Завиждам на тези, които са женени за чужденци/чужденки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121349)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18567)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Завиждам на тези, които са женени за чужденци/чужденки
преди: 2 месеца, 29 дни, прочетена 1027 пъти
Имам чувството, че почти всеки българин и българка си мечтае да се ожени за чужденец/чужденка. Но понеже повечето няма къде да ги срещнат или нямат този късмет да стане нещо се отчайват и като не стане с чужденец/чужденка па вземат та си вземат
"нашенче от село" дето се вика. Образно казано разбира се. После идват тук и реват и сигурно цял живот съжаляват, че не се е получило с чужденец/чужденка.

Аз няма да лъжа - като видях едно дете полу-българче, полу-немче в самолета и ми стана едно такова мило, но и завидях на БГ родителя, че е успял да си намери чужденец/чужденка. Предполагам майката е българка, но няма значение. Най-малкото това дете по рождение говори два езика, а не само един. За съжаление на мен не ми излезе късмета, бях на много срещи, но никоя жена от по-богата страна, а това са всички в ЕС не иска българин. Но тайно си мечтая да може и моето дете по рождение да знае два, а не само 1 език и да има баби и в друга държава. Аз съм от типичното БГ семейство, баща ми като се напие нарича майка ми свиня, а тя го нарича боклук, но не само това, но като дете гледах картата на България и повече ми привличаше погледа малката част от Румъния, която се виждаше и си викам "Ееех да имах баба/дядо в Румъния, щяхме да ходим там" и т. н.

А и има нещо секси в това да си си намерил жена от Европа. Един вид си повече мъж от средностатистическия Ганьо, щом си успял да свалиш жена от Италия или Швеция примерно. А и шведките особено са много хубави и предполагам отдолу са с розови... , а не мургави и това ме влудява от страст. Но пък друг може да харесва негърки, няма лошо.

Вярно е, че не всички смесени бракове са добри, много се развеждат, но е толкова хубаво да е интернационално едно семейство. Животът е твърде кратък, че да имаш достъп до само 1 култура, да гледаш само телевизията на една държава и да слушаш само българска и американска музика. Пъстър свят, а колко от нас слушат музика от Чехия, Словакия, Унгария, Швеция, Румъния например? Аз слушам, защото ми е интересно, но съм малцинство. И въпреки това смятам, че желаещите да се оженят за чужденец/чужденка хич не са толкова малко.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 28 дни
hash: 9b1da190dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Предполагам, че си някой пубер. В такъв случай почакай малко да завършиш и хващай пътя за чужбина - кеф ти да береш ягоди в Англия, грозде във Франция, да чистиш метрото, общак по строежите или мияч в някой ресторант. Чужденките ще се избият за теб.

 
  ...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: b1f0f70880
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Много трудно би си хванал сексапилна европейка от прилично семейство. Още по-големи ще са критериите, ако дамата е от заможно или богато семейство. Самият ти трябва да си с много високи доходи и да имаш много контакти на запад. Тогава ще си добра партия.

 
  ...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: 44da3f81cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Не те разбирам.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: b0312eb242
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Общо взето, бъларинът все успява да си намери за какво или на кого да завижда.

 
  ...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: 61b7525635
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Аз си взех мъж "нашенче от село" (от един град ме и двамата) но той вече живееше в същата чужбина, за която и аз (съдба??? ) заминавах след няколко месеца да се установявам там.
Интересно е, че все сме се въртяли в едни и същи среди, спортове, дори компании, но аз все съм се появявала малко след него и сме се разминавали без да се запознаваме. Когато аз съм била на 16 г той е бил на 20, тренирали сме в една и съща зала, но казва, че тъй-като съм "ходила права под масата още" е нямало как да ме отчете като жена за връзка :)))
Запознахме се в нашият роден град. Трябваше да се явя на новата работа в чужбина в друг град, не в който той живееше, но решихме да отида 2 седмици по- рано и да ги прекараме заедно.
Тези 2 седмици станаха почти 20 г.
Обиколила съм доста европейски държави освен страната, в която живеем. Видяла съм доста красиви, възпитани, интелигентни и богати мъже. Със сигурност можех да сменя "нашенчето от село" с някой от тях.
Но какво да ти кажа, моят си Ганьо си ми е духовно приятелче. Говорим на един "език" дори на енергийно ниво, идваме от една култура, израснали сме в подобна среда, по подобен начин. Слушаме си еднаква музика дори- рок, джаз, соул.
Понякога ми идва нежно да вплета пръсти около врата му и да стискам докато чуя ХРЯС, ама я някой да ми го бутне с лоши намерения--веднага скачам и му вадя очите. Той е същият, случвало е е да трепери от бяс някой пък с мен, но никога не си е позволявал (както някои нашенци) дори намек за насилие над мен, ама я някой да ми тръгне с кофтия- стой и гледай Ганьо в какъв циклон се превръща на мига и помита всеки, който би се осмелил да ме нарани (или децата ни, което включва и животинка).
С кой чужденец така да си паснем, както с мойто нашенче?
Познавам и доста смесени двойки, сред които и българ(к)и с чужденци.
Някои са щастливи, но им липсва "пълнота" в кому икацияга и отношения като цяло заради различните култури.
Колкото и да им харесва културата на другият и да се адаптират към нея, само по между си можем да се разберем напълно и само с "две думи".
Чакай си любовта без значение от каква националност ще е тя.
И не завиждай на другите!
Хора които завиждат, никога не са щастливи, просто защото винаги се сравняват с другите.

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: 15038b475c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Женете се за който искате само че беж в страната, от която ви е новата изгора и въобще не се връщайте тук.

Хайде за румънки, гъркини как да е - пак са балканки. Ама тук около нас се напълни и с... Азиатци!

И то предимно жени, които са се схванали с някой наш мухльо дето друго не може да забърше.

Това са точно тия програмистите и курсовете, дето са девствени до 30 годишни и стана модерно да ходят по Тайланд и Азия, защото чули че там жените са бедни и леки и като видят бял мъж се разтапят(абсолютно сериозен съм в САЩ, а явно вече и тук има такава тенденция)

Нашите пък жени, най-вече мързеливите и повлеканите измежду тях си търсят западняк, защото не им се бачка и решили, че някой защото е французин или италианец непременно е много богат и няма да работят, или пък е страшно добър любовник, а ние ганьовците чеп за зеле не ставало от нас...

Просто ми е жал за такъв тип мислене и как си плюете на всичко родно и ваше и как ходите наведени с патешко ходене пред всичко външно и чужди.

Аз пък страшно много харесвам огромна част от българките, чисто генетично ме кефят много повече от разни азиатки и т. н.

Който иска да заминава и да се жени/живее навън, ама не тук да ми влачите азиатци и да ми говорят на йероглифи в центъра на София??

Т. Т.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: fca74e545a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Пийте си хапчетата господа :)

 
  ...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: fca74e545a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Това че ти имаш незадоволени фетиши, не ти дава право да наричаш Българите Ганьовци и тем подобни. Заради хора като теб сме на това дередже, всички станаха родоотстъпници и чужденци. Никой не иска да го направим хубаво и тук.. факт е че има много утайка тук, обаче навсякъде има. Искал да има баби и лели в чужбина, да го ожали човек. Ти сигурно и жена нямаш братле и си девствен, поне това виждам зад комлексирания ти коментар. Защо си мислиш че в другите държави отношенията са коренно различни? Ходи в скандинавските страни да видиш колко студени хора са и как нямат приятели, как не се събират по празници и като цяло. На който не ме изнася просто да напусне, кеф ти турци, румънци, германци и каквито щеш :)

 
  ...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: 41653d7ff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Много ми е смешно като такива като теб си мислят, че щом някой е чужденец, това означава, че е прекрасен човек. Аз самата познавам двама американци, живеещи в България и мога да кажа, че не бях много очарована от тях. Единият се беше преместил тук от Чикаго, заради работа, и общо взето мога да кажа, че беше по-интелигентен и можеше да се говори на повече теми с него, но дотам. Останалото е че беше пълно мрънкало, все жените му бяха криви, как го прецаквали, как имал проблеми със съседите си и все имаше някаква драма. Отказах да се занимавам повече с него, след като последния път се оплакваше и от приятелите си, които решили да заминат на почивка, без да го поканят и него. После българите били негативни(не че не са), но точно този американец не беше и той особено позитивен.
Другият също се беше преместил в Бг, защото си работеше за американсака фирма, но тук му излизаше много по-евтино и каза, че му харесвала България, но според мен е главно защото му е евтино. Е той беше и на външен вид ок, можеше наистина за много неща да говорим. Проблемът тук, който аз усетих е че малко или много гледаше на мен като на по-нисша(той американеца, а аз българката) и едва ли не очакваше като ми свирне аз да ходя при него. Много лошо впечатление ми направи как винаги искаше да се виждаме в неговия квартал, аз да пътувам през половин София, а той само да слезе долу до кафето. И това стана от първите срещи. Аз винаги предлагах места, които са по средата (в центъра например), а той не знам защо сметна, че аз съм длъжна да му ходя до вратата. Може би е имал опит с други българки, които само като чуят чужденец, веднага тичат да не изпуснат. Имаше и други неща, които малко или много ми се сториха неуважителни и просто реших да прекратя нещата. С това искам да кажа, че поне за мен винаги е било важно какъв е човека и как се отнася с мен, независимо дали е бългрин, американец, французин и т. н. Дори да е чужденец не бих се хванала с него, ако не ми допада държанието и характера му. И затова винаги ми става смешно, като прочета история като твоята в която чужденците се издигат на пиедестел, без дори да ги познаваш като хора. То ако си мислиш, че ако някоя от Швеция ти обърне внимание и край - всичко е тип топ. Чужденците също са хора като нас българите и си имат своите недостатъци- и добри и лоши страни. Важно е да намериш човек, който да е за теб и да ти подхожда съответно на теб, а не да си мислиш, че ако си хванеш шведка или финландка, тя автоматично се превръща в идеалната за теб жена. Но това е моето мнение, има хора всякакви и от всякакви народности. Аз имам опит само с тези американци и мога да говоря само за тях, с други чужденци не съм общувала.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: 25fac57177
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Звучиш като онези модерни американци, които се женят бял/бяла за негър/негърка или китаец/китайка, а също и негър/негърка за китаец/китайка. И аз обичам по-светли и по-тъмни, а азиатските жени според мен са най-яките за секс. Заглеждам се много по циганки.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: 9be2450fed
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Наш Ганьо си мисли, че като си свалил чужденка си повече мъж. Ха ха ха. Егати откровенната глупост. Обаче твоето мислене е в повечето български глави. И знаеш ли защо, защо ни сме нация имаща се за племе, някакъв етнос като циганския. Без самочуствие и самосъзнание с народ. Та то само държавата ни е на 1300 години. Тогава пич не са съществували ни немци ни Германия, ни шведи и Швеция. Аз живея 20 години в Нидерландия и освен холандки през леглото ми минаха и други нации. В крайна сметка реших да създам семейство с българка и децата ми да са българчета. Ти не си имал допир със запад европейки от близо и по-скоро мечтаеш за държавите им от колкото за злите тях сигурен съм. Ще ти кажа пич, че холандките например след като се задомят повечето се остригват късо като мъже, и почват да носят панталони и дори и гласовете им мотират. То няма нищо общо с жена бе! Един път в седмицата се къпят със сапун, през останалото време само с вода и то за пет минути, щото водата струвала пари. А това да и кажеш да ти направи салата и налея ракия, такава псувня ще ти тегли, че може и бой да ядеш. Секс ще получиш когато тя реши и каквото тя реши. Решенията в къщи ще ги взима основно тя. Ти ще имаш право са да работиш и да и даваш заплатата си и ще си знаеш мястото в къщи, а то е след кучето.

 
  ...
преди: 2 месеца, 27 дни
hash: 981ebd4ca4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   11 живял съм в Холандия. Не мечтая за тях. А за близки до нас - игалианки, румънки, словачки, сръбкини. Подобни култури, но ако имаме деца ще знаят два езика като родни.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 27 дни
hash: f2a8ed524f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   ТТ, ще умреш от завист. Във всеки коментар програмистите са ти в устата, без дори да има общо с темата. Да се беше напънал и ти да станеш програмист, вместо да завиждаш.

 
  ...
преди: 2 месеца, 27 дни
hash: 99f640a3aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Това "пъстро" писание от някаква демо/бета-версия на ChatGPT ли е??
Ако не - уфф...

"Аз живея 20 години в Нидерландия и освен холандки през леглото ми минаха и други нации. В крайна сметка реших да създам семейство с българка и децата ми да са българчета. "
Дистанционния родолюбец ме разби... Тоя креват от ИКЕА ли е, че е толкова издръжлив??

 
  ...
преди: 2 месеца, 27 дни
hash: 99f640a3aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Т. Т., я ме заведи ако има представителки от Япония или ЮК... Да те оттърва от тях и йероглифите им за да може да се любуваш на кучешките г*вна по тротоарите и типичните балкански псувни, надраскани по сградите в цялото им родно великолепие...

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 27 дни
hash: 06234fa833
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Хей да не си видял моето детенце в самолета? Четиригодишно момченце? В полет от къде за къде и кога (горе-долу)?

 
  ...
преди: 2 месеца, 27 дни
hash: ee3f885241
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Да имаш отношения с българин е най - добре.

 
  ...
преди: 2 месеца, 27 дни
hash: ddc5c7aa6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Авторе, България е в Европа!!!
От Европа, ако не е българин, бих живяла само с италианец или испанец. Извън Европа - ме влече Азия.
Не ги харесвам нито славянските мъже, нито тези от германските народи.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 27 дни
hash: 56234b82e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Авторе,
Не завиждай. Не ги познаваш затова идеализираш.
Аз бих живяла с човек от космополитна държава като Белгия или Швейцария, да е френскоговорящ понеже работя с френски още от гимназията.
Имала съм контакти с такива хора, на приятелска основа, прекрасни са. Много земни, сърдечни, духовити.
Но познавам и семейство румънка с венецуелски съпруг - абсолютен връх на сладоледа - по-големи сладури от тях няма!
Докато най-близката ми приятелка тук е унгарка, омъжена за французин. Той е антипатичен, превзет пуяк, а тя е най-сърдечния човек, когото познавам.
Познавам и украинка с германец, живеят в Цюрих, запознахме се докато той дописваше докторат по физика към ЦЕРН. Тя е типичната славянска душа, той е мекушав и послушен, ръководи се изцяло от нея, тотален мъж под чехъл.
Българин омъжен за чужденка не познавам.
Живея в Западна Европа от 90та година.
За италианците ще кажа, че са мачовци, за португалците - комплексирани от безпаричие и завистливи поради тази причина, испанците - гореща кръв, страшно огнен темперамент, много ни подхождат.
Но говоря предимно от свои наблюдения над мъже.
Предполагам не е същото за жени.
Просто бъди с жена със сходен темперамент, може да е всякаква.
Имам ужасни впечатления от сърби и албанци, напаст.
Ти си решаваш сам обаче. Задължително да поживеете заедно преди по-сериозно обвързване, да си научите и кътните зъби.
Сетих се нещо смешно - единствената коренячка-швейцарка, която познавам беше от едно забутано село и беше най-голямата кобра, която някога съм срещала. Имаше три момчета с един швейцарец с полски корени, но той я изхвърли, такава злоба и простотия не се търпи!
Желая ти късмет!

 
  ...
преди: 2 месеца, 27 дни
hash: e61f821a8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Със всяка една тема си личат грозните комплекси на много хора, пребиваващи в България.
На българина му е вменено че чужденеца е " нещо повече". По-богат, по-умен, с обноски и култура..
Истината е, че всъщност е точно обратното.

Работя в чужбина. Работя в къщите на хората. Няма такива мърлячи. На такива гнусотии съм се нагледал... нещо което го няма в нито един среден български дом. Пича си взема храна с доставка. След един час гаджето му прави същото. Хранят се поотделно. Живеят в различни стаи. Женят се по сметка. С предбрачни договори. Имам даже една клиентка, който онзи ден ми сподели, че най накрая придумала мъжа си да излизат НА СРЕЩА един път в месеца.

Имам приятелка българка, която е омъжена за адвокат. Имат две деца. Реално си живее в България обаче, където има любовник - българин.. Във Враца. В Лондон се прибира, само да си види децата. Лятото ги взема в България и тях. Мисли да ги записва в българско училище. Реално не е омъжена, но ако беше щеше да е разведена.
---
И от мен да кажа нещо. Имах гадже французойка. Беше от Авиньон и се запознахме в Париж. След което тя дойде в БГ при мен и си вземахме квартира в Люлин. Обичаше България от единия до другия край. Оказа се обаче много костелив орех и труден характер. И изобщо не можехме " да мелим брашно заедно". Страхотен консуматор. Не излизаше от магазина. Имаше спестени пари хиляди евра, а харчеше от моите пари 2 години. Накрая й връчих куфарите.
Правеше ми впечатление, че българите масово я харесваха, а тя така и не можа да си намери приятели. Стоеше по цял ден вкъщи на лаптопа. Искаше да учи български, но я мързеше. Излизаме с моите приятели, а тя седи на масата като изтукана. Болшинството от приятелите ми не говорят френски или английски, а и не са длъжни да говорят с мен на тези езици. На нея и ставаше скучно и след половин час ми викаше "давай да се прибираме". Една от приятелките ми, бивша съученичка се ожени за германец. Само с тази двойка се срещахме често. Накрая ми изневери с германеца..
Какво да ви кажа, буклуци има навсякъде.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: e03f3a74e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Здравей Авторе,

И аз искам да си намеря чужденка, но си падам по по-тъмнокожи (негърки, индийки, мулатки, еврейки и т. н. ).

Едни приятелки ме базикат да си хвана циганка, ама то по манталитет са като българките, а и на външен вид вече не се различават толкова (особенно от "дамите" от чалга поколението).

Просто тая "ганьовщина" дето и ти описа ме отвръщава в червата. А Ганьовците не са ги раждали италянки и французойки, ако ме разбирате... :)

Та си търся чужденка. Едни приятели се ожениха я за виетнамка, я за бразилка - може и на мен да ми излезе късмета.

Но правилно си установил, че европейките гледат на българите като на долнопробини хора - просто са богати хора с култура, а ние сме некви селяни.

Но има изключения - един приятел замина да живее в Швеция, стана много голям шеф в Йетел и се ожени за шведка. Нормална жена - не си е хванал "модел" да кажем (виждал съм по-хубави българки), но определено не е Гана.

Но да - за европейка си трябват пари и статус. Нещо с което да блеснеш пред западноевропейците. Щото гледат на нас като на нисши хора. Както тукашните расисти гледат на негърки, арабки и др.

Поздрави!

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 29d0f62ca4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Повечето хора живели в поне една друга държава ще ти кажат - няма разлика. Хора всякакви. Аз имам много познати от цял свят, понеже учих във Великобритания. Занимавала съм се с англичанин, шотландец, американец и руснак и познавам мъже от Полша, Унгария, Франция, Индия, Малайзия, Япония и други. С нищо не са по-добри или по-лоши от нашите. Има си както идиоти и комплексари, така и нормални и приятни хора навсякъде. Сега съм си с българин и се чувствам страшна късметлийка. Не познавам по-страхотен мъж от него. А децата ще си ги учим и на езици, и на математика, природни науки, музика и спорт и каквото друго им е интересно. Всичко могат да научат от нас или от други в България. Като пораснат да си обикалят колкото си искат и да се женят за когото пожелаят.

 
  ...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 6827f16166
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Завиждай това ти е останало. Те много като теб вече плакаха. Разходи се до Сандански и Петрич, нагоре до Видин и ще видиш картинката. Местните ти копия как правят деца от Гърци и Румънци, щото очакват че той ще и оправи живота и де държи толкова галантно. Пък то се окаже че е било секс туризъм за него, напълни ти всички дупки и като се накефи се прибира при жена си, а после масово по тези региони има самотни майки с деца от такива.
Те на запад само теб те чакат, да им оправиш живота на тия мъже, пък то тия мъже много се различават от нашенските, основно по заплата, обаче щото сте големи фантазьорки решавате че е велик, умен, забавен, точно като нашенките които се хващат с неземни гнусни и потни прасета, убеждавайки всички че бил страшен пич, много различен от другите, по издържлив, с по-голям буй и задължително много улегнал. Хаха направо сте ми смешни, а ти продължавай да завиждаш.

 
  ...
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: f41e92a32d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Човек може да опознае другите култури, да пътува, да има приятели и колеги от Европа и света и без да се жени за тях. От 5 г. имам връзка с белгиец и колкото и да е готин и широкосркроен, да ме обича, подкрепя и глези, пак имаме супер много спорове и караници на културна основа. Една от тях е какво значи да бъдеш обичан - за мен това е да бъда обожавана, защото жената винаги е малко повече от мъжа, но само защото и мъжът е малко повече от жената. Това позволява на партньорите да се обожават взаимно. В Западната култура не е така - там всички са равни, нещата са прагматични и лишени от романтика и вълшебство... Затова аз пак си харесвам българите повече.

Знам какво говоря, защото всяка година посещавам по 15-20 държави, работя по проекти с европейски партньори и имам супер много приятели чужденци и в Европа, и в България. Не се залъгвай, че само през брака/връзките човек опознава света. Иначе дано намериш това, което търсиш!

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 21 дни
hash: 2920997379
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Когато учих в Англия, бях си хванал гадже - чехкиня. Батеее.... Българските фолк кифли нищо не представляваха. Красотата - ок. Имаше си я момичето и без да се маца. Обаче паротрошачка на макс. Претенции до небето. Едни чупки, едни стойки. Ще кажеш, че кралицата минава. Изкарах с нея около година, преди да ѝ посоча вратата.

Само в България като кажат "чужденец" и си мислят, че е бог/богиня. Светът е шарен и хора всякакви. Има умни и тъпи, красиви и грозни. Един приятел е женен за италианка. Ами все едно гледам българка. Прекрасно момиче, с много хубави черти. По характер е стархотна - весела, закачлива, шегува се с хората. А как готви... Мамма миа! Завиждам на момчето. Говорил съм с дамата и тя ми е казвала, че тя е от малко градче, на 35 км от Милано. Тези т. н "кифли" ги има и в Италия. Тя сама каза, че никога не би се омъжила за италианец, понеже масово са "мамини синчета". Ето ти пример за чужденка, която не би се омъжила за своя националност. Обаче, не всички са такива.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker