Към хората, които не обичат прегръдките - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121359)
 Любов и изневяра (29750)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6482)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18570)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Към хората, които не обичат прегръдките
преди: 3 месеца, 1 ден, прочетена 456 пъти
Винаги хората, които не обичат прегръдките, са ми били много странни.. Разбирам хората, които не обичат еди - каква си музика, храна, предмет (от ученическите им години) и тн, но не и тези, които не обичат прегръдките.. Да, разбирам, че има огромно значение с кого се прегръщаш, но ми е много странно, че има хора, които дори с най - близките си не обичат(познавам такива). Чудя са това какви мазохисти трябва да са, че да не обичат някой да им показва, че ги обича? Прегръдката не случайно е начинът да кажеш на някого, че го обичаш, без да му го казваш... Пък и е научно доказано, че прегръдките намалявт кръвното, успокояват, отделя се окситоцин(хормон на любовта). Някакво обяснение имате ли? Аз нямам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 10 часа
hash: 014f485d6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Аз съм приемала за мен като нормално прегръдки с партньор, рядко с приятелки при чао. Но не съм свикнала и не ми харесва някой да ме прегръща постоянно и да ми се лигави. Винаги съм била така. А и нашите не са се отнасяли така с мен, така че нормално да не ми харесва. Имах приятелка, която нонстоп ме прегръщаше, целуваше и прочее, задушаващо ми е. От партньор ми е приятно обаче.

 
  ...
преди: 3 месеца, 10 часа
hash: 5a802af4ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Аз не обичам да прегръщам и мляскам със всеки.
Още от дете ми беше противно някакви случайни баби(някои дори с не добра хигиена) да искат да ме гушкат и целуват.
Сега го правя само с интимни си партньор, родителите ми, сестра ми, племенниците и някои много близки приятели.

 
  ...
преди: 3 месеца, 7 часа
hash: 4a2081aa3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Някои хора не обичат да показват емоции или пък не обичат физически контакт. Има и вариант като по - малки да не са показвали много емоции и чувства и сега просто да не им е комфортно и неудобно от такива действия.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 6 часа
hash: 8f0b64e7d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Това е една от типичните прояви на хора с аутизъм - не обичат/избягват всякаква интимност, докосвания, нежност и т. н., независимо дали от приятел, майка, брат, случен човек. Недей да говориш така арогантно сякаш познаваш всичко и всеки. Странното за едни е нормално за други.

 
  ...
преди: 3 месеца, 5 часа
hash: 2bba495730
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Също е смукане на енергия, нахлуване в чуждата аура.
Не може да ме прегръща кой да е, а и на близки понякога не съм позволявала, ако са с "запушена, сива" аура в момента например.
Ей от тези "луди" съм аз, на всичко отгоре емпат, няма как да ме излъже някой колко ме "обича" и иска да ме прегръща, тц, мерси!

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 4 часа
hash: a1f1cfb10f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Аз никога не се прегръщам с мъже, дори с роднини, защото ми е педерастко (мъж съм). Просто не мога да понеса мисълта, че цялото ми тяло, включително и пишката ми, ще бъде в такава непосредствена близост с тези на друг мъж и на практика ще се търкат едно в друго и единственото, което ще ги разделя, е един тънък слой плат, който ако не е той, направо директно си търкам тялото и половите органи в тези на друг мъж, което ми се струва адски гейско и не мога да го превъзмогна. Само се здрависвам с тях, и толкова. От жените иначе не се дърпам и нямам никакъв проблем с тях.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 4 часа
hash: 99b9220ab0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Аз съм се прегръщал само с гаджето. Това е. Харесва ми, но със моето семейство нямаме такива традиции например и не го правим. И с чужди хора ми е неестествено, въпреки че ако някой се засили да ме прегръща, обикновено не отказвам. Но това което изпитвам с гаджето, няма начин да го изпитам от друг, пък бил той и от семейството. Говорим за обикновени прегръдки, не за секс.

 
  ...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 19647b26cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Няма нужда някой приятел, приятелка да ме прегръща и това беше хубаво на Ковид. Имам една приятелка превръщане с всеки. На моя приятелкаэмного хубаво каза като го целуват: Не ми харесва устата ти!

 
  ...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 942090015b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Жена съм и не обичам никой освен партньора ми да ме прегръща. Никакви роднини, майки, приятелки и т. н. Неприятно ми е.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: fc8066065b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Това са хора, които имат студени семейства. Мама и тати не се прегръщат, крещят си, крещят и на детето. И то страни от физически контакт. Това са нещастни хора. Нямат потребност от близост. Признаци на социопатия.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: 89ee2cc57d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Лично аз харесвам жени да ме прегръщат и целуват. Може би това е някаква травма от детството ми. Като малък като цяло съм възпитаван студено и взискателно. Шамарите особено от майка ми не бяха рядко явление по различни поводи. Те не ме впечатляваха, гледах да не се включи "тежката артилерия", тоест баща ми, че тогава нещата ставаха много неприятни. При майка ми след шамара или шамарчетата следваше нещо от сорта "нали ти казах", "ти до кога ще ме излагаш" и т. н. Веднъж като малък, баба ме беше оставила в стаята да си спя, чета, лежа беше лятната ваканция. Беше ми скучно станах и тръгнах към хола където баба ми Катя /Екатерина/ пиеше кафе с две други баби. Не знам какво преди това са си говорили, но точно тогава чух как едната баба каза "Кате, ама защо не целуваш, твоето внуче, я какво хубаво момченце е", а баба ми отговори "Защо е момченце, а мъжка дете се целува само когато спи, за да не разбере колко го обичаш". Не разбрах какво иска да каже, но тя на 13 години е останала полу сираче, защото нейният баща и мой прадядо е убит на Чаталджа. Сигурно някаква травма от детството. Даже когато отивах войник за две години, майка ми ме погали по остриганата глава и даде ценното указание "И да слушаш командирите"-няма целувки, няма лигавене. Но иначе много, ама много обичам да ме прегръщат и целуват момичетата, когато пораснах. Харесвах когато на рожденият ми ден колежките, които са ми купили някакъв подарък, при поднасянето му да ме целуват, много е вълнуващо. Те и тези преди тях ми показваха как е хубаво да се целуваш. За съжаление жена ми не си пада много по нежностите, както и дъщеря ни. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker