам да мисля за него и как е в прегрътките на друга. Всичко това ме погубва...

Толкова много мисля за него, че дори започнах да го сънувам. Съжелявам, че допуснах чувствата ми отново да се върнат. Не искам от вас отговор на въпрос или съвет. Искам да знаете, че никога до сега не съм обичала някого толкова силно. Никога до сега не съм желала някого толкова силно. Искам да бъда до него и в прегрътките му, но знам, че това никога няма да се случи и тази мисъл ме погубва. Моля ви, единственото, за което ви моля е да изкажете мнението си дори с едно изречение. Искам да знам дали има хора, които са преживели това, което аз преживях. Благодаря ви, че изчетохте историята ми докрай..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 месеца
hash: 3f6a0747cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Уважавай себе си и си намери друго момче, което ще те уважава и обича и ще забравиш другия! Излизай и се забавлявай-края на любовта не е края на света!

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: f886d252a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момче съм на 22. И аз преживях нещо от сорта на твоето. Бях дълго време с едно момиче, но в последствие се разделихме. Тя сега е с друг. В продължение на година страдах, много я сънувах. Но с времето започва да боли по - малко, лека - полека започва да отшумява, да угасва това, което е тляло преди това. Въпреки че през този период се отдадох на гуляи, запои, купони, вътрешно мисълта ме убиваше. Точно както ти казваш - никога повече няма да съм заедно с нея. Може и да е за добро, може би ще дойде и по добра от нея, ще видим. Съдбата ни среща и разделя с различни хора. Наслади се на тръпката от неизвестното - това, което предстои. А това, което изпитваш сега, ще ти мине с времето, ще видиш :)

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 1a6893a19a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Искам да те успокоя, че преживях същото но в моят случай разликата беше че се събрах с господина. По-късно разбрах, че е имало причина да сме разделни просто не бяхме един друг. От тогава вярвам, че има прини хора който се обичат да се разделят. просто природата си знае работата. Дано да съм ти била полезна.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 08c1147a06
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   "Всичко тече, всичко се променя и нищо не остава същото!" Само това ще ти кажа.

Успех: Борония

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: ef7f3084fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Здравей и аз бях в подобна ситуация и не искам да те отчайвам но при мен това не минава ,чувствата всеки път се връщат след , определен провал,след друга раздяла или когато ми е мъчно и тежко.А с това момче бях преди 10 години и последно сме се виждали преди 3 години, просто ще си остане вътре в мен ,а и понякога ме боли от това ...сега си имам приятел с който живеем заедно ,но когато ми е тъжно си спомням за него незнам ......та затова ти желая да не е като при мен защото те кара да си мислиш че всичко друго което си преживял няма стойност освен това с него а не е така но човешката психика е странна ..... желая ти много щастие и успехи в живота и той просто да си остане хубав спомен :)

 
  ...


...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 7b1c6eb3c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравей! И при мен е същото. Не мога да спра да мисля за това, сънувам я постоянно! Но мисля че мога да ти бъда полезен, все пак съм мъж и мога да ти дам съвет! Стига да искаш. Пиши, какво мислиш по въпроса- ако искаш си остави мейл или някакъв начин за контакт. Томи

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 80649e8cd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката:
Благодаря на всички ви. Адски много съм щастлива за това, което ми казвате. Радвам се, че има хора, които разбират болката ми. Наистина съм ви много благодарна. Ако някой иска да ми пише имейла ми е: Yesie@abv. bg

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker