Защо разведените жени се бутат все при свободни мъже без деца? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121556)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо разведените жени се бутат все при свободни мъже без деца?
преди: 2 месеца, 7 дни, прочетена 6764 пъти
Любопитно ми е, защо разведените жени с деца налитат изключително и само на свободни, необвързани мъже без деца, като хищни акули на безпомощна плячка? Как пък веднъж не си намериха някой като тях втора употреба, разведен, обременен с предишни бракове и деца и те да му гледат неговите биологични деца от друг човек, а не той техните? Ама не им се ще те да са балъчките, а? ! Не, те много добре осъзнават колко е гадно да си в тази роля на единственият чужд човек в едно семейство, винаги мразен и презиран от всички останали, и точно заради това никога, ама за нищо на света не биха позволили това да се случи на самите тях. Напротив, те държат винаги и на всяка цена само мъжът да е балъка и покорният, послушен плащач, а те да са използвачките и консуматорките, които да го доят като крава и да изтискват всичките му жизнени сили, енергия, здраве, нерви, пари и материални ресурси, безжалостно и до дупка, докато не го направят на парцал. Но всичко това жените хитричко го замаскирват зад заученото оправдание, че си търсели "сродна душа", "емоционална опора и подкрепа" и "зрял, самостоятелен, стабилен мъж, готов да поема отговорност" (демек богат балък, който да използват за да ги издържа и да им гледа децата, докато те ходят да се порят с "готини" батки). А освен всичката останала помия, която се излива върху главата му, той е принуден и да се разправя с бившите на неговата повлекана, които Бог знае колко са на брой, да ги отпраща от вратата си и да им обяснява, че вече нямат нищо общо с нея всеки ден, което е адски психически изтощително и вредно за здравето. Има и много случаи, в които бившите на разведените жени са разни опасни и агресивни типове, които са все още вкопчени в жена си и я ревнуват от сегашния й мъж и го намират и пребиват, без абсолютно за нищо да им е виновен. Да обобщим - децата ще го мразят, биологичният татко ще му праща смъртни заплахи по фейсбук и ще идва да го бие, а наша Мара по това време ще си го слага с трети, незнайно какъв индивид, ще си свирука безгрижно (и в нормалния, и в оня смисъл), и хич за нищо няма да й пука. При това положение каква е далаверата за един свободен, бездетен мъж от такава "връзка" с изхабена, амортизирана чанта, която хем ще му натресе да гледа чужди ремаркета със свои пари, хем няма да има свои деца със нея, хем ще му слага рога редовно с целия блок, че и ще го държи него на сухо??? Каква е ползата (ако изобщо има такава), някой свободен мъж доброволно да си развали щастливия, безгрижен живот без никакви грижи, стрес и нерви, само за да се зароби с някоя такава като вас, при която ще има само задължения и ограничения и ще трябва само да дава, дава и дава, без нищо да получава?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 78

преди: 2 месеца, 7 дни
hash: 8d82e06383
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Аз си намерих свободен мъж, имам дъщеря от първия брак. Не желаех мъж с ангажименти, понеже не обичам да деля, отделно ако има дете ще харчи от бюджета си и да го издържа.

 
  ...
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: 912b4c4404
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Всеки може да се бута където поиска. Щом има балъци, значи ще виреят и такива. Навремето да си разведен вървеше с последствията, хората не те вземаха на сериозно, дистанцираха се. Сега тия най се кутират, защото са най-дащни. Тоя, оня, имат си дете от брака си, одарила са го на кеф и интереси, то за това са разведените де, щото все нещо не ги устройва.

 
  ...
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: e07d7f8212
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Не го дочетох, много омраза има тук!
Свободните мъже без деца приемат жените с деца в живота си доброволно!
Разведените жени не са втора ръка.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: 56f4619f76
гласове:
1 2 3 4 5
  (38 гласа)

4.   Това, че си имал проблеми с такава, не означава че при другите не е добре.
Много жени да останали защото мъжа е избягал, намерил си е друга или ги тормози. От хубав мъж жената не бяга.

 
  ...
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: 3631e4f6e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

5.   О, същото правят и разведените мъже с деца.

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: bc641781c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (44 гласа)

6.   Защо разведените мъже с деца все се бутат при жени без деца? Че даже не искат свои, въпреки че жената в началото е изразил желание. Не искат те да са балъците без семейство

------------

Авторе каква е целта на темата точно? Да се плачеш, че никоя свободна жена не те поглежда? Че се чувстваш прецакан, защото не намираш половинка? Че до сега къде бля? Според мъжете в тоя сайт, жената до 25 трябва да сее омъжила и да е имала деца. Без значение дали партньора всъщност е ок или не. После като се разведе тя е виновна, че не е избрала като хората. Нищо, че това противоречи на тезата на мъжете в тоя сайт, че мъжете избират с кого да създадат връзка. После като се разведе най-добре да стане невидима тая женица. Още изисквания има ли към нас? Нещо да съм пропуснала?

Българските мъже стават все по-нагли, мързеливи и изискващи. И за какво? За един гол член на среща, че не се знае и той дали функционира въобще. Трагедия

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: 42e1c3ff0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (40 гласа)

7.   Ако възприемаш хората като чанти и ремаркета, ясно защо никоя не те иска.

 
  ...
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: a05c4d8c30
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

8.   Съжалявам, че си бил нечий отпадък.

 
  ...
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: 34ad516f0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (38 гласа)

9.   Написано е малко крайно, но не може да се отрече колко истина има в това.
И дори да не си го слага с трети и с целия блок… пак е много тъпо. Ок, тя мали любовта не пита. Може жената да е свестна и да се е измъкнала от брак с пълно влечуго.
Но всичко друго остава. Изведнъж свободният мъж се сдобива със семейство, на което той не е положил основите. Първоначално го привлича, но скоро почва да тежи.
Децата първоначално са дръпнати. И той понеже не знае какво да прави започва да купува обичта им с подаръци. В очите на всички става просто банкомат.
Със сигурност има щастливи такива съюзи. Но повечето, които знам, са превърнали мъжа във вечно сърдит и изнервен задник.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: 38c108e9bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (40 гласа)

10.   И целият този ферман, го написа ей така просто да се намираш на приказка ли? Надали, просто си имал лична причина, явно си се влюбил или си имал връзка с такава жена и нещо не са се развили нещата както на теб ти се иска, и сега дай да плюеш и обобщаваш. Всеки да търси и прави каквото намери за добре, никой не ти е опрял пистолет да се занимаваш с такъв типаж жени, като не ти харесва търси си и сваляй свободни без деца, риба има достатъчно в морето.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: 9d0a96bf44
гласове:
1 2 3 4 5
  (39 гласа)

11.   Не съм в такава ситуация, слава Богу, но напълно разбирам автора, който вероятно е попаднал в подобен "капан". По-скоро бих го попитал какво точно е очаквал от подобна връзка? Всичко, което е описал, макар и хиперболизирано е вярно и ако още преди да започне връзката не го е осъзнавал, то вярвам, че вече е прекратил тези незадоволителни отношения. Да гледаш чуждо дете "по неволя" е не просто отговорно и тежко, то често просто не е по силите на човека. Жената очаква мъжа до нея да възприема това дете като свое, а това е АБСОЛЮТНО невъзможно по ред еволюционни, биологични и дори социални причини. Вие знаете ли, че като се смени мъжкият лъв, водач на прайда, една от първите му работи е да УБИЕ малките лъвчета, деца на предишния лидер. Така го е решила майката природа... И макар че човекът е избягал достатъчно далеч от природата си и се гордее със социалността си и интелигентността си в сравнение с останалите бозайници, то да се очаква да бъде истински родител на доведено дете, е твърде голямо бреме. Възхищавам се на хората, които не просто го правят, а го правят успешно, за мен те са по-близо до Бога, отколкото до човека. Но колко са тези мъже? И защо жените очакват от мъжете подобни качества и се сърдят, че мъжете до тях са обикновени хора, а не богове? ! А те да не са случайно богини? ! Определено не, а по-скоро хора с нереалистична себеоценка и нереалистини очаквания от партньорите си...

 
  ...
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: ae905bd679
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

12.   Има хиляда теми за разведени с дете и е изписано всичко възможно.
За да съществува пълноценно човек, то той трябва да е постигнал нещо, от което идва душевния комфорт и спокойствие нужен ни да сме достатъчно балансирани и уравновесени.
За едни това е професионалното развитие, за други това е изграждане на семейство, образование и постояни мисли за децата, какво да учат, в кое са добри, как да продължат, как съпруга да е по-щастлив, как да направим така това, което хареса и всичко това няма как да не се отрази благоприятно.
Само че разведените с дете нямат от нищо наличното. Детето им виси при роднини докато тя си го слага с поредния, сменила 100 човека, кой за една нощ, кой за по-дълго и все недоволна от всичко случващо се.
И тъй като такъв човек не може да получи удовлетворение сама, не е способна да си гледа детето като хората, не е способна да се развие професионално, търси верификация в мъжете, там и е зоната на комфорт. Само че не случайно все не им утърва, дори да попаднат на някой читав и красив. Не случайно докато нормалните хора ровят, търсят и се развиват, тези правят същото в това което мислят че са добри, а то е ровене по чатове, месинджъри и всякакви други подобни, за да покават че стават, което в крайна сметка е достатъчно неморално и трагично за самите тях. Самите те искат всичко, почивките му, дрешките му, потвърждение визуално че превъзхождат, че са страхотни, а в същото време не притежават едно човешко качество с което да изпъкнат.
От там реално какво значение има дали ще намерят ергена, като всичко е с предизвестен край, който показва че рано или късно, тя ще се нуждае от следващата верификация че става и пак ще се втурачи в този свободния и готиния, пак ще започнат драмите, депресиите и глупостите в главата и. Мъка за този ако е глуав, ще и угажда, ще се чуди защо тя е в поредната дупка, ще иска да знае какво става в главата и, ще усеща че нещо не е наред, ще се чуди къде пак е сгрешил, ще му се смачка либидото и желанието за всичко, само защото не е имал акъл да избере всичко друго, но не и това.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: 34058bcb47
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

13.   Смях се много, наистина, оправи ми деня

 
  ...
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: 5d8aaf180f
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

14.   да се чудиш и маеш как модераторите са пропуснали такава тема която е истина но нелицеприятна за жените.
Те жените искат мъж без деца, но не обичат да гледат другите

 
  ...
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: b1ec1558ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (45 гласа)

15.   Ами само някой бунак, бълък или такъв, който е тотален загубеняк, и не може да привлече нормална жена без телета, би се подлъгал, по някоя такава крава, че и с деца... Това за мен и всеки с някакви ценности и достойнство е е абсолютно изключено да гледаме чужди деца... Аз лично на първо място мразя децата, че са дразнещи, и изнервящи дори мои да са, я за чуждите и дума да не става... Тези разкрепостени жени без капка морал и ценности, заслужават да остареят сами с децата си и котката/ кучето и това е... За жалост не малко от тези използвачки, си намират някой бета провайдър, загубеняк и се захващат за него, като паразит и го смучат..

Коментарите кефят обаче... Жените са умрели от яд и съскат с змийските си езици.. Човека си го е написал както си е, но вас очевидно не ви отърва хич истината, и взехте да го храните. Горките женички, хванали се със сульо и пульо големия баДка, играч и т. н. , натаковал ги, зарязал ги след като ги е употребил, и сега тези женички са на пазара втора употреба да търсят, някой балама... Никой не ви е длъжен, като сте допуснали грешка да ви гледа децата.. Може още да си мрете от яд, това е реалността. А тези които, смятат че всеки може да си прави, каквото реши да така е, но и ние имаме право да ви кажем истината, че сте долни използвачки, които са били употребени, и захвърлени и никой стойностен, умен мъж няма да ви погледне..

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: d1fdd97c71
гласове:
1 2 3 4 5
  (43 гласа)

16.   Жените с деца, които си търсят партньор НАИСТИНА са второ/трето качество. Колкото квачкат разни многознайки това е реалността. Темата е обсъждана много пъти тук, но само абсолютен мухльо (ако е без деца) би си хванал такава.

 
  ...
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: 7a5495961f
гласове:
1 2 3 4 5
  (41 гласа)

17.   Добре де, като не става с жените, пробвайте с мъже! 21 век сме все пак, няма да ви обесят, затворят, кастрират или пуснат ток по гениталиите.

 
  ...
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: 600862cd4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

18.   Много озлобление има в поста на автора. Никой на никого не се натриса, всеки е свободен да има връзка, стига другият да го иска. Не може от един единичен случай да се правят генерални изводи.
Авторе, имаш нужда от психолог. Това е моето мнение.
Не знам как живееш с толкова злоба в себе си. Ако си направил погрешен избор, сърди се на себе си!

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: 33d59cea08
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

20.   Ако сте пропуснали сайта е сподели! Това го мъчи и терзае, това е споделил. Това са жените наюерили патерица, докато порасне отрочето, а след това чупи патерицата и си гледа доволно живота. На вторичния пазар стоката трябва да бъде подлагана на съмнение и рсзглеждана под лупа!

 
  ...
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: d54f02ad7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

21.   17, пробвай пък ти с мъже! Очевидно е, че отдавна не си опитвала и затова пръскаш такава злоба, спри BDSM порното, и ще се оправиш!

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: dd7e05f0ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

22.   До 20. Случаите не са единични, масови са, това е факт.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: 0567c96d13
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

23.   Теб лично какво те бърка кой, къде се вре? Все те пропускат ли?
Какъв ти е на теб лично проблемът с това, какво другите правя с живота си?

 
  ...
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: 4fc3ddaf57
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

24.   "Втора употреба"? Сериозно ли? Ще падна от смях.

 
  ...
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: 7655cfa80d
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

25.   Не виждам какъв интерес имам от това да се хващам с жена с дете? Аз едва ли не, искам или не, ще му стана втори баща. Отношенията ни постоянно ще страдат покрай детето. Тя ще го поставя него на първо място, мен на второ. Какъв интерес имам от всичко това? Все едно аз да плащам за чужди грешки, независимо дали тя или бащата на детето са били виновни за раздялата. Да са мислили тя и бащата преди да са правили дете. Сега да се спасяват. Аз не се сещам да съм получавал съжаление от жена за някакво мое положение, за какво да ги съжалявам аз?

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: d54f02ad7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

26.   18, в тотално погрешна посока си тръгнала, "мила"! Защо да съм озлобен и за психиатър, защото ви казвам болезнената и неудобна за вас истина в очите ли? Аз не съм ви виновен, че се припознахте и веднага се жегнахте и ми наскачахте да ме обиждате и плюете така злобно! Вие сами сте си виновни за погрешните житейски избори, които сте направили през живота си, поради които сте останали сами и с дете/деца на гърбовете си. Редно е само и единствено вие да си теглите всичките последствия от този целенасочено направен от вас избор, а не да тормозите с него свободните бездетни мъже, които с нищо не са ви виновни и не са ви карали те да се ебете с тъпкачите, от които сте забременели!

Не, не съм си имал работа с такава, престанете да го повтаряте, само защото на вас така ви отърва да си мислите. Каква е тази тъпа женска логика (ако изобщо може да се нарече "логика", всеки път, когато някой мъж реши да оповести публично някой женски недостатък, все да търсите под вола теле и да го изкарвате, че задължително лично си е имал работа с такава жена? А не може ли просто да съм умен, проницателен и интелигентен и да виждам с просто око какво се случва в обществото, без да се налага да съм се женил за самотна майка, за да съм с такива впечатления за тях? С тези прибързани и необмислени твърдения за мен, за пореден път доказвате колко сте плоски, елементарни, ограничени, инертни и едностранчиви, като начин на мислене!

И, не, това, което описвам съвсем не е единичен/изолиран случай, както квачките се опитвате да го изкарате. Напротив, това е масово явление и практика сред нашите сънароднички, а и в много други "развити" страни, в които женската свободия е разрешена и дори наложена със закон. Първо да се наживееш, да се надумкаш хубаво с най-големите отрепки и да имаш по 10 бебета от 10 различни отрепки, а после като се "наиграеш" и "наживееш" хубаво с играчите, чак тогава да почнеш да дириш добър балък, послушен чехльо и плащач, който да те издържа и да ти гледа децата, докато ти ходиш да се "понаживееш" още малко с играчите, че не ти стига. Всичко това не е някаква си моя измислица или плод на моето въображение, а е самата реалност, която всички виждаме, че се случва в нашето общество, колкото и вие да я отричате. Ясно е и много добре ви разбирам, че няма по-хубаво от това да се изсереш на чистичкото и хубавичкото (кой би искал да сере в миризлива, воняща обществена тоалетна, пълна с мухи и цялата омазана в лайна? ), но в живота си има строго определени правила, които трябва да се спазват от всички, а пред тези правила не минават оправдания от сорта "ама аз не открих любовта от първия път, значи имам право на втори, трети и т. н. шанс, докато не я открия"! Ти по тая логика така можеш да минеш 10 футболни отбора, щото не си открила "любовта", още 10 ли трябва да минеш, докато не я откриеш? !

Автора

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: 0fe02859d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

27.   Не само търсят свободни, ами вече и "стандартите" им са по-високи и новия трябва да "поема отговорности" за които дори не е и сънувал. Един вид, тя има дете, семейство, ще му даде да се доближи до това семейство, но той постоянно трябва да се доказва. Вместо да осъзнае каква тежест носи със себе си, напротив - изведнъж става праведна и изключително стриктна.
Той трябва да поеме отговорността за отглеждането на чуждо дете, но в същото време не може да се меси във възпитанието - то не е негово. Не му се дават такива права.
На кратко - самотните майки са най-егоистичните същества стъпващи по тая земя. В замяна на вашите усилия да създадете семейство, не очаквайте нищо друго освен изисквания и недоволство.
И тука идват раздразнените лелки - ами то при мъжете е същото, че дори по-лошо. Как смееш.. бла бла бла. Статистиката го показва - най-големите дегенерати се отглеждат от самотни майки! И в същото време правата за детето масово се присъждат основно на майката, поради някакви неясни предразсъдъци, независимо дали тя може да се грижи финансово за него, а също и от нейното психическо и емоционално състояние... През последните 20-30 години феминизма пожъна големи успехи и сега си сърбаме попарата - не е имало повече разрушени семейства в човешката история отколкото сега, в настоящето...

 
  ...
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: 3e40560308
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

28.   Проблемът на автора май е, че "вторите употреби" дори не искат да го употребят поне веднъж..

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: 56f4619f76
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

29.   27 около мен главно жените гледат децата, бащата ги види за 30 Мин и си прави каквото реши. Аз като се прибера от работа почвам да ги гледам, той като се прибере първо трябва да отпочине. Аз работя 12 ч смени. Нормално е да са при майката, коя жена иска да остави детето си. Мъжа става свободен, а жената има ангажименти. Новия мъж няма отговорности към детето, но трябва да се съобразява със всичко. Не разбирам какво не ви харесва, пари ли ви се търсят за детето или нещо друго става?

 
  ...
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: e07d7f8212
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

30.   До 27. Вече писах, но все пак ярко констрастира това че тя за да иска, някой трябва да даде. Прав си с всичко което казваш, но все пак проблемът е в самите даващи, за да има търсещи, пазара е такъв, но за това след малко.
Лично познавам не една такава, голи като пушки, не учили, мързеливи и все пак намърдали се да живеят при някой луд по тях, изпълняващ всичките им изисквания и капризи, като се сещаш че често този някой не е от най запомнящите се мъже, да не казвам грозновати или с други дефекти, често без кой знае какъв характер. Тези мъже правят всичко възможно на всяка цена да задържат общата, защото ще получат това от нея, което кой знае кога ще получат после поради нежелание на други да го погледнат, като често стигат до абсурдната ситуация, той независимо че дава всичко за голия и гъз, да се моли за капка внимание от нея, защото му е пределно ясно дори подсъзнателно, че тя е с него не от невероятни емоции и страхотно привличане, а защото той и поднася това, от което тя има нужда.
Така че мисля е съвсем нормално да има такива отношения и реално всичко си е на мястото. Той получава от нея това което няма, тя от него също. Вече друг въпрос е до колко тези взаимоотношения могат да бъдат градивни и всички да са доволни. Макар да знам отговора и на това, не мисля че той ще промени ситуацията или въпросните в пазарната ниша да спрат да го правят.

 
  ...
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: 7a5495961f
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

31.   Брътвежи на психопат, от онези, които натъпкват жените си в куфари.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: cbb65f4d24
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

32.   27, много точен коментар.
И съм жена.

Само една поправка. Не феминизмът. Той е полезен, в исторически план. Криворазбраният феминизъм, масовият навик на консуматорството създадоха модели, в които мъжът е някакво нищожество.

Дами, мъжете са, за да им се радваме, за да намираме в прегръдките им топлина, за да ги потупаме по рамото и да им кажем: Вярвам в теб! За да станем майки. ( не да имаме деца, а да станем майки - разликата е огромна)
Ако си вземате мъж за друго - не го правете, моля ви. Масово мъжете са нещастни. И произвеждат нещастни съюзи, пълни с безразличие, изневери и/или насилие.
Забога, кому е нужно? На децата ни? Е, не!

 
  ...
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: 8f9ec98c5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

33.   Ако им играеш по свирката дават здраво чукане, но както казаха по-горе трябва да си мухльо и да и плащаш разните там глезотии - ресторанти, почивки... Или и това и грижи за детето и.

Имах такава връзка с по-голяма жена преди няколко години и бях много зверски манипулиран. Същото правеше и с бившия си мъж, затова бяха и бивши де. А за детето не съм полагал, но тя искаше... И ме обвиняваше, че ако е бил някой друг щял да го прави... Да ама тя не беше с друг...

Ако нямате никакви други варианти, впуснете се в подобна връзка, но внимавайте много...

 
  ...
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: 3ea21da57a
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

34.   Питай ги, защо е така.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: b1ec1558ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

35.   17

Никой не е казал, че жените не стават, а казахме, че вие самотните майки с деца не ставате. Та ем си злобна, ем си и в грешка смях. Но и да факт, че останалите без деца пък сте интересаджийки и използвачки пак. Само не знам защо, ако "жените не стават" (реално ти и останалите самотни майки хич не ставате), трябва да минем на др бряг и да харесваме мъже? Не може ли просто да си седим сами кво ше кажеш? Или викаш ниското ти IQ, не можа да достигне за такива мисловни напъни. Ем злобна, ем глупава как може такова нещо..

 
  ...
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: eaa049bd15
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

36.   Ах, миличкото невинно мъжленце! Така невинно, така безпомощно, пък лошите жени искат да го схрускат за закуска.
Осъзнаваш ли кокло смешно звучи? И после твърдиш, че си бил мъж. А звучиш все едно мама трябва да дойде да те спасява от лошите каки.
Приятел, всеки си има глава и си преценява иска ли такава връзка или не иска. Никой не го е вързал насила с разведена. Щом се е съгласил, е бил наясно, че ще има деца и отношенията ще са по-сложни. Така, че няма смисъл да се жалваш. Ако си в такава връзка, то е по твое желание и ако не ти харесва слагаш край.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: 9a085430fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

37.   Номер 1 изчерпа темата показвайки лицемерния двоен стандарт който повечето жени са приели за нормален. Затова аз предлагам всички мъже да станат истински феминисти и да прилагат същите трикове. Квото могат и искат жените, и ние го искаме и можем. И без никакви скрупули трябва да им го прилагаме. И като почнат да се опитват да ни боцнат по самочувствието стил "къв мъж си ти щом не искаш да издържаш жена си", отговора трябва да е "мъж който не плаща индиректно за скрити корви".

Няма чак такова значение кой кво си мисли и говори. Фактите са, че, да, тези жени са 2ра категория и са на въртележката за моментно "ползване" от разни "кандидати" които нямат някакви по сериозни очаквания и съответно - ангажимент. Рядкост са случаите в които втори брак е здрав. Ако се случи да е такъв, то е защото в участниците в него са много по зрели и емпатични хора които имат поне някаква самопреценка относно собствения си егоизъм и лицемерие. Защото самозаблудата по тези точки е извън контрол у повечето хора.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: c68f7a0881
гласове:
1 2 3 4 5
  (41 гласа)

38.   Мунчооо, Мунчо, жените с деца не са самотни. Самотен си ти, защото не те искат нито тези с деца, нито тези без деца. Жените с деца вече имат всичко и сами решават дали да направят компромис и да пуснат нов мъж в семейството си. Не съм видяла някоя жена с дете да влачи мъже към дома си с цел да я издържа. Всичко с тава с няговата воля. От него идват обещанията "ще ви гледам и двамата, ще се грижа за детето ти като за мое... бла, бла, дрън, дрън". Ясно е че тук масово сте стари ергени, намерили къде да си изливате злобата срещу жените. В реалния живот явно никой не може да ви търпи. Тук ви е отдушника. Показват го и гласовете за коментарите на "мъжета". Някоя жена с дете трябва яко да ти е отрязала квитанциите. Не вярвам този ферман да се е родил в кратуната ти просто така. То е ясно че са малко тези, които са се опарили от един бунак да изкат нов такъв. Предпочитат да са си сами. И честно да ти кажа - завиждам им. Имат дете, но нямат мъж, който да цепи стотинката на две, да брои залъци, да смята кой колко е дал, сакън той да не се мине и да даде повече. Никой не иска такъв като теб Мунчо. Трябва да си спокоен чи нито жена с дете ще те иска да влезеш в семейството й, нито друга жена без дете е те избере да създдае семейство с теб. Спинкай спокойно Мунчо, стотинките ти винаги ще са си само твои.
ж, 27

 
  ...
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: ae54e8c753
гласове:
1 2 3 4 5
  (39 гласа)

39.   Виж сега, авторе, вината не е само на жените. Мъжете също имат голяма вина за тези проблеми. Казваш, че жените хойкат по мъже, но нали именно мъжете ги опъват тези жени? Значи, хем мъжете се оплакват, че масово от жените хойкат, хем същите като им подадат п**ка, не могат да се въздържат я онождат. Тоест, масовото от мъжете са същият дол дренки като масово от жените. Ревеш срещу самотните майки и ги държиш отговорни, но мъжете ги пропускаш. Много удобно. Мъжете все сте невинни и все сте жертви на висящите тъкани между краката си, все едно наистина имате отделен мозък там долу. И не, не ми обяснявай, че щом жените се дават толкова лесно, то мъжете ще се възползват от тях, защото "сте мъже, имате си нужди и природата ви е направила такива", защото ще изкараш мъжете осакатени от природата разгонени животни, които не могат да си държат онези работи в гащите.
Не, отговорността за цялата мизерия в обществото е И НА ДВАТА ПОЛА. Виновни са жените, които се ч*кат с който им падне, виновни са и мъжете, които ги ч*кат. Не може мъжете хем да ходят по лесни жени, хем после да се оплакват от тях и от това, че са станали самотни майки, защото мъжете, които се занимават с тях, са същите като тези жени. Не може да си мъжка к**ва, ходеща по женски к**ви, а после да мрънкаш, че жените били к*рви. Ми, ти нали си същия като тях (последните две изречения не са конкретно към теб, авторе, а говоря по принцип).
Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака. Когато оправят лесните жени, мъжете не реват, но когато стане на въпрос за семейство, тогава реват, понеже започват да виждат, че същите жени не могат да предложат нищо повече от просто капризи, няколко сантиметра изхабена минджова бразда и изневери. Къде блеят тези мъже? Къде са бляли до момента? Не виждат ли в какви жени си го пъхат? Накрая направят дете на някоя тъпа кифла, защото те самите са тъпи кифльовци, но само жените са им виновни, а детето им ще бъде същата стока като тях двамата. Тук е моментът да кажа, че мъжете също хойкат до към 30- 35- годишна възраст и после се чудят къде са свестние жени за връзка. Унищожихте ги с неглижиращото си отношение. Не се прави така, сладури. Не може до към 30- 40- годишна възраст и мъжете, и жените, да се чудите с кого да се начешете и после да искате да създавате семейство. Разбира се, има такива изключения, но в повечето случаи или от малък имаш желание за семейство и семейни ценности, или нямаш и е абсолютно нормално до по- късна възраст да не можеш да си намериш стойностен човек за обвързване, просто защото не можеш да го разпознаеш (пак не е лично към теб, авторе, а говоря по принцип). Отново подчертавам, че това важи и за двата пола. Да, де, но жените, които имаме семейни ценности, сме скучни на мъжете, а мъжете със същата ценностна система са редки случаи в българия и също са скучни на масовата българска кифла.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: 3231bb3119
гласове:
1 2 3 4 5
  (40 гласа)

40.   Кифлоприземителя се издаде, че той е автора на тази тема.

Чудя се кога му остава време да пише такива есета, при положение че е зает с разработката и сглабянето на коли? Наскоро беше написал, че месечната му заплата гони 10 000 лв.! Кой балък ще дава 10 000 лв. месечно на някой "работник", за да си цъка в Споделито и БГмама, за да обяснява на жените колко са раздрънкани и неставащи?

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: 4ced55afbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (46 гласа)

41.   По-скоро ще се самоубия, отколкото да се хвана с жена с деца :D И го казвам не като младо лъвче, а мъж на 36г.

Иначе познавам такова много успешно семейство, НО и двамата са разведени с деца от предишни бракове. Новото сплотено семейство е готино и всички се разбират, децата също и е веселба.. но още в началото се е знаело че повече деца няма да се правят.

Жената с деца е 10000% ВТОРО качество за мъж без деца и ако някой ви твърди друго ви лъже.

Кефи ме как жените все ги вее вятър на бял кон и си мислят че решенията им няма последствия... О имат, и ще си плащате до живот за лошия избор на бащата, за съжаление и децата ви плащат.

Идвам от такова семейство и тъпия избор на майка ми определи в голям степен живота ми.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: 9ba5484a70
гласове:
1 2 3 4 5
  (40 гласа)

42.   40, да, точно КП е. Неговият език на омраза е "неподражаем".
И в мнение 20 (с подпис Автора) лъже, като пише, цитирам "Не, не съм си имал работа с такава... ", тъй като не един път е разказвал тук и в Бгмама, че е имал поне една приятелка, която в последствие (не на първа среща) му е споделила, че има дете от друг мъж. Спомням си, че е писал също така, че е живял с жена с дете от друг мъж.
Кифльо, какво става с новата ти приятелка от Гребната база, с която сте се били запознали лятото по джапанки? Не те ли огрява вече, не си ли щастлив, че се върна тук да плюеш жени, които дори не познаваш лично?

P. S. Кифльо, не съм жена с деца. Не позна.

 
  ...
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: 4fc3ddaf57
гласове:
1 2 3 4 5
  (44 гласа)

43.   38 е нацелила десятката с този коментар.

Аз съм разведена от 4 години. Такава свобода никога не съм чувствала. Хич не ме вълнува дали някой "мъж" ще ме взима. Гледам си двете деца само, без помощ от бащата, понеже той все е много зает и се къса от работа (Явно не работи толкова, щом му остава време да спи с колежката си) и си ми е много добре. Децата ми не са бебета, могат и сами да се грижат за себе си, когато се наложи, за да мога аз да изляза с приятелки или да отида на фитнес, или да правя нещо, което ми е приятно. А такива въшки като повечето коментиращи 100% са стари ергени или комплексарчета, на които нито "първото", нито "второто" качество жени им обръщат внимание.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: fdc46f9aa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

44.   Пролича си всеизвестния "приземител", че и рейтинг звездички разцъква. :Д

 
  ...
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: 9a085430fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (38 гласа)

45.   Номер 39 ми напълни душата с "жените като им подадат п*тка" :) Некак си се оптиах да си го представя физически как си ги подават тия работи:) Имаше култов лаф отпреди време - "Земи тоя ой" :) Айде, там ни е ясно как го хващаш в ръка и го подаваш и там нещата се връзват и на практика ама в женския вариант как ги хващат и ги подават? :) Ся се сещам, навремето имаше една такава дето бех забърсал на бар, та тя вкара подобен готин лаф - "айде, стига сме се наливали, дай вече да ставаме и да ходим да ти нахлузя една п*тка" :)

Бъзика настрана - права е номер 39, разбира се. Танго се играе от двама. Простичкият факт е, че съотношението мъже-жени е някъде 8 или 9 към едно та жените са тези които дефакто избират на кого "да си подадат" междукрачието (ма верно мноо кефи този лаф :)) та традиционно тях виним за избора им. Шото все ще се намери някой ебльо който да им направи предложение, било то прилично или не.

Но това което всъщност аз лично виждам у повечето жени е, че повечето от тях даже нямат реална преценка за себе си. Съответно и изискванията и очакванията им спрямо мъжете са крайно неадекватни. Сещате се, темите зачестиха последно време - "много съм готина, красива, успяла ама никой не ме иска за сериозна връзка". Странно що ли, наистина. И все попадат на някакви "ганьовци", "мамини синчета" и други такива сополи. Все едно някой друг е наврял тия екземпляри в леглото им. Но никога не срещат нормален мъж който има поне някакво достойнство и не си го "подава" на всяка срещната. Не, такива "не умеят да се борят за жената" и не са "интересни". Удобно се прескача факта, че този тип мъже са поне 90% от всичките но някак си никога не попадат на такъв. Мистерия голяма, наистина.

Повечето мъже от другата страна пък които опрашват такива поне са наясно с това което правят и не се гордеят особено със завоеванията си, не и пред себе си. И никога не са и твърдели, че са "семеен материал" или имат някакви по сериозни намерения. Или ако го правят, е очевадна лъжа защото разминаването между думите им и това което реално правят, е вече стар шлагер който жените не вярвам да са толкова глупави, че не виждат. По скоро избират, къде осъзнато, къде не, да виждат само това което им харесва. Докато "звездичките и магическия ореол" с които те сами са украсили поредния изрбаник, не избелят. И в този момент се изкарват използвани невинни монахини и се правят на по тъпи отколкова всъщност са.

 
  ...
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: 9ba5484a70
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

46.   № 44, вторият признак, по който си проличава, че е "приземеният" от разведени жени, е точно рейтингът със звездичките. Нарцисите отчаяно имат нужда от подкрепата на групата, за да убедят другите и себе си, че те са прави и че групата е на тяхна страна. Третият признак е, че само си пише подкрепящи мнения. Но той сам знае най-добре, че гласовете са негови. Какво ли е човек да живее в такава самозаблуда, далеч от реалността? :)))

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: 4a4d78227e
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

47.   До 45. Оо бъркаш много. Жените си падат по красиви мъже, които съвсем логично не им ходят по гайдата, защото дали ще е тази или онази не е проблем. След това се оплакват от тях какви боклуци са, а пък това идва от верифицирането с нейните приятелки, които са с крайно закъсали типове, които са готови на всичко за да клатят от време на време.
И така се получава смешната симбиоза, че жените избират чехльовци за да си ги слушат и дундуркат и въпреки всичко, тези жени в целия си съзнателен живот продължават да мислят, заспиват и хранят именно онези мъже, които няма да клекнат пред тях на страшните им глупсоти. И разбира се че чехльо си е само чехльо и разбира се че тя няма да е щастлива и да го уважава, но се помпат излишно от факта, че някой им ходи по гъза. Разбира се това завършва кошмарно с големи дупки, депресии и неспособност да се приеме простия факт, че няма как и това до края и душата в рая.

 
  ...
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: fdc46f9aa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

48.   До 42, тя неговата "любов" е въображаема.
Постоянно изтъкваше, че си има приятелка, а всъщност никой не му обръща внимание, дори и тези по сайтовете за запознанства.
Живота му се върти само по форумите, цял живот.

 
  ...
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: eb197430c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (38 гласа)

49.   45 то сред българите нормален мъж няма, толкова ка малко, че ако попадне на тях, все едно си спечелил от тотото. Колко време се опитвах да намеря свестен българин. Нали да е чист рода. Ми няма.
И намерих чужденец. Мъж е повече от всички мъже, които съм срещала до сега (изключвам баща ми). Айде да си признаем, че положението е брутално и още по-зле ще става. И от към двете страни. Както казва блак сабат (коментар 39): жените със семейни ценности сме ви скучни. Аз бих добавила, освен ако не можете да злоупотребите с тях и да ни превърнете във ваши майки.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: c4b817eb3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (38 гласа)

50.   До номер 43

Незнам кого лъжеш. Себе си или хората. По скоро себе си.
Не те хейтя, че си самотна майка. Но не говори глупости колко ти е хубаво, че бащата на децата ти не им обръща внимание.
Нали се сещаш, че всяко дете има нужда от двама родители.
Тази липса на един от родителите е травмираща за Децата.
Или си много глупава или се правиш на такава. Незнам.
Прочетох ти коментара Два пъти и мисля, че си най-жалко то същество тук.
Грозна картина. Това, което написа кажи го някой ден на децата си. Сигурен съм, че ще те аплодират.


Филип

 
  ...
преди: 2 месеца, 3 дни
hash: bcb47dcedd
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

52.   Жените без значение разведени или разделени с бащите на децата им, са бракувани хора... Няма никакво значение причината за раздялата. Дори мъжа да е бил проблемен, жената дава съгласие да роди дете на този човек. Ако пък не е преценила правилно, пак проблема е в нея. Защото жените винаги и особено в наши дни имат огромен избор от много мъже. Така че да... Харесва ви или не, разведената/разделена жена никога няма да бъде абсолютно най-мечтания избор на който и да било мъж. Ако въпросния мъж особено пък има опции. Тва ми е най смешно обикновена жена да има огромни претенции към някакви топ мъже...

 
  ...

1-50 от 78
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker