Боли ме душата и цялото същество - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121349)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18567)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Боли ме душата и цялото същество
преди: 3 месеца, 7 часа, прочетена 815 пъти
Моля Ви помогнете ми! Не знам какво да правя и няма на кой да споделя какво чувствам. Аз съм жена на 30г. Имам приятел от 5г., но не знам дали той е човека за мен... Звучи клиширано, но изпитвам физическа болка от мисълта за раздяла с него... Обичам го, но той е гневен, позволява си да ме обижда да ми крещи за глупости, не иска да разговаряме за тези неща, но най-много ме боли от факта, че му нямам никакво доверие. Мисля си, че е патологичен лъжец, лъже всеки с който има честта да разговаря за дребни или не толкова дребни неща. Има велико въображение. На скоро разбрах, че си пише с приятелки, които са му уж само приятелки, но в чата има целувки... прегръдки и съм най-вероятно толкова глупава или влюбена или така ми е по-удобно не знам вече, че му вярвам, че е така. Не му пука, че бих се разделила с него за това каза ми просто тръгвай... Ох, а аз наистина не искам да го направя, но май трябва.... Тази връзка е обречена... Истината е, че ме е страх, че ще остана сама завинаги. Че няма да намеря човек, който да ме обича. Не не съм грозна, не не съм глупава... просто си мисля, че в света, в който живеем вече няма такова нещо като истинска любов, а аз много искам да я открия. искам да вярвам и да ми вярват да се борим заедно с живота и да държим един на друг... без изневери, без съмнения, без обиди... Имам чувството, че се задушавам и тази връзка взима самоуважението и силата ми... Преди него вярвах, че ще се справя с всичко. А сега изпитвам страх.. страх от нещата, които не мога да предвидя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 6 часа
hash: c268108cef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Свикнала си. Затова не искаш да си тръгнеш, просто си свикнала. Не те задържа любов, а навик и страх от самота. То май повечето връзки се крепят именно на страх и навик. Защото според обществото щастието зависи от някой до теб и това да си във връзка.
Това не е читав човек, никога няма да се промени. Избери себе си.

 
  ...
преди: 3 месеца, 6 часа
hash: 9bdc65e5fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Няма да останеш сама завинаги, нито за дълъг период от време, а зарежеш ли го, много скоро ще си намериш друг.

 
  ...
преди: 3 месеца, 6 часа
hash: 48ce302ef6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   "Истината е, че ме е страх, че ще остана сама завинаги. Че няма да намеря човек, който да ме обича. " А този да не би да те обича? Ако се разделиш с него все пак има шанс да намериш някой да те обикне и оцени, докато с този само си съсипваш живота.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 4 часа
hash: 7d4e64eacb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Е точно тоя не те обича. Не ти е там мястото.

 
  ...
преди: 3 месеца, 4 часа
hash: 492debb0e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   В началото мислех, че проблема ти е в ниската себеоценка и оттам липсата на съпротивителни сили и воля да защитиш интереса си. Сега обаче смятам, че по- скоро ти си една романтична душа, която търси голямата, единствената, истинската любов, а за съжаление не я е намерила и сега страда. В момента не си с точния човек, но не губи надежда. Просто го напусни и продължи живота си. Успех ти желая!

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 4 часа
hash: 31d8203be1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Самата идея да си с някого е за да се чувстваш добре. Ако връзката ти те кара да се чувстваш зле - по-добре да я прекратиш.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 4 часа
hash: 5371848cef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Дали си грозна, няма как да знаем, но за второто не бъди толкова сигурна :)))

 
  ...
преди: 3 месеца, 4 часа
hash: 11c5456090
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ми явно преди него си попадала на читави мъже и не са ти били интересни поради факта, от там си се имала за нещо много голямо. Сега си попаднала на някакъв боклук дето те прави на две стотинки и очакваш някак да ти дадем съвет.

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 час
hash: b6eab88d64
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Типичен нарцис е твоят човек, прочети малко по темата, че от много ползване на думата се разми истинското определение.
Иначе... Как да ти подарим от тук малко самоуважение? !

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 9 мин.
hash: edd3cac032
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Само не разбрах с него обичана ли си? Нали няма да намериш. Сега има ли го?

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: b0699fb5c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Значи, тази връзка е трябвало да я приключиш още в мига, в който ти е казал "тръгвай" или дори много по-рано. Очевидно за него не значиш нищо и най-вероятно си го вкарва в друга.

Второ, на 30 не си съвсем престаряла, но не си и млада. Така че се разделяй с този и си подбирай мъж, с когото да направиш семейство, че то не става за две седмици. Намиране, опознаване на нов партньор, нагаждане, напасване на характери, общи виждания за бъдещето, общи трудности, които да минете заедно... И чак тогава децата. Това изисква ГОДИНИ!

 
  ...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 104ff93e31
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   За съжаление знам за какво говориш. Но го погледни от друга гледна точка, ти сама си го написала - искаш нормална връзка, подкрепа, доверие, любов. Получаваш- лъжи, агресия, може би изневяра, обиди. Страх те е да останеш сама, но в тази ситуация ако си сама поне няма да се тормозиш от разни мисли дари ти изневерява, да търпиш обиди, пренебрежение и какво ли още не. Достатъчно време си отделила на тези отношения, той няма да се промени. Ако имате дете то ще е свидетел на всичко това, пък и най-вероятно и с детето няма да се държи по-различно. По-добре ли е във връзка, но нещастна, с набити комплекси и разтроени нерви, или да си сама известно време докато се оттърсиш и не намериш подходящ човек? Това не е любов, повтаряй си го, за да ти е по-лесно да си откъснеш от него. Човек, който те обича няма да те наранява умишлено и да му е все тая дали ще те загуби. Ти също не го обичаш, свикнала си с него и те е страх от самотата. Но веднъж скочиш ли, ще видиш, че не е толкова страшно. Успех!

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 391f6ff50c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Всеки получава толкова, колкото мисли че заслужава. Твоя приятел се държи гадно с теб, защото толерираш такова поведение. Знам че е трудно, но трябва да събереш сили да си тръгнеш. Той няма да се промени, а със всяка изминала година ще става по-трудно да намериш подходящ човек за теб. По-добре ще ти бъде без него, вярвай ми. А и сама да останеш, нима няма да е по-добре отколкото с човек който те унижава постоянно?

 
  ...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: eed2a8ed51
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Казваш, че не знаеш дали сегашния ти приятел е човека за тебе. А ти запитвала ли си се дали ти си жената за него. Аз мисля, че не си. Лесно е да виждаш недостатъците в другите хора, но не и своите. Раздели се с него и си живей сама живота.

 
  ...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: f004aad329
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Мъж на 31г
Момиче...! Този човек те ограбва и манипулира! Това което искаш е много красиво, но знаеш, че с този човек няма да го получиш! Много съжалявам за ситуацията в която си, но твоите страдания осветляват твоите заблуждения!
Направи необходимото!
И не си мисли, че е толкова трудно, представи си ако имахте деца какво щеше да е?
Млада си, 30г е супер възраст да започнеш нова връзка, имаш няколко години да родиш първото си дете от честен и достоен мъж! Такива мъже има! Малко са, скрити са в болката на предишните раздяли и изневери, скрити са в учене, скрити са в работа! Но са там, сами са, работят като луди, не залагат, не пият, не изневеряват и също като теб търсят нещо истинско и красиво, искат истинска хрисима честна и любяща жена до себе си! Потърси ги! Който търси намира!
Направи необходимото, не чакай, живота е твой! Действай! Живей!

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 6ba5a9743e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   От автора-
Благодаря на всички за коментарите, дори и на негативните ( може би си го заслужавам щом съм си позволила да стигна до идеята да пиша тук)
До номер 7- хаха.... виждам гледната ти точка без да се обиждам може би има известна доза истина... спрямо ситуацията.
До номер 8- Ами не имах една дълга 9 годишна връзка, която стигна до края си, защото бяхме прекалено различни. Въпреки, че смело мога да кажа, че смятах този човек за най-добрия си приятел в онзи момент, но проблема беше, че в края на връзката бяхме като брат и сестра, и двамата имахме вина за това разбира се. С други мъже съм излизала на срещи и до там... буквално ДО ТАМ.
До номер 10 - Имате право, просто в моментите, когато не се караме... сигурно знаете колко красиви неща могат да бъдат казани и сринати за момент.
До номер 14 - Разбира се, че имам недостатъци както всеки човек и наистина се опитвам да ги подобря... Знам, че понякога съм твърдоглава например, понякога съм прекалено чувствителна... Сигурно не съм човека за него... Иска ми се да бъда, но може би е невъзможно.
---
Като сте прави, колкото и егото да ми пречи трябва да призная, че най-вероятно ме е страх от самотата. Никога не съм си представяла, че няма да имам истинско семейство, деца и т. н.
Може би наистина съм прекалено голяма романтичка( повече ми хареса израза романтична душа, както прочетох в един от коментарите), но някак си не искам да приема, че няма да открия това, което желая... , но трябва наистина трябва... Сигурно ще помогне да си взема куче. ( това е шега), не че наистина не го обмислям. Лудата жена с котките вълчи вариант.

 
  ...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 6ba5a9743e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   А до номер 15-
Казахте ми това, което толкова исках да чуя. Благодаря!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker