Искам бившата на мой приятел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121347)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18565)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам бившата на мой приятел
преди: 2 месеца, 26 дни, прочетена 1073 пъти
Искам бившата на мой много добър приятел (тя е необвързана в момента, аз също). Какво да правя? Да говоря ли с него и според вас това би ли съсипало приятелството ни?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 26 дни
hash: f028bc2db4
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

1.   Това е един от моментите, в които трябва да разбереш какъв мъж си. Ако си подлога и безхарактерен ще се пробваш. Тя може да преспи с теб за да му направи мръсно, да иска да го нарани. Ясно е какво ще стане с приятелството ви.
Ако го направиш, никога няма да станеш мъж, поне от моя гледна точка. Мъж не е щръкнала чурка и бойни викове, а човек взимащ трудни решения.

 
  ...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: ddb3cf2f5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Защо трябва да говориш с него, за да поискаш позволението му ли? После може да се окаже, че жената не иска да има отношения с теб и така само ще изглеждаш като глупак.

Дори и да се съберете с тази жена, приятелят ти може да се усъмни малко, че може да си я свалял тайно още докато е била с него. Възможно е отношенията ви да поохладнеят. Но не е задължително, нищо не може да се каже със сигурност.

 
  ...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: cf13d7c29a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Аз лично не виждам защо трябва да искаш пзоовлението му, освен ако все още няма чувства към нея. Аз той има проблем с това, значи Ен ги е приятел.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 4bdd90a96e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   През годините съм виждал двама да правят така! Даже едното момче не изчака и месец след раздялата, хванаха се прясно, прясно и скъсаният си замина да живее в друг град. С ръка на сърцето ще ти напиша мнението ми, че такива мъже сте смешковци. Приятелството го поставяте на последно място, а на тая не й пука дали ще си съсипете приятелството. Тази ще е много зле, ако тръгне с теб.

 
  ...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: fabbb88b00
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От колко време са бивши, той сам ли е?
Щом са заедно не виждам проблем, но не трябва да я водиш с теб, ако излизаш и с него да няма търкания.
Зависи как са се разделили, по принцип единия не е съгласен, но другия като иска да го остави...

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 86e3c6ab0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Не би ви съсипало приятелството, но би му паднал в очите. Баси все едно, че му лапаш на него, нали той си го е пъхал там. Човека ще си помисли, че имаш нещо желания към него така. Съвсем друго е ако тя е била с някой друг преди това, който ти не познаваш, защото така случая няма отношение между вас. Харесвал съм бивши гаджета на приятели, но винаги ме е отвращавала дори само мисълта че той е бил преди мен там и си го е пъхал където аз ще лапам и това ме е спирало. Гнусно и ненормално е.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 3a2db5026e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Зависи. Аз съм бил привлечен към гаджето на един мой приятел и съм казвал уж на майтап, че няма кво да прави с тоя загубеняк и ако го зареже, няма да й простя.
След като не са заедно, а ти имаш чувства към нея, най-добре е да й кажеш. Онзи, ако е мъж, ще си останете приятели. Ако не е, жив и здрав.
Все пак зависи от конкретните обстоятелства.

 
  ...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 180b021c4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Има неписани закони. Бившата приятелка на приятел не се пипа. От теб зависи дали ще постъпиш като мъж. Ако искаш да го загубиш като приятел, говори с него. Толкова ли няма други жени, че да започнеш да сваляш тази на най-добрият ти приятел. Сам прецени заслужава ли си, да загубиш много добър приятел, за някоя която не знаеш дали те харесва.
М 25

 
  ...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: c0fdd389a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Номер 1 Тя му е бивша, а не настояща пич. За какво мъжество говориш? По-скоро автора не се проявява като мъж, понеже пита да ли да иска позволението му да бъдат заедно, е това вече е немъжко. И, ако го направи и въпросната жена разбере шансовете му да бъде с нея клонят към нула.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: d0a7397ecf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Едно време станахме гаджета с бившата на един от най-добрите ми приятели. Нямаше драма, той го прие нормално. Беше ми странно когато мацката ни сравняваше понякога. Продължаваме да сме много добри приятели с него.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: d244c9a761
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Индивидуално е, може да се окаже любовта на живота ти, ако желае с теб тази жена, опитайте, поне ще имаш яснота, а приятелството е до време, факт, ако не е това щеше нещо друго да изниква и пак ще има избор, кое е с приоритет, такъв е животът, да не ти пука, това не е нещо съществено.

 
  ...
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: 5ed9392f1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Свършиха ли се жените, че опря до тази? Огризките от чинията му не искаш ли?

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: e94f721a41
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Зависи от раздявалата им. Ако тя го е зарязала, а той още се тръшка - не е добра идея. Ако той е искал да се отърве от нея и е минало време, не би трябвало да е голям проблем. Чукай я първо няколко пъти, после може да го подпиташ дали има против.

 
  ...
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: 5001952f6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   До 9 от 1.
Тия локуми ги разправяй на някой твой набор.
Мъжете не правят нещата заради някой, правят ги заради себе си. Навремето предците ни са ходели на война, не защото са умирали от кеф, а защото са правили каквото трябва, за да има недоразвити темерути като теб в момента.
Мъжката логика не се схваща от всеки, ама в тези времена не се изненадвам че ги няма, защото не става с хахо-хихи и с това кви пари имаш в джоба и колко силно щракаш с пръсти.
Ако ти имаш женица и тя те зареже и тръгне с твой приятел как ще се почувстваш?
Казах ти, да си мъж е избор и той не е лек в нито един аспект, то и за това повечето мъже са мълчаливи, ама реално каквото и да напиша отива на вятъра, така че все тая, не ме слушай.

 
  ...
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: 4acd453088
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Ще ти кажа нещата от моята гледна точка на жена.
Преди години имах връзка с тотален психопат - нарцисист.
Пред другите беше миличък и добричък, но с мен беше непоносим и дори си позволи да ме обижда и да ми посегне. Разделихме се още при втория му гаф без излишни драми, поне от моя страна, но понеже сме в кажи-речи един кръг, имаме много общи познати.
Преди няколко години един такъв общ познат, който си беше по-близък с него преди това (силно казано приятел, защото не се познаваха толкова добре) започна да ми пише и от приказка на приказка - взехме, че хлътнахме доста един по друг.
По това време бившият ми дори вече беше сгоден и реално нямаше каквато и да е причина да прави мизерии и да има претенции.
Обаче се оказа обратното. В момента, в който си пролича, че аз и въпросния човек държим един на друг и нещо се случва зад кулисите, той започна да го настройва против мен и да му говори гадории. В даден момент така успя да убие нещата (не се познавахме добре с момчето още, няма как да си говорим за безрезервно доверие на такъв етап), че в рамките на дни от "не съм се чувствал толкова добре в компанията на никой друг досега в живота си", потенциалният ми партньор промени отношението си на 180, без аз по какъвто и да е начин да съм провокирала това.
Сега, няколко години по-късно знам, че е бил бившият ми - човекът, който дори и женен не спира да ме следи и да ми прави мръсно чрез подмятания тук и там и до днес.
Та, цялата писаница не беше толкова да се оплача - то се е видяло, че някак ще трябва да живея с тоя вампир наоколо, колкото да ти кажа, че мнението на бившия няма значение и че ако си харесваш момичето, и тя те харесва теб, значи сте важни само ти и тя. Бившият го няма в картинката и е добре да не споделяш нищо с него. Дори и да не е психопат като човека от историята ми, те вече са бивши - изобщо няма смисъл да го намесваш в това.
Докато си общувах с въпросното момче, не съм си и помисляла за някой друг, най-малкото пък за бившия си - не виждам защо да се разваля момента с вмъкването на външни влияния.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: 6ea1c19233
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Има един много важен мъжки принцип: гадже, бивша и сестра на приятел не се пипат!

 
  ...
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: 792feff3f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   До 14 от 9, напълно си прав. Поне за мен, гаджето на приятелите ми, не се пипа, макар и бивша. Разбера ли, че някой от близките ми приятели се опитва да сваля бившата ми, вече няма да го считам за приятел. Защото мъжката му дума, ще струва колкото тази на царя.

 
  ...
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: e31c2b8f84
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Аз така не събрах смелост да се събера с бившата на един приятел защото той щеше да сърди. Тя имаше мераци към мен също. Сега хем съм мухльо на 40 без жена, хем много силно се съмнявам, че той би постъпил като мен тогава.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: 2657059aa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Аз имах такъв случай, . Имах приятел, с който се скарахме и вече не поддържаме отношения. Поисках си от бившата му жена, с която той е разведен от много време, просто е блондинка за секс. Тя не се съгласи и така всичко приключи

 
  ...
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: 0791cef6ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   По-важно е тя би ли искала!
Моя позната е била в ситуация, в която й предложил връзка бившият на нейна приятелка, скоро след като са скъсали.
Тя отказала категорично.

Тук на някакво осъзнато или недотам ниво проявяваш съперничество спрямо приятеля си.
И най-важното от всичко, пак повтарям - тя какво иска, първо питай нея, за да ти се изясни!

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: c0fdd389a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   От 9 до 14


Абе момченце , ако я караме по твоята логика, автора не би трябвало да се интересува дори и от твоето мнение за да реши да ли да покани на среща жената или не, а трябва да направи това, което той смята за правилно. Но все пак имам някакви неписани принципи. И както според някой те са, , Бивша жена на приятел не се пипа, , за мен важи, , Приятелите са до време, ,


Знаеш ли колко мои приятели такива като теб уж, , мъжкари, , дето се тупаха в гърдите колко големи мъже са при най-малката трудност не можеха да си удържат на думата и ме предадоха за жълти стотинки? Приятели няма мамин. Има само интереси. За това нека автора опита, не се знае това може да е човека дето един ден ще му носи вода когато е болен. А приятелите днес ги има утре ги няма.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: db0f945bbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Мнение от жена: не бих била с приятел на бивш освен ако не се познаваме достатъчно дълго. Освен влюбена, трябва да съм и напълно сигурна, че искам и ще имам здрава и сериозна връзка с този човек за да вляза в подобна възможна "драма".
Ако разбера обаче, че и говорил първо с него... Като да трябва той да ти разрешение за мен- те пращам при него и за връзка.
Коректна съм в отношенията ми дори към бивши, но някой да ме третира като зависима от мнението на бовш-НЯМА да стане!
Единственият мъж, от който може да поискаш одобрение и пак ще е странно е баща ми.

 
  ...
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: d90bfadd04
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Доколкото знам, като скъсаш с някого, повече нямаш право да му се месиш с кого да бъде и как да си живее живота. Същото важи и за приятели, познати, роднини и т. н. Единствено може да държим сметка на настоящите си партньори с кого да имат връзка. По тая логика дай да държим сметка на почти всеки с кого си го слага. Ами представи си, че това момиче се окаже точния човек за теб. И какво сега, ще се съобразяваш със Сульо и пульо и ще се лишиш от собственото си щастие, че някой си там да е доволен, пък ти цял живот да не си с човека, който най-добре ти пасва? Ако има нещо против, значи не ти е чак такъв приятел. Напротив приятелите искат ти да си щастлив. Твърде егоистично е да искаш от някого да се съобразява с теб и да се лиши от своето лично щастие.

 
  ...
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: ddb3cf2f5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Човече, за пари и за жени всеки работа сам за себе си. Ако питаш как дали може и как става, нищо няма да постигнеш.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: d90bfadd04
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   17, не е ли малко егоистично от твоя страна да лишиш някого от щастие, защото ти си имал някакви си претенции към човек, който вече не е в живота ти. Аз пък ако разбера, че мой приятел разсъждава като теб, няма да ми е приятел, защото това за мен си е чист егоизъм. Не намирам логика да се разпореждаш кой с кого да бъде. Ти началник на хуя му ли ще ставаш или на питката на бившата ти? Никой не ти е длъжен да ти иска разрешение за неща, които не касаят теб.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: 3a2db5026e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Уважаеми господа, няма такова "мъжко" правило или неписан закон особено за бивши съпруги и гаджета. За сестра също. Вие какво предпочитате, някой непознат да чука сестра ви, а не някой ваш приятел?
Единствено може да се приеме за подло секс с омъжена жена за приятел. Но и такива неща се случват.
За бивши, някои могат трудно да го приемат, но това са незрели индивиди.
Интересно, че на повечето мои приятели аз не съм харесвал техния тип жени и никога не са ме привличали.
Всяка жена е бивша на някого, тогава какво правим?
Естествено, че при търсене на партньорка ще се насочим приоритетно към познати жени, особено в днешно време, когато недоверието към нови хора и запознанства от страна на жените особено, е голямо.

 
  ...
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: a9109eb11e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Повечето бивши на мой приятели са искали да правят секс с мен, някой от тях са ми налитали директно докато са още във връзка и пред очите на моите приятели. Никога не съм правил нищо с никоя от тях. А някой си ги биваше и имаше интересни моменти. Много хора го правят с цел да наранят другия, някой наистина хлътват по между другото, но повечето имат една единствена цел да докажат, че мъжете също са к*рви и да причинят болка.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker