Бъдеща самотна майка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121281)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бъдеща самотна майка
преди: 1 месец, 5 дни, прочетена 1499 пъти
Здравейте, жена на 28г, от година живея в Испания. Историята е дълга, но ще я съкратя, като ще спестя доста неща. Имам връзка от 5г, за съжаление точно я бях прекратила и разбрах, че съм бременна. Съответно пак се събрахме. Сега съм в трети месец.
Проблема е, че приятеля ми ме унижава и обижда и манипулира, изневерява и честно казано, вече не мога да го понасям и не издържам.
Проблема е, че специално на този остров е много сложно с квартирите, да се отделя сама, а нямам абсолютно никакво намерение да се връщам в България. Та моля споделете, отпускат ли квартири за самотни майки? Също така не искам да го записвам с имената на бащата, не желая да ми се бърка, нито да се води родител, при положение, че пак ще се справям сама със всичко. Има ли как да припознае детето без мое съгласие, и как мога да предотвратя това? Той също е българин, ако има някакво значение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 5 дни
hash: 6e4d50195a
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

1.   На кой остров живееш? Има няколко сайта за квартири под наем. Аз ти изпращам името на сайт за Испания с обща информация, която ще ти е нужна в бъдеще за теб и бебето ти.

Spain- immigracia

Много смело решение си взела, сама да продължиш живота си в чужда страна. Пиши ни как си и в бъдеще.
Ще следя темата

Успех ти желая!

 
  ...
преди: 1 месец, 5 дни
hash: d9971a13e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

2.   Защо се стремиш нарочно да осакатиш детето емоционално завинаги, като го лишиш от баща? Само от този злобен текст веднага ми се прииска да го припознае, и дано да го направи час по-скоро, за да отърве горкото детенце от свирепите ти лапи, побърканячке!

 
  ...
преди: 1 месец, 5 дни
hash: 1f8fabd8fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

3.   Тоест ти знаеш че няма да го бъде, ама си седиш и си правиш криви сметки, как чрез това дете да се облагодетелстваш и се чудиш кви схеми да съставиш.
Верно ще станеш самотна майка, това си е диагноза и не случайно ще си носиш последиците.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 5 дни
hash: 9d011053f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

4.   Въобще не будиш никакво съжаление. Никой не ти го е избирал този, а ти сама. Така както го описваш е "лошо момче". Поиграла си си и сега е време да блъскаш и да си гледаш к.. п.. то. Това е истината. Са ще кажеш и ти, че българинът е бил гаден. Не, мога да те разведа из София и да ти посоча на случаен принцип предостатъчно свободни мъже, които стават за бащи, искат жена, но нямат. Ха сега висни и ти като циганките на социалната система на Испания. То е ясно защо не искаш да се прибираш. Жалко е. Много нашенки са точно като тебе и въобще не се различавате от мургавото стадо, което си имаме дома в БГ.

 
  ...
преди: 1 месец, 5 дни
hash: c901cdf73e
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Много специфични въпроси. Питай юрист.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 5 дни
hash: 17685ac3f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

6.   Като не можеш да се оправяш къде си тръгнала да го раждаш това дете? Ама нали зор да не останеш сама.... Че и бащата очевидно не го искаш, просто картинка.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 4 дни
hash: 7686f0cb39
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   На кой остров си, също е важно защото някои самостоятелни "comunidades" имат различни правила.
Можеш да провериш дали имаш право на помощ в sepe точка es.
Също в soc. seguridad - ingreso mínimo vital се казва помоща.
И на двете места трябва да попълниш и изпратиш документи, после проверяват случая ти и ти отговарят.
Била ли си въобще регистрирана в бюрото по труда, работила ли си за тази 1 година тук.
Аз съм на Майорка, тук за квартири е ужас вече.
Но бременна, ако си и безработна... Може би е бил по-добър вариант да абортираш... Поне редовни ли са ти всички документи?
Има и български вестник или из бг магазините можеш да питаш- за стая под наем поне, може би за работа също.

 
  ...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: a1be9759a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

8.   Какви са тези лоши коментари (визирам 2, 3, 4, 6)? Авторката има нужда от помощ, а вие я съдите и критикувате, типично за повечето българи… Аз не знам какъв съвет да дам, но не лея злоба. Моето мнение е, че авторката не трябва да се страхува, че ще бъде сама, а да се успокои и да се грижи за себе си и да де обича, да си живее живота щастливо и да бъде най-добрата версия на себе си и рано или късно ще дойде прекрасен мъж, не се страхувай и примирявай с по-малко отколкото заслужаваш. Мисля, че ако се разведеш с мъжа или го осъдиш той ще ти плаща издръжка, държавата също трябва да ти дава пари, защото си майка.

 
  ...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: 683309f930
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   Ако беше вързала на някой смотан и обикновен български мъж, сега щеше да се чувстваш пак така, но без униженията и гаврата, която сега понасяш дори от уникалния и различен испанец. "Ама те не всички испанци са такива"... Ама то и не всички български мъже са такива. На каквото си щяла кофти да се насадиш тука, си се насадила и там. Твой си е избора. И ще трябва да си платиш сега цената.

Прибери се в България ако имаш роднини и си ок с тях и намери друг самотен баща, а който да си направите семейство.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 4 дни
hash: f87cf04bb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

10.   Забележете обаче манталитета - не може дори и квартира да си намери, и вместо да се хване да търси из обяви или най елемнтарното - да разлепи бележки "търся квартира", седнала нашата да пита стадото тук дали има некаква далаверка, че испанската система да и подсигури жилище на некакъв си конкретен остров щото щела да става мама, видиш ли. Ами пробвай, миличка, може и испанците да се трогнат от тегобите ти. Да се наичуш да си самостоятелен на 28 е малко шоково изживяване за такива като вас. За останалите хора които са самостоятелни от 18 годишни, е като да знаеш да си миеш зъбките.

Тежко и горко на детето. Ще е поредната жертва на жена дето е свикнала да си прави тънките сметчици ама без кръчмаря.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: c901cdf73e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   Ебати кометнарите. Тя сигурно и авторката не е цвете, ама и вас като ви гледам колко сте перфектни, ми идва да емигрирам още днес.

 
  ...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: 95b887575d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

12.   8, защо да са лоши, не ми стана ясно? Няма никаква злоба в тях, просто казват истината! А ти явно си същата пиявица и обществен паразит като авторката и подкрепяш нейния използвачески начин на мислене, след като я защитаваш така върло. За теб редно ли е една майка нарочно да оставя детето си без баща, без да има никаква нужда от това? И не, не е по-добре детето да расте без баща, отколкото със, по-зле е, тая гад ще му превърне живота в ад!!!

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 4 дни
hash: 7001ef165d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Като не искаш бащата да припознава детето- защо му каза, че си бременна? Изнеси се някъде другаде в Испания, ако се намерят близки ще е добре или се прибирай в България. Ти себе си не можеш да гледаш, за мъж също не си гледала, щом толкова години седиш при този, сега и дете ще гледаш. Успех!

 
  ...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: 7519ac08ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Не знам защо решихте, че е испанец, не е. Съвсем обикновен българин си е, когото аз доведох тук. Преди това не беше такъв, или поне аз не съм знаела. Когато дойде да живее тук се промени. Работила съм и пак работя, въпроса е, че за да си купя жилище тук, ще продавам 2 в България, което няма да стане от днес за утре. Тук квартири не дават на бременни, хора с деца, двойки и също на хора с домашни любимци. Живеем на квартира, просто той няма да я напусне и да ме остави сама да живея тук.

 
  ...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: 089787e98b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   По-добре дете без баща отколкото с описания бунак. Авторке, аз ако бях на твое място нямаше да му кажа че съм бременна. Не му давай никаква информация повече. Не казвай кога ти е термина, отиваш в родилното сама и полълваш ти данните на бебето.
Защо не се върнеш, майчинството го вдигнаха доста. Тук ще има на кого да разчиташ и ще си далеч от тоя хашлак. Тоя ще съсипе и детето и ще му разбие психиката. Детето изобщо не трябва да познава тоя индивид.
ж, 26

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 7686f0cb39
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Н 9, изрично е казала, че е българин. Спокойно, наш Ганьо си е взела.

 
  ...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 7feefba831
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Единствените адекватни коментари са 1 и 7. Другите са типичната жлъч. Споко, ганьовче си е взела и затова е на тоя хал. Създала е поколение с нашенец и затова си сърба попарата. Ако беше наистина испанец, на ръце щеше да я носи.
Ако имащ роднини тук, върни се.

 
  ...
преди: 1 месец, 2 дни
hash: c901cdf73e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Плювачите се изложиха. Очакваха да е чужденец, а то си е пак някой ганьовец като тях.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 2 дни
hash: e09d267a1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Той винаги си е бил такъв. Но ти си се надявала да го промениш. Хич не сте за съжеление. Сега освен квартирата имаш проблем, че си и с ремарке и нещата наистина стават доста сложни за теб.

 
  ...
преди: 1 месец, 2 дни
hash: 2fac996d21
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Авторке, бях ти пуснала телефони за защита на жената в Испания, но не ми публикуваха коментара.
Напиши на испански "protección de la mujer" мястото/област/град където си и ще ти излезе телефон, на който можеш да звъниш 24/7 също WhatsApp, на който можеш да пишеш като съобщение.
Телефоните са за всякакъв вид насилие до психическо и икономическо.
Прочети добре (надявам се, че знаеш езика) и решавай докато още имаш време с бременността.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 2 дни
hash: 3726ce5b51
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   За вас аборти няма ли?
После реввте по форумите, че мъжете не искат жени с дете/ деца.
А кой ще ви отглежда, като малкото дете изисква ежечасови грижи?

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 2 дни
hash: 7feefba831
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   22, че донорът на генетичен материал от мъжки пол къде е? Забременил я, без намерения за нещо. После жената виновна, че родила. Трябва хич вече да не ражда никоя.

 
  ...
преди: 1 месец, 2 дни
hash: 4841b3da25
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   А защо не направи аборт? Щеше да си спестиш всички тези мъки. Лъжат ви че е опасен абортът. В днешно време вече нема последици след аборта. Аз направих и съм много доволна. Оказа се че бившият ми е бил циганин!

 
  ...
преди: 1 месец, 2 дни
hash: ea03a81988
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   22 защо трябва да абортира и защо сте се взели толкова на сериозно, че трябва те на една жена, за са си отгледа детето. Баш Ганьо не е нужен на никоя жена.

До авторката: кой е главния наемател на квартирата? Кой подписа договора? Ако си ти, значи Ганьо няма право да остане там без твое позволение. Погледни в договора и ако се наложи се свържи с адвокат.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 1 ден
hash: 1a1b03c268
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Много са ми интересни някои мъже че и жени като напишат - за вас аборти няма ли. Давате ли си сметка, че след подобна манипулация жената може да не забременее никога повече? На чужд гръб и 100 тояги са малко, нали?

 
  ...

...
преди: 1 месец, 1 ден
hash: e9b62f08ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Колко злобни коментари! Като не можете да помогнете, подминете!

 
  ...
преди: 1 месец, 1 ден
hash: 650596174c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   26, като не искате да правите аборти, да сте внимавали от кой забременявате преди това. Сега никой не ви е длъжен да ви гледа вашите ремаркета и да си пръска своите пари за тях. Каквото сте си надробили сами, това ще си сърбате, пак САМИ. Да ви дойде акълеца в тъпата кратуна.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 2 часа
hash: 7feefba831
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   28, а мъжа що не сложи кондом? ! Защо прави секс без такъв като няма намерение да е баща?

 
  ...
преди: 29 дни, 1 час
hash: 87f6356298
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Най-добре влез във Фейсбук и потърси българските групи в Испания. Там ще те посъветват и евентуално ще те насочат към юрист.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker