Всички ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121204)
 Любов и изневяра (29710)
 Секс и интимност (14360)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Всички ли?
преди: 1 месец, 4 дни, прочетена 698 пъти
Всички мъже ли биха искали да разнообразят жената в дълга връзка?
Има ли такива дето са доволни и биха искали само жена си?
Бихте ли изневерили, ако жена ви няма да разбере?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 4 дни
hash: ddea808603
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Мисля, че ще получиш само отговор "Да".
Мнение от жена

 
  ...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: bf4f2a2b71
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Ооо, да

 
  ...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 82041d0363
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Разбира се

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 260d69b1ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Семеен на 48г. до като ме задоволяваше редовно. При нужда, в удобно за двете страни време. Беше отлично. Но след 42г започна да я боли главата. И се наложи да помисля за друга. Макар и на 56г но без главоболие. Естествено, че жената не знае. Иначе се налагаше да онанирам.

 
  ...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 150c277307
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не, аз не бих изневерил на приятелката си. Искам да съм с тази жена до края на живота си. Няма по-голяма награда от това да е до мен вечер и да мога да я прегърна. Дори и да не разбере пак не бих си позволил да изневеря. За какво ми е друга, като имам тази която искам?

 
  ...


...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: dd1ce36ef8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Уж хората се различават от животните по това, че имат разум, морал, ценностна система, чувства и т. н. За съжаление при по-голяма част от мъжете, еволюцията, уви все още не си е свършила добре работата. Опре ли до това защо си го търсят и на други места, отговорът е отчайващо банален- еми това е само нагон, просто ловен инстинкт, аз нищо не изпитвам, беше само секс. И ако при животните това е напълно оправдано, поради естеството на природата им, то при мъжете, тези оправдания на звучат на жените доста елементарно. И далеч не го правят само тези, на които жените им не им пускат, както пише н. 4, доста повече са тези, които търсят просто разнообразие и помпане на егото. Тъжно е, че трябва да има такива разлики в ценностната система на двата пола, тъй като водят до много разочарования, тъга, разбити връзки и семейства, самотни деца и т. н. За това една жена е добре да се труди, да бъде независима, да разчита на себе си, за да може при такива животински изцепки да не потиска огорчението си и да се примирява и търпи, а да си хване шапката и да си тръгне.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 5cb12982ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Не е необходимо връзката да е дълга и да са в брак от десет години. Просто някога като, че ли обстоятелствата го налагат и тогава няма време за размисъл и анализ. Като правило, колкото и банално да звучи, това най-често се случва на работното място. По цял ден са заедно, непрекъснато контактуват. Така, че на работното място винаги е имало и ще има контакти. Понякога и самият акт може да е на работното място, късно вечер по време на някакъв купон. Помещения много, всички се заключват, някои по -удобни в посока обзавеждане, подходящо за целта, понякога не толкова, ама кой гледа мебелировката в тези моменти. Тогава се живее за момента, сърцето бие в гърлото и не се усещат неудобствата. Е, вярно тогава бяхме млади и значително по-безгрижни. Нищо ново под слънцето. А всичко започва толкова случайно, от някакъв блус, при който може съвсем случайно, някой да е прегърнал колежката малко по-плътно и тя вместо да се отдръпне, също съвсем случайно се е притиснала до него. Може и биополетата да са работили на една честото, може и преди това да е имало някакво неосъзнато привличане. Може при този блус, гъвкавото и тренирано тяло на колежката да е реагирало някак по-отзивчиво, може аромата на парфюма да е бил по опияняващ, може очите очите и да сияят с някакъв не познат до момента блясък. Може младият мъж да е бил тъжен и някак беззащитен, в своите изживяванията, може да не е разбран, може точно в този момент да е бил по-уязвим, може да е имал проблем в семейството, може точно в този момент, колежката със своята женска интуиция да се е досетила за тези емоции, може да е искала да помогне и да го успокои, но нещата да са ескалирали, да са преминали в сферата на ирационалното. Ами живот. На всеки може да се случи , даже нямаш време за реакция и тогава , все едно си парализиран от някаква сила. Това може да се случи не само на работното място, може да се случи на симпозиум, може да се случи при командировка в Съветският съюз. Все пак бяхме на млади и умни, колежките хубави и чаровни, смятахме, че света е в краката ни. Жевеехме с приятната заблуда, че сме значими.. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време

 
  ...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 0c1b4f5bde
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Глупости, след 15 години заедно още я ч***кам почти всеки ден и не ми трябва друга, не съм и имал през годините заедно.
Не вярвай на обобщения, кръшкачи си има и при мъжете, и при жените, както и такива които не кръшкат.

 
  ...
преди: 1 месец, 2 дни
hash: d851b742d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз не бих изневерил.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 2 дни
hash: 9e7a9a46f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Жените, които се поддават са просто к*рви. От личен опит като жена поне три предложения съм отказвала. И все от женени. Единият даже ме запозна с жена си, пък после не се свени да поиска. Другият ми беше автоинструктор. Мъже к*рвари.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 2 дни
hash: ba6d49644e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   До 6

Точно вие жените да говорите за морал и ценности, еле пък за разум е много лицемерно. Реално средностатистическата жена изневерява много повече от средностатистическия мъж. Най-красивите и от двата пола са и с едни от най-големите бройки. Нормално ако ти си търсиш някой готин мъж да очакваш в бъдеще изневяра. За един такъв мъж и да си топ момиче, пак не си незаменима.

И не знам защо завъртя темата и за пари? Никой не ти е длъжен да те изхранва, мързел такъв. Учиш наравно с момчетата от 1 до 12 клас, след това имаш право да запишеш висше. Не само че не си дискриминирана от обществото, но и за вас се откриха безброй незначителни професийки, които да ви изхранват. Даже ви взимат много по-лесно на интервютата при постъпване на работа.

От моя гледна точка въобще не бих се посвенил да изч*кам някоя, ако ми се отдаде възможност. Не виждам чий чувства бих накърнил? На някаква женичка, която се ч*ка още от 12-годишна и която преди мене е имала повече бройки в леглото си, отколкото аз някога приятели? Да! Добре. Точно на такива като вас ще ви мисля как ще се почувствате, ако разберете. Нямате ли срам не мога да разбера?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker