Как да си намеря гадже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да си намеря гадже
преди: 3 месеца, 14 дни, прочетена 927 пъти
Здравейте. Ще започна с това, че вече съм на 25 години, а нямам жена до себе си. Не съм особено привлекателен, но ако успея да заговоря момиче, нещата се получават.
Проблема е, че не се задържат с мен и всеки път, когато си мисля, че съм открил точната, тя просто си тръгва, без дори да ми каже защо. Обмислял съм всякакви варианти, даже със всяка следваща се променях, защото си мислех, че проблема е в мен, но каквото и да правя, те просто си тръгват и ме оставят сам. Пробвах най-различни социални мрежи, които са с цел запознаства, стигаме обаче до някъде и край. Кой от къде е.
Имам собствен бизнес и стабилен доход, живея самостоятелно от 21 годишен, не съм зависим от нищо, но някак си не върви, като нямам опора, като нямам момиче, което да обичам и да знам, че е взаимно.
Измъчва ме. Мислех първо, че проблема е в наднорменото ми тегло, промених го, записах на фитнес и дори успях да оформя тялото и мускулите, което ми спечели допълнително внимание, но пак се повтори същото със следващата. Пробвах да обръщам повече внимание, станах досадник и съм я бил обсебвал.
Е… Не знам вече хора, опитвам всякак, но не става нищо.
Всяко мое усилие опира на камък, посъветваха ме да чакам да ме потърси някое момиче, но така само губя време, защото така не става нищо.
Ако имате някакво мнение или съвет, който би ми помогнал, ще съм благодарен. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 13 дни
hash: 306b84713d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   С какъв тип момичета се занимаваш? Поведението, което описваш не е поведение на сериозно момиче, най-малкото щеше да ти каже защо нещата между вас приключват.
Замисли се най-вече какви са ти критериите и търси твоя женски еквивалент. Оглеждай се за момиче, което не е задължително невероятна красавица, ами е възпитано, трудолюбиво момиче, с приятна външност, което има желание за дълготрайна връзка.

 
  ...
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: 4333ee74f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Така сме грозните - трудно е. Не ме питай от къде знам.

 
  ...
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: 9812fe2544
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Много комплекси имаш и липсва на увереност в себе си и това отблъсква жените.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: de7b93c7f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Характерът ти е проблемът.
Какви сваляш? Натокани мадами с 2000 лайка, разголени снимки? Чалгарки?

 
  ...
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: 3b6d69ecd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Автор.

1. Занимавам се с каквото ми попадне, никога не съм гледал да е някаква тупалка, въпреки, че повечето с които съм бил са такива. Не намирам от тези момичета, които описваш, дори мисля, че такива няма. Дори и да има, те са заети, а да развалям нечие щастие, въобще не ме влече. Винаги съм се утешавал с думите на дядо ми, че правилната ще дойде, когато му дойде времето, но това време не идва, а аз вече трупам години.. Не съм на 18. :) А повечето след 30 остават сами и това ме депресира..

2. Не си избираме как ще се родим, просто съдба, но въпреки това връзват.

3. За комплекси не знам, каквото зависи от мен го промених, развивам си се добре в бизнес план, което ми дава кураж. Липса на увереност имах, когато бях 140 кг., единствения ми плюс тогава беше, че съм над 190 височина, иначе щеше да е тежко. Обаче промених това, вече съм 97 кг. и се чувствам добре в кожата си, но проблема продължава, оставам сам и това е, а не искам.

4. Ако проблема е в характера ми, защо тогава започват взаимоотношения с мен? Аз не съм тип, който се променя в тази област, какъвто съм в началото, такъв и след това. Тоест, ако това е проблема, сигурно нямаше да имам и опит.
А за това какви свалям, отговорих на 1.

Друго, което бих добавил за мен е, че не пуша цигари, храня се здравословно вече и отделям време за тренировки всеки ден. Алкохол употребявам, когато се събираме с приятели, но не е нещо фрапантно. Тоест водя един нормален живот, наистина не разбирам - защо на мен?

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: f09797bbd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Все пак стигаш ли с девойките до секс или само си приказвате?

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: bf60065b55
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Разбира се, момчето е виновно че не може, колкото и да пробва. Що ли се учудвам.

 
  ...
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: b031895622
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Имаш ли финансова привлекателност?

 
  ...
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: 195b42a983
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   5, повечето, с които си бил са тупалки. Ти си увреден вече.
Дори и да попаднеш на вярна, добра жена, ще я загубиш бързо. Не може мъж, свикнал на леки жени, да очаква да задържи добра жена. Такива са ти критериите ти за жени.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: f10d071362
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Чакай, не разбрах, занимаваш се с каквото ти попадне, но повечето ти приятелки са тупалки (каквото и да значчи това, предполагам, че имаш предвид чалгарки). И после се чудиш защо не става.

Имаш ли уважение към себе си или гледаш да хванеш нещо, колкото да не си сам? Първо: стойностен мъж, както и жена не се занимават с всеки, а имат стандарти. Второ, стойностен мъж или жена не се променят за всеки и на всяка цена, само и само да задържат някой.

Съвет: изгради себе си като характер и се научи да подбираш с кой прекарваш времето си. Не случайно хората са казали: покажи ми приятелите си и ще знам какъв си.

До 7: нали в този сайт масово се обяснява, как жените сме ви избирали за секс, а мъжете избирали с коя да започнат връзка. Е като е така, как очакваш жената и тук да е виновна. Или казваш според случая жената е по призумция виновна

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: e6c71d0d8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Вероятни причини - може би си скъперник и егоист, или свършваш много бързо, или говориш само за работа, отказваш стеши заради работа и т. н.

 
  ...
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: 8ea2afe4da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Автор..

6. Разбира се, че да. Ако си говорим само са “friend зоната”. :)

7. Няколко пъти чета написаното, но не можах да те разбера, какво искаш да кажеш.

8. Не мисля. Обаче имам интерес да се развивам, което според мен е нормално.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: c6fa6c6aba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Значи всичко му е наред на автора (от негова гледна точка, разбира се), само че ни една не иска да живее с него за постоянно. Започването на отношения, драги авторе, по-често води до завършване на отношенията, даже не се стига до такива въобще. Очевидно нещо в самопреценката ти куца. Има нещо, което не се припокрива с перфектния образ. Какво е могат да ти кажат жените, които късат с теб. Ние тук можем да дадем само някакви предположения, които се основават на нашия опит, не на твоя живот. Питай някоя от жените, макар че може да не ти каже точната причина.

 
  ...
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: d1da10712f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   "но някак си не върви, като нямам опора, като нямам момиче, което да обичам и да знам, че е взаимно"

Ей това ти е проблемът.
Търсиш немалка част от смисъла на живота в това да си обвързан с момиче.
Надушват го и дим да ги няма. А жените надушват много лесно всякакви такива детайли. Хич не се кефят да ги приоритизира някой, само си затварят краката като усетят. Такава им е природата, свиквай!
Ако виждаш че не наливат, не отделят елементарно време за среща, или просто да се чуете, и в този момент вместо да се обърнеш на другата страна, започваш да се гониш, също ГОРИШ.
Аз съм правил тази грешка и съм се парил жестоко. Четейки, допускам че грешиш по същия начин.

 
  ...
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: b417a6a16c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   За да не се задържат жените с теб, със сигурност има някакъв проблем, който имаш, и който ние тук няма как да видим и усетим, за да ти дадем адекватен съвет.
Предлагам ти да звъннеш на някоя от бившите, да й обясниш ситуацията, в която се намираш, и да я помолиш съвсем откровено и “право куме в очи” да ти каже какъв според нея е проблема. Ако тя наистина е откровена с теб, би трябвало най-малкото да ти даде ценни насоки.
Иначе трябва да започнеш да се движиш в места, където можеш да срещнеш момичета. Една моя колежка ходи на народни и латино танци и постоянно се оплаква как няма мъже там, защото го считат за гейско занимание. Запиши се да учиш език, намери си някаква работа, където има голям колектив и можеш да срещаш жени. Не е нужно работата да е нещо сериозно, за да не ти пречи на бизнеса.
Пожелавам ти успех в намирането на твоята жена. И аз също съм на мнението на дядо ти - ще се появи, когато трябва.

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: 385162c6d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Всеки се пише самотен бизнесмянин с атлетично тяло. Излиза че не става само с пари. И жените не са толкова меркантилни, колкото някои ги описват. Авторе очевидно има нещо отблъскващо в теб. Или лъжеш за всичко това и криеш нещо. От хубаво никой не бяга.
ж, 25

 
  ...
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: 73fda58ec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   До 16 - Или може би, повечето не са бизнесмЯни, а атлетичното им тяло е останало някъде в тийн фантазията?

 
  ...
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: 10df1af0fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Прочети 100 пъти мнението на номер 14

Жената НЕ МОЖЕ а и НЕ ТРЯБВА да е опора на мъжа. Ти си опората, ти си котвата! Ти си мъж, ти водиш, жената следва. В момента в който те надуши че не може, или не знаеш как - заминаваш.
Как така ще обичаш някой без да го познаваш? Ти тая обич, уважение, време, така ли ги раздаваш? Защо? Това е най-ценното нещо в тоя живот - времето а ти не го цениш явно. И затова жените бягат - защото както го раздаваш за една, така ще го раздаваш и за следващата. Това показваш с действията си.

За да можеш да обичаш - всичко минава от self-love и self-respect. Нямаш ли любовта КЪМ СЕБЕ СИ на първо място и себе-уважението си - никой друг няма да ти ги даде и/или оцени.

Забрави какво е казвал дядо ти, живеем в различни времена. Трябва да правиш всичко НА ОБРАТНО което някога си знаел и научил за жените. АКо усетиш че искаш да ѝ се обадиш, правиш обратното - не го правиши я оставяш тя да те търси. Когато ти каже мили думи, погледния я в очите и кажи точно както Чарли - "Благодаря" Само така ще покажеш с ДЕЙСТВИЯ (не думи) че ти ЦЕНИШ СЕБЕ СИ. Времето си и живота си. ДУмите са евтини, всички жени са ми казвали че ме обичат, ама много добре знам коя идва да чисти у нас и да ми готви. Знам коя ми носи супа когато съм болен, а дори не съм го искал. Нали знаеш в самолета и маската - ако не сложиш първо на себе си маската - не можеш да помогнеш на никого, дори на семейството си. Защото ще си мъртъв!

Заложи на сигруното! Избери младите девойки!

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: 195b42a983
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   18, коя идва и носи супа? Мама, нали?

 
  ...
преди: 3 месеца, 11 дни
hash: 571e3e212f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Автор.

Сайта е анонимен, именно заради това съм тук, защото не мога да споделя проблема си с друг. Нямам никаква облага от това да си измислям, каквото и да е било, защото идеята е да намеря решение на проблема си. Нарочно споделям повече за мен, за да мога да получа нужната помощ. Тоест от хора, които са били в моята ситуация и са се оправили.
Под “тупалки” имах предвид момичета, които са доста красиви на външен вид. Идеята на тази дискусия тук е да ме посъветвате, как да задържа следващото момиче. Как да не я загубя като предишните. Просто не ми е добре като излизам с приятелите ми и всички са по двойки, а аз стоя сам като трето колело. Това ме кара да се чувствам неоценен.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 11 дни
hash: de7b93c7f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   20, красиви, тоест кифли. Такива има доста мераклии.
Характерът ти е проблемът.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker