Има ли Истинска любов или не? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121571)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18624)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли Истинска любов или не?
преди: 2 месеца, 27 дни, прочетена 847 пъти
За последмите 3 години минах през 2 връзки еднара беше наистина голямата ми любов, втората беше напът да стане, показваше ми какво предното момиче изобщо не ми е давало.

Във втората ситуацията, тя реши да ме остави затова, че преди няколко месеца приключина сериозна връзка с пръстен, а аз бях със сериозни намерения и за да не избързвала по добре да спреем... всичко загърби и спря.. казах си окей ясно ми е и ти като предната..

Първото момиче се кълнеше в любовта ни, бях и първия на 19беше, представяше ме пред всички близки познати като зетя, тя живееше при мен аз по седмица две съм оставал при нея защото настояваше, но не спирахме да се караме все за дребни неща които всяка двойка има, но понякога прекаляваше.
И така и приключихме.

След нея изобщо не съм правил опити да тичам по тая оная... Изкочи второто момиче в период в който изобщо не очаквах и се запознахме по леко странен начин допаднахме си и опитахме.. не съм тичал да съм с нея само колкото да не съм сам, търсих нещо сериозно и дори не прибързвах да спа с нея, защото за мен някой неща са по важни..

И в двете ситуации аз останах този който беше с широко отворено сърце и и накрая пак сам.

Вече почти не вярвам в истинската любов, че има нещо като любов има го, но истинска във 21 век...
Момичето което се кълнеше в себе си, че не може без мен, че за нищо на света не трябва да се разделяме че ме обича че иска децата ни да носят моята фамилия, след раздялата ни за период по малко от година: смени 3ма:

Чудя се аз ли съм толкова глупав или хората са глупави и нагли и лицемерни., знам, че го прави с цел да ме забрави и какво от момичето с една бройка и страхуващо се от докосване и мечтаещо за семейство смени 3ма за 8 9юесеца? Да някой ще каже нормално е за 21век, но не и за човек ревящ и от любов и от мъка като сме били заедно.

Не казвай големи думи ако не можеш да ги спазиш: "Моето тяло е храм, не бих позволила който и да било да бъде с мен", след първия път и реално беше девствена тя стоеше час гушната в мен...

Как се градят семейства с хора които в името да са прави и да не са сами сменяват хората като ностни сълфетки..

Моля дайте съвет, не съдя никого, но да ли търся истинско нещо във вече прогрнил и фълшив свят.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 2acf97566e
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Индивидуално е, всеки знае за себе си, това е истината.

 
  ...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 5032a5f08b
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Добре, докато чакаш верния отговор, не е зле да се ограмотиш.

 
  ...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 6b9dffb90a
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Любов има само през ученическите години!

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 58289bf200
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Авторе, още си млад и зелен!

Научи се да разпознаваш подходящите за теб жени!
И не по думите, а по делата!

Това, което си изпитвал не е любов, а плътска страст! Нещо, което хората в днешно време неправилно наричат любов.

Любовта е съвсем друго, възвишено чувство, в което даваш и получаваш, и искаш другият да е щастлив, когато чувстваш съпругата си като част от теб! - но затова трябва да имаш брак и семейство.

А иначе истинска любов - има естествено! Аз, слава Богу я намерих, но 10 години съм я търсил! Не става толкова лесно! Трябва да си търпелив! И да знаеш каква жена ти трябва - с еднакви (близки) на твоите цели, възгледи, приоритети, виждания по най-важните неща в живота.

Впрочем ще ти цитирам най-точните думи казани някога от човек за любовта, от Свети Апостол Павел - от Библията, Новия Завет, I-во Послание до коринтяни, 13 глава:

"4. Любовта е дълготърпелива, пълна с благост, любовта не завижда, любовта се не превъзнася, не се гордее,
5. не безчинствува, не дири своето, не се сърди, зло не мисли,
6. на неправда се не радва, а се радва на истина;
7. всичко извинява, на всичко вярва, на всичко се надява, всичко претърпява.
8. Любовта никога не отпада... "

 
  ...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: ff26b05113
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не знам. Винаги се съига до отвратителния мъжки егоизъм или поне в моите връзки. Повечето успяват да се прикриват достатъчно дълго.

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: f1c480a527
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Лицемерения си ти щом това виждащ.
Пък и ти никога не показваш любовта към своите партньорки.
То нали грижата и отдадеността не са присъщи за теб.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 85493e6c6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Имам сходен опит с твоя относно жените. Направи ми впечатление, че когато харесаш някоя се стараеш да се държиш повече от добре. Моят подход е същият, успешен с една и неуспешен с може би повече от 2/3. Радват се на доброто отношение и след някакъв период от време изчезват и предимно отиват при такива, които ги третират зле. Явно този подход е губещ в днешно време. Търсех проблема в себе си- никоя не е казала, че съм лош любовник или изобщо нищо лошо по мой адрес не съм чувал от бившата си или някоя от тези, които съм се занимавал. Едно и също -" страхотен си, грижовен си, сладък си, обран си, а моя бившия ме третира еди си как или ме нарече обичам те като проститутка" и след период от време тя пак при него. Общо взето ситуацията е сходна и при моите приятели- тези, които третират жените като парцали им се лепят, а по-добричките с пръст в устата. Явно нещо в нас е грешно, не разбираме жените. Аз и да искам не мога да третирам една жена зле, колкото и това да ме прави губещ, все пак имам майка и сестра.

 
  ...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 6f65ff756a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   За каква любов може да говори някой, който е сменил 2 за 3 години? Кога забрави едната, кога залюби другата? Ти си същият консуматор като тях.
Девствената е искала да натрупа опит, да не си единственият, с който ще си ляга. Ти да не остана си с първото момиче, с което спа? Имаш километраж и ти. Другата пък явно е прозряла колко си емоционално недостъпен с това въздишане по бивши и си е тръгнала. Никой не иска да е заместител.

 
  ...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: cc219e7905
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Айде сега, понеже теб две те оставили, светът стана прогнил и фАлшив! Любов е имало, има и ще има, независимо от това какво си мислиш ти.
И като си се разделил с някоя защо продължаваш да се интересуваш какво прави и с колко мъже е? Това вече не е твоя работа щом не е с теб.
Дали да търсиш друга/и си е абсолютно твой проблем. Ако не искаш, живей си сам има и такива.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: 7357ed16b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   За съжаление все се получава така, че грешните хора задават грешните въпроси.
От това което си описал, не виждам нито мъжко поведение, нито твоята толкова важна любов, която си дал, от там и получил.
Нали не мислиш че с тези мисли и действия би срещнал някоя стойностна и тя би ти се вързала?
Защо обвиняваш момичетата че са такива каквито са, ти ди ги видял още в началото че са несериозни и объркани, но ти си решил че това не е проблем да създадете някакви отношения.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: cc219e7905
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Няма истинска и неистинска любов. Няма любов или има любов.

 
  ...
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: 7232165896
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Няма.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: 89740a73af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Има едни жени, които се различават от другите. Външно те не изпъкват. Не са красиви по мутренско-бизнесменските-чалгарско- лумпенско -дегенератски критерии, но нещо неудържимо те привлича към тях. Срещал съм две или три такива. По някакъв необясним начин, човек при общуване с тях усеща някаква топлина. Това не е физическа топлина, като застанал до радиатор, я някаква душевна. Все едно душата ти се стопля, като, че ли слънце е огряло в нея. Чувстваш, някакъв душевен мир и спокойствие, като, че ли си се преродил. Все идно си бил в ледено -студена, зимна, нощ и снежна буря, премръзнал си до кости и изведнъж влизаш в топла, светла стая. Така ти се иска да приседнеш до нея на дивана, да притисне главата ти до гърдите си, да се отпуснеш, все едно си в майчина прегръдка, като малко момче, което търси топлинка и защита. Ти може да си едър, силен и възрастен мъж, но изпитваш такава силна нужда, такава нежност, вътре в теб такава топлина, все едно нежна ръка държи сърцето ти, а буца засяда в гърлото. Не искаш нищо друго от нея. Защо изпитваш такива емоции, защо има такива жени, нямаш представа, но са рядкост, бих казал, че са цветята на човешкият вид. Не мога добре да изразявам емоциите си, просто съм пън. Попаднах на добро и обичащо ме момиче, което преди много години стана моя съпруга. Смятам, че тя заслужаваше мъж по-добър от мен да е до нея. Тя е по- силната личност, аз съм само физика. //Fallschirmspringer//--Десантчик-"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: 11c4d55217
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Ако знам адреса ти, ще ти пратя подарък, книга с едър шрифт.
Пишеш с грешки, това е важното! Нормална жена ще се срамуваш да ти е приятелка.

 
  ...
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: b9b645eaf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Здравейте, писах темата в 3ч вечерта след 16-часов работен ден.

Работя на два вида лаптоп и ползвам таблет и 2 вида телефон, всичко е до бързаме в това да напиша поста и не ми е било преоритет да гледам за правописни грешни - но да това не ме извинява.

До коментар 8, всъщност след нея не съм бил с друга, но това пак ще кажете, че не е от значение.
Да ли съм сериозем човек, това може да го каже някой който ме познава на живо, който е работил с мен, който е видяш що за човек съм.
Относно тези две момичета и при двете в техните очи бях перфектния:
Аз не пуша не пия, спортувам, завършил съм образованието си и работя работа която ми доставя удоволствие, помагам и на родителите си и съм финансово стабилен. СЕГА ще питате защо тогава ще се откажат от мен, ами и аз това се чудя, но и при двете стигнах до извода: хората са лицемерни и егоисти и когато не е на тяхното прехвърлят вината в другия. Преглъщах с другата в името на любовта, но всякаш дявола не спираше да я ровичка и да я провокира.

Наистина както описа колегата по горе, явно някой търсят нещо и като го намерят се връщат и отиват към коренно противопошжното- я ще я бие я ще и изневери... За мен тея неща са мираж, въпреки че като съм бил във връзка съм имал възможност, но колко биха се въздържали?

Малко нали, сега се като си отговорите на този въпрос тогава съдете ме.

Имам широк кръг от познати и тесен кръг от приятели, за широкия кръг съм един човек, за близкия съм съвсем различен.

Говорил съм си приятели с деца които имат и с техните жени дори ей така за съвет. Виждат колко съм осърден и в работа и като човек съм деен, водач, поемам ангажименти и ги спазвам. Три от три жени с деца и трите са с нормални семейства, не сегашните превземки, и трите се блъскат в главите, добре няма обяснение това момиче да реагира така, дават съвети, разказвал съм какво съм правил, впрочем съм голям романтик, просто аз не съм дал повод за подобни реакции.

И трите са женени от 7-8г, сравнеието което му дадоха сега и преди е това което е в моята глава, вече жените не виждат повече от носа си. Гледат личната изгода и ако може нищо да не върши.
Да аз моята жена няма да я оставя, но ако получи всичко наготово и тя не е свикнала да прави елементарни неща как да говорим за съвместен живот.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 23 дни
hash: f9c725c9d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Брат, съжалявам че ти го казвам но истината е че няма. Аз се убедих че колкото и да обичаш, колкото и да даваш от себе си все не е достатъчно. Обичах, и дадох всичко, и един ден ми се зададе въпроса : - ти какво можеш да ми осигуриш? Аз не искам да съм бедна... Всичко е интереси братле, всичко е лъжи мажи. Имах и други връзки след това но, душата ми кървеше... Последен съвет : сещам се за думите на Андрию Тейт който казваше: не загърбвани щастието си заради жена, защото ще дойде на погребението ти с друг мъж. Бъдете здрави.

 
  ...
преди: 2 месеца, 23 дни
hash: 6f65ff756a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   16 от 8
Помня предната ти тема, малко по-нанолу е в първата страница. С първата 2 години връзка, а за 3 години си сменил 2 жени. Тоест веднага след раздяла с първата си хванал другата, може би след някой и друг месец. Как става тоя номер веднага да забравиш някоя и после друга? Че чак и истинска любов искаш?
Не си им допаднал като партньор, това е. Не са лицемери, егоисти, а просто не искат теб. Научи се да губиш.

 
  ...
преди: 2 месеца, 23 дни
hash: a57f3489ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   17. Не си за жалене. То тези си личат от километри, ама вие някак си мислите, че баш на вас няма са ви се случи, чак с такива го играете романтици, големите приказки.

Виждаш я че сама не може да си докара и един лев, не учила, висшето образование за такива е безсмислено, все се тръшка, все и е малко, но и се ходи постоянно тук там, колкото повече, толкова по-добре. В къщи е начумерена и вечно вкисната, все мисли схеми как да си купи нещо и все пари няма и все някой друг трябва да го плаща, ама тия сигнали не са ти стигнали и си искал да си спасителя. Пък на такова квото и да му дадеш то е неблагодарно по дефолт, все си мисли, че е уникална и че ти трябва са си плащаш, ако искаш тя да не скочи при друг.

Не разбрахте ли, че жена която не е научена на Труд не става за нищо? Все гледа да изтъни, все да си мързелува и няма как да оценява нещо, просто защото тя не знае какво е с борба и много Труд да постигнеш нещо.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: b9b645eaf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   До 18
Не знам каква друга тема говориш.

След първото момиче минаха 7 месеца от раздялата ни и не не съм тичал при първата срещната. Така се получи момичето изглеждаше начетено добро, работливо като мен беше обаче уплашена... тя реши да спре комуникация, опитах веднъж да я разубедя, задържа се и след това пак направи същия номер казах си няма смисъл да се терзая за човек коойто не е искрен в думите си защото когато казваш:

Търся това това и това и насреща получиш точно това, да търсиш под вола теле си е чиста доза глупост.

А ти по същия начин търси с мен да се заядеш защото не виждаш какво друго можеш да кажеш за да ме очерниш.

Търсех любовта да, чувство за доста хора непознато в днешно време.

Не съм им допаднал пък и в двата случая връзките бяха 50 на 50, тоест не съм я гонил, да съм и до полата беше взаимно привличането. Но да някой хора просто не знаят какво искат.

До 19.
Приятел ясно кой ще тича по някоя която целта в живота и е ноеа дрешка или маникюр и ще очаква нещо сериозно.. аз такива ги подминавам, но тея където са научени на труд са почти на изчезване.

 
  ...
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: 0ccc6ac07d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   20, темата е " Защо мисля толкова глупаво? ", в момента на втора страница, качена преди 11 дни. Буквално същият цитат за тялото и храма.
Няма как да ти е успешна нова връзка щом не си преодял предна.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker