Влюбен в бившата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121281)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбен в бившата
преди: 1 месец, 5 дни, прочетена 865 пъти
На кратко. Голямата ми и единствена любов беше преди 16 години. Изживяхме много истинска и чиста любов за около 2 години и нещо. През този период не се отделяхме един от друг и се чувствахме перфектно. Аз бяхна 20 тя на 16. ПРоблемите започнаха когато навърши 18 и започна работа. Колежките и значително по-големи от нея започнаха да и вкарват съвсем други идеи в главата. Как трябва да си поживее. Как да не се впуска в сериозна връзка. Започнахме да се караме. Признавам си, че и аз бях доста хлътнал и я задушавах, но преди това не сме имали проблеми с това. Тя започна да иска да излиза по-често с колежките си по дискотеки. Аз вече не бях на такава вълна и често не исках. При което след поредната диско вечер реших да не и звъня, а да изчакам нея първа да се обади. Мина един, после втори и трети ден и нищо. Не издържах и и писах това ли иска. След което тя отговори нещо от рода на да. ПРи което месец сигурно не бях на себе си. Много трудно си стъпих на краката най-вече като се опитах да я намразя за това, че е отхвърлила всичко с лека ръка. Разбрах, че е опитала с друг човек след мен, но за кратко. Аз си казах повече никога няма да се влюбвам и започнах да си живея ергенски начин на живот с приятели по заведения. Минаха около 1-2 години когато ме запознаха със сегашната ми приятелка от която имам вече 2 деца. Признавам си, че не бях готов за връзка, но тя беше много настоятелна. Преследваше ме 2-3 месеца да излезем и аз все се дърпах докато накрая излязах и реших да опитам на майтап. Но беше настоятелна и в това да заживеем заедно и да имаме деца. При което не виждах друга възможност към него момент и се пуснах по течението. Минаха 13 години и бяхме приключили всякакви взаимоотношения. Само разбирах от тук от там, че я е грижа за мен. Докато един случаен ден не се засякохме по пътя за работа и се поздравихме. После направих глупостта да я добавя отново във фейсбук. Заговорихме се как си що си. Оказа се, че и тя има 2 деца вече от човек с когото е тръгнала по същия начин както аз. Той я е търсил 2 месеца, а тя се е дърпала. От приказка на приказка стана ясно и, че е ходила при психиатър след раздялата. Преживяла го е трудно и въпреки това все още пази моите подаръци и снимките ни. ПРоблемите ни са в общи линии едни и същи. Натоварено ежедневие. Не разбирателство в семейството. Битовизми. Но за едно сме сигурни и двамата. Въпреки, че още се обичаме не можем да го причиним на децата си. Тя дълбоко се е затворила след сеансите при психиатъра и предпочита да продължи да си живее самотна, но да не повлияе на децата си. Аз също искам да успея да го постигна, но в момента съм развалина. Спрях да се храня. Не ми се работи. Нямам желание за нищо. Не мога да спя. За момента единствено факта, че мога да си говоря с нея открито за проблема ме държи да не рухна напълно. Говорихме си, че може съдбата да нареди нещата така, че някой ден да можем да сме заедно, но на този етап няма такива изгледи. Проблема е много сериозен. КАжете какъв е изхода защото ще полудея.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 4 дни
hash: e09ec1d251
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Заеби, тя при психиатъра, а ти направо си за лудницата.
От цялата тази глупост са потърпевши приятелката ти и децата ви. Когато един глупак прави глупости, той не ги прави на един фронт, той се раздава на всякъде на максимум и до каквото се докосне бива съсипано. И за нея и за теб се отнася. Подробностите и емоциите не са важни, като си усрал всичко къде може, ебати семейството. За съжаление много от днешните сте така, не ви пука за последствията, не ви пука за отговорностите, важно е като направите една тъпотия да я доразвиете както си трябва.

 
  ...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: 441115fbf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Спри контакт изцяло с нея, аз така направих с една стара и непрежалена любов, с която имахме сходни препятствия през годините. Трудно взех това решение, но като не е било писано, явно има защо. Обикновено такъв тип връзки са за урок, не за хепи енд. Просто си наложи да не контактуваш с нея по никакъв повод, иначе ще е безкрайна агония.

 
  ...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: 363232e021
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Да оставиш жена си да си намери нормален мъж, а не някакъв мислещ за тийн гаджето. Ти имаш изграден образ за нея като ученичка, а тя е вече зряла жена.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 4 дни
hash: 6cd8248308
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   А като направи децата, 2 на брой на сегашната ти приятелка тя ли си го вкара или ти? Изходът е да си стоиш на гъза след като си направил деца.

 
  ...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: 57e1c9a67e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Те пък всички тук са такива безгрешници да им завиди човек. Сърцето заговори ли всичко друго е безсилно... Никой не е застрахован

 
  ...


...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 73a7fdab9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Имаш два варианта.
Или окончателен край… пък ако е писано, като децата отраснат.
Или гърдите бомбата и си се вземате.
Но решението трябва да е общо.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 49ced5c641
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Едва ли завръщането един към друг ще ви направи щастливи, както привидно изглежда. Горчилката в живота и на двама ви идва от погрешна взетото решение да правите деца с хора, които не обичате. Ако не се беше поддал и беше изчакал правилната жена, отдавна щеше да си забравил бившата и внезапната ви среща нямаше по никакъв начин да ти повлияе. Помисли дали действително не обичаш жена си, или с годините все пак си се привързал към нея. Ако никога не е имало обич, изчакай децата да завършат училище и се разделете. Старата ти приятелка може да направи същото, ако й стиска, но бъдете подготвени, че е твърде вероятно щастието ви да е краткотрайно и лъжливо и тогава и двамата ще останете сам сами или повторно вързани в нещастни отношения.

 
  ...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 315a12a646
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   „Преживяла го е трудно“, а пък тя е била тази, която се е отдръпнала от теб. Женските глупости нямат край! Наистина ми омръзна.

 
  ...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 953d71f861
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Просто я идеализираш и живееш със спомените за нея. Дори и де се съберете, пак ще ви налегнат битовизмите, а и 4 деца ще са нешастни.
Напомняй си, че тя те е зарязала, за да се наживее. Но явно много мъже не могат да преживеят бившата, която ги е изоставила.

Вина за тези драми имат и социалните мрежи. Защо трябва да си пишете там?

Ж 47

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 677480dd9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Не знам дали имаш бъдеще с жена си, но със сигурност няма да има хепи енд с тази, дето ходи по психиатри.

Ще се побъркаш съвсем, ако се съберете, защото ще се разочароваш зверски.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: ee4ba16912
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Аман от такива буначета. Затова съм решила като усетя че е дошъл момента избирам клиниката правя си инвитро процедурата и си имам дете без да търпя подобни льохмани. Парите за процедурата вече съм ги събрала и ще продължа да събирам, за да имам за първите години в периода на майчонството. То бива, бива недорасляци и скапаняци, ама днешните мъже наистина за чеп за зеле не стават. По-добре да съм си сама и да не се залъгвам че мога да разчитам на някого. Горката ти жена и деца. Пожелавам ти да останеш от двата стола на земята.
ж, 26

 
  ...
преди: 1 месец, 2 дни
hash: adbf06261f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Виж пич, не си нещо уникално, почти всеки си има една такава стара тръпка, любов дето е неизживяна, неосъществена или недоизживяна, но много малко като тебе са тръгнали да си рушат живота след десетилетия. И двамата сте се вкопчили в един стар спомен, който е идеализиран на макс и едва ли има нещо общо със сегашната реалност. Грешката при теб е че си се носил по течението, жена ти те е тикала постоянно, а ти просто си присъствал, не си я обичал достатъчно по начало и сега старата ти тръпка един вид е като изход от живота, който водиш към момента и не се чувстваш удовлетворен. Обаче ако пристъпиш към действия не съм убеден, че кашата която ще забъркаш ще е по добро от сегашното ти положение.
И да ти пиша за моята стара тръпка, няма смисъл, не е оставена, но за разлика от тебе се влюбих отново в друга и ми се получи. До степен да не отразя изобщо първата, когато вече можеше да се случат нещата и неосъществената ми тръпка не просто го искаше, а настояваше. Не мога да я забравя по ред причини, най вече защото не се разделихме с добро, както и на нея всичко и се отрази много зле по нататък в живота и, но не бих тръгнал да търся контакт с нея след горе долу същите години както при тебе, да разбъркам нейния и моя живот. Това те съветвам и тебе, спри всякаква комуникация и се опитай да оправиш сегашният си живот, а не да забъркваш нови каши.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 2 дни
hash: adbf06261f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Н. 11, а защо ти не пробваш да си нечия такава незабравима любов?

 
  ...
преди: 1 месец, 2 дни
hash: 523727144b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   В общи линии положението е, че сега не сте щастливи, но не се наемате да предприемете действие от страх дали няма да стане по-зле. Заложени са много съдби. Положението отива към ново пускане по течението и в такива случаи времето си показва на къде духа вятъра. Вярно без любов не се живее, но колко хора познавате които остават до края със същата искра в очите както в началото. Всички охладняват още след първото дете. Вярно ако нещата от начало са почнали с голяма любов и после е угаснала все може да има вариант да се съживи, но в този вариант когато я е нямало няма какво да се направи. Остава просто съжителство. Не става ясно и сегашните половинки до колко са невинни при положение, че явно нещо куца във връзката за да се върнете към старите емоции.

 
  ...
преди: 1 месец, 2 дни
hash: 523727144b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Аз съм автора.
Мога да кажа, че в общи линии ми просветна какъв е проблема. Въпросната дама на сърцето ми все още ме обича. Никога не е спирала както и аз. До тук ясно. Въпроса е, че сегашния и приятел и баща на децата и има семеен бизнес наследен от родителите си и въпреки, че не е голям имат достатъчно кинти за да може да компенсира липсата на любов помежду им и да може тя да си живее безгрижно и да не мисли за масовите проблеми за насъщния. Въпреки, че не е златотърсачка и никога не е била най-вероятно си дава сметка, че ако сега го напусне за да гони любовта си ще се наложи да се сблъска с това да си храни сама децата и да търси къде да живее. И няма да получи удовлетворение от това, че е с любимия си защото ще си наруши личния комфорт. В крайна сметка ако някога съдбата ни съберем то ще е когато децата са пораснали и можем да се отдадем един на друг но за това само времето ще покаже. За един мъж положението е едно. Издържаш си децата, а те са при майка си в повечето случаи но за една жена е по-трудно. Сама жена с две деца зор ще си намери друг ако не се получи отново.

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 2 дни
hash: 363232e021
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   13, че това е садо-мазо. Хем сте се разделили, хем си незабравима любов. Тоест този човек ще се мъчи и ще мъчи следващите си партньори. Авторчето си страда по тийн гаджето, а е дърто магаре вече с деца. Редното е да си остави жената да си намери читав мъж, и да се събере с Непрежалимата. Ама тя няма да е същото 16-годишно лапе.

 
  ...
преди: 1 месец, 2 дни
hash: 363232e021
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   15, авторе, просто ти е скучничко. Търсиш си боя, защото ти е скучно. Що не си гледаш децата, ами се занимаваш с някаква, която не си виждал от 16 години?

 
  ...
преди: 1 месец, 2 дни
hash: ee4ba16912
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Мисли си че е заради парите. Истината е че не те обича достатъчно и както ти го казаха горе не си нещо уникално. Много лесно би намерила изход от ситуацията като отстъпи грижата за децата на заможния баща и се юрне да си наваксва изпуснатото щастие с теб. Явно тази огромна любов е само в твоята глава.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 1 ден
hash: fb00d3a3d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   До автора 15. На теб ти е светнало, ама за мен е много трудно да напишеш тия редове и в тях да има толкова глупости. Не че не съм бил в твоето положение, ама самозалъгването е нещо по-страшно от самата емоция.
Някак си мислиш, че така развилите се обстоятелства са пратени от Господ, за да има с какво тъпотии да се занимаваш. А ситуацията е повече от ясна и не мисля че има обозрим вариант вие двамата да имате нещо общо.

 
  ...
преди: 1 месец, 1 ден
hash: 523727144b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   До 18. Разбира се, че е главно заради децата. Както казах коментирали сме го и двамата и сме на едно мнение за това. Разбиването на семейство не е лесно и е последен изход от нещата когато една връзка е токсична поради една или друга причина.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 1 ден
hash: f156f75abe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   20- Не връзките ви са токсични, ами вие с незабравимата ти. Не само, че на себе си не можете да създадете щастие, ами и на децата си и партньорите си. Щели да се събират на дърти години... Вярвайте си!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker