Вече не вярвам на мъжа си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121412)
 Любов и изневяра (29760)
 Секс и интимност (14391)
 Тинейджърски (21907)
 Семейство (6485)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3190)
 Образование (7312)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18583)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Вече не вярвам на мъжа си
преди: 1 месец, 18 дни, прочетена 856 пъти
Здравейте. С мъжа ми сме заедно от 12 години, имаме дете на 6 и решихме, че искаме второ, НО от месец насам не спира да оглежда всяка една жена от глава до пети пред мен и то по много нагъл начин, който ме обижда и ме кара да се чувствам зле. Ще кажете, че всеки мъж заглежда, да така е, но неговото е вече брутално. То е едно гледане в очите по 1 минута, то са едни усмивки от някакви жени и то жени над 40 години, а ние сме по на 30. Супер неловко е положението, много съм тъжна, чувствам се необичайна, много грозна картинка. Винаги сме били в супер отношения, всички тези години са били толкова красиви, първото ни дете е създадено с такава любов, а сега не знам какво се случва с този човек. Все едно е непознат за мен, спрях да му имам доверие, постоянно се съмнявам в него. Мисля си, че ми изневерява вече, нощем не мога да спя вече от нерви. Аз мечтая за второ дете, но като го видя в какво се е превърнал и се крия в банята да плача. Не му казвам, че това ме наранява, просто си мълча, а той постоянно ме пита какво ми е. Какво да кажа, щом сам не се усеща? Не ме разбирайте погрешно, знам че хората заглеждат други хора, и аз заглеждам, но на първо място смятам, че трябва да имаме уважение един към друг и да не го правим толкова очевидно, грозно и грубо. Боли ме, имам буца в гърлото, не мога да си представя да съм бременна и да преживявам това. Нощем сънувам, че ми изневерява, денем като излезем някъде заедно с детето, очите му са в задника на някоя. Не мога да си позная мъжа, просто не мога. Искам да го напусна и да спре този цирк... Но не мога да си оставя детенцето без баща, а най-вероятно няма да има дружка за в бъдеще, защото повечето мъже не искат жена с дете, камо ли да направят общо. И така, не съм луда, не съм ревнива, просто не се чувствам обичана, а се притеснявам, че времето си тече...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 17 дни
hash: 12134c9355
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Защо не му кажеш и да спре. Умните мъже гледат без да ги видят

 
  ...
преди: 1 месец, 17 дни
hash: 54c6c5436b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Дай му един период да се нагледа, явно си мисли, че има какво да види. Не винаги гледането води до изневяра, но потискането на гледането, щом му е дошъл меракът - точно то може да доведе до такава.

 
  ...
преди: 1 месец, 17 дни
hash: 84c56b9d84
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ако имаш къде да отидеш-родители, приятели, върви 1 седмица без да му казваш нищо предварително. Чак като си стигнала където ще бъдеш, му пиши, че имаш нужда от няколко дни сама да си проясниш мислите защото между вас вече не върви. Накратко, без излишни излияния и драми, студено и само факти му кажи, че се държи като разгонен тийн, което обижда дори само присъствието ти около него, а като жена те кара да мислиш, че вече не е може би мъжът за теб.
Ей така му го сервирай. Нека се стрес е от студеното ти поведение, само факти без "ах, ама как страдам"... Да му стане ясно, че те губи.
Не му давай възможност да ти се обяснява поне първите 2-3 дни, а после ако има нещо да казва, дръж се студено и резервирано.
Да се потруди за "твоят задник" щом така се впечатлява от задници по улиците.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 17 дни
hash: e1060f9e99
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Ако не си щастлива с един мъж и държиш детето си в този енергия не мисли, че правиш добро. Напротив объркваш призставите на детето си, какво е връзка и любов. Не са нужни думи, детето разбира и без 7а ви слуша Кой ти каза, че няма са имаш повече връзка, хиляди, милиони мъже и жени имат деца, повторни връзки и т. н. Проблемът е в теб до голяма степен, сядаш и говориш с партньора ти за всичко, нали затова сте заедно, а не се държиш неадекватно, като 5 г. намръщено дете, което тропа с крак и мълчи. Чета много психология и четох за случай на жена, която не може са задържи мъж в живота си, някога техните са били в подобни отношения, но впоследствие оправят отношенията си, но травмата в детето остава за цял живот и като възрастна жена вече това се отразява на неъните отношения.

 
  ...
преди: 1 месец, 17 дни
hash: 98c490f1b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   "Не му казвам, че това ме наранява, просто си мълча"

Точно така се решават проблемите. Кога смяташ да му кажеш все пак? След развода ли?

 
  ...


...
преди: 1 месец, 17 дни
hash: 0d88943b34
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Авторке много си обсебваща явно. Мъжът ти бил "гледал". Еми вече не си на 20! Нито си най-готината, нито най-сексапилната. Що да не гледа? Имаш ли каквито и да е догадки, че ти изневерява? Това, че на улицата заглеждал някоя не е изневяра. А ти вече си готова да си развалиш семейството. Смешна работа.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 17 дни
hash: aad3c5c677
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Това е негов начин да те унизи. Помисли добре къде се крие коренът на това му действие. Не е изключено да изневерява, но да оглежда нагло, както казваш ти: целта му е да видиш и да те боли. А защо му е на него да я боли майката на детето му? Отговори много, но нито един не е в полза на това, че е нормално действие. Ако искаш второ дете от любов към децата: направете си втори, но този човек е ненадежден и другото: глупак.

 
  ...
преди: 1 месец, 17 дни
hash: fba42e3cd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Просто му кажи, че не ти харесва как заглежда други жени.

Ние мъжете сме свиканали с по-директният начин на комуникация и според мен, не би се обидил, ако му го кажеш.


Не чакай сам да се сети, може и да е тъпо, че трябва да му кажеш, но, при нас мисълта ни е, че щом жената не се е оплакала, значки всичко е окей. Трудно се сещаме сами.

 
  ...
преди: 1 месец, 16 дни
hash: a96ad89de2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Авторката споделя, че също заглежда други мъже, но го прави скрито от мъжът си и според нея, това е нормално и морално, а негово отвратително. Истината е точно обратната. Мъжът ти' ти има доверие, не се срамувам от себе си и от теб и се държи естествено и открито. Той няма да те излъже или да ти изневери. Ти си тази която не е открита, не е уверена и може да стъпиш накриво така да се каже.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 16 дни
hash: 3571804d8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   В началото на отношенията с моят приятел имахме подобна случка, бяхме в хотел и покрай нас мина жена, доста обстойно я огледа. Та му обясних. Едно е да погледнеш, едно е да се загледаш като невидял и то докато съм до него. Честно казано след тази случка такива подробни оглеждания не е имало. Ама седнах и говорих в момента, в който се случи. Не след ден, не след години. Вече като сме навън се случва ако сме в заведение и просто мине някоя жена да хвърли един поглед, но повече не. Даже наскоро влязохме в ресторант и една жена го огледа като парче месо, той даже не беше забелязал, мина покрай нея като пътен знак :д аз съм ЗА каквото и да ме тревожи да му споделям. А и той ме подкрепя. Дори и да не му е правело впечатление дадено нещо или досега да не го е намирал за нещо нередно, защото е свикнал да е сам и да не се съобразява.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 16 дни
hash: afb0aaa408
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Но защо някои жени така преекспонират една съвсем нормална постъпка, един мъж да погледне друга жена. Та това трябва да радва съпругата, че съпругът И се интересува от жени и е нормален мъж. това естествено държане, нали авторката не иска мъжът и да ходи до нея като глътнал бастун, без да поглежда прекрасният пол, който от ляво и дясно. Няма страшно, това е генетично закодирано в мъжете. Той просто е жив мъж и е възможно някъде в него дълбоко вътре да има нещо поетично, и той събира вдъхновение от жените. Та те за него са като пролетни цветя. Това, че се заглежда по по-възрастни, също не е никакъв проблем, може да е нещо фройдиско. Даже и при мен е случвало. Това беше два месеца преди уволнение. Играеха се разширени учения на Трета армия. Имитираха се различен вид нападения с използване на различни видове оръжия. Така се случи, че моят взвод беше "поразен" от тежка авиобомба. Карат ни в полевата болница, в една палатка е триажната и на всеки си слага някаква измислена диагноза и ранения. Аз и още няколко бяхме обявени за безнадеждни /не съм сигурен за термина/. та това е щастие, другите ги слагат на легла правят някакви превръзки, в палатките жега, все пак август е. Аз като един от безнадеждните излизам на вън, гледам походна масичка под едно дърво, походни столове, направо красота. Вадя от командирската си чантичка една опърпана книжка на Анри Троая "Ейглитиерови " и щастливо се зачитам, огромно удоволствие докато другите търчат по напуканата от жегата земя, варят се в танковете или се потят като мнимо ранени в палатките. Ние бяхме десантчици и, още в началото бяхме "поразени"-красота. както си чета виждам от една от огромните палатки излиза една от мобилизираните лекарки и тръгва към масичката. Скачам, отдавам чест, тя старши лейтенант, а аз обикновен старшина-школник -"Фазан", вмирисан на пот и оръжейна смазка. На жената военните изпълнения не са И ясни, но И става приятно, просто иска да изпуши една цигара. Вземам запалката от ръката И паля цигарата И с една дума кавалер, искам разрешение да седна, тя се притеснява. Беше ми интересно, след месец се уволнявам, опит с жените никакъв, по-малък и от нула. Разговаряме съвсем по цивилно му, жената ме пита най-банални неща, обяснява И за предстоящото ми уволнение, че съм приет в ВМЕИ/сега ТУ/ във факултет радио-електроника, казах И къде живея и т. н. Направи ми приятен комплимент за фигурата и стойката, а то каква фигура може да се забележи в един торбест маскировъчен комбинезон. Просто делничен разговор. Беше към 12-13 години по-възрастна от мен, симпатична, начетена. Изненада се, че чета такава книга, но и обясних, че такава намерих, нещо книгите в областта на фантастиката бяха "кът". За нея сигурно съм незначителен като паве в сравнение с нейният професионален и жизнен опит. Беше ми изключително приятно, та тя говореше с мен като приятел, не чувствах напрежение, когато разговаряш с по-висшестоящ. Имаше някаква топлота в говорът И, чувствах се прекрасно в нейното общество, не бях онзи "фазан", а бях едно нормално момче, което скоро ще се прибере в къщи. Не смеех да я гледам продължително в очите, бях срамежлив. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 1 месец, 16 дни
hash: 5db4ffc766
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   "първото ни дете е създадено с такава любов"

Създадено е със страст, не любов. Страст която за повечето е краткотрайно явление. За съжаление, повечето модерни хора разчитат тая страст която наричат "любов" да продължава вечно, и не разбират, че бракът е всъщност компромиси. Ако хората бяха по-умни, щяха да сключват брак и да правят деца само с хора които могат да правят тези компромиси. Иначе си се "обичайте", ама с презерватив...

Факт е, че наистина е елементарен компромис да не заглеждаш други пред партньора си. Но разбираш ли проблемът - това не е проява на страст, напротив, точно обратното е. Човек може да прави компромиси заради страст, но само докато нея я има. И това всъщност усещаш инстинктивно - изобщо вече не му пука...

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 16 дни
hash: d6ad8d1dc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Не, не е вярно че че всички мъже се заглеждат така. Имах две гаджета, които го правеха, и двете ги зарязах заради женкарския уклон. Единият се ожени чак на 43 години, а другият е на 46 и едва сега се е присетил да си търси жена, че трябвало да остави поколение
Някои си въобразяват, че като са успели да си хванат хубава жена за гадже, всички са склонни да са с тях, да ама не.

Един от критериите, по които си избирах съпруг е, да не се заглежда по жени. Моят в това отношение е железен!
В мое присъствие за толкова години нито веднъж не го е правил.

Ако съпругът на авторката досега не се е държал така, нека да помисли дали във връзката им не липсва секс.
Или дали не отказва определени видове секс, които може да очаква, че ще получи от по-възрастна жена. Моето мнение е, че повееението в секса не е обвързано с възрастта.
Или да е занемарила външния си вид, да не се облича вече женствено, да е престанала да се гримира, да не поддържа косата си

 
  ...
преди: 1 месец, 16 дни
hash: 98c490f1b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Абе и аз се заглеждам, ама поне дискретно.

 
  ...
преди: 1 месец, 16 дни
hash: 4305ede8cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   И аз се заглеждам по хубави жени, но чак пък да оглежда обстойно не е хубаво.
Ж

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker