Напоследък много се дразня от него. Какво да правя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Напоследък много се дразня от него. Какво да правя?
преди: 3 месеца, 3 дни, прочетена 970 пъти
Здравеите. Реших да пиша тук, защото съм сигурна, че ще ми дадете добър съвет какво да правя. Със приятеля ми сме заедно вече от една година и два месеца, но не знам защо напоследък ме дразни всичко, което прави. Може би се дължи на пубертета или на това, че преди се е държал доста ужасно с мен (обиждал ме е, винаги аз съм му виновна за всичко, иска да ме променя и др.) Понякога много ми се иска да скъсам с него, но нямам тази смелост, защото съм си втълпила, че живота ми без него няма да е живот. Просто не е като в началото, а и самият той не е същия. Напоследък се и сещам за нещата, които ми е причинил преди и може би и това да е причина да се дразня от него. Сякаш интереса ми към него вече се губи.
Честно казано и аз не мога да разбера какво искам. От една страна искам да съм него, но от другата просто не го искам вече. Обичам го, но не ме прави толкова щастлива, колкото в началото. Нито ме подкрепя, нито ми дава кураж за нещо, държи се ту добре, ту зле с мен. Приятелите ми ми казват да го оставя, защото просто не си заслужава да страдам за такъв човек и да се мъча с него.
Затова реших да пиша тук за да видя и вие какво ще ми кажете.
Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 2 дни
hash: 8582c658ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Човек който иска да те променя, не те обича/харесва такава каквато си. Оставяй го, разбира се че има живот и без него, има други момчета на този свят и ако добре отбираш ще намериш правилния за теб който да те обича такава каквато си.

 
  ...
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: 70fbde2480
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Виж сега, аз имах подобен "проблем" преди няколко месеца. Заемам ръководна длъжност в голяма верига магазини и ме пращат в обект, в който имало нужда от помощ на ръководно ниво, след което приех(разбира се). Преди около две години чрез общи познати, се запознах(във фейсбук) с една колежка, която работи в друг магазин и е далече по-млада от мен(аз на 36-тя на 21). Тогава във фейсбук тя се обиди на едно просто меме, което й бях пратил и прекратихме комуникация. Две години по-късно, , когато разбрала преди няколко месеца, че аз ще съм й колега в магазина, в който я пращат, тя много се съмнявала, че ще успее да се сработи с мен(това го разбирам цялото впоследствие). ИДва, всичко нормално, запознахме се, работихме заедно. решавахме проблеми. Всичко ок, до един момент, в който тя ми звъни вечерта преди да приключа работа и ме кани на по бира в тях. Аз й казвам, че имам около час работа, след което мога да отида, но тя ми отвърна, че била много уморена и ще ги ляга. След това, аз й се обадих няколко дена по-късно, казах й, че съм влюбен в нея, а тя ми каза, че дори не я възбуждам и т. н. , а иначе ми намекваше за връзки и т. н. Аз й казах, че ще сме само колеги и започнах само да си бачкам, без да й обръщам внимание и стана както си и помислих- тя започна да ми обръща и да ме следи навсякъде ии да търси вниманието ми. Видя, че съм бастун и наистина работата е преди всичко(не бях попадал дотогава в такава ситуация), та се наложи да ме върнат в стария ми магазин, за да се отърва от нея. Аз исках да я чукам, избрах неправилен подход, но не съжалявам. Чак тия месеци разбрах от други хора за какъв боклук става дума и по-добре, че дори не искам да я познавам. И двамата сме се блокирали отвсякъде, така че... :)
Знам само едно, че с жени под 24(минимум) няма да се занимавам! Този пич, обаче според мен наистина не постъпва мъжки и щом не се държи нормално на работа, значи е ДАЖЕ злобен от отказа ти, което е разликата с моя случай. Докладвай го на шефа ти и няма да имаш проблеми, защото те са само в неговата глава. :)
Поздрави, Алекс. :)

 
  ...
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: aa68f54785
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Жената във връзката трябва да изпълнява. Ако си правиш, каквото ти скимне, то е логично да ти се ядосва. И друг да си хванеш и той ще ти покаже мястото.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: 33c5aaaabf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   "... Аз не мога да разбера какво искам. " Това ти е проблемът и няма как някой друг да ти го реши. От моя опит научих едно- не ти ли носи щастие една връзка, прекрати я. Обижда ли те някой, държи ли се зле, показва ли неуважение, липса на интерес, незачитане или пък обратното- ревност, желание да доминира, да те променя, няма за какво да си с него, няма място в живота ти. Незаменими хора няма. Приятелите ти са прави, послушай ги.

 
  ...
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: 916fa8be98
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Пубертета. Ти излизаш, него го тресе. Узряла си за батко, да ти се любува сладко, сладко. Няма "удобно" положение, влагането и разбирането вървят ръка за ръка.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: dd997eb44a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Според мен, вече си го решила. Търсиш хора които да ти кажат, действай. Лично според мен трябва да го оставиш. Ще страдаш още няколко месеца, докато сама не осъзнаеш истината. Мъж който не е до жена си в трудните моменти, не е мъж. Когато само един влага в тази връзка, тя се изхабява. Обидите не разбирам как ги търпиш. Никога не съм си позволявал да обидя любим човек. Тя за мен беше всичко. За мен мъжа ти е "мухал".
М 25

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: 8b7ba65cb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Номер 3 е болен мозък с разбирания от Средновековието, не го слушай.
Щом още на първата година си стигнала дотук, по-нататък още повече няма да можеш да го понасяш.
Оглеждай се за друг и ако се появи нов, зарежи този. Може и да го зарежеш и без да има друг на хоризонта, ако едва го изтрайваш, по-добре сама, отколкото с него.

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 6ca92d6997
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   В началото на втория абзац от историята ти казваш:
" Честно казано и аз не мога да разбера какво искам"
Ето, това е вашия женски проблем, че не знаете какво искате.

 
  ...
преди: 3 месеца, 19 часа
hash: f8eadd538d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ето нещо, което написах аз, дано ти помогне!
http://spodeli. net/18/story-177070. html

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 17 часа
hash: 73ce39b628
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Хубава тема, поучителна.
Ти се дразниш, ядосваш се, допитваш се до непознати и си готова да захвърлиш всичко. Разбира се си намерила перфектното оправдание че това е заради пубертета. Утре няма да е пубертета, ще е нещо друго виновно, но не и ти самата.
Вие днешните не е нужно да анализирате и да си давате ясна сметка какво и защо правите, достатъчно е да сте първосигнални. Не ти е било проблем да те обиждат, защото към онзи момент ти е било интересно. Сега вече не е и някак просто си се дразниш и започваш да притегляш.
После защо взаимоотношенията се сложно нещо. И не, пубертета няма нищо общо, защото това как възприема човек света се залага в по-ранна възраст и се променя само, ако човек мине през големи сътресения и си даде сметка за някои неща. Но предполагам в твоя случай просто ще си се дразниш периодично.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker