Бихте ли избрали такъв мъж? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бихте ли избрали такъв мъж?
преди: 1 месец, 18 дни, прочетена 1211 пъти
По повод на темата бихте ли избрали такава жена, искам да попитам следното. Бихте ли избрали мъж, който се държи добре с вас, грижи се за вас, не работи, но ви е сигурен и лоялен?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 17 дни
hash: 4ed2f0234c
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

1.   Не. Ако искам лоялност ще си взема домашен любимец. Мразя мързеливи хора и търтей и не допускам до себе си нито такива мъже, нито жени. Няма по-срамно и недопустимо нещо за мен от това млад, здрав, прав човек, който го мързи и чака на готово.

 
  ...
преди: 1 месец, 17 дни
hash: 67a473782e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   До 1. Т. е си Ок ако изкарва много пари, тренира и т. н, но и хойка?

А другите дами?

 
  ...
преди: 1 месец, 17 дни
hash: 84a503b0bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Не бих, имам си пу*ка и не ми е нужна още една.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 17 дни
hash: fadfb05a64
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Не, от паразити нямам нужда. И моят мъж е сигурен и лоялен, без да лежи и да чака да му дам джобни все едно е на 15.

 
  ...
преди: 1 месец, 17 дни
hash: de929b4934
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Не. Аз работя и очаквам той да прави същото.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 17 дни
hash: 1eb2ebe703
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Сигурен и лоялен няма как да знаеш дали ти е, ако ти си по цял ден на работа, а той харчи твои пари и води в къщата ти чужди жени. Дори да е верен и лоялен е лош признак да не работи, много лош. Такива хора с времето деградират, примерите са много.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 17 дни
hash: 8509396faf
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   Не, не бих. Както и не бих избрала обратното- работещ, с пари, но нелоялен и проклет по характер. Все пак ако имах само тези две опции, ще избера добър по душа и лоялен, но неработещ, аз така или иначе не чакам на мъжът ми да ме издържа. С пари и лошотия, да ми къса нервите по цял ден, съвсем не бих издържала, голяма работа, че материално ще ме подсигурява, ако ще ми го изкарва през носа и ще ме кара да се чувствам като втора ръка човек.

 
  ...
преди: 1 месец, 16 дни
hash: 607ce8c343
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Валидно за мъжа е да иска да е провайдър, да е главата на семейството, да е силният, да иска да покровителства. В случай, че аз го правя и поема тази роля изцяло, няма да ми е естествено, и все пак - ако обичам човека, не бих имала никакъв проблем с това.
Случва се всичко - мъжът ми си е губил работата в миналото, и аз съм поемала всичко като разходи. Сега е обратното. Такъв е животът - никога не знаеш какво ще ти стовари и кой ще се окаже от двамата без доход. Нали затова са семействата - да се подкрепяме и да работим в екип?
Друг е въпросът, ако става дума за мързел - това не би следвало да се толерира в нито един човек, независимо от пола.

 
  ...
преди: 1 месец, 16 дни
hash: d9f9d45a4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Защо жените всеки път като видите някоя мъжка тема за жените, веднага бързате да създавате женска версия, обратна на мъжката тема? Какво си мислите, че ще постигнете с това, да "отвърнете на удара" и да "натриете носа" на мъжете? Изобщо не сте оригинални, този ви репертоар отдавна се изчерпа, опитайте с нещо по-различно!

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 16 дни
hash: e10fd519bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

10.   До №8 Според мен вашето разбиране за цялостта на една връзка, като в случая визирам семейна е най-разбираема и човешка. Това мое мнение се базира на персонален случай. В първите години на "банановата революция", започна устремно закриване на ведомствените институти. Това бяха институти, които разработваха изделия за българската промишленост в областта на електрониката, химията, военната промишленост, машиностроенето, селското стопанство и т. н. Коварното беше, че в началото не се говореше, че целта е закриване на институтите, а че това е само временна трудност с финансирането. Ние си работим, но заплати не получаваме. Тогава съпругата ми издържаше семейството ни, беше на добра позиция. Процеса продължи сравнително дълго време, от време на време получавахме някакви суми, с обещание, че след медец-два ще получим останалите, така ние продължавахме да работим и ни приспиваха със същите обещания. В един момент всичко стана ясно, че ни закриват институт след институт. Бях старши научен сътрудник-загубих седем заплати и 115 дни платен отпуск, при научните сътрудници тогава отпуската /годишната/ беше 35 дни, а ако имаш и изобретение първата година още 6 дни. Останахме на улицата, нямахме никакви контакти в областта на администрацията, формиращата се паралелна държава. Нашите контакти бяха на ниско ниво, с други колеги от други институти, които бяха на нашето положение. Не ни даваха да наемем измервателна апаратура, за да продължим дейността си-разпродаваха я на безценица, а тя беше скъпа на водещи световни фирми. Всеки се спасяваше по единично или по един- двама. Видях истинската сила и любов на съпругата ми. Мина период от няколко години, преди да излезна на "оперативен простор", както му казвахме в казармата. №1 е еманация на егоизмът//Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...

...
преди: 1 месец, 16 дни
hash: 3553fbef19
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Не. Мухльо не ми трябва. А домашен любимец си имам.

 
  ...
преди: 1 месец, 16 дни
hash: 58785b916f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

12.   Ако става дума за временно положение, примерно загубил си е работата на скоро и в момента си търси нова, ок. Обаче цял живот да издържам такъв, забрави. За какво ми е? Да лежи на дивана докато аз се прибирам утрепана от работа?

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 16 дни
hash: a937115a8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   Не, защо човек доброволно да си отглежда паразит. Не подценявайте такива хора - те са много хитри и гледат да използват другите. Не са просто някакви добри душици

 
  ...
преди: 1 месец, 16 дни
hash: caa502b10a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Току що описа чудесно любимото ми куче, но и той се опитва да допринесе нещо за семейството като хваща плъхове, полски мишки и картици. Да добавя само че е и любвеобилен и пухкава и ми се радва изключително много, като се върна, дори ако съм го оставила сам само за 1 час. Като допълни и че ми говори като иска нещо и ме слуша, като му споделям, мисля че написаното се покрива с описанието ти.

Zu Herrn Fallspringspringer: Вашето положение е било временно и не породено от нежеланието за работа, а по-скоро от външни обстоятелства. За това не виждам с какво изказването на номер 1 предизвика реакцията Ви? Може ли да обясните по-точно?

 
  ...
преди: 1 месец, 16 дни
hash: c1a241f6fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Сега си обяснявам какъв е тоя бум на домашни любимци... Пълна трагедия.

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 15 дни
hash: 01b834cb2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Да, нормално е, животът е да си щастлив.

 
  ...
преди: 1 месец, 15 дни
hash: 98bbf5f3d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Не. От много висене вкъщи и нишоправене ще започне да гледа порно, а после и да ми изневерява.

 
  ...
преди: 1 месец, 15 дни
hash: 8f29780ede
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Уважаеми №14, предполагам, че сте жена. Написах го, защото смятам, че здрав, прав, нормален човек, няма как да не иска да работи. Аз съм значително по-възрастен от Вас човек / може да ви се присмеете/, защо още ходя по белият свят. Като по-млад, срамежливо момче със своите комплекси, тренираща джудо, за да е по далеч от момичета защото беше пъпчиво и го беше много срам от момичетата. Ясно изразен комплекс за малоценност. Прилично умен, отличник, но не пълен, разбиращ се много добре със съседското момиче, по-малка с три-четири години, но като, че ли по-зряла с разбиранията си. Тя също тренираше някаква компилация от такива стилове във вътрешна школа на МВР, баща И беше генерал от службите. Казарма, десантен парашутно -десантен батальон, старшина-школник, длъжност ПКВ. Съседското момиче ме водеше като кавалер на купони на нейният клас от езиковата гимназия. Следване, вече с колежки, но комплекса си продължаваше, първа близост с -значително по-възрастна жена. В института как да не ходиш с удоволствие на работа. Бях ръководител на програмен колектив от осем жени и трима мъже /момчета/. Беше интересно да работиш, развоят в областта на професионална електроника, основно за Съветският съюз. Силно се работеше по ТНТМ, по него се опитвахме да копираме, много скъпа западна апаратура, за дейността на съпътващите заводи. Случваха се дълги периоди от време, примерно два-три месеца, когато забравяш тренировки, работеше се от седем часа сутрин, до двадесет и два часа вечерно-това беше най-дългият период -работехме по спешна заявка за страни от Африка и получихме доста значителна сума. Купони винаги в петък или в института. Гушкане на колежки, целувки, понякога и повече. Всичките колежки бяха умни, ако ги сравня с някои от съвременните, та "моите" колежки бяха на светлинни години пред тях, много от тях играеха аеробика, плуваха в различни закрити басейни, караха ски. №1 го възприех като тотален мизантроп, преминаващ в мизандрия и егоист, което не го разбирам. Няма нормален мъж, които да не иска да работи, да не иска да зарадва жена си, да не е привлечен от нормални, вярни и умни жени-просто няма такива. Ако човек не работи, не чете системно той деградира като когнитивни възможности, той не може да води един смислен разговор, да има мнение или позиция по някакви въпроси. Ако питате за съпругата ми то тя е много добра математичка, работохоличка, като домашен робот е. Технически директор в голяма фирма. Много твърд характер, но не инат, всеотдайна. Доста е асексуална е, горда, но без да го презентира. Веднъж на някакъв каза нещо от сорта, "аз нямам маникюр, не мога да се превземам, не мога да се лигавя, не мога да бъда очарователно безпомощна. Аз съм инженер и ръководител, вземам решения, стоя зад решенията си, уважавам и държа на хората си". Общо взено това е нещо като кратко описание на социалният ми живот. Жените край мен са били винаги умни и повечето инжери в областта на електрониката, включително съпругата ми, дъщеря ни/ софтуерен инженер/, балдъзата. В родовете ни преди нас също инженери и професори, е има и един доктор, икономисти. Не пиша добре, хич ме няма, бях даже на матура по български. Винаги съм смятал, че живота на жената е по-важен и ценен за продължаване на човешкият род, от живота на мъжът. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker