Как разпознахте истинската любов и как се влюбихте - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121195)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9600)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18525)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как разпознахте истинската любов и как се влюбихте
преди: 1 месец, 3 дни, прочетена 2222 пъти
След доста опити, след доста запознанства всякаш изгубих вяра в това да намеря правилната.

Работя, развивам се, завършил съм, надграждам на това което работя, имам 2 3 хобита като спорт да разнообразявам, но от към жени съм пълен минус.

Начетен съм, не съм срамежлив, допадне ли ми дадено момиче не се притеснявам да отида да я заговоря дори да не се познаваме, но къде са тези които търсят любов, семейство? На 28 съм, но около мен е само пошлост и простотия, а излизам с хора от различни среди политика, работа, спорт.

Още с първите 5 изречения виждам, как на тях им важно екскурзиийката, дрешките и какво се е случило в ергена.

Интересен съм и с това че се занимавам с доста неща, но усещам как трябва винаги да се правя на клоун за да има какво да си кажем и да водим по задълбочен разговор.

Не знам как е при вас но от 19 до 27-8 годишни всяка втора дума им е нечленорязделен израз който не приляга на момиче.

Как изобщо намерихте подходящия човек, аз просто съм изгубил надежда, опитах да сменя средата, но тогава не бях всякаш аз. Имам двама приятели по големи свалячи като изляза с тях и честно да ви кажа не се чувствам на място, само чувам как тази онази съм спал, виждам ги колко са и плиткоумни момичета връзват все на заучени фрази и в комбинация с черпене и някоя почивка са лесна плячка.

Живей ми казват тея, приятели, единия почнах да го избягвам контакт и виждам, че от към социален живот и купони е добра партия, но мен ме дърпа назад, аз не търся поредната кифла, а сериозна жена.

Дайте съвет какво да променя в себе си, какво и накъде да търся, ясно ми е че това мисия невъзможна, но бих приел съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 3 дни
hash: d9495cf141
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

1.   Да бе ама не всички са такива. А очевидно ти се фокусираш само върху тези, защото са по-достъпни вятърничеви.
Мислиш прекалено много върху жените и прекалено малко върху себе си, което е голяма грешка.

 
  ...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: a0c4e1e2e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

2.   Таргет групата ти би трябвало всъщност да е съставена от по-скромни, свити и интровертни момичета; именно те компенсират с така търсения от теб интелектуален капацитет. Естествено обаче с всичките си тези качества едно конкретно нещо ще им накуцва, сещаш се сам кое.

Или правиш компромис с физическото привличане, за да имаш с кого да водиш задълбочени и философски разговори, които привидно са от такова огромно значение за теб, или не. Сам решаваш. Само че имай предвид, че смислените диалози са до време и не са особено траен афродизиак…

 
  ...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 1e0743dbb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

3.   Търси в друга възрастова група, стига да не ти е проблем жената да е по-голяма от теб.
Имам наблюдения върху хора от различни възрасти и девойчетата под 30 наистина са с изключително ограничен мироглед и липсваща ценностна система, освен че изглеждат потресаващо - неадекватен грим, кичозни дрехи, изкуствени мигли, нокти, устни, бюстове... Със сигурност е трудно да откриеш половинка в това море от пошлост. Така че разшири малко периметъра на търсене и може би сред 30 годишните ще откриеш нещо по-подходящо. Звучиш зряло за възрастта си, така че едва ли ще имаш проблем да се сработш с по-голяма партньорка.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 3 дни
hash: faf8054865
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

4.   Недей така, всяка жена се вълнува от дрехи и с куп дипломи да е.
Ергена го гледат много хора.
Аз също обичам екскурзии, какво лошо има?
Двама човека и да мълчат пак може да им е приятно да са заедно.

 
  ...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 87b662b56a
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

5.   Ти ужасно си закъснял пич.
По време на следването е момента да си намериш съпруга, а не 5 години след завършването. Това е периода в който жените са още в романтичния си период, т. е. влюбват се, мечтаят, представят си живота като приказка. И там има много млади жени, с които лесно завързваш контакт, тъй като имате едни и същи проблеми, а това сближава.

Излязат ли от университета и ги ударят самотата (защото безкрайните купони с много състуденти спират рязко) и битовизмите като с мокър парцал - вече има само сметки, той какво има, оня какво може да ми осигури, ама другия не е ли по-богат, което ти и сам виждаш.

Мен ако питаш, запиши ново висше, всичко друго е бошлав работа или отчаяни жени с малки деца или лелки с по-големи деца. Ако искаш.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 6efedc8b7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

6.   "около мен е само пошлост и простотия"

"Дайте съвет какво да променя в себе си"

Не е ли очевидно? Ако искаш да успееш в прост свят, трябва да станеш прост. Тия приказки за "истинската любов" не подхождат за 28 годишен мъж в никое време, особено пък днешното... Мъжът оцелява в тоя свят, чрез разбиране и контрол над обективният свят. Феи, Дядо Мраз, души близнаци, истински любови... Остави ги тези неща за жените и децата. Погледни се в огледалото и осъзнай какво виждаш - един облечен в дрехи маймун. Такива са и останалите. Така че това което става днес не трябва да те учудва. Просто някои маймуни са еволюирали повече от други. На върха, както казват, е самотно.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 2 дни
hash: bd2ca15cf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

7.   Ще се намерите един ден. Не се отчайвай, научи се ти да действаш първи. Истинската любов не се намира, тя се създава от двама души, които гледат в същото посока. Смело, не слушай никого! Пази си моралните устои, оттам всичко се нарежда. Евтини пластмасови люде - бол, за които парите са единствената ценност.

 
  ...
преди: 1 месец, 2 дни
hash: 9074de47d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

8.   Нищо не променяй. Бъди себе си. Сигурен съм, че няма да си щастлив, ако, за да "завъртиш" "съвременна" жена, станеш....

 
  ...
преди: 1 месец, 2 дни
hash: b64991bd0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

9.   Лесно е, съдба, но и да искаш да си с този човек.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 2 дни
hash: 1e10ddb88a
гласове:
1 2 3 4 5
  (44 гласа)

10.   Задяваш топ жените, затова си така. Не зяпай силиконките, чалгапринцесите, тунингованите, а нормалните жени. Тези, които не пият, не се чекнат по масите и нямат стотици лайкове. Забелязваш ли такива изобщо?
Кой ти е крив, че това те привлича?

 
  ...

...
преди: 1 месец, 2 дни
hash: a30b948f01
гласове:
1 2 3 4 5
  (37 гласа)

11.   Какви са тези тинейджърски въпроси. Каква е тази истинска любов, коя е другата, която не е истинска?

Доказано че човек може да обича максимум 2-3 партньора в най-добрия случай, другото е компромис и нищо повече. Често обаче тия които обичате най-силно, чисто по женски ви се виждат най-неподходящи, просто защото там не сте сигурни, винаги сте на тръни как да угодите, как да е Еди какво си и то по някое време решите че не е това вашето.
Та истинска любов звучи смешно. Има човек, за който заспивайки мислиш, това е този за който питаш. Ако е този до теб, ти си щастливка, една от малкото успяла да съхрани единственото важно нещо което трябва да опазим, ако не, значи ще си една от многото сърдити и недоволни жени, които заспивайки си мислят за някой дори да не искат, а в останалото време ще се опитваш да се убеждаваш, че той е бил неправилен, че е по-лесно.

 
  ...
преди: 1 месец, 2 дни
hash: 667a8835d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (44 гласа)

12.   Ето как се случи при мен, без да издавам подробности от личен характер:

1. Ежедневно общуване по много часове на всевъзможни теми;

2. Аналитично мислене, впечатляваща грамотност (правилна реч и безупречни познания по български език), богати житейски опит и обща култура, скромност, благоприличие, самочувствие с покритие, пълна откровеност, отстоявано с разумни доводи мнение, свежарско чувство за хумор, готварски умения, оправност, любознателност и желание за личностно развитие, отговорност, самокритичност! Рядко се намират такива жени вече;

3. Срещи, предимно изпълнени с приятни разходки сред природата. Обичайно са между 10 и 15 км, веднъж и 21 км;

4. Без бързане да ходим по заведения и ресторанти. Пълно съсредоточаване над самите нас - с цел опознаване като душевност и отношение един към друг. Никакви намеци за ресторанти и други материални неща! Пълна противоположност на повърхностните жени, драпащи още от първата среща непременно да бъдат черпени от мъжа, когато са все още никакви един на друг и правещи си тънки сметки за това как да извлекат бъдещи облаги от мъжа, като: пари, подаръци, кола, жилище, почивки за негова сметка. Такава жена е истински диамант и когато има възможност, мъжът сам изявява желание да се раздава за нея докрай - като естествено развитие на отношенията;

5. Вникване в нуждите на другия, изразявана с действия обич;

6. Взаимни доверие, грижа, разбиране и подкрепа;

7. Страст и нежност.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 2 дни
hash: d8da98c82e
гласове:
1 2 3 4 5
  (38 гласа)

13.   Здравей, Авторе!

Имаше една много добра тема по този проблем, която би трябвало да помогне и на теб, и която аз съм си запазил. Тя е в същия раздел и е със заглавие:

"За хората, които са сами, но искат да си намерят съпруг/а. "
http://spodeli. net/4/story-172076. html

(за да се отвори от връзката - махни интервалите в нея, защото сайтът автоматично създава два интервала,
или напиши заглавието й в Гугъла - и ще ти излезе)

Прочети я многократно като обърнеш внимание на съветите на автора, а не на хората, които спорят с него!

Там са дадени добри съвети на хората в подобно на твоето положение, ще ти копирам някои от тях и тук:

--------------------

За хората, които са сами и искат да срещнат сродната си душа:

1. Трябва да търсите човек с еднакви(или поне със сходни) с вашите интереси, цели, ценности, възгледи и приоритети!

2. Трябва да бъдете много търпеливи, постоянни и упорити!

3. В никакъв случай не трябва да се обезкуражавате или отказвате, дори дълги години да няма резултат!

4. Трябва да влезете в такава среда, където има хора с близки до вашите интереси!

5. И не се отчайвайте, ако не се получава, а продължавайте да опитвате и да търсите, и да се молите на Бога за това - щом много го искате и полагате усилия, Бог накрая ще ви го даде!
(С едно изключение - ако това няма да бъде полезно за спасението на душата ви. Само в този случай Бог не изпълнява нашите молитви! )

 
  ...
преди: 1 месец, 2 дни
hash: 87b662b56a
гласове:
1 2 3 4 5
  (38 гласа)

14.   от 5,
пич ти щом в университета не си успял да си намериш съпруга, къде точно очакваш да я намериш. По дискотеките ли, където излизат такива които искат някой като приятеля ти да им начеше катерицата ли?
Или в работата където тези които все още не са се оженили, вече са решили да гонят кариера и не им е до любови, семейства и деца, защото им е минал романтичния период.
И пак да ти повторя, тези които търсят семейство и деца са в университета. След това живота ги блъска челно като товарен влак, и всяка разбира, че това да се съобразяваш с мъж и да гледаш деца е изколючително трудна и неблагодарна работа, вместо да се развиваш, да си ходиш на 2-3 ходита. Да си цъкаш по екскурзийки и дискотеки. А ако те досърби катеричока 1 път в месеца, хващаш един такъв като приятеля ти и готово.

 
  ...
преди: 1 месец, 2 дни
hash: c9cf1e6da2
гласове:
1 2 3 4 5
  (38 гласа)

15.   Запитай се първо защо такава жена ще ти обърне внимание и как изглеждаш ти и твоето обкръжение в нейните очи.

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 2 дни
hash: 88e68cefa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (48 гласа)

16.   Жена и спътник в живота ли търсиш или професор? Какво да прави човек след работа освен да гледа нещо разпускащо. На какви теми трябва да говори момичето, за да е на високото ти ниво? За пътувания и забележителности не може, за тенденции в облеклото не може, за забавни неща излъчвани по телевизията не може. Защото човек с предавания тип "Ергенът" или всяко друго риалити може само да се забавлява. Никога не съм разбирала хората, които се вживяват прекалено в подобни предавания и взимат всичко за истина. Та за какво да говори момичето? За глобално затопляне, икономическа криза, войни, болести, бедствия... Звучиш като някой сухар с когото човек би умрял от скука. Прави ти впечатление как се изразяват в същото време допускаш елемнтарни правописни грешки. С тези кухи и неоснователни изисквания дълго време ще си кукуваш сам. Може да се каже че си овладял стартовия пакет на Кифлоприземителя. Продължавай в същия дух и ще си останеш стар ерген.
ж, 26

 
  ...
преди: 1 месец, 16 часа
hash: 2d2c46d43a
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

18.   Дано да успееш да намериш подходяща за теб жена авторе! Аз лично не вярвам в истинската любов. Но може и да я има, кой знае...

Браво на г-н Кифльо, че най-накраят е успял да открие своята дама на сърцето му. Явно е със здрави нерви, като въже, че да го изтърпи! Или както казват, че гърнето си е намерило похлупака. По прашния, мръсен и с ужасен трафик Пловдив много приятни разходки явно си правите, хаха. Освен на Гребната, където често плува мъртва риба в канала или има сбор на наркоманчета е интересно къде ли обикаляте толкова. Все едно Пловдив ви е Москва. Прашни и потни от единия край на Смирненски до Тракия пешачка, хаха.

 
  ...
преди: 20 дни, 13 часа
hash: ee3410d470
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

20.   Благодаря за прекрасните коментари от автора
Да вметна нещо на бързо:

Относно критиката:
Не казвам да е ядрен инжинер, обаче хобито и основата на живота да са и ергена и сходни предавания, вейп или както се казва да не слиза от устата, да зяпа инстаграма по цял ден, защото извинявайте но на тях това им е ежедневието.

Елементарни неща да знае, да се интересува като една истинска дама, аз като се замисля, майка ми и баща ми на равно решаваха преди години кръстословици и то с захлас.. , сега разговорите ми протичат всякаш аз съм учител на първолак.. и не не съм сухар, мога да бъда лигльо за нея, да я разсмивам, да я карам да е щастлива, но има разлика от това да съм шут!

Това. за университета, ами аз започмах първата година и след това бях в болница заради инцидент е уни, счупих капачката на кракак, една година бях по болници и преди това и след това се стараех да излизам, ако там е било подходящото място за любов, та целта им беше да ли ще е 5 от 7 или 6 от 7 дискотеки седмично.

Не съм с голямо самочувствие, но съм направил доста неща сам, обличам се добре и тъй като най добр3 се прави разликата от опит, имам страшно скъпа кола и страшно евтина, ефекта е мигновен, но за разлика от останалите в скъпата кола никога не съм качил евтино момиче, само 2са и се гордея че не возя парцали и то и двете бяха като гореописаните, не съм гледал каква визия имат въпроса е да са скромни и да са добрички: едната по приятелски се разделихме, искала големия град и да остане там в лице беше супер, тялото куцаше. Другото момиче беше в тяло топ, лицето беше красива сини очи, обикнах я за няколко месеца уж беше душичка, викам се ей тая ще е... говорихме за заживяване заедно семейство, не съм изпъквал, но тя виждаше че по край това което работя имам възможност и какво стана изведнъж се чална.. не съм готова за по сериозна връзка, за всичко сме си говорили, дори беше вярваща, само това си пожелаваше да сме заедно.. и хоп като ми го изтресе това, бях леко в шок, опитсх да поговорим, още 2 седмици изкарахме уж закърпихме, но аз бях вече леко нащррек и след още 2 седмици просто по телефона дори: не съм готова за връзка...

Нито съм я притискал нито нищо.. преглътнах дълбоко болката и сложих фълшивата усмивка.

За възрастта над 30г не че ми е проблем, но просто няма толкова избор или са ж3н3ни или са с деца разведени, или са с мн километри.
А да прибирам някоя която е искала да бъде лошо момиче и после след като са я шамарили или изоставили с дете...

Не трябва човек да е с предварителна нагласа, ама имам все още сиво вещество и разсъждавам.

На няколко приятели съм помагал, скоро един имаше сватба, участвах в организацията за сватбата усилено, сватбения ден с тяг цял ден, накрая на деня питам булката, бях харесал една нейна шаферка, отговарихме 10на пъти, на дансинга танцувахме и я питам в прав текст.. твоята братовчедка свободна ли е:
Е много кандидати станахте.. усмихнах се и казах благодаря, баз съм попитал любезно и напълно приятелски, нейния вече мъж ми е най добър приятел и именно той се запознава с булката на сватбата на на общ приятел..

Не е като да не търся или да не съм нахакан, обаче явно май съм прекалено добър, в същия този ден аз можех да отида да пия ям и да се забавлявам, обаче ме помолиха и откликнах да возя булката с колата.. и цял ден тичам по тях и накрая изяж дървото.

Аз я добавих, намерих я в иста, но идеята ми беше друга, самото запознанство като е от приятели и подшушнат някоя друга дума какъв съм наистина така х3м да за задържим приятелството хем и да излизаме заедно.. уви не всеки мисли като мен..

 
  ... горе^
преди: 20 дни, 6 часа
hash: 1e10ddb88a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   20, тоест искаш и избираш топ мадамите в тяло и лице. Че чак и заживяване след месеци. Така не се прави. Закъде бързаш- да я вържеш с лапе и да ти слугува? Заживяването-ОК, ама брак предвижда ли се в близките години? Не, нали? Може примерно някой да преспива у другия, да остава за ден-два през първите месеци, ама другото е вече отчаяно. Мама ли ти трябва?
Добър бил. С кое? Че чакаш плащане в натура и да те уредят с жена и то на сватба? Поводът е на младоженците, а не ти да сваляш жени. Че защо не попита това момиче свободно ли е, а питаш други хора? Бъз те е, нали?

 
  ...
преди: 20 дни, 6 часа
hash: b93557e6dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Аз съм жена, но имах същия проблем. Интелектуалното разминаване беше плашещо. Мъжете, с които се запознавах, говореха единствено за коли и пиене. Как да си представя живота с такъв, като не ми е приятно даже кафе да пием? !
Приятелки тогава също нямах, с които да седнеш и да проведеш един читав разговор.
Ако искаш ми вярвай, но с баба на село ми беше много по-хубаво да си говоря. С нея и книга да обсъдиш, и идея, и някаква житейска ситуация.
Тогава се запознах с мъжа ми. Той определено не е интелектуалец. Но беше добър, работлив човек, с който видях, че мога да изграждам бъдещето си. И се получи. Е, не решаваме заедно кръстословици, но пък играем на домино, излизаме с федербал. Когато гледаме филм, обсъждаме го.
Станаха нещата. После си намерих две приятелки, с които не се виждаме, защото живеем в различни градове, но разговорите ни са по-възвишени. Обсъждаме политика, книги, живота изобщо.
И да, пием бира и можем да се лигавим. Гледаме развлекателни предавания, вдетиняваме се. Слушаме рок примерно, но не ми пречи да се разкърша в някоя механа на малко сръбско.

Търси балансирани и добри хора. И не се примирявай с малки умове, защото обикновено те имат и малки души.

 
  ...

...
преди: 19 дни, 19 часа
hash: e59ff3c0e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

23.   Съжалявам, но с толкова правописни грешки в последния ти пост, си достоен за някоя, която се интересува от Ергенът.

Ж.

 
  ... горе^
преди: 19 дни, 7 часа
hash: 603bc9675d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   от 5 до автора,
сори брат ама пак не разбираш, в университета е мястото да намериш съпруга, а не в дискотеките. В университета. Това че някоя излиза 5 от 7 пъти на дискотека, веднага трябва да я забравиш. Насочи се към тези които излиза 1 път от 7 на дискотека.
Съпруга не се избира на тъмно и шумно и пияна. Тя се избира на светло, тихо и когато е трезвена. Ежедневните срещи в университета покрай учене, проекти, изпити сближават много, тъй като хората ги сближават подобните проблеми, и постоянната комуникация с ежедневните неща. Дневните, не нощните.

Дано съм по-ясен този път.

 
  ...
преди: 19 дни, 6 часа
hash: 603bc9675d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   от 5
И това с постоянното дрънкане, (изясняване напред в десетилетия) какъв ще бъде живота ви. Това е най-тъпото което може да направиш. На практика тя е изживяла живота си с теб - но само на думи. Е тогава за какво си и. Тя този живот с теб вече и е прочетена книга. Няма нищо по-отблъскващо от това за една жена. Трябва да си тайнствен, но всеки път когато трябва, да можеш да отложиш всичко за да и помогнеш или просто да помълчиш до нея.
С думи прости, престанете ти и другите подобни мъже с дрънкане за бъдещите ти творчески планове с нея. Жената това не я интересува. Тя иска да бъде изненадвана, но приятно естествено.
Не се прави на шут. Няма нужда. Просто я попитай, за какво си мечтае, какво иска да постигне или просто какво е правила днес, Разпитвай я, тя от това се интересува, кой се интересува от самата нея.

 
  ...
преди: 19 дни, 1 час
hash: 871468dbd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

26.   "самото запознанство като е от приятели и подшушнат някоя друга дума какъв съм наистина така х3м да за задържим приятелството "'
Майко мила,
1 някой да подшушнел на жената която харесваш какъв си наистина - човек ти майтапиш ли се. Ти значи си фалшив през цялото време, за да трябва някой да подшушва какъв си наистина. Направо не знам какво да ти кажа, аз съм в шок.
2. трябва ти някой друг за да може да задържиш приятелство с жена която харесваш? - още един път изпадам в шок. Човече вземи се в ръце, не си в детската градина.
А иначе като те слушаме, си едва ли не егати пича. Моля ти се вземи се в ръце.

 
  ... горе^
преди: 18 дни, 8 часа
hash: d6d36b39be
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

27.   Авторе, така както пишеш и се изразява, не оставяш впечатление на много интелигентен човек. Искаш партньорка, която не играе игрички и се интересува от сериозни неща, а ти самия се надяваш на интриги, за да я намериш (пример: въпроса към булката). И между другото не виждам нищо лошо в отговора ѝ! Човек може да го приеме с насмешка или както ти. На твоята реакция немците казват, че имаш пръчка в дупето, т. е. че си скован. Ако всичко приемаш така, никой няма да има желание да е около теб.

Колкото до ергена: нищо не пречи на една жена да чете философия, психология и политика и едновременно с това да гледа тая боза, за да се разведри и да остави мозъка да си почине.

Терзай, авторе. Докато не станеш приятна компания, ако ще и 300 фирми да имаш, няма да те отразяват. Хората са привлечени от това, как ги караш да се чувстват, не от друго.

 
  ...

...
преди: 17 дни, 16 часа
hash: ee3410d470
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   От автора

Първо не е за извинение, но работя от 3 телефона самсунг и 1 айфон служебен който мразя, е от него пиша тук в тази тема като остане време вечерта в офиса и в комбинация с умора се получават пропуски :( все пак се извинявам за грешките.

До 21? Май не разбра, какво искам да кажа и покажа, че няма значение как изглежда.
Относно това да ли съм прибързвал: извинете, но имам 2 3 приятели които имат жена и деца и са сериозни и 3мата в рамките на една година макс 2 и вече са женени? Това мисля че не е проблем ако си паснеш с някой, ако смяташ, че е твоя човек защо да не опитате да заживеете заедно първоначално и след това за по сериозно.

Лично аз не разбирам връзки 4 5 6 г и не предприемат нищо? Кой чакат.
Последната сватба която бях се запознаха януари 2023г, сватбата беше Март 24г, тя заживя към него, скоро планират и дете.

Относно нейната реакция, нищо лично, но аз просто исках приятелството което имаме с мъжа и да го задълбочим като общи приятели. Отделно не знам дали е карма, ама точно тях ги запозна наш общ приятел на който бяхме преди 2-3г на сватба. По същия начин само, че малко по късно сегашния младоженец е попитал да ли може ей така от нищото
да излязат някъде в обща компания и нещата се получили. Нещата са навързани и просто попитах.

Не съм такъв да чакам някой да ме запознае или пък да чакам подаяние, но просто така го почуствах, в повечето случаи момичета без да имаш общ контакт или да те познава отнякъде трудно да завържеш разговор, защото съм забелязал всеки си има един кръг от познати приятели и Трудно да се вмъкнеш в него освен ако Тя не те хареса първа и не те потърси, но с днешното самочуствие което имат трудно.



22, благодаря, не съм се примирявал и докато мога ще опитвам.


До останалите, добре не претендирам, че съм умник, окей нека е така. Но не мога да се причисля към сегашниия и модерен контигент от 21 век мъже които нямат елементарни човешки качества, да не говорим за морал, доброта, честност.

 
  ...
преди: 17 дни, 4 часа
hash: 1e10ddb88a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   28 от 21
Много добре се разбра. Искаш някой да те сватосва. Искаш някой да излъже и да те хвали. По-добре сам се запознай с някоя, да си изгради сама мнение за теб, а не някакви хвалби да слуша и после ще се излъже. Тъпо е това сватосване.

 
  ... горе^
преди: 3 дни, 14 часа
hash: ee3410d470
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Каквото и да кажа винаги ще изляза лошия просто исках да взема пример от младоженеца.

 
  ...
преди: 2 дни, 17 часа
hash: edec33cf88
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Аз съм жена и да ти кажа и аз съм така, явно сме пропуснали времето когато е трябвало да попаднем на хора в романтичен период… В случая съм на 25 но и аз като изляза на среща и се плаша от простото мислене на мъжете, и как от първа среща веднага почват за секс….

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker