За това ли исках да порастна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За това ли исках да порастна
преди: 1 месец, 29 дни, прочетена 1349 пъти
Здравейте! На 22 години съм, студентка съм. Напоследък доста странни неща започнаха да се въртят в главата ми и реших да споделя тук, за да видя дали има и други хора като мен, със същите мисли като моите и леко разочаровани от света, в който живеем. Отраснах в прекрасно, любящо семейство. Винаги съм виждала любовта между родителите си, както и към мен и сестра си, винаги съм виждала любовта между бабите и дядовците ни и като цяло между всички близки семейни приятели и познати. Мислех, че съществува любов, лоялност, отдаденост, чест и тн. За мен “баща” беше човек, като моят. Готов на всичко за децата си и съпругата си. В един момент аз пораствам, отивам да уча в София и представите ми се разрушават. Осъзнавам, че светът не е това, което съм си представяла. Имам чувството че всичко се върти около се*с и разврат, все едно любовта вече я няма. Исках да си намеря работа в София, но получих “интересното” предложение от мениджъра да преспя с него, за да ме наеме на добър пост. Това просто ме втрещи. Затворих си очите и си казах, че явно такъв ми бил късмета.. но това се случи още веднъж. Отказах се да работя. Запознах се с много интересен мъж, чаровен, интелигентен, добър, в последствие ми съобщи че е женен и има син. Отрязах го и бях изключително разочарована. След това започнах да комуникирам с един мъж от моят роден град, който също е в София, той също е интелигентен, успешен, изключително забавен, с две думи - мъж мечта. Излезнахме, но още на първата ни среща се опита да направи нещо, аз отказах, разбира се. Продължихме с комуникацията, но имам чувството че охладня към мен. Чувствам се супер погнусена от всичко, което се случва. Това ли е вече нашият свят? Секс и пари… Защо всеки иска само това. Не искам да звучи високомерно, но аз съм красиво момиче, никога не ми е липсвало мъжко внимание, обаче вече когато го получавам, искрено се отвращавам. Страх ме е дори да пътувам с таксита, а когато това се случи и шофьорът ме заговори, гледам да сляза възможно най-скоро. Имам чувството че всеки мъж, който ме заговори, има някакви задни мисли към мен. Започвам да забелязвам и как гледат на мен с надсмешка, когато започна да говоря по някакви по-сериозни теми, като например политика, световна икономика и тн. Това са неща, които ме вълнуват, аз уча икономика и наистина ми е страшно интересно, интересусам се и много чета, но вече имам чувството че няма да мога дори работа да си намеря, защото няма да има кой да повярва в моите качества и натрупани знания. Някой друг чувства ли се така? Забелязал ли е тази страшна тенденция? Това ли е наистина да си жена..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 28 дни
hash: a58768c32f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Не се отказвай, заради такива хора. Бездушието е много и най- ценното за много хора са парите. В София не е лесно.

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: cf5dba85c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   За съжаление е точно така повсеместно както го описваш. Това са днешните “ценности”. Аз съм отраснал в подобно на твоето семейство и разбирам как се чувстваш. Добре че съм мъж и никой не ме закача със задни помисли, както и имам уважението на хората в ежедневни ситуации. Да си жена с чисто сърце в наши дни е тежка работа. Жалко!

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 119b0cde12
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Аа викаш мъжете са баси боклуците, всеки иска да те мине.
Не знам какво да ти кажа, освен че ако не си промениш мисленето и дълбаеш в тази посока, ще станеш почетен член по заслужи в клуба на мъжемразките.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 28 дни
hash: d40d6fedcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

4.   Това е и по-лошо ще видиш. За българинът жената е само дупка, нищо повече.
Малките момичета са най-щастливи. Кукли, рисунки и безгрижно детство. От пубертетът започват гадостите- трябва да се облича порнографски, да се гримосва, да е проста, да си мълчи и т. н.

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: a4eccb27f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Абе всякакви ги има. Даже такива, дето си лягат с шефовете, за да си намерят хубава работа.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 62d5d8c8e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   4 че си жена ясно, в това няма съмнение, още по-забавно е че вероятно си омъжена и силно огорчена. И хем не си щастлива, хем така си направила изборът си. Пък авторката поне е достойнства за момента, не се оправдава. На теб какво ти е извинението? :)

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 86afe52b95
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Здравей, аз съм горе долу на твоя етап, само че на 28 г и съм мъж.
Много е кофти като гледаш, как всичко в което си вярвал се оказва илюзия. В моя случай пък намирам жени, които ми говорят като теб, и като стане малко по сериозно и изчезват. И аз съм интелигентен, забавен, работя добра работа, спортувам имам разнородни интереси. Света е полудял, всеки иска внимание, пари, власт.
Вече няма приятелство, любов, разбирателство.
Много е жалко.

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: b1c7a86596
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Добре дошла в реалния живот, скъпа. Да, така е. Винаги е било така и винаги така ще бъде. Просто си имала невероятния късмет да израснеш в семейство-мечта, а такива са изключение. Лошото е, че си придобила нереална представа за живота.
След първоначалния шок, ще свикнеш. Светът не е толкова ужасен колкото ти се струва. Сексът е хубаво нещо, а парите са необходимо средство. По-добре не очаквай любов като в приказките, защото ще останеш крайно разочарована.

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 7b6607d6b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Да, точно това е светът. Нещо не се подразбира много, но май с женения мъж си спала? Тогава и ти не си света вода ненапита.

Даже аз не знам какво толкова се оплакваш? Реално ти едва си се докоснала до нещата. Когато си платиш повишението или материалните облаги, които някой мъж ще ти даде, чрез дупките си, когато към теб започнат мъжете да имат изисквания и когато колелото се завърти, тогава ще разбереш, в какво всъщност си се забъркала. Защото по-високият пост не е само едно еб*не! Както и хубавата кола и луксозното жилище, които някой би ти ги дал за временно ползване.

Даже ми се струва, че още не си разбрала за какво иде на въпрос.

Щом си красива, ВСЕКИ МЪЖ ИМА ЗАДНИ МИСЛИ И "ЛОШИ" ПОМИСЛИ КЪМ ТЕБЕ. И 60-годишните мъже, с които ще общуваш по работа ще искат да те вкарат в леглото си. И след това да се фукат, коя са ч*кали.

Хмм. Била добра. Хахха

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 28 дни
hash: d328682e47
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Значи "той също е интелигентен, успешен, изключително забавен, с две думи - мъж мечта" - и накрая искал бързо да уреди работата. Ами намери си един, който е скучен, нерешителен и от тоя тип. Няма да те натиска нито на първа, нито на трета среща. Тогава обаче ще се оплачеш, че хем не те заслужава хем не се и сеща да придвижи нещата напред. Време е да разбереш, че тия най-забавните или имат голям опит или често пъти са големи циркаджии. Ако можеш да гледаш и слушаш същия с още 1-2 жени и чуеш да говори точно същите неща, които ти е казвал, ще започнеш да схващаш ситуацията.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 1bf8fde424
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Благодаря за изказаните мнения на всички, но не разбрах къде казах че всички мъже са “идиоти”, до номер 3. Никъде не съм обидила мъжете, просто казвам как се чувствам, не съм мъжемразка, дори напротив. Вярвам, че има и свестни, умни и възпитани мъже, просто може би в днешно време е по-трудно именно този типаж мъже да изпъкнат, за съжаление.

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: f01203272d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Смятам, че не е достойно един мъж да използва служебното си поведение, за да спи с една жена. Който се смята за истински мъж, нека "сваля" жена с лично достойнство и качества. За разлика от авторката, много млади жени сами инициират подобни сексуални постъпки с цел лична облага. Имам познат бизнесмен, който, ако нямаше парите на баща си, трудно ще се доближи до жена или момиче. Въпреки, че вече е към шестдесет, ходи с моделки, които са една глава над него, но като стъпи върху значителна сума пари, по магически начин се превръща в Адонис. Имам и друг познат бизнесмен, на възраст като моята, а тя е напреднала. Та той има два апартамента в различни квартали, обзаведени, прилични. Та той във всеки настанява някоя студентка дошла в София да следва, някоя от "порнографските" специалности от вида на: политология, социология, социална- антропология или друга базирана на словоблудствието. Осигурява някакъв личен доход, плаща режийните на апартаментите, дава за ползване, средно прилични автомобили. Пириодично ходи да прави секс с тях, те нямат право на връзки с момчета на техните години, ако установи такава излитат от апартамента. Май от време на време ги пуска на много близки приятели. На запад на това му казват -ограничена / временна/ проституция. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 27 дни
hash: 2983abf114
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Добре че на време си се усетлиа. И на мен ми се е случвало неведнъж обвързани мъже да искат да съм им любовница. Ако знаеха колко гнусни и жалки изглеждат в такъв момент нямаше изобщо да повдигат темата. След подобна "покана" доректен блок навсякъде. Такива по-изпаднали долнища съществуват че ти е бедна фантазията. С изпържените си от порно мозъци за какво друго могат да мислят. Един път в библиотеката на университета един дебил гледаше порно и лъскаше. Добре че на смяна беше мъж та го изхвърли. Иначе ако беше жена не знам как би се справила с такъв извратеняк. Иначе тоя на село сигурно го раздава голямата работа - че е студент в "Софията" Светът е голям и извратеняци дебнат отвсякъде.
ж, 25

 
  ...
преди: 1 месец, 27 дни
hash: b31e3f745f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   6, мъж, ясно е. Никога няма да разбереш какво съм написала.
Авторката се сблъсква тепърва с гадостите, още е идеалистка.
Вместо да подпитваш, гледай ти да си нормален мъж.

 
  ...
преди: 1 месец, 27 дни
hash: 0d9bf7f910
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Не съм живяла в такова семейство (като на авторката), дете съм на разведени родители. Видяла съм сумати гадости и двамата.
И въпреки това се чувствам по същия начин като авторката.
Някак си ми се искаше да не е такъв животът, ама явно или за мен е/ще е, или другото е рядкост. Не знам.
Понякога се питам какво ми има. Аз ли възприемам нещата грешно, или те са... или не мога да се адаптирам.
Ще следя коментарите.

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 27 дни
hash: bf04c951b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Авторке, аз имам малко по-различно мнение от останалите. Не съм съгласна, че непременно винаги ще гледат на теб като на сексуален обект. Аз знам какъв е трика и сега ще ти го кажа.
Но трябва да си честна пред себе си че искаш да пробиваш с мозък, а не с красотата си. Защото в противен случай, няма да ти се получи.
Трикът е съвсем елементарен. Ако искаш да пробиваш в живота със знанията си, уменията и опита си, трябва да се downgrade-неш така да го кажа. Може много хора да не одобряват това мое мнение, но това поне в моя живот винаги е работило.
Какво имам предвид под downgrading - правя външния си вид възможно най-скромен в професионална среда, а единствено на лични събирания съм по-така. Забелязала съм че мъжете забелязват нагласените жени, и според мен нямат баш обективна оценка за естествена красота. Ако не си гримирана, с обикновени дрехи, равни обувки, ще си невидима за тях. Този експеримент съм го правила хиляди пъти. Ако сложа рокля и токчета, всички ме зяпат, ако ли не, съм като призрак наоколо. За мен мъжете се изкушават от външния нагласен вид, и ако действително искаш да пробиваш с ум, а не с тяло, това е начина. Съжалявам ако това звучи като разочарование. Аз също много пъти искам да се чувствам женствена и красива, но пропускам да се глася, защото осъзнавам че са като животни.

Когато външния ти вид не ги разсейва, мъжете са склонни да те изслушат и да работят с теб, в каквато и да е сфера. Все пак не казвам да изглеждаш като мъжкарана. Но ако си и много красива в лице, направо трябва да си ходиш без грим на работа, с вързана коса, риза без деколте, класически панталон и равни обувки. Това ако наистина искаш да работиш...
А като млада 20 годишна с роклички и полички, винаги ще
имаш намеци, такива са. Всеки си избира за себе си кое го устройва. При мен изборът е скромният вид, и аргументът ми е че действително искам да разчитам на опита си тъй като няма да сме вечно млади. 40 годишен стаж, от който 10 си горе долу млад, ами какво да ви кажа, не си струва. Външният вид е до време. Другото остава.
Естествено външният ти вид в комбинация с другите ти качества ще е важен при намирането ти на съпруг, така че не бих препоръчала да се отива на крайности (да не се гласиш изобщо). Формулата за мен наистина е - на работа неглиже, навън с приятели и гадже - нагласена. Просто е.

 
  ...
преди: 1 месец, 27 дни
hash: d07a3277a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Много възмутена, ама преспала с шефа за по-добра работа, нали!

 
  ...
преди: 1 месец, 27 дни
hash: 1bf8fde424
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   От авторката до номер 9 : Не, не съм спала с него, просто излизахме няколко пъти. И още нещо - никога не бих си легнала с някого, за да ме назначи на по-висок пост или пък да ми купи апартамент, кола и тн, хаха.
Благодаря на всички, щях да кажа, че се радвам че не съм единствената с тези мисли, но всъщност това въобще не е радост. Доста е жалко, че светът ни толкова се е променил и че вече любовта е толкова трудна за намиране, просто защото всеки се интересува само от секса… ужас. Не че не го харесвам, но според мен трябва да дойде с течение на времето, когато вече хората са в някакви по-дълбоки емоционални отношения и тн.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 27 дни
hash: a2a9f66d0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Пише се "насмешка", мила, БЕЗ "д"!

 
  ...
преди: 1 месец, 27 дни
hash: 68d9c1e8ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   До 13

Един млад мъж, в студентска възраст, има необходимост да се празни поне един път на 2, макс 3 дена. Този пич щом е стигнал до там да гледа порно и да "лъска", дали си има приятелка според тебе? И защо си няма, знаеш ли? Защото всички млади жени гледате да си уредите живота чрез половите си органи и да се метнете на гърба на някой богаташ или поне заможен мъж без значение от възрастта му.
И по този начин за много от твоите набори момичета няма и са принудени да се самозадоволяват.

По същата логика и ти си извратенячка, защото търсиш някой възрастен паралия да те "пердаши" срещу материални облаги и кинти!

****************

До 4/14

Не можеш да скриеш, че си кисела, неслучила на "подходящ" мъж, мрънкаща и врънкаща, досадна лелка. Няма какво да я предпазваш авторката. Ако не иска да се нагажда към средата, да се изолира и да си търси мъже като нея. Има преизобилно мъже от всякакви възрастови групи, с най-разнороден по вид манталитет и различни разбирания.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 27 дни
hash: df2045ee69
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Проблема на красивата и умна жена, са примитивните мъже. Примитивен не значи винаги прост. Може да е интелигентен и пак животинското в него да е по-силно.
За красивата и умна жена най-добър вариант за запознанства с цел връзка са форуми и групи по интерес. Може и семинари, но там няма как да скриеш визията си, можеш обаче да наблюдаваш дали умеят да те гледат в очите по време на разговор, вълнува ли ги наистина темата на разговор или отбиват, колкото да присъстват и маркират около теб.
Пък като сложим към красивата, умна жена и качества като морал, етика, става още по-сложно за нея.
Често ще видиш красиви и умни жени с мъже, които изглеждат като кечисти или Тарзан- под/съзнателно си е взела бодигард, да е стоп-а за всички останали. За мъжете да имат красива жена е огромен комплимент, могат да я показват за престиж пред другите, като трофей, нищо, че не покриват нито като визия, нито като интелект.
Някои (освен примитивни, са и по-глупави от другите примитивни) дори ползват една красива жена за да си "ловят" други красиви жени, смятат, че другите красиви жени ще си мислят, че той е "уаааааууу" щом вече си има една, ще искат и те същото дори и да не знаят какво е. Толкова са елементарни тези, които не виждат зад красотата, но силно вярват, че жените са по-глупави от тях.
Не, че няма жени, които се лагат да се конкурират с по-красиви жени, но мъжът не намазва, само показват на красавицата, че според тях и те са толкова, че и повече красиви ако успеят да изтопат малко от мъжките лиги.
Можеш и да изчакаш твоя си човек, с който ще си паснете като създадени един за друг.
Докато се появи коректният обаче, не значи, че не можеш да се забавляваш и с някой "грешен" стига да не губиш разума си поведена от страст само.
Ще "претръпнеш" и даже ще е забавляваш с маймунските им номера :)
Подаваш- припкат, не подаваш- припкат още повече...

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 27 дни
hash: f23ca53c3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Коментарът на номер 8 е адекватен.

 
  ...
преди: 1 месец, 27 дни
hash: 8b7ea27317
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Аз съм на 21 и също съм красива и имам много развито тяло и мъжете също ме виждат само като сексуален обект, затова и съм необвързана. Аз също съм забелязала това нещо като теб. Чувствам се много отчаяна, едва ли някога ще си намеря мъж. Според мен има добри мъже, но са много малко и ако са добри те вече ще са заети, така че шансът ми е нулев, затова няма и смисъл да опитвам. Явно трябва да приема, че ще бъда цял живот необвързана и ще си работя и ще си гледам живота.

 
  ...
преди: 1 месец, 27 дни
hash: e8e99b09f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Номер 19, благодаря за поправката, обаче май си пропуснал, че и в заглавието съм написала порасТна, случва се да грешим, хора сме. :) Като цяло не мисля, че тук е мястото да си показвам способностите с граматиката, пунктуацията и правописа, хаха. Не съм безгрешна, факт. До номер 17 : Ами не, не преспах с него. Ценностната ми система не ми го позволява, имам чест и достойнство, както и достатъчно натрупани знания, които да покажа във фирма, в която ме оценят. Моля, не ме слагайте под общ знаменател с всички напудрени кукли, които спят с шефовете си.
Благодаря ви много на всички за отделеното време, чета всичко с интерес.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 26 дни
hash: d40d6fedcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   20, има, а не в тая страна. :) Тук винаги ще е парче месо без идентичност.
Мъж ще учи жена как да търси мъже и какви да гледала. :) Че ще и поучава други жени. Ако имаш дъщери, учи тях. Ама нещо ме съмнява, че имаш изобщо деца.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 25 дни
hash: 1598e436bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Авторке, още си млада и неориентирана!

И не си права, естествено! Любов, уважение, мир, разбирателство - има и винаги ще има между хората!
Просто не се движиш в такива среди - такива отношения има примерно при православните християни в църквата.

Но животът е такъв - шарен и всякакви хора има в него! И лоши и добри, и порочни и благочестиви.

Ти в саксия ли си расла, докато дойдеш в София?

На мен София също не ми харесва, защото има голяма нервност и напрежение в хората.

Но, ако си красива жена и искаш да останеш целомъдрена - ще трябва да се научиш да отказваш! И да разпознаваш хората! И да се обличаш семпло и прилично, целомъдрено и да се държиш дистанцирано, докато опознаеш човека.

И след като си студентка - защо не се оглеждаш да си намериш приятел от твоята среда, от твоите колеги? - това по принцип е най-правилното! Къде гониш Михаля - че и с женен си тръгнала и не си се усетила...

И да знаеш, че подходящ човек невинаги се намира лесно!
Трябва търпение! Аз повече от 10 години търсих подходящата за мен жена, но не се отчаях и не се отказах - защото се уповавах на Бога! И слава Богу - намерих я...

Прочети ми коментара - номер 27 - от съседната тема "Много ли искам от живота"

Той се отнася и за теб!

 
  ...
преди: 1 месец, 25 дни
hash: cdba9a4e2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   От авторката до номер 26 : Благодаря за изказаното мнение, прочетох Ви и коментара от другата тема, но искам да Ви кажа няколко неща.. Първо, аз се обличам съвсем нормално, никога не съм се обличала предизвикателно, неподходящо и крещящо, дори напротив. Обичам да нося палта, ризи, панталони/дънки и тн. Второ, не знам как достигнахте и до извода че не мога да отказвам, при положение че в живота си съм имала един сексуален партньор и то беше дългогодишната ми връзка. Отказвам и то много, не знаех, че въпросният мъж беше женен и пак да подчертая - не съм спала с него. Не съм шпионин, за да следя всеки ден къде се прибира и с кой излиза. Може да кажете че съм млада и наивна, защото съм повярвала на думите му ;) Също така, не си избирам партньора по определени стандарти, критерии или на определени места, когато някой мъж ми направи впечатление и ми хареса, давам шанс. Ако се случи да ме “грабне” някое момче в университета - супер, нямам нищо против, просто до сега не се е случвало. И с едно нещо не съм съгласна с Вас - че не трябва да гледаме много външният вид на отсрещния. За мен едно от най-важните неща е мъжът да има акъл, да мога да си говоря с него и на по-сериозни теми и да е амбициозен, борбен и работлив, но със сигурност трябва да изпитвам и физическо привличане към него, защото освен разговори, приказки и емоционална връзка, съществува и физическата, която никак не е маловажна. Все пак по този начин ние създаваме поколение, което остава след нас.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 8b9cf22fde
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Откакто ГЕРБ дойде на власт бизнесът се задръсти с мутри.. Мутрите се държат така, не и нормалните работодатели. Търси си работа във фирма с над 20 години история. Вероятността да попаднеш на мутри при такива фирми е нищожна.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker