Какво за вас е боклук - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121304)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво за вас е боклук
преди: 1 месец, 4 дни, прочетена 1002 пъти
Понеже гледам, че тук много мъже и жени обявяват всеки втори от противоположния му пол за боклук, аз искам да попитам какво за вас е боклук? За мене (не казвам, че това всеки трябва да го мисли, това е мое мнение) боклук при жените е жена, която изневерява на половинката си, лъже го редовно, с него е САМО заради парите, обижда го редовно, и като цяло не го уважава. Мъж боклук за мене е такъв, който изневерява на половинката си, с нея е САМО заради секса, обижда я редовно, лъже я, не я уважава като цяло. Обобщено мога да кажа, че за мен ЧОВЕК боклук е такъв, който е лишен от морал и няма ценностна система. А за вас какво е боклук?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 4 дни
hash: f2c09465fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   В общи линии, моите разбирания се припокриват с вашите. Накратко - хора без морал.

 
  ...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: 553bc525c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Боклуците се изхвърлят.
Т. е боклукът е онзи, който чрез присъствието си и поведението си, се обезценява сам до степен да стане само за едно - за кофата!
Боклуци хора има и в работата, и в училище, и сами за себе си. Не е свързано само с изневяра.
Човекът боклук действа и Е посредством липса на самочувствие и достойнство… т. е не вярва в собствената си стойност.
Но пък има и вехтощари ;)

 
  ...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: b883e14e0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Лъжец, насилник, коцкар, пияница, наркоман, престъпник.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 4 дни
hash: b7bef07f46
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Когато мъжът набляга на алкохол, хазарт и т. н., когато е в лоша компания и не уважава жената до себе си, тогава може да се каже, че не става.

 
  ...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: ce5fcaa983
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ти видя, че всеки изразявал собствените си представи в коментарите, та реши да напишеш специална тема да изложиш своите... Бахти егото. Извинявай, ама няма да ти отговоря, ще си напиша и аз специална тема за моите. Да не съм по-малко велик от теб :)

 
  ...


...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: 3440f1336a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Виж сега, няма нищо спорно и интересно, макар че в този живот без морал, хората стават все по объркани.
Това което питаш се отнася за хора, чиито действия винаги ама винаги засягат някой друг. Отговорностите се поемат от някой друг, изборите им костват на други хора страдания, каквото и да направят винаги завършва с някакви драми, циркове и скандали и следствието винаги е, че някой друг им е виновен. Ще ги познаеш такива по взаимоотношенията им, при тях винаги има някакво натрупано, все някой нещо е правил уж против тях, даже като им се каже нещо с години могат да мразят заради глупсота им.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 4 дни
hash: edf3a2b25e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Мнението на автора на темата е точно.

 
  ...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: c1c9e07aa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Мъж, който изневерява на жена си, особено ако са семейство, а не несериозни гаджета, обижда я и/или в нейно присъствие, както и отсъствие и я представя пред приятелите и семейството си в нелицеприятна страна, особено ако в дадения случай е в пълен контраст с действителността. Мъж, който е с жена за парите й без тя да го осъзнава, тоест лъже за чувствата си
Мъже, които не поглеждат цял живот децата си, като казвам не поглеждат значи дори от раждането да не ги поглеждат, въпреки, че ги припознават. В обратен ред същото за жените, особено ако нараждат деца и не ги поглеждат или оставят едното дете или повече при бащата за ново дете при друг. Жени, които псуват.

 
  ...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: 8c14b16551
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Употребяващ алкохол или други опияти, хазартен тип, насилник - психически или физически, мразешия по-успелите хора, животните, възрастните хора или децата. Дори едно от тези неща видя ли ми светва лампата и се спасявам докато е време.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 4 дни
hash: 9cbfe4a4fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Никой човек не е "боклук"!

Боклук това е ненужен отпадък, който се изхвърля.

А човекът е висше същество и е създаден от Бога с безсмъртна душа и за вечен живот!

Ако под боклук - разбираш най-общо казано лош човек, ще ти кажа следното:

Виж сега, няма изцяло лоши или изцяло добри хора.
Във всеки човек има и добро и зло, и те са в непрекъсната борба, и от разума на човека зависи към какво ще се склони, и кое ще последва.

Но, освен грях - има и покаяние. И човек може да изкупи греха си като се покае искрено и се изповяда пред свещеник.

Но ние няма как да знаем какво е вътрешното състояние и положение на другите хора и затова не трябва да съдим никого! Само Бог знае това и това е Негова работа!

А нашата работа е да внимаваме върху себе си, защото на Страшния съд ще даваме отговор за себе си, не за другите!

А и осъждането е грях!

Затова няма смисъл от такива теми - в които само се осъждат другите хора!

Затова нека не съдим никого, а да гледаме да изправим себе си!

 
  ...

...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: 95780a5992
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Боклуци са и тия, които подстрекават хората да си изневеряват под предтекст и с оправданието, че щом на Аджеба не му вървяло във връзката му/й/им, тряа непременно да си намери любовник/чка, а тия тука, дето само в анонимен сайт могат да плямпат подстрекават хората да си изневеряват цитирам “Отдай се на страстта, тръпката, копнежа или на момента”, докато те самите стоят по цял ден по телефоните, нямат голям социален живот, обаче седят като админи тук и раздават “морал”. Такива хора също са боклуци, колкото и да не ви се иска, някой трябваше да ви го каже! Да си голяма работа по анонимни сайтове не те прави абсолютно НИКОЙ и НИКАКЪВ! Тук всеки е от милиардер по-голям милиардер, (има и наистина готини хора, но от 100 човека, 2-3 са такива) оборотни, всезнаещи, и тем подобните филмарщини. Преди време тука един няа да му казвам “подписа” се хвалеше, че има куп пари по банките, печелел по 200-300 хилки месечно, а като му казах “дай да се видим на живо, за да ми покажеш фактурите от фирмите ти” той се покри като мишкар и замлъкна. Само тия, които се познаят в тия изброени факти ще се познаят и засегнат. Дано модератора ми одобри коментара, щото и аз изразявам мнение. ;)

Гаро

 
  ...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: 98c4303f1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Защо го свързваш само с личните отношения? Може да е в работата, на улицата, в заведение и т. н.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 4 дни
hash: 9393c88df8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   И аз съм съгласна с автора. Като жена мога да кажа, мъж боклук е пияница/ наркоман/ комапджия, лъжец, играещ си с чувствата на жената, абдикирал от отговорност към семейството си, насилник с болно его, без ценностна система, непочтен.

 
  ...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 9393c88df8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Н 6 много точно го е описал. Имах нещастието един такъв да ме заблуди уж в искреността на чувствата си, е оказа се точно такъв тип. Вечно всяваше драми и несигурност и вечно другите му бяха виновни за това. Арогантен, със алкохолна зависимост и с фикс идея да върти по няколко жени наведнъж. Същевременно без никакво покритие, а с претенции и все плюеше по някой. Като разбрах какъв човек ме е подлагал на манипулативните си лъжи, избягах с 200

 
  ...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: e092d652eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Боклук е човек без морална ценностна система

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 2 дни
hash: e89ffd3ba0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Боклук е човек, който е безполезан, не може да даде стойност, напротив може само да ти пречи или да те умърси.

 
  ...
преди: 1 месец, 2 дни
hash: 73e5a4b716
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Стана ми интересно, дали съм боклук. Чета коментарите и се чудя, ама и аз ли съм такъв. Интересуват ме коментарите на жените, те като, че ли дават по-изчерпателни и по-точни оценки на мъжете, които познават. По принцип съм внимателен или както казва една колежка, лесно се водя. Обичам съпругата си и дъщеря си. Не мисля, че съм егоист. Не пуша и не пия, освен понякога хубаво малцово уиски, със стайна температура, докато слушам "Пинк Флойд" или Шуберт или Сметана или Алфавил или Реднекс на слушалки. Не играя комар, някога играех бридж, но съпругата ми така ме отучи, че даже картите не познавам, казват, че съм умен и наивен. Помагал съм на хората, а те са ме лъгали, умерено мързелив и умерено не амбициозен, Харесвам жените и като млад изневерявах на съпругата, много често, като правило с умни, културни и образовани жени, предимно инженерски-колежки, просто в тази среда е движа. Винаги съм се притеснявал когато съм запознавал съпругата ми с някоя от моите, условно наречени приятелки, при случайна среща. Те се държаха перфектно, не им трепва мускулче, не се отронва не премерена дума от устните им. Съпрузите им приятелски настроени, заедно по ресторанти, но гарда не свалям и никакъв алкохол, максимум чаша траминер или шардоне. Опитвам се в къщи да помагам, ако съпругата ми иска нещо да свърша. Тя е работохоличка, както в службата си, така и у дома, влезне ли в "режим" не спира. //Fallschirmspringer//--Десантчик-"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 1 месец, 2 дни
hash: ee37780784
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Моето мнение се припокрива с това на автора изцяло. Боклуци за мен са хората без морал и онези, които търсят само изгодата в отношенията си с другите. Виждам много такива в ежедневието си и е доста тъжно.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 1 ден
hash: 90922a0a83
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Еми, повечето българи и българки. Повечето българки са едни мързеливи мърли, имащи се за принцеси, просто защото са си намазали грим, залепили са си фалшиви ресници (или мигли, за тези, които не знаят) и са се облекли в предизвикателни дрехи, просто защото няма какво друго да предложат. Повечето български мъже също са лигли с претенции, според които жените трябва да им угаждат на всички прищевки, защото мама така ги е научила, и основно могат да се перчат с колиците си, защото друго няма какво да покажат. И българите, и българките в по- голямата си част са едни нагли и мързеливи създания, знаещи само да пафкат цигарки и да лочат кафенца и всеки, който не е като тях, бива етикиран за странен, ненормален, луд и не знам си какъв. Свикнали са на кочина и мизерни улици, като кой знае какъв бардак е в домовете им, нямат обноски, нямат нищо...
За морал и връзки да не говорим - повечето българи си търсят жена, с която да се хвалят пред приятелите си, а повечето българки си търсят банкомат на два крака. Накрая обикновено остават прецакани. Децата на същите са един похабен генетичен материал, който съвсем е изтърван и отгледан на ТикТок. Сено за курник не става от повечето. Тези, които се трудим и учим/ работим, сме етикирани за откачалки и биваме осмивани, затова и повечето ставали българи се изнасят от това посмешище за държава.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 1 месец, 1 ден
hash: 64ab6eb2a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Н 19 Доста правдиво описа манталитетът на българина, било то мъж или жена. Хората без качества с лопата да ги ринеш у нас, но именно такива са със синдрома на Дънинг и Крюгер, поради което плюят наляво и надясно как всички други не стават, а не могат да осъзнаят самите те колко са зле. Ботев го е казал добре " У нас свестните считат за луди". Избита интелигенция и изкуствено сложени на тяхно място партизани да ни ръководят / а сега и техните внуци/ до нищо хубаво не може да доведе.
Ж. на 45

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker