Не търси секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121202)
 Любов и изневяра (29710)
 Секс и интимност (14359)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не търси секс
преди: 1 месец, 4 дни, прочетена 2037 пъти
Здравейте, ще се опитам да бъда максимално кратка. Момиче на 26г. съм, запознах се с мъж на 40г., преди 2 години, тогава (24-38). За тези 2 години се видяхме 2 пъти, много несериозни отношения, дори никакви, но в началото естествено много чатове и разговори. След тези 2 години, исках и отидох при него на гости за 3ти път. Не мога да си обясня няколко неща и ми е нужна странична гледна точка, мнение, съвет. Той ме покани, купи ми билет, чакаше ме, пишеше ми постоянно докъде съм стигнала. До тук всичко добре, видяхме се, но комуникацията много ни куца, аз съм много общителена (близнак), намирам тема за разговор и с непознати по улицата, магазини, институции, обществини места и т. н, но с него не успявам, темата ни на разговор, за да избегнем неловкото мълчание е времето, дали сме гладни или жадни, питаме се по 100 пъти, когато настане тишина. От моя гледна точка липсва емоция между нас. Той ме потърси, задълбочи с канене на гости, аз потвърдих, но си казах, че до датата ще си измисля работа и няма да отида, разговор да има. Той ми изпрати билет, и аз отидох при него. Бях там 3 дни, ходихме на спа, кино и кафета. Той има 3 деца, запозна ме със синът му, бяхме на места, на който го познават, роден е в този град и повечето хора го познат, а той вървеше с мен без никакво притеснение. Държа да отбележа, че съм много поддържана жена, по- млада от него и доста на ти с времето в което живея, допускам факта, че е искал да си изфука. Мисълта ми е друга, прекараме 3дни заедно, леко нелофки, 3 дни, но в крайна сметка, защо мъж може да извика жена при него и да плаща всичко? Секс нямаше. Целувка също нямаше. Много объркващо за мен, не отидох с тази цена, но ми стана странно, че нямаше въпрос или намек. Спахме на едно легло и нищо, той заспива много бързо, може би около минута. Когато си прибрах в моя град, за изненада той ми писа, попита ме всичко наред ли е, как е минало пътуването, и дали ще излизам вечерта...!? Казах, не, ще работя и се прибирам, това се случи вчера, а днес получавам съобщение, че му липсвам. Абсолютно нищо не разбирам, по действия, чувствам 0 интерес, а дефекто пише и прави неща, който ме карат да се обърквам. Моля за съвет, дали е добър актьор и манипулатор, или ме иска, но не знае как реагира в действителност. Държа пак да подчертая, че за трите срещи сме били около 10дни в едно легло и никога не сме правили секс. Първият път, каза, че е джентълмен, вторият, че му трябва време, третият мина без коментар по тази тема. Благодаря на всички за отделеното време.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 2 дни
hash: a786e13ebf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Има и свободни мъже без деца...

 
  ...
преди: 1 месец, 2 дни
hash: 4c214b5b36
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Може да има някакво заболяване, да не му става, да си търси слугиня. За какво ти е тоя чичка с три ремъркета? Не си пропилявай младостта с подобни бунаци.
ж, 26

 
  ...
преди: 1 месец, 2 дни
hash: a7b7e93f39
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   На тази възраст.. вече започва да не му става...

Млада си, защо ди губиш времето с човек.. преминал през живота си..

Имал е жена, деца...

Търси твой наборю..

Жена 37

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 2 дни
hash: b24b4aba36
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   За мене той няма интерес към теб, а поканата му и липсваш ми се дължат на турболенции в личния му живот за които не знаеш. Държи те близко, за да има компания като се наложи но реално е влюбен в друга и мисълта му е там. Ти не го ли пита как са нещата в личен план или отиде като компаньонка и му спа в леглото без да си наясно какви сте си?

 
  ...
преди: 1 месец, 2 дни
hash: 79bcab96d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не си губи времето, не те иска достатъчно. Номер 4 е прав. Но такива могат много време да си загубят на принципа иди ми, дойде ми. Ще те върти на малкия си пръст, не се връзвай. Нормален мъж, който желае една жена, няма да се чуди две години, нито пък три нощи да спи до нея, без да я докосне. Със сигурност има някоя друга, за която не знаеш. А и имате голяма разлика във възрастта, безсмислено е

 
  ...


...
преди: 1 месец, 2 дни
hash: dfac5df1a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Държа да отбележа, че съм много поддържана жена, по- млада от него и доста на ти с времето в което живея, допускам факта, че е искал да си изфука.

Е, оставаше и да не си поддържана. Тука в тоя чат абсолютно всички жени са топ красавици. Само ще спомена, че преди около 10 години се видях с жена от сподели и направо ми скри шапката колко грозна беше. Иначе и тя така го раздаваше на красавица преди това.
Вече като стигна до това изречение в някоя тема и спирам да чета.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 2 дни
hash: c48b9e0fa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Може би не знае ча може да се движи по-бързо с тебе? Бих казъл че се движи на по-бавна скорост както й ти е казал.
Бих те посъветвал да му кажеш направо че го харесваш и че си готова за интимност и че не искаш да се бавите.

 
  ...
преди: 1 месец, 2 дни
hash: 89181d941c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Искам да попитам: Ти като дама показа ли му някои от скритите секс сигнали (ссс), които жените владеят до съвършенство. Друг е въпроса, че малцина са мъжете, които ги четат.
Та... , може да не е сигурен, че ти го желаеш. Обикновенно (всъщност, ПОЧТИ винаги) за да се стигне до секс, главната роля играе жената, в противен случай или ще е принудително, без особено желание и/или ще си е направо изнасилване. Ако не е типичен сваляч и мачо, може пък да очаква повече от теб, да му покажеш (кажеш), че ти се прави секс, че го искаш, че си "готова да му се пуснеш" (отдадеш). Сложи си н-р секси къса пола с чорапогащик отдолу или рокля, клин или чарлстоун, хубаво бельо, което да харесва, наконти се по женски. Може пък тогава вече да се сети? Не си ли говорите... , че ти се прави секс и той е човек, който те привлича? Имам въпрос като допълнение. Коя е първата буква от името ти (личното такова). Това е анонимен сайт и мисля, че не е проблем да го направиш. (Радо)

 
  ...
преди: 1 месец, 2 дни
hash: 2988ce1693
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   От авторката: Знам, че не за мен, наясно съм, няма да прекарам живота си с него, не го мисля това, сега съм свободна и имам време за такива, като него, но не разбирам той какво търси!? До номер 4, говорим си, но сме от различни държави и комуникацията, както написах е трудна и езиковата бариера усложнява нещата... пишем си, но той естествено не би казал къде е проблема

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 2 дни
hash: bf2a66dabb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Аз пък си мисля, че спирачка са му все още децата. Сигурен съм, че ще поиска тяхното одобрение. И ако се получи, няма да можеш да си вдигнеш гащите. Три деца асексуален мъж не е в състояние да направи.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 1 ден
hash: 73c4ec4687
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Той може с много жени да излиза, защо трябва с всяка да ляга?
А ти искаш ли да си с него?
Ако не сте се целували е странно, може о да не харесва жени?

 
  ...
преди: 1 месец, 1 ден
hash: 73c4ec4687
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Аз не бих правила секс с някой, ако и двамата нямаме сериозни намерения.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 1 ден
hash: e457a65c18
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   "нелоФки", хахахахаааа!

 
  ...
преди: 1 месец, 1 ден
hash: 272ed421c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Аз съм донякъде съгласен с номер 9, че не се знае ти дали си му показала че го желаеш достатъчно сексуално, защото доста мъже са плахи първи да си поискат с днешния феминизъм едва ли не всяко поискване да се смята като потенциално изнасилване и мъжа накрая да го отнесе... От друга съм склонен и да вярвам че наистина може да има сексуални проблеми и да не е сигурен дали ще се изложи и представи на ниво като мъж

 
  ...
преди: 1 месец, 1 ден
hash: 52057d31c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Явно има проблеми с ерекцията или някакъв друг психологически проблем. При всички случаи не ти тряба да се занимаваш да лекуваш дефицитите на застаряващ мъж с три деца, който дори гол секс не предлага.

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 18 часа
hash: daf4f8141a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Да не е гей и да те ползва за прикритие?

 
  ...
преди: 1 месец, 14 часа
hash: 4443811be1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Не знае дали искаш секс.
Страх го е да не го обвиниш в изнасилване.
Най добре ти му кажи искаш ли или не.

 
  ...
преди: 1 месец, 6 часа
hash: 368b15e4fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   От авторката: Това, че съм написала, че той не иска секс не означава, че аз това търся, а той не ми го дава. В никакъв случай няма да се предлагам или да правя тактики и намеци за секс.... боже, аз съм млада, до един мъж ли ще опра!? Мисълта ми е друга, никога не ми се беше случвало мъж, уж да има интерес и да не иска нищо. Странно ми е, не съм попадала в такава ситуация до сега. Случва ми се дори в магазин да ме заговорят и деликатно или не, да си поискат, а този му отивам на крака и нищо. Допускам, че може да е гей, както писахте в коментарите и да ме ползва за параван, но пък има 3 деца и бивша жена в този град!!?? Какъв параван мога да бъда аз, а й не прилича на такъв, не го усещам, като такъв. Може би, ако се видим отново, а той настоява да се случи по-скоро, бих отказа на намек за секс и бих приключила отношенията си с него. Понякога мисля за него, има тръпка от моя страна, но знам, че не бива. Въпроса ми е мъж, който кани и харчи пари за жена, време и внимание, не иска секс, какво може да иска? Благодаря

 
  ... горе^
преди: 29 дни, 19 часа
hash: 73323431c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Авторке, в подобна ситуация съм, само че мъжът е с 3 години по-млад и няма деца/бивша жена.
Ми, не знам какво да ти отговоря. Същата работа. Направо му казах, че се чувствам нежелана и че насилвам нещата
Реакция няма. Май си губя времето и ти също.

 
  ...
преди: 20 дни, 10 часа
hash: f568bb140c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Е не се ли сещаш къде му е проблемът…. Има малка пишка и не иска да те разочарова и да избягаш веднага. Защо не го хвана за чатала и да провериш. Нема да намериш нищо там. По тоя начин се държат мъже, които са зле в леглото. Не опира само до морал. Оправдания ….
Спала съм с над 70 мъже, така че мисля, че мога да дам адекватен съвет….

 
  ...

...
преди: 19 дни, 6 часа
hash: 2f7f9ade5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   От авторката, тази седмица бях при него за един ден, и нещата се случиха. Чакаше ме с негов приятел, не го познавах, но те бяха заедно 3-4 часа заедно, преди аз да пристигна, говорихме си много и в разговора приятелят му каза, че ни вижда, като много хубава двойка и т. н. Аз нищо не казах, не благодарих, но и не възразих, той наблюдаваше реакциите ми, което ме навежда на мисълта, че докато са ме чакали са ме коментирали, а и е логически. Приятелят му беше много разговорлив, дори владее руски език и си поговориме повечко. Бях с колата и ходихме на кино в съседният град. Филма беше много глупав но в 23:00 хорор.... нормално. Казахме си, хайде вкъщи да гледаме хубав филм и се прибрахме. Поръчахме си за ядене, но около 3 часа на мен много ме се доспа, затваряха ми си очите, секс не очаквах и казах, хайде да лягаме аз не мога повече. През целият филм той търсеше контакт, галеше ме, местеше се ръката по тялото ми, но доста плахо и леко изнервено поклащаше кракът си. Аз го галех по ръката, той каза, че обожава това, но се заглеждах във филма и често спирах, през това време той ме галеше още повече, за да привлече вниманието ми. Попринцип аз лягам много късно, а той рано, но тази вечер, той каза остани още малко и ще лягаме, което много ме учуди. След около час си легнахме и той дойде при мен. Дойде но нищо, просто лежеше сгушен в мен, без да говори, без да прави нищо. Това продължи около 10мин и аз му казах лека нощ, а той ми отвърна. Боже, казах си, от желязо да беше нямаше да издържи, какво му има на този мъж. Аз се въртях няколко минути, не исках да заспивам, но и нямаше, какво да правя. Той видя, че съм неспокойна и започна да ме целува, и пак само това, няколко пъти дойде и ме целуна, но нищо повече, попитах го, защо ме целуваш той, отвърна- "защо, не", аз го попитах отново, а той каза -" а ти, защо ме целуваш". Скарах му се и казах да не ми отговаря така и да увърта. Попитах го, ти харесваш ли ме, той каза, да разбира се. След около 10 мин лигавене, усетих че е готов и му казах ела. След 2 години и толкова километри той за първи път беше над мен и поемаше инициатива. Беше възбуден, и имаше желание. След всичко бяхме в хола за цигара и го попитах, какво е чакал до сега и той каза, чаках теб. Искал аз да отида при него. Нищо не разбрах отново, но има напредък. На другият ден ме запозна с другият му син и имахме доста време заедно, бяхме по-отпуснати и по-свободни, говорехме си повече.
Мисля, че ме следи в what'sapp, защото, когато се събудих днес, (ние бяхме вчера заедно), 3 мин след, като влязох в приложението, той ми писа, явно вижда, кога съм станала и пише, малко налудничево. Веднага изстреля въпрос, кога ще дойдеш пак при мен и то два пъти го написа. Аз пак не знам, какво да мисля.

 
  ... горе^
преди: 10 дни, 13 часа
hash: fe8a0767e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Дааа познато ми звучи тва Чаках теб. Аз от четири месеца чакам един да ми пусне и той не ме е и целунал още. Междувременно даже си хванах гадже на втория месец и се разделих с него вече, а той не пропусна да ми натегне, че е наясно с кого съм празнувала Св. Валентин. Седят, блеят и си бъркат в носа… е тва са днешните мъже. Импотентна нация.
Прекалено е странно, че нищо не каза за секса. Според мене е бил зле. Срам ли те е да разкажеш за секса или какво. Аз съм тази, която писа, че му е малък. Така ли е? Защото от поведението му това се вижда - яко неуверен мъж. Не е сигурен, че може да то вдигне, че може да прави хубав секс итн. Сякаш са го рязали безброй пъти.

 
  ...
преди: 8 дни, 7 часа
hash: 38fc4c7cf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   От авторката, до номер 23: Да, права си, секса беше трагедия, около 4 мин, найстина му е доста малък, аз се отпуснах, но времето беше кратко. Мисля, че за първи път и секс след 2 години е нормално, ако беше 20мин или 1 час, щях да се объркам още повече. Нещата при нас се случват много бавно. Другото е, че той разполага със сериозни възможности и ми се иска да повярвам, че е имал много откази, но не мисля така.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker