Не съм жена за него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121359)
 Любов и изневяра (29750)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6482)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18570)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не съм жена за него
преди: 3 месеца, 13 часа, прочетена 1183 пъти
Знам, че единственият възможен съвет за мен и моята история би бил просто - разделете се и остави го… За това пиша просто да излея мъката си и това, което остава нечуто и неразбрано от този, който трябва.
С мъжа ми сме заедно от 3 години, почти веднага заживяхме заедно, още от самото начало трябваше да забележа, че нещо не е наред, защото интимноста си, чисто сексуално беше изключително рядка и то в 90% от случаите иницирана от мен. Явно другите неща тогава надделяха, чувства, привързаност, това, че е добър човек и как се държи с мен. Така останахме заедно, а секса ставаше все по-рядко явление и по-рядко… решихме, че искаме дете… и така по график хайде сега е момента, знам точно как звучи и е също толкова отвратително, но целта оправдава средствата и имаме най прекрасната малка госпожица, която вече е на три месеца, а ние от вече 6 месеца не сме били интимни и то защото той видимо не иска, а аз се изморих да поемам инициативата. Инициатива, която води до 5 минути колкото той да се удовлетвори и край. И сега проблемът, който подтисках толкова години и си казвах ами то не е най-важното изблъска ванички позитивно в ума ми и взе превес. И така до момента, в който не се събрахме с наши приятели (негови в началото, в последствие и мои). Две момчета, мъже, красавци… и започнахме да говорим, те, прясно разделени с половинките си, бъзикащи се по случая за сексуалните им проблеми - как жените им се дърпали, как едвам оспявали да свършат и те, мъжете по 2 часа правили какво ли не, за да могат жените им да достигнат до кулминацията… езици, пръсти… цветущ мъжки разговор. И в този момент нещо в мен се пречупи, не стига че искам толкова малко, а не го получавам… Език от можа ми никога не съм усещала, но се примирих още в началото, пръстите и като цяло любовната игра отдавна изчезна, а постепенно както казах и секса. Аз винаги съм давала всичко от себе си за удоволствието на партньора си, защото това носи удоволствие и на мен. Красива съм, знам го заради живота си преди съпруга ми, знам го и сега по погледите и прехапаните устни на останалите мъже щом вляза в стаята, усещам го по погледите на жените и по неизречените мисли на мъжете. Но аз самата спрях да го усещам когато се погледна, не защото не е истина, а защото мъжа ми не ми го демонстрира като такъв…
И сега дойде моментът, в който искам да поискам съвет. И ви моля, ако имате такъв, различен от поговорете- защото сме говорили и винаги отговорът е ще се постаря, искам те, но съм изморен- следователно нищо не се променя. Различен съвет от остави го - имаме дете и тии като изключим липсата на секс е страхотен мож и баща- любящ и грижовен… моля ви дайте ми го, Благодаря…

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 10 часа
hash: ab20811b6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Той не мъжа за себе, а не ти жена за него. Стига с тези роболепнически мисли и обезценявания. Имаш права, и ти си човек.
Не спи с теб, защото си си изпълнила целта- родила си. Брак имате ли, или сте съжители? Може и да хойка.

 
  ...
преди: 3 месеца, 10 часа
hash: 71dee14797
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   "мож", "оспявали" Пише се "мъж", "успявали" /идва от успех/
Не мога да разбера защо създавате семейства с мъже, с които сте сексуално несъвместими?
Един мъж, ако от самото начало не е бил в състояние да задоволи жената до себе си, никога няма и да може.
Причините за подобно поведение може да са следните:
Може да е болен, да ходи по проститутки, да гледа порно и да лъска, да има любовница или работата му да е свързана с много тежък физически труд.
Но никой не е в състояние да ме убеди, че има асексуални мъже. Никой.
Винаги има причина жената да е държана на сухо.

 
  ...
преди: 3 месеца, 10 часа
hash: de0adc310b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Не много отдавна имаше такава тема, може и да е от същата авторка. Потърси я и прочети коментарите.
Мъжът ти може да е с нисък тестостерон, идете на сексолог. Вместо да питаш в анонимен сайт, потърсете специализирана помощ.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 8 часа
hash: 3edeb9bc50
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Не искаш да го оставиш, не искаш любовник. А в същото време той не те иска. Купи си вибратор, какво друго да ти кажем.

 
  ...
преди: 3 месеца, 6 часа
hash: f6fd37e537
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Хем бил любящ, хем не посяга към теб. Как става това?

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 5 часа
hash: a2126d2124
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Вземи му да пие стимуланти, мака и трибестан би трябвало да свършат работа. Може и другаде да ходи, може и не. След като сте вече семейство с дете, направи малко усилия за нещо, което не сте правили досега. А, ако и след усилията нищо не стане, направи равносметка и говори открито с него и си решавай

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 3 часа
hash: 932d700576
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Колко килограма си и на колко години си?

 
  ...
преди: 3 месеца, 3 часа
hash: 1f686c3ced
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравей. Трудно ми е да си представя колко неприятно се чувстваш, защото не съм изпадала същата ситуация. Освен че сексуално не си задоволена вече и самочувствието ти се срива.

Според мен мъжа ти или е асексуален, или е прикрит гей или би. Имам приятели мъже би, които никога не биха започнали връзка с мъж, въпреки че сексуално са повече привлечени от мъже отколкото от жени. С жените изграждат по скоро емоционална връзка. С жените са романтични и грижовни и секса е на последно място. Или мъжа ти спада към този тип мъже или просто си е асексуален и както сама си се убедила вече, няма как с разговори да го промениш. То желанието за секс трябва отвътре да му идва на човек. Насила хубост не става, нали знаеш?

Можеш да го помолиш да пусне едно изследване за тестостерон. Най-добре пълна хормонална картина. Може там да има нещо сбъркано. Мъжете с нисък тестостерон имат занижено либидо плюс други здравословни проблеми. Но може пък всичко да си му е в ред и той просто да си е такъв. Няма да е първия случай, хора всякакви.
Очевидно си сбъркала много като си го избрала за партньор, защото явно сте коренно различни. Но щом след 3 години с него ситуацията ти тежи, помисли как ще бъде след 10-15. Мислиш ли, че такава жертва от твоя страна ще си заслужава?

Ако пуснете изследвания и хормоните са му в ред, единственото възможно решение е да си хванеш дискретен любовник. Ти също си човек и имаш твоите нужди. И имаш право на щастие. На мен ми се струва адски егоистично някой да изисква вярност от партньора при положение че не прави нищо за да покрие сексуалните му нужди. Ако беше мъж, щях да ти кажа същото. Винаги ми е било чудно как има мъже и жени които с месеци оставят партньора без секс и са толкова спокойни и хич не им пука за това как се чувста другия. Нямам предвид случаите когато няма секс поради болест, а когато няма поради липса на желание от страна на мъжа или жената. Ами щом няма желание от твоя страна и това трае месеци наред, нямаш право да очакваш партньора да ти е верен.

Това е от мен. Дано съм била полезна

 
  ...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: e867a4a285
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Като начало - изследване на тестостерон, пиене на трибестан, посещаване на уролог и психолог

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 49de6336fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Ами то е ясно, колкото и да е неприемливо и неморално, намери си любовник… Това със сигурност не е решението на сексуални проблеми във връзка, но не виждам друго. Ако пък твоя е по-широко скроен, в което дълбоко се съмнявам, може да му споделиш неудовлетворението си и да му кажеш, че искаш да спиш с друг само заради секса. Аз така бих направила, но един мъж няма как да приеме спокойно, че жена му ще се ебе с друг

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 56176b9bbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Аз писах в една тема подобна на тази, но като прочетох тази изповед, реших и тук да коментирам. Авторката иска съвет как да постъпи, като отпада вариант разговор, отпада раздяла, секса го няма, какво й остава? Намека за красивите момчета дава отговора на питането й, тя не споменава за изневяра, но от темата само това се разбира, това е единственият изход от ситуацията, но тя сама не иска да го каже, иска клакьорките по форумите да й го кажат, а тя успокоена да си покрие гузната съвест и да се хвърли в морето на прилюбодейките. Действай моме, това е единственият ти изход, но ще загубиш и това което имаш, грях било за мъжът, че не искал да я лиже!? Търсех подходяща тема(мислех аз да пусна), но на фона на тази, ще задам въпросът си към авторката, как ще постъпи, ако мъжът й при злополука остане инвалид от кръста надолу и тогава секса съвсем няма да го има. Какво ще направи с този добродушен мъж? Надявам се, че ще има смелост да ми отговори на въпроса.

 
  ...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 1a12102081
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Значи ти си си го избрала, въпреки червената лампичка. Е, сега обаче не искаш да си носиш последствията от избора. Сори, така не стана. При поражение, че сте родители и той е добър баща- детето ти ти става приоритет. Важно е то да се чувства добре. А ти да си мислила навреме. Сега се смири и си гледай семейството.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 5eb21f0587
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Авторке, изходът е само един:

Не просто "говорите"

а водите много сериозен и кардинален разговор по въпроса и вземате решения за разрешаването на този проблем!

Значи започни така: излагаш му проблема от твоя гледна точка и му даваш срок(примерно седмица), в който да обмисли нещата и да предложи той решение на този проблем!

След седмица говорите и вземате взаимно приемливо решение!

Давам пример, за да ме разбереш по-добре: поставяш му твърдо условие да имате интимност поне веднъж седмично(колкото е да кажем е минимално приемливото според теб)!

Значи, той да си направи сметка как ще го изпълнява това условие! - ще си почива повече преди това, или ако трябва и да отиде на лекар - уролог/андролог - да му изследват хормони и да преценят дали няма начало на еректилна дисфункция.
Този проблем е РЕШИМ!

Но трябва да се вземат мерки и да не се отлага!

Затова и ти, щом държиш на него - не го оставяй на мира!
Да се задейства и да види от какво се получава този проблем - и да го решава!

Аз съм над 50г и се старая със съпругата ми(тя е с 10г. по-малка) да имаме интимност около 2 пъти седмично, освен когато е неразположена(А ходих и по лекари, защото имах еректилна дисфункция).
Така, че може!

Но трябват действия!

 
  ...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 4b5fa6d5a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Номер 11: не е същото мъжа да иска и да не може, като да не иска но да може. Нали разбираш? Ако остане инвалид от кръста надолу, има ръце има език и няма защо жена му да ходи незадоволена. По-вероятно е ако се разболее от рак или някаква друга сериозна болест, да му се изпари желанието за секс. Но тогава и на половинката не и е до секс поради притеснение и т. н. В случая, на автора нищо му няма и щом знае за това как се чувста тя и въпреки това му е все тая, значи просто е егоист. Няма какво да го оправдаваш. Ако ставаше дума за жена, която държи мъжа си на сухо с месеци, щях да ти кажа същото

 
  ...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: a794812144
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Според мен авторката не е за този мъж. Това е жена за всички мъже...

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: c7e44d1085
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Виагра му дай

 
  ...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: b05cbe4c7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Подготвяй се и свикни с мисълта, че ще се разделите, но гледай ти да избереш момента. Подготви се финансово, битово и както можеш. Детето можете да се разберете да го гледате по една седмица да се редувате. Да поотрасне малко детето, да тръгне на градина и това е.

 
  ...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: 1299027b39
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Мисля си да пробваш, да му дадеш някакъв стимулант... без да му казваш. Примерно в храната. Нямам никакъв подобен опит, но тук четат мъже с такъв, та биха могли да подскажат. Нещо, на първо място най-безопасно. Намалено количество и някакъв по-слаб. Да не се усети по възможност. Отделно се постараваш да си максимално секси. Обстановката да е максимално спокойна. Той - отпочинал. Храната - не обилна. Някак си да включиш масаж (след къпане). Дали той на теб ("защото нещо си се схванала") или може би (по-добре) ти на него. Постарай се максимално да му доставиш удоволствие. Наблюдавай го дискретно кое точно му харесва и го възбужда.
Надявам се да има резултат и да си направиш важни изводи. Добре би било да споделиш след време как са се развили отношенията ви, за да си полезна на други след време с подобен проблем.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: de0adc310b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   18 - Ти акъл имаш ли? Ами ако е алергичен нещо и не му понасят всякакви неща? Дай да се трови човекът заради кефа на една шу-да? Има лекари, има изследвания, а не да изпълнява съветите на разни малоумници от анонимните форуми.

 
  ...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: efe929a3df
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Здравейте, сигурна ли сте, че този мъж въобще харесва жени?

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: 4b5fa6d5a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Номер 18, не мисля че такава идея изобщо е законна. Най-безопасното е канела или мака. Всичко останало има по-силно действие и може да доведе до странични реакции: сърцебиене, алергия... Да не говорим че всякакви стимуланти които са на натурална основа, трябва да се приемат редовно, за да имат ефект.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: 6cfa1fa223
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Потърси специализирана помощ за него, това е решението.

 
  ...
преди: 2 месеца, 27 дни
hash: 5619bae16a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Трябва да го изкараш от комфортната ситуация да пърди щастливо пред лаптопа или телевизора. Трябва му адреналин, дразнение, очакване за екшън в добрия смисъл, ако щеш. Като не те щипе той- щипи го ти, но го изправи и го дръж изправен!

 
  ...
преди: 2 месеца, 27 дни
hash: 1299027b39
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   19, като има лекари, той защо не търси помощта им? Сърцебиене ли... и какво като получи? За такова дълбоко замразено сърце това би било възкръсване. Пък ако не възкръсне и изходът остане само летален, то може пък да възкръсне другата страна за нов живот ;) Остава само (някои) да стискаме палци, да не я хванат случайно.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: f0f1fbfa0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Авторке, аз съм в същата ситуаця, много е неприятна. В началото се опитвах да говоря, но никакъв смислен отговор не получих, бях все аз инициятивната, еми след време и това ми стана унизително. Не съм се променила външно, но това е. Явно 15 години съвместен живот и дете, го направиха евнух. Не е и кръшкач, просто блее пред телевизора и телефона. Живот, какво да правим... , трудно ме привличат и други мъже, не ми е просто за едното механично чукане, така че и при мен задачата е сложна. Мисля, че започвам да се примирявам и гледам да си намирам други занимания, с които да си отвличам вниманието.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: eefc38ed59
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Я гледай ти, какъв женски рев и женски сексуален глад! Ха така, така ви трябва на всички гадни жени, решили да се слагате наравно с мъжете. Нали все се правите на болни, мигрена все имате, все не сте на кеф и все вие се мъчите да издевателствате над мъжете, като ги държите на сухо. Ей ви начин да опитате от собствената си манджа. Дори и безумието да говорите, че мъжете изнасилвали жените си, че и закони за домашно изнасилване измислихте, вместо да изпълнявате съпружеските си задължения. Авторке, прав си е мъжът ти! От къде да знае, че ако те изчаластри няма да го съдиш за изнасилване? Сърди се на феминистките и мръсотията, която сътвориха и продължават да квичат за репресивни закони срещу мъжкия пол. Никакъв секс за вас, карайте на вибратори за да ви дойде акъла и да се научите, че мъжът е по-висшо същество от вас и може да я кара на ръчна, хем безопасно, ни трипер ни сифилис ни хламидия го хваща, че от къде да знае, след като съветвате авторката да ходи по чужди мъже.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker