Как протече най-тежката ви раздяла? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121364)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как протече най-тежката ви раздяла?
преди: 3 месеца, 28 дни, прочетена 1175 пъти
Интересно ми е да прочета как са протекли най-тежките/трудните ви раздели. При мен винаги е динамично и никога не е с добро, но това съм аз.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 28 дни
hash: 58fc786189
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Как са протекли вика, не добре. Много депресия, яд, ярост, неспособност да преодолееш нещата с години. Разбира се мазохизмът е пълен, когато решиш да видиш дали само за теб е тежко и видиш, че на другия му е през …. скача си като пчеличка тук там, забавлява си се и няма никакви мисли и спомени за теб. Ти си се борил, говорил, правил всичко за този човек, а той просто нехае.
Свиква се, минава, в един момент затвора е прекалено голям и започваш самоиронично да се подиграваш на себе си че си толкова неподготвен за такива неща. После става спокойно, тихо и с облекчение въздишаш дълбоко и започваш да се радваш че се е случило така и че си съвсем друг човек като излезеш от това чист, защото знаеш че макар и глупаво си направил всичко по силите си.

 
  ...
преди: 3 месеца, 28 дни
hash: 16b49b9e82
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Ех, хванах я в нашето легло с любовника и. Няколко месеца преди това, усещах чужд парфюм в леглото си, работих много, включително и нощни, за да съберем парички за собствено жилище. Когато съмненията се засилиха, използвах скрит микрофон и кей логър на домашния лаптоп. Самата раздяла няма да я разказвам... 18 е.

 
  ...
преди: 3 месеца, 28 дни
hash: 7bbd31b5ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Месеци реване и вместо да ми олеква, ми ставаше по-трудно и после все единия се сещаше на другия, събирахме се отново и отново и така 7 години, но сега сме с доста по-добри взаимоотношение от всякога. Само с този човек ми е била тежка раздялата, колкото и много да сме имали. Явно с него само е била истинска любовта. Заедно ли сме може да се нараняваме отвреме на време, но разделим ли се, това вече е самоубийство и за двама ни.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 28 дни
hash: 3a90eb463a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Разделям се с добро някак, не тая лоши чувства.
Лошото идва след това, след последната развръзка, ми беше толкова тежко. Не можех да работя, всичко ми напомняше за липсата и за се справя напуснах работното си място и смених държавата.
Две години по-късно се чувствам по-добре, с нови амбиции за кариера и свой дом, но усещам една празнота и безсмислие.

 
  ...
преди: 3 месеца, 28 дни
hash: 137e8477e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Най-трудната ми раздяла протече с депресия и задълбаване в мисли и трудна психическа пренастройка от моя страна. С този мъж имах връзка на два пъти, първият път на по 30 бяхме, вторият на 40, и двата пъти излезнах от отношенията с голямо разочарование. Разликата е, че след първия път не прекъснах окончателно контакт с човека, нещо като познати, той като ми е писал съм му отговаряла, звънял ми е няколко пъти, по празници сме си честитири. От позицията на сегашният ми опит и възраст, отчитам като грешка това че не го изтрих изцяло от живота си още тогава. Но както се казва " Имало да става", явно е трябвало да си науча урокът изцяло. След кратката ни връзка вторият път, вече прекъснах контакт завинаги, разбрах по трудния начин много неща за себе си, за отношенията, за него а най-вече за това- никога човек не трябва да се връща там, откъдето сърцето му си е тръгнало веднъж, както и че който веднъж е бил лъжец и предател, си остава такъв. Грешката ми беше, че наивно съм вярвала, че щом не ме забравил в тези години и се обяснява за чувства, това се дължи на осъзнаване, израстване и т. н., еми нищо подобно не се оказа. Просто човекът е специалист по кътане на резерви, бивши и двойни игри до откат.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 28 дни
hash: 8b5deebc95
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Две години не знаех на кой свят съм... Всичко в мене беше изтръпнало и много болеше, особено в началото.
Друга жена не можех да погледна, камо ли за нещо друго да мисля.
Накрая на втората година поотпусна. Поне можех да живея и да се чувствам нормално.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 28 дни
hash: 51ed86fcb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Със много сълзи, алкохол и случаен безсмислен секс

 
  ...
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: 87ec37279c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Адски тежко. Депресия, гълтане на приспивателни… лудост и адска болка.
Но към днешна дата не съм запазила лош спомен.
Смисъл… нещо, което се е случило.
Когато го видя този човек, се разминаваме като непознати.
Нито го мисля после, нито нищо.
Станало ми е безразлично.

 
  ...
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: 45ce102293
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Зле протече. Биеше ме и в един момент събрах смелост и го напуснах. Онзи беше в тотален шок, търсеше ме. Преследваше, следеше с кого излизам. Изобщо това беше най-гадния период в живота ми. Вече имам съпруг и чакаме бебе. Най-хубавото нещо в живота ми!

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: 8a58cb527a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Беше ми гадно и отвратително 1-2 месеца. Но като цяло, фактът, че тя веднага скочи на друг, си мисля, че го направи по-лесно всичко. Щях много повече да съжалявам, ако беше останала сама и не се събрахме тогава отново. Така усещам и виждам, че съм бил прав да искам раздяла, защото виждах, че нещата не стават и чувствата и не са особено силни към мен, колкото и да ме убеждаваше в противното.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 24 дни
hash: 2243716be7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Връзката вървеше добре, само защото игнорирах лошите му навици. Нямаше уважение нито към неговите родители, нито към моите. Мързелив, нулево интелектуално ниво и липса на елементарни морални навици. В един момент решихме заедно да си ходим на фитнес. Беше положително и за двама ни. Постоянно ревнуваше ме караше да правя определени упражнения някъде настрани, за да не ме гледали другите мъже. Един ден просто ми каза " имаш хубави гърди и дупе", но аз искам разнообразие с някоя с идеалното тяло. О, да, също каза, че го е срам вече да го виждат с мен. (само да поясня, че не нито най-големия красавец, нито хубаво, стегнато тяло, мускули, плочки и т. н. ). Съответно това ме комплексира, което ме накара след раздялата да прекарвам тройно повече време във фитнеса, отколкото преди. Но успоредно с тренировките, почти спрях да се храня. Психиката ми беше разрушена. След 2-3 месеца всичко си даде резултат и изпаднах в анемия. Бях в дупка. Не можех да се възприема нормално. Не вярвах, когато някой ми направи комплимент, не излизах... Препоръчаха ми един психиатър, в началото не исках да ходя, но си викам какво толкова пък. И така.
Психиката ми е една идея по-добре вече. За анемията все още пия лекарства, но вярвам и това ще мине. А той още тогава си каза, че не съжалява за думите си. Познатите ни съм предупредила да си мълчат за всичко това, което аз преживях, съответно той не знае. Въпреки че и да знае все тая. За него знам само, че е зарязал фитнеса и го е ударил на живот.

 
  ...
преди: 3 месеца, 24 дни
hash: 80ceb383f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Има една много трудна и непреодолима раздяла. Внезапната, когато ти съобщят по телефона, че е загубила борбата с болестта. Тогава разбираш, че много неща не сте си казали и други планувани, които също няма да се случат. Страдаш, беснееш, бориш се с мъката, но трябва да продължиш. Но как!? Нов житейски ребус.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: 3023d61c6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Много е трудно като си обичал да гледаш напредне. Аз лично не мога да забравя една любов която смея да твърдя че обичах с цялото си сърце. Тя знаеше и въпреки че правих всичко по силите си ме остави за да се събере с един разведен с дете. Дълго време тъгувах и не можех да проумея но в крайна сметка продължих. Ожених се имам детенце и съпруга която е много свястна, обичам я но дълбоко в сърцето си все още се питам понякога защо... Нищо бъдете живи и здрави пък другото квото дойде.

 
  ...
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: 89be6325a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   11, това нямаше да се случи ако се обичаше и уважаваше. Също така трябва да се научиш да различаваш нарциси и психопати, защото няма гаранция, че няма пак някой подобен да се опита да те манипулира. Психиатърът е заради липсата на минерали и витамини. Например много често депресията се дължи на липса на витамин Д и др.

 
  ...
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: 609a52d10a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Най тежката ли..
Много болка, плаках като малко дете а съм мъж 90кг.
Просто я обичах, бях руган, обиждан от семейството, въпреки всичко я обичах. Тя избра майка си пред любовта...

Месеци наред бях съкрушен, година по късно пак се сещам за нея.
Поне се радвам, че в от друг град и няма как да я видя и това ми дава поне малко спокойствие, иначе видя ли я не знам как ще реагирам.

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: 83beb46fb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Винаги съм смятал, че съм рационален и логичен човек. Задавал съм си въпроси за взаимоотношенията между мъжете и жените. Пропуснах да кажа, че съм доста възрастен, по съвременната терминология "дърт". Тези отношения между мъжете и жените съществуват, още от времената когато приматите са слезли от дърветата. Отговор на интересуващите ми въпроси не намерих в книжките, които майка ми оставяше на видни места, а вътре в тях някакви скрити белези, за да види дали ги чета. Това бяха "Ти ставаш мъж", "Мъжът и жената интимно". Нищо не ми стана ясно. Всичкото познание трупах по емпиричен път. Момичетата винаги са ме привличали неимоверно, винаги са ми били тайнствени и загадъчни и много привлекателни. Като почти всички момчета от моето поколение, първите продължителни връзки с момичета започнаха след казармата, до тогава бяхме девствени, това беше и добре. Защото, ако имаш връзка преди казармата, тогава службата се вижда тежка, продължителна и най-вече екзистенциалният въпрос " А тя какво прави"? . Така, че първото ми пълноценно изживяване беше с жена, когато бях на почти двадесет и една годишна възраст. Някак си се отворих за връзки с момичета, харесвах "гедерейските " момичета по морета, звучи зашеметяващо, когато момичето е загубило чувството за реалност и в най-сюблимният момент със задъхан и прекъсващ шепот с леко хрипкав глас шепти в ухото "Иезус кристос". Това бяха връзки, които бяха лимитирани във времето както от техният престой в България, така и от моят на морето. Но когато се разделях с тях, независимо, дали бяха от ГДР, или от Чехословакия, винаги някаква ръбеста буца заставаше в гърлото ми, а зад гръдната кост. усещах някаква тъпа и продължителна болка. Всяка раздяла е силно, емоционално натоварваща, въпреки, че предварително и двамата са знаели, че тя ще е кратка. Също е било, когато съм се връщал от командировки в бившият Съветски съюз, така, че каквото да казват, всяка жена откъртва малко -микроскопично парченце от сърцето. Но това са моите изживявания, за другите нямам никаква представа. Това не са емоции и чувства, които излагаш на изложба, а може би при мен е така, защото съм срамежлив и стеснителен. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker