Споделяне - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121320)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Споделяне
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 1568 пъти
Понякога, човек го удря през пръстите така да се каже дар слово. Не казвам, че това което пише има някакъв смисъл или, че става за четене, но хората понякога си изкарват това което не могат да кажат.

Тук е момента да кажа, че нито съм писател нито ми се отдава писането, а го правя просто за да ми олекне от това което бих искал да кажа, а не бих могъл. Сигурен съм, че сред нас има много хора които биха искали да споделят но някак не им се пречупват пръстите. При мен е елементарно кажи речи. Ям, пия, живея да кажем 1 година и изведнъж си го изкарвам след това на някой или на нещо.

Тук идва проблема обаче. Каква е гаранцията, че читателя ще те разбере и няма да ти тегли една майна? Никаква нали. Дали някой ще те разбере не се знае, а дали някой ще ти отговори подобаващо съвсем ми се струва невъзможно при положение, че никой не може да разбере какво чувстваш.

И така идва един слънчев ден в който разбираш, че си сам на света и всичко зависи от теб и точно тогава в този момент ти се струва невъзможно да преодолееш всички препятствия пред теб. Честно казано съм депресиран вече става от 3-4 години. В момента съм в период в който отричам, че ми има нещо, но в действителност имам чувството, че се разкъсвам.

Всеки ден се опитвам да бъда нещо което не съм, опитвам се да зарадвам хората които разчитат на мен. Предполагам много хора го правят. И? Какъв е ефекта? Стараеш се. Даваш всичко от себе си и накрая пак са неблагодарни хората покрай теб. Какво бихме направили в такъв случай? Продължаваме да задоволяваме чужди желания или? Или теглим една майна на всичко около нас и толкоз? Оставяме се на произвола пък квото стане? Туко виж пък от някаде се оправят нещата а? Е да ама не.

Веднъж тръгнало на криво докато не си помогнеш сам нищо не става. Да обаче "да си помогнеш" не звучи доста обнадеждаващо не мислите ли? Има хора на които нищо не им липсва. Визирам мъжете в чийто глави поне на 90% от тях се въртят женски задни части. Бих казал, че и аз съм без приятелка и честно казано искрено бих искал да имам, но като гледам сегашните момиче направо се отчайвам.

Културата е отишла под дяволите в наши дни, а свестните са наистина малко. А тези които са свестни разбира се имат приятели. Някой ще ме пита защо пиша всички тези глупости... Честно ли? Ами хабер си нямам. Ако имаше на кого да го кажа нямаше да го пиша.

Самотата бих казал, че е нещо ужасно изяждащо те отвътре. Нито има как да се пребориш, нито можеш да се направиш, че не ти влияе. Самотата убива. Адски убийствена е :(. Да, Казвам го от личен опит. Има толкова самотни хора като мен по света, че направо се чудя как съществуваме все още? ! Повечето от нас са толкова добри, равнодушни, биха направили всичко за половинката си, а не получават нищо. Вярвам, че всички от нас никога не биха имали някакви претенции. Нито за външен вид нито за нещо друго. Ние сме хора които просто искаме да обикнем някой, а нямаме тази възможност. Това ни изяжда от вътре. Това не те оставя да спиш. През цялото време се чувстваш изцяло сам. Самотата убива. Депресира и дори УБИВА.

by Североизточен ястреб.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 89797c5299
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Намери си приятелка, ще ти мине всичко. Има сйатове за запознанства, клубове, изложби, кафета, дискотеки, излизай повече, за да я срещнеш. Не чакай благодарност от хората, по принцип сме неблагодарни същества. Тва са моите съвети. Стига с тия предубеждения към жените има и свястни.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 5ba04322f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   До #1 не бих казал че имаш право, да имаш приятелка не те накара да се почустваш по-добре, нито да излизаш повече,
Каквото те прави щастлив, това прави... Ако си над 18-20 години пробвай нещо различно... Аз само чакам да направя годините да се пробвам за англия на работа, или във Френския легион, със Българи не ми общува особено, защото знам какви сме... :>

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: a261360448
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   ... до автора;знаеш ли, човек трябва да има претенции... ЗАРА

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker