Страх го е да изразява чувствата си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121315)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18559)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Страх го е да изразява чувствата си
преди: 3 месеца, 4 дни, прочетена 757 пъти
Имам връзка с 40 годишен мъж, аз съм на 33 и двамата нямаме деца и не сме се женили. Заедно сме от 7 месеца и вече сме си казвали, , обичам те" - първа го направих аз. Той е тих, кротък и възпитан, съобразява се с мен и се стреми да показва чувствата си с действия. Проблема е, че не може да изразява вербално, как се чувства, какво иска и какво мисли за мен. Пази всичко дълбоко в себе си и често трябва да гадая какво му е на душата. Не ми прави никакви комплименти, а що се отнася до романтика, по - скоро има сух, понякога обиден и дразнещ черен хумор. В началото на връзката, когато му пишех мили любовни неща, той не отговаряше нищо на тях. Сега вече спрях да му пиша, , мисля си за теб " или, , целувки" Аз му правя комплименти и много му се радвам и го обичам, все едно е малко пухкаво сладко зайче. Не мога да си представя бъдещето, ако не го виждам. Като омагьосана съм от очите му и него... проблема е, че не показва емоции, равнодушен е към всичко... това негово спокойствие ме изважда от нерви понякога. Веднъж го попитах, какво харесва в мен, а той ми каза че съм си просела комплименти и не ми отговори нищо. Това много ме натъжи и после плаках цяла нощ. Някой имал ли е подобни отношения с мъж или жена. Ще се радвам да чуя мнение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 4 дни
hash: e979df655a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Не го е страх. Това е женска заблуда, целяща да оправдае липсата на интерес и да го оневини.
Просто не го кефиш. Ти си приела мъжката роля да го сваляш, да го възхваляваш, а той не прави нищо, защото така иска. Удобна си му. Ако се вписваше в представите му за жена, щеше да ти надува главата всеки ден да те хвали и да те ухажва. Щом не го прави, значи не си за него.
Отдръпни се и си намери мъж, който те хаесва и ти го показва.

 
  ...
преди: 3 месеца, 4 дни
hash: c13a22cdba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Тих, кротък и възпитан, пък с черен, дразнещ и обиден хумор. Едно е да няма емоции, друго е да не ги показва. Кое от двете, трябва да разбереш сама, ние не го познаваме. Не знам с какви действия си показва чувствата, но явно не го впечатляват твоите комплименти и отношение като към зайче. Зад тихия и кротък образ може да се крие студенина и безразличие.
Отдръпни се, дръж се по-обрано и гледай как ще реагира.

 
  ...
преди: 3 месеца, 4 дни
hash: e08807e5ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Те мъжете са си такива, рядко има от другия вид. Особено, ако жената е спечелена. Моят мъж пет минути не иска да седне до мен, да ме прегърне, абсурт. Студенокръвно

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 4 дни
hash: 3406464520
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Не е страхлив. Попаднала си на истински мъж, при това умен, не случайно е ерген. Изключително наясно със себе си, преживял много, можещ да се контролира и в най-тежките ситуации, всичко това припокриващо се с характерът му, добър, тих, мълчалив, с изключение на импулсивните му моменти. Даже на моменти може да ти изглежда глуповат с това мълчане или някоя фраза казана от него, но повярвай ми той знае какво говори и прави.
Казал ти е точно това, което всъщност мисли и е безкрайно прав и ти вместо да го цениш такъв, че имаш откровен и достоен мъж, ти му набираш и се чудиш какво му е.
Това че си свикнала другите да са някакви дечковци сваляйки ти звезди или опитващи се да те задържат с безкрайно лизане на обувките ти, не значи че не може да има и читави мъже.
Ясно е че ти си го питала какво намира в теб, защото си неуверена в подобна ситуация, с подобен мъж, което ако не се спреш, в по-късен етап че премине в страх и ще го намразиш за цял живот дори да не сте заедно, ще го обвиняваш в сънищата си. А реално твоята неувереност трябва да я превърнеш в нещо друго, да му задаваш други въпроси не да се опитваш да го работиш, както казах човека е умен и няма да позволи да го разиграваш. На такъв мъж не му е проблем да е и без теб, сам или с друга, но ти не се запиваш защо е с теб, повярвай щом е с теб, значи иска, не е до секс, умен мъж ще намери секс навсякъде, ако е и красив не на 40, на 50 също няма да има проблем.
Съветвам те да не му досаждаш с многобройни въпроси или да се опитваш да го работиш. Като си неуверена, с такъв човек говориш директно, но имай в предвид че реално такъв му е характерът и той не е виновен че ти действа неуверено. Можеш обаче да му зададеш въпрос дали е удовлетворен от връзката ви, дали мисли че му е добре с теб, макар че вероятно те е страх да зададеш тези въпроси.

 
  ...
преди: 3 месеца, 4 дни
hash: bc19a1251e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Не те обича, не си неговата жена. Това е.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 3 дни
hash: 6954c76f10
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ти му се набутваш, а той не те харесва чаааак толкова. Срамежлив е друго.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 3 дни
hash: 40cbb8ccb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Описвайки го така излиза, че е студен като камък. Така ли е наистина? Проявявал черен хумор, как и в какви ситуации, т. е. ти какво му казваш и той какво ти отвръща. Вгледай се у в езика на тялото, мимиките, жестовете, в очите му. Това говори понякога повече от думите. Какви са неговите действия и друго важно отношенията ти с роднините му, семейството му. Този човек женен ли е, ерген, вдовец ли е има ли деца?
И накрая не че не те обича просто не говори за чувствата си.

 
  ...
преди: 3 месеца, 3 дни
hash: a257defbc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Е, хубаво де... не я харесва, ама са във връзка, някой да не го е вързал насила.
Хубаво е да се замислиш защо на тези години не е изградил отношения досега (по-сериозни) с някоя жена? !
Друго засега няма какво да се каже...

 
  ...
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: 7017499c58
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   От авторката: тези дни ми се наложи помощ, трябваше някой да ме закара до някъде с кола... той веднага се съгласи и винаги като искам нещо от него е на разположение, може би това е по- важно. Даже ми направи комплимент, но ми се струва че малко го насилих за това. Защото преди това говорихме на тази тема и му обясних, че за жените е важно вербалният израз на чувствата. Той е германец и аз живея в чужбина. Още не живеем заедно, но ми е казвал, че иска деца и семейство с мен.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 649dad797a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Саможивляк и комплексар, ако ти се живее с такъв, свиквай.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: eda7511176
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Госпожа... Някои неща в живота са така, поради причина.
Мъж, който може да запази спокойствие във вскяакви ситуации, особено ако е добър човек, си струва теглото във злато! Така че... госпожа, да ви кажа аз - Кътайте си го и не го карайте, да прави неща, които не са присъщи на мъжете.

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: df5f996a6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Аааа, ама той бил германец. Чувала съм, че те са сухари, най-опростено казано, разбирай не толкова емоционални, колкото българите. Това е кофтито на връзката с чужденец, та дори и на връзката с човек от друг град - не можеш да разбереш културата на средата му ли е такава или просто е идиот. Иначе като те слушам все едно описваш мъжа ми и мен. Много е отдаден на семейството, грижовен, обаче в емоционално отношение хич го няма и много често си казвам, че трябваше да обърна повече внимание на това, когато го избирах, защото моята нужда от емоционално и словесно изразяване на любовта не изчезва, а даже с годините се превръща във все по-изострен глад за това. Това си е голям аспект на отношенията - пасването на темперамента, така че не го подценявай.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: ae931cda4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Прочети за Петте езика на любовта и ще разбереш много неща. Хората изразяват любовта си и се чувстват обичани по 5 различни начина:
- с мили думи (обичам те, много си секси, прекрасна си)
- физически контакт (целувки, прегръдки, секс)
- услуги (да пуснеш прането, да закараш някого)
- прекарване на време заедно (да вечеряме, да идем на кино, да отидем на хайкинг)
- подаръци (вкл. дребни неща като цвете, шоколад)

От написаното не се разбира дали вие реално се обичате, но определно не разбирате езика на любовта на другия :-)

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: d93985527b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Момиченца, мъжете не демонстрират, не се насилват и не преиграват когато се отнася за чувства и отношения, разберете го! Веднъж изречено "Обичам, те" е завинаги и не следва да се повтаря ежеминутно. До семейството. Мъжкото възпитание и култура се различават от дамското, не мислите ли!?

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 9084b6af5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Трябваше да започнеш с това, че е германец. какво ни занимаваш с глупости.

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 72ef6a1e65
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Няма такова нещо. Не го е страх. Сменяй половинката.

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: b22cb11a3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Остарях, но продължавам да не ги разбирам жените и техните емоции. Винаги съм смятал, че жените са прекрасен и нежен пол. Като правило се разбирам много добре с тях, но не винаги ги разбирам дълбочина, по-точно никога. Някога след тежката казарма, завършване на ВМЕИ"Ленин" /сега ТУ/, Факултет Радио-електроника, попаднах в един институт. Първата ми научна ръководителка много добра и грижовна жена ме посъветва да кандидатствам за научен сътрудник. Направих го и станах един от най-младите научни сътрудници, някъде на 26-27 години. Програмният колектив, който ръководих беше от осем млади жени, едно младо момче-безказарменик поради здравословни проблеми със сърцето, един среден конструктор и аз. Колежките бяха бяха умни, високообразовани, културни, манипулативни, възпитани момичета и жени. Почти всички бяхме на много близки години, според мен се разбирахме прекрасно. смятах, че се държах с всички приятелски. Имах правило да пием кафе всички в технологичните почивки. Винаги когато тръгнех на кафе, обявявах нещо от типа "Момичета -кофи-тайм". Беше удоволствие да плащам кафетата, никога не разрешава някоя да плати, беше ми обидно. Никога не съм канил никоя персонално. Вярно не всички идваха по различни причини, няма я в залата, на някоя не И се пие, друга има нещо да довършване, някоя се задълбочила в документация, друга иска да се разходи навън и да направи едно кръгче около института. Така, че понякога с мен идваше само една, друг път 2-3 или четири, общо взето така си работехме. Но някак с течение на времето започнах да чувам от колежка, с която често си ходехме заедно, защото живеем в една посока, подмятания от типа, "ама защо не ме покани" или пък "е не съм от твоите любимки" и други такива подмятания. Като всеки човек, , някоя от тях е чувствах по-близка, можех някак по -искрено да споделя нещо, да не съм скован. На купони винаги гледах поне един блус да съм с всяка, но определено с някоя съм бил няколко блуса и след това, ако не на следващият, то по-късно ми се напомня в подходящ момент. Случвало се е с позната, не от посочените по-горе да правим секс и в паузата, да ми зададе въпроса, "Ти обичаш ли ме? ". Е, това е удар под пояса, започвам някакви филологически пируети, да се опитвам да избегна директният отговор. Аз я харесвам, може и да съм влюбен, но чак пък обич. Лично аз смятам, че един мъж обича следните жени: дъщеря си, съпругата си, сестра си и майката си, бабите си, другите жени той уважава, желае, може и да се влюби. Държа да подчертая, че не съм някой бройкаджия, винаги изпитвам дълбоко уважение към жените. Е, както се полага не всичко е цветя и рози, имало е и случаи когато с едно момиче се познаваме още от първи курс на следването, изпълнявал си И нормите на студентки бригади, защото тя е слабичка и нежна, идвала е десетки пъти у нас за протоколи, лекции, да учим заедно. Приготвяли сме си у нас нещо за хапване, кафета, плодови сокове, играли сме бридж, вист, ходили сме на кино, изпращал съм я десетки пъти, никога не съм я докосвал, освен когато съм И подавал ръка да слезе от превозно средство. Работим в един институт в едно направление и изведнъж тя започва да разпространява разни слухове, които не искам да повярвам. Смятал съм я за добро приятелче. Така, че с емоциите на жените много внимателно, могат да се взривят като бомба. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker