Промяна в поведението - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121299)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Промяна в поведението
преди: 3 месеца, 2 дни, прочетена 670 пъти
Здравейте! Преди десетина дена един колега ми призна, че бил влюбен в мен. Съвсем тактично, без да го обиждам или каквото и да е му отвърнах, че не изпитвам същото и връзката ни може да остане само и единствено на това ниво - колегиално и приятелство. Привидно прие нещата добре, в работата продължихме да комуникираме нормално.
Обаче от няколко дена забелязвам промяна в поведението му към мен - да, пак си казваме по някоя дума, но винаги седи с едно иронично изражение. Имам една колежка, с която въобще не се разбираме, за никой от колектива това не е било тайна, но този въпросният за тези десет дена изведнъж стана много близък с нея. Не ме разбирайте погрешно, мен не ме бърка той с кого си е близък и с кого не, но като вляза в стаята при тях, започва постоянно едно споглеждане, едно побутване, подхвърляне на някакви коментари. Онзи ден ми се наложи да си сменя смяната, защото ми беше възникнал един ангажимент, той ми отказа, каза ми че нямал възможност. В същото време за конкретно същият ден той си смени смяната с въпросната колежка.
Пак казвам, с нищо не го обидих, най - нормално му изясних, че нещата между нас няма как да потръгнат. Според вас каква е причината на тази промяна в поведението? И въобще как може човек, който преди десет дена ти е казал, че има чувства към теб, след точно десет дена да започне да зослови зад гърба ти? Между нас нищо не се е случило, така че и не виждам, какво толкова може да се говори. Опитах се да говоря с него, но той каза, че нямал никакъв проблем, всичко си било добре и както преди.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 2 дни
hash: 7777484875
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Има разлика в отношението към теб на човек, който е влюбен в теб и такъв, който не е.
Този, който е влюбен би пренебрегнал собствения си интерес заради теб, този който не е - не би го направил. Ти искаш той да се държи с теб все едно е влюбен, обаче в същото време да не е - ами няма как.

Когато някой го отрежат, в началото има известен период, в който се чувства наранен - това е нормално - сигурно и тебе ако те отреже някой и ти така ще се чувстваш. Това обикновено минава.

 
  ...
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: 15c1741b08
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Мъж съм, ама майната му. Хич да не ти пука. радвай се че е станало така. Не си длъжна на никого!

 
  ...
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: f9e74cfec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   T. e. какъв ти е проблемът в крайна сметка? Естествено, че като си го отрязала си е променил отношението.

Жените, много ви е трудно да се поставите в ситуацията на другия, ей... Ти ако беше си признала чувствата на някой и той те беше отрязал, business as usual ли щеше да е за теб? Принципно това нещо с "признаване на чувства" - мъже, НЕ ГО ПРАВЕТЕ. Щото в 99% това е резултата. Жените не им пука, че имате чувства. Пука им единствено дали те имат такива. Ако нямат или дори са просто несигурни, след подобно "признание", няма и да си помислят да имат...

"И въобще как може човек, който преди десет дена ти е казал, че има чувства към теб, след точно десет дена да започне да зослови зад гърба ти? "

Това точно вие жените най-добре го знаете... Дори тук са описвали ситуации като... жена е пила много, предположила е на мъж секс, ама той е отклонил, щото се е правил на голям моралист, да не се "възползва" от нея. След това жената не иска да го погледне защото се "чувства" отхвърлена и неоценена. Представи си какво е да ти кажат - нямаш никакъв шанс с мен, дори не искам едно кафе да пием и да разбера нещо повече за теб.

Жени, трябва да разберете нещо за младите мъже. Те са израстнали в общество което не им казва, че 99% от жените гледат само и единствено външният вид и НИЩО ПОВЕЧЕ. Като ги отрежете без да им дадете никакъв довод освен... ми не те намирам за привлекателен... идва като удар с мокър парцал след всичките лъжи които обшеството и вие самите ръсите постоянно. Ама просто бъди романтичен, ама просто имай хумор, ама просто бъди себе си, ама просто уважавай жената, ама... И после гледа тая същата жена която го е отрязала, я клати някой долнопробен наркоман, или циганин, дето няма нищо от тия уж "изисквания", ама явно успява да я накара да се почувства като животно и да си въобрази, че е "влюбена". Това е проблемът, мъжете нямат достатъчно разбиране какво е жената, защото акивно ги лъжат отвсякъде, което води до неприязъм като тези мъже се сблъскат с реалността.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: de3c8e91b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   Изобщо защо пускаш подобни наивни теми, все едно си на 13 години?
Толкова ли не можеш да си отговориш, че става дума за мъжка злоба и комплекси?
Има мъже, които лъжат, че са влюбени, само и само, за да вкарат някоя жена в леглото. Е, става дума точно за такъв типаж.
Кой отговорен и стабилен мъж ще преследва колежки на работното си място?
Разбира се, има изключения, но тогава се усеща ток и жици и в двата лагера.
Почеркът е на евтин помияр.

 
  ...
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: 5fd5938ddd
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Кофти е да те отрежат и много боли, трябва да си доста зрял и свестен, за да го приемеш без да правиш ей такива жалкарски изпълнения. Той няма да си признае, че си го обидила с отказа си, естествено, ще го играе сякаш е нищо, но вътрешно му е адски криво и го избива. Обидила си го и сега търси сродна душа в лицето на въпросната колежка или на който и да е друг, стига да имат общ неприятел - теб.
Помня един случай, различен от твоя, но донякъде сходен - седяхме с приятелка на пейка в парка, някакви момчета ни поканиха да седнем при тях, ние отказахме, започна се дуднене и подмятане на коментари от тяхна страна, а след като дойдоха техни приятелки, започнаха демонстративно да ги прегръщат, да викат "най-после да дойдат свестни момичета" и някакви такива инфантилни истории.

Не се чуди, няма какво да направиш, то е смешно и само той се излага с поведението си. Ако не ти пречи да работиш в такава среда, нямаш грижи. Ако вече тръгне да отмъщава и да злобее още повече, ще имаш проблеми... явно е бая жегнат и твърде прост да го скрие.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 2 дни
hash: 1cc3513707
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Е то е ясно - отрязала си го, той гледа да си го върне.
Компенсаторен механизъм - любовта се превръща в омраза. Някой така реагират, други се затварят, при всеки е различно.
Ако е нормален след известно време въобще ще спре да те отразява. Проблем ще е само ако трябва да общувате служебно постоянно.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: c8da113270
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Съвсем нормално е, не, че е колегиално да се държи така, но не е ли очевидно? Просто не те вижда като просто приятелче и не може да те види по този начин.

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: e2b4d3491c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Това е наранено его, няма и не е имало "влюбеност".
Да не ти дреме, била си точна. Не му храни егото сега, ще вземе да си помисли, че наранената си ти и съвсем ще "промени".

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 5ed20d2556
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Всички мъже се държат така, като ги отрежеш. Колкото ѝ любезна да си била, отхвърлиш ли мъж - става ти враг.
Ако ти е шеф, тогава кофти за теб. Ако има някой над него те съветвам да говориш с шефовете. И да си заявиш твърдо позицията. Отишла си да работиш, не да те свалят, да те унижават и т. н.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 5ed20d2556
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Аман от такива мъже! Кажи му, че си имаш приятел!

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 218ca64955
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Номер 2 - най-точният коментар.
Авторке, дръж се строго служебно, никакви лични разговори, гледай на него като празно място.

 
  ...
преди: 3 месеца, 21 часа
hash: 90a78fbc98
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Прави и ти като него с някои колега, да види как е и да не те пука за такива като него, поредния никои в живота ти е за жалост и такъв ще си остане.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker