Приятелят ми ме лъже постоянно и плача всеки ден! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121349)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18567)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелят ми ме лъже постоянно и плача всеки ден!
преди: 2 месеца, 22 дни, прочетена 822 пъти
Здравейте, искам да ви помоля за съвет и тези, които ще хейтят и обиждат моля изобщо да не пишат нищо! Та искам да ви споделя моя проблем, от 3 години сме с моя приятел и сме на 16 години, отначало всичко беше нормално, както всяка връзка… но напоследък от 1 година и нещо той постоянно ме лъже, излиза без да ми казва през ноща, когато сме се разбрали нещо той не го спазва и го прави зад мой гръб. Един път каза, че ляга и в 2 през ноща отиде навън, друг път беше казал също, че ляга и пак излезна, а аз му имам и локацията и съм видяла, че е излизал и така и той пак не признава. Също ми е много гадно, когато заглежда момичета, но той ми обяснява как не ги вижда почти (например като е в училище) което няма как да е вярно. Аз искам да спре да ме лъже, много пъти сме говорили, но той продължава и аз постоянно плача. Дайте съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 22 дни
hash: 8a5275b67c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Кръшка. Защо си с него само ти си знаеш. Няма такова, че ще спре да лъже и как да стане. Хората не се променят.

 
  ...
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: df120330db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Разбери, че все още сте много млади и незрели. Знам, че не искаш да чуеш това, но си е така, те и хората на години често постъпват доста ирационално и незряло, пък какво очакваш от млади 16 годишни тинейджъри, в които хормоните бушуват? И двамата не сте се наживяли, не сте се сблъскали с истинските препятствия в живота, все още преценките ви са незрели, основаващи се на малко житейски опит. Приятелят ти едва ли ще спре да лъже просто така, просто ще се променя във времето, може би няма да ти хареса промяната, пък може и за добро да е, не се знае, ти също ще се променяш. Но отсега мога да ти кажа, че едва ли ще останете заедно, щом разминаванията вече създават проблеми.

 
  ...
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: 6d19fa29c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Вечер преди лягане отдели малко време да размишляваш върху това дали в него виждаш бащата на децата ти. Това е съветът ми.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: f2b7344553
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Нима искаш да ти се обажда предварително, като излиза нощем, или би предпочела да ти казва в лицето че е загледал на някоя циците или задника? По добре ли ще се чувстваш тогава или си търсиш причина да му вдигаш скандал?
Всеки човек на този свят лъже по три причини
1. за да не му се ядоса и вдигне скандал или разсърди този който ще чуе истината, затова лъжат за да се предпазят от скандал или сръдня
2. Втората причина за лъжа е да не ги издадат, тоест лъжат доносника и клюкаря.
3. лъжат за да се въздигнат в очите на хората които ги слушат, лъжат че са известни или богати с цел да им завиди някой и чулият да иска да му се подмазва.

Та ти авторке си лъгана по първата причина, за да не вземеш да се разсърдиш или да вдигнеш скандал.

Но пък правиш и голяма грешка като се държиш толкова собственически с приятеля, той не е твоя собственост че да ти дава отчет къде ходи, какво точно прави в всяка минута от живота си, какво точно си мисли за това, което е видял и т. н. Това да имаш роителски контрол над приятеля си с локацията на телефона е много грозно нещо. Какво искаш да почне да оставя телефона на който ти имаш локацията в дома си уж че спи, пък да ползва друг телефон с друг номер ли? Колкото повече настъпваш един човек той толкова повече ще ти бяга не е ли ясно това?
За да запазиш човек до себе си трябва не да държиш контрол какво прави той докато не е до теб, а трябва да правиш времето му докато е с теб толкова приятно и интересно че да иска да прекарва повече време с теб. Тоест начина контрол който си започнала не е правилен, ти не си му родител да му държиш сметка къде ходи по нощите, нито имаш право да му искаш отчет коя загледал.

 
  ...
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: f27075603f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Моят съвет е да се отделичиш малко. Няма как да има имате връзка, ако не си вярвате. Остави го, няколко дни без да се интересуваш от него и след това проведете сериозен разговор, за това какво се случва. Вие сте в пубертета и на приятелят ти, му се живее и трупат бройки.

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: 163c4d6c62
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ти да не си му майка, че да му държиш сметка? Гаджета много, утре ще се разделите, майка-една!

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: 41f9cf70c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   А ти как и защо му имаш локацията?

 
  ...
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: 35539dadd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Защо искаш от него невъзможни неща? Като сте в училище и постоянно покрай него има други момичета, от него какво се очаква да направи? Да си затвори очите, да се самобичува? ... Или искаш постоянно да се чувства виновен за нещо извън неговия контрол? Ти не се ли движиш сред други момчета? Не ги ли забелязваш? Искаш ли и на теб да ти се натяква?
Като цяло го обсебваш и прекалено силно искаш да го контролираш, което изначава че не се чувстваш комфортно и не си сигурна в себе си и собствените си качества. Така със сигурност ще го загубиш, ще отизе при някоя, която не му натяква.
Пък и какво, вие сте на 16. Каквото и да стане, ще го преживееш. Не вярвам да си мислиш че на 13 си направила най-верния избор в живота си, че са очакваш и да сте заедно за винаги. Не го мисли толкова, ако има нещо да става, ще стане, независимо дали го следиш или не.

 
  ...
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: 11890429ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   За да излиза и то толкова често в крайно неподходящи моменти на денонощието, това недвусмислено издава, че връзката, която има е с жена, която е омъжена и поради това моментите им за срещи са крайно ограничени, като възможност в зависимост от това дали мъжа и е край нея и е удобно. А мъжа и сигурно е ревнив и и няма доверие и иска да знае всичко на подробен отчет кога и къде ходи, което свива удобните моменти още повече. Сигурно тя съчетава примерно, че отива на рожден ден на приятелка по женски и мъжът и знае, че е там, а половин час преди да си тръгне от рождения ден тогава му звъни на приятеля ти за да се срещнат директно, като излиза от там и да доупотребят вечерта някъде само двамата, докато мъжа и си мисли и е сигурен, че тя е на рождения ден през това време. От там стават тия крайно странни и внезапни позвънявания в 2 през нощта и ела да се видим еди къде, че само сега е удобно. Съжалявам. Може би трябва да си момче за да разбираш, какво означава за нас една жена на 40-50 години. Жените на около 50 изобщо не стигат за всички млади мъже, така, че моя съвет е потърси си момче, което поради този им дефицит няма досег с жена 20-40 години по голяма от него, защото връзката му с такава е несравнимо по-емоционална и дълбока и силна отколкото с жена на годините му и просто няма как да победиш.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 21 дни
hash: afdfecfd74
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   От 3 години сте заедно а сега сте на по 16 години. Това ше рече, че сте започнали вашата връзка 13 годишни. На 13 г. ли започнахте да правите секс, не ли беше това трърде рано. Поне изпитваш ли удоволствие от секса когато го правите. Съмнявам се.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 21 дни
hash: 9d0264b74f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   И помага ли плачът? Щом веднъж е започнал да те лъже и да кръшка няма да спре. Каквото и да направиш, няма да го спреш. Разкарай го, ще го преживееш и един ден ще се чудиш защо си плакала за него. Запомни, ТИ си важната в твоя живот, не той. Също и това - щом една връзка не ти носи радост, а те прави нещастна и се чувстваш зле, прекрати я. Любовта както всичко друго свършва някога. Насила не можеш да накараш никой да те обича.

 
  ...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 59b95d8024
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Кой нормален човек излиза в 2 ч. посред нощ. И да ходи на дискотека, в 2 ч. през нощта би трябвало да се прибира, а не да излиза.
16-годишните от мъжки пол са пълни боклуци, повечето остават такива чак до 25-26 години.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 9e79316f3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Прави същото и ти, да види как е, хич да не ти пука за такива като него, поредния е, търси някои коректен, такива са топ и винаги ще са.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker