Мъжете ли станаха странни, такива ли са били винаги? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121270)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18548)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжете ли станаха странни, такива ли са били винаги?
преди: 28 дни, 23 часа, прочетена 2122 пъти
Предполседният ми приятел дори не скъса с мен. А беше „безумна“ обич. От моя страна поне беше наистина така. Но на него явно му писна от романтика и реши да се целува с колежката си до моя блок, та ги видях. После не каза дори „извинявай“ или „съжалявам“, нито дори едно „сбогом“. Тихо и рязко се изнесе от живота ми.
Следващият пък ми каза „обичам те“ на третата седмица, а аз нямах грам такова усещане – нито че той ме има за нещо, нито пък че аз съм привързана. А след няма и седмица ме заряза без да каже защо. После пък бяхме приятели ама една вечер ми каза, че не му дреме дали това ще продължи, и веднага да съм спряла да му говоря – нямал проблем. Тогава ни се разтури приятелството. После ме засича с колата в града, прави 1000 маневри само и само да обърне и да не се наложи да мине покрай мен, така че да трябва да ми помаха. Преди няколко седмици един съсед ми каза, че говорел някакви неща за мен и някаква негова позната щяла да идвала да ме бие (разбрах коя е, жена на 30+ с две деца... ). Днес пък си писах със сестра му по друг повод и покрай това видях, че той ме е махнал от приятели, което е мега странно. Той беше човека, който казваше: и да спрем да се събираме, важното е да не спираме да се поздравяваме, като се видим. А в края на краищата даже в нета не ме търпи. :D А, пропуснах да отбележа, че дори за рождения ми ден не ме поздрави, въпреки че аз не пропуснах да му честита Коледа и Нова Година, примерно.
Сега пък се виждам на едни събития с един мъж. На 40 години! Като се видим, едни широки усмивки, едни дълги разговори, няколко пъти вече си оставяме едва по 2-3 часа сън просто защото не можем да се наговорим. То общи снимки, то тагвания онлайн, не знам си какво. Вижда се, че има нещо. Така изглежда. Ама като не сме на тези събития, все едно не съществувам. Не ми отговаря на съобщенията, дори не ги чете. Не си вдига телефона. Не съм нахалствала много, само няколко пъти го потърсих и вече не. Ама това ми е мега странно.
Сякаш преди години не бяха такива момчетата! Имахме нормална комуникация. Ако някой се разделеше с мен, то поне на две, на три казваше защо. Може да е премълчал нещо ама идва с някаква причина. Момче дето е хлътнало по друга, не ти се обясняваше всеки ден в любов, докато забива нея. Който проявяваше подобен интерес като последния, дори да нямаше смелост да пише пръв, поне откликваше на моят опит за контакт. Ако някой ме блокираше, знаех защо. А последните ми преживявания с мъже са свързани все с недоумение от моя страна. Какво се случи и защо така стана.
Исках просто да споделя. Нещо взех че се напрегнах, а не искам да будя приятелка за глупости.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 28 дни, 8 часа
hash: 9007cf323f
гласове:
1 2 3 4 5
  (46 гласа)

1.   Това са бългърчетата, драга. Несериозни, лъжещи. Вечно реват къде били жените. И като намерят жена, нищо не правят. Само шикалкавят, играят роли и после дим да ги няма.
Търси си чужденец.

 
  ...
преди: 28 дни, 8 часа
hash: e83b8c527a
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

2.   ". Не ми отговаря на съобщенията, дори не ги чете. Не си вдига телефона. "

Покани го на среща, ако имаш желание, не се занимавай с телефони.

Звучиш като човек, който е имал много връзки, а нито една не е успешна, може и да не е проблемът в другите - или избираш неподходящи, или имаш недостатъци, които ги карат да те изоставят или да нямат интерес към теб...

 
  ...
преди: 28 дни, 7 часа
hash: 49bce0fa2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

3.   Абе мъжете това, мъжете онова ама нищо не казваш за теб. Щом всичките са така, може проблема да си е в теб, сещаш ли се? Може да се държиш по обсебващ или някакъв друг отблъскващ начин.

 
  ... горе^
преди: 28 дни, 7 часа
hash: 663e9d69c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

4.   Споко, ако ти беше казал обичам те и не го беше видяла да се целува с друга, щеше ти да му биеш шута, но е очевидно, че са ти интересни такива с уж, , избор" и затова си на това дередже. Съвет - пишете си с мъже, които ви пишат и ви търсят, защото нищо добро не ви чака с труднодостъпните. Мъже колкото искаш и почти всеки ще прояви интерес към теб, ще страда като се разделите и така нататък, просто не те влече с такива.

 
  ...
преди: 28 дни, 3 часа
hash: c9082d5f91
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

5.   Аз съм мъж на 31 години, образован и с хубава професия, поддържан с хубаво тяло, но жената, която ме оцени не беше българка, а словенка. Чакам близнаци и се радвам, че срещнах жена извън границите на България!

 
  ...


...
преди: 28 дни, 24 мин.
hash: befec6e31e
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

6.   Интересно ми е, ти какво искаш от мъжете в една връзка? И на ктолко години си?

 
  ... горе^
преди: 27 дни, 22 часа
hash: a97c676058
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

7.   По тая логика мога да изредя 5 бивши, с които не се е получило и да кажа - еми то всички са такива, какво им става на днешните жени?
Такива си избрала и такива привличаш. А щом всичките те режат по един и същи начин, значи причината е в теб.
Аз лично бягам от жени, които драпат за внимание, пише ти постоянно. Имаше една дори, която ме следеше. Е какво да си мисля за нея, като тя ме следи, освен че нещо не е в час.

 
  ...
преди: 27 дни, 15 часа
hash: 9e68e526a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

8.   Поженкариха се мъжете, това е цялата работа. Да видите и вие какво ни е на нас - недоумение до откат, ако не можеш да четеш мисли...

 
  ...
преди: 27 дни, 15 часа
hash: e8baa261b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

9.   Нямам представа, как сме изглеждали ние в очите на момичета, когато бяхме млади. Не сме Фройд или Юнг, за да се занимаваме с психоанализа. Бяхме доволни когато ни обърнеха внимание. Вчера в една болница докато чакаме се заговорих с едно момиче, по -точно то ме заговори, все пак тя е по-млада от дъщеря ни е не прилично аз да я заговарям. Съпругата ми идваше, ту отиваше в друг кабинет за друг вид изследване, а ние убивахме времето с разговор. Била завършила, имала приятели, такива битовизми. Пита ни какво работим и т. н. отдадохме се на някакъв псевдо анализ на обществото, спомени и т. н. Не знам дали от моите думи или е водила с родители подобни разговори, но каза нещо, което ме впечатли. "Днешните момчета не са някак истински, а все едно играят в някаква нескопосана пиеса. Вие мъжете, които са били момчета преди много години, били сте сериозни държите на думата си, някак бих ме се чувствали по -спокойни край такова момче. " Може и да има нещо вярно. Някога дъщеря ни помоли майка си да приеме един неин познат, имал фирма, да му възложила някаква дейност, за да се докаже и да работи при нея като един от под-изпълнителите. Съпругата ми се съгласи, даде му час за среща и до тук добре. Но в уречното време той не идва, а идва с два часа закъснение, усмихнат, никаква притеснение, никакво смущение, поне по телефона да се беше обадил. Имал някакви проблеми. Е, не получи възможност да се доказва какво може. //Fallschirmspringer//--Десантчик-"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 27 дни, 8 часа
hash: 6566f5d437
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

10.   Дееа! Половината коментари са "търси си чужденец/ чужденка". Айде сега, българите/бърлгарките били такива, онакива, пък ако се хванеш с чужденец/чужденка няма да има проблеми. Там са само лордове, графини и прочие. Проблемът е като се хванете с неподходящи, без да ги прецените. Всеки гледа само външния вид, как ще се мандръсате, пък после като всеки си покаже лайняните нрави ревете.

 
  ...

...
преди: 27 дни, 6 часа
hash: c059ba5bda
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

11.   Авторката съм. И съм далеч от идеалната жена.
Към първия споменат бях много привързана и много го обичах. Може би не беше на такъв етап от живота си, но най-вероятно просто не съм била жената за него.
На втория споменат му казах, че не съм влюбчива след като ми каза втори път, че ме обича. Може би това го е накарало да се раздели с мен.
На третия може да му е драго да си лафим и да не го е срам да се показва онлайн с мен, но пък да не го привличам.
Аз НЕ твърдя, че съм идеална по принцип или че съм била идеална в отношенията си с тези хора. А и дори да си перфектен, не значи, че ще паснеш на всеки човек. Аз може да готвя много вкусно ама за суровоядците това не значи нищо. Мъжът до мен може да спортува 5 пъти седмично и да има хубаво тяло, но аз да го интерпретирам като липса на време за мен.
Въпросът е в самата комуникация. Защо Мъж 1 не можа да дойде да ми каже, че вече не иска да се вижда с мен, а предпочете да го видя с нея, за да избегне този разговор? Защо Мъж 2 се държи като ощипана госпожица, като той реши да приключат и любовните, и приятелските ни отношения? Защо Мъж 3 няма еднакво поведение на живо и онлайн?
Аз винаги съм била ясна с мъжете, с които излизам. Като не искам повече срещи, мога да им кажа защо. Може да им спестя някакви неща, за да не ги обидя или нараня твърде много, но все пак нещо ще им кажа. Ако съм блокирала някой, знаел е защо. Не ми се е случвало да хлътна по друг, докато съм във връзка, но все си мисля, че ако усетя нещо такова, бих предпочела първо да се разделя с човека до мен и после да преминавам на други етапи. Не ми се е случвало и да имам чудесна комуникация с някой на живо и да не искам поне някаква частица от това да се пренесе онлайн. Не да си пишем до 2-3 сутринта всеки път, а по-скоро да поддържаме връзка и тогава, когато не можем да се видим. Най-често да си пуснем някое меме, да си кажем на две, на три как минава седмицата, да разкажем нещо интересно от деня си. Не да висим на телефона с часове, буквално за по няколко минутки просто да си индикираме, че се сещаме един за друг.

 
  ...
преди: 26 дни, 20 часа
hash: 7335017b47
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

12.   Не, Номер 1, това да разглезените български мъжленца, които изглеждат добре. Голяма част от мъжете, които са и реално свестните не ги забелязва никой. Никоя от вас тук не реве по грозен мъж. Или по нормален. Като ги срещнете си правите гавра с него и тичате при топ момченцето дето го раздава тежкар, после ревете.

 
  ... горе^
преди: 26 дни, 13 часа
hash: 8b0ab59304
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

13.   Всички си пълни отрепки. Само чужденците се държат по различно. Ти поне си млада. Аз съм вече на 35 и не знам какво да правя. Много искам дете …

 
  ...
преди: 26 дни, 13 часа
hash: ce2b255f65
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

14.   12, и грозни и хубави-все са такива. Грозните са още по-зле- озлобени, мислещи се за Good boys.

 
  ...
преди: 26 дни, 12 часа
hash: 7fb5e18ab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

15.   Те децата не си търсят ти се чудиш, че не ти е помахал от колата.
Мъжете повечето са на светлинни години назад от жените. Там в главата мисъл няма, всичко е емоция и първосигналност. Те за някакви дреболии се изнервят, а като се появи реален проблем направо гълтат бастуна. За това и природата не им е отредила да раждат, защото ще изщезне човешкия вид, ако трябва на тях нещо да се разчита. Те масово си изоставят децата или ги виждат там от дъжд на вятър в най - добрия случай. Издръжка плащат "колкото могат и ако могат". Не могат сами със себе си да се оправят, ти очакваш да се оправят с друго човешко същество, дете или жена. Масово като станат бащи и стават по-малки от децата си. Жената е психически и физически по-устойчива и здрава от един мъж. Само обърни внимание кой е пола със зависимостите - алкохол, безразборен секс, хазарт, наркотици.

 
  ... горе^

...
преди: 26 дни, 4 часа
hash: 5a00ec4d10
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Изключително нарасналият егоизъм е причината за проблемите в общуването и въобще в живота ни. Независимо дали става въпрос за бизнес, просто за приятелство или за любовни отношения. Особено когато в интимен план на връзките се гледа, като средство за изгода. Аз толкова вложих, а тя/той по-малко. Нямат значение коректност и човечност, а Аз да съм си добре и не дължа никакво обяснение на никой. Този тип мислене ще ни опустоши душите, а след това и ще ни затрие.

 
  ...
преди: 25 дни, 23 часа
hash: d07fd18ed6
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

17.   15, много се изхвърляш нещо. Доста глупости си издрънкала.
Авторке, мъжете знаят, че са много повече стойностни от жените и не им пука за женските гевезелъци. Най много да те изчукат ако имаш сексапил и да те отрежат. Днес много трудно жена ще задържи мъж до себе си, защото светът се е променил. Мъжете се освободиха от отговорности, еманципацията ги освободи. Дори не се женят вече, а живеят на семейни начала и като им омръзне жената дигат си чукалата и си намират друга по-млада и красива. Истина е, че жените след 45 надебеляват и погрозняват много. Измишльотините на номер 15 само ще ти навредят. За да имаш мъж до себе си, трябва да забравиш за феминистичните си мечти за женска свобода и да се отдадеш изцяло на семейството, ако искаш да имаш такова. Мъжът си е мъж и винаги ще е независим от жената. Мъж жена не пита, но жената винаги иска разрешение от мъжа си. Това е от както съществува човечеството и е единствената печеливша формула за хармонично симийство.

 
  ...
преди: 25 дни, 6 часа
hash: ce2b255f65
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

18.   17, пак ли ти с арабите и феминизма? Няма нужда да убеждаваш повече хората, че харесваш мъже.
Колко деца имаш с твоите вярвания?

 
  ... горе^
преди: 22 дни, 23 часа
hash: 26c97fbdf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

20.   18, пак ли ти с твоите несъществуващи "мъжки харесваници", дето ти се привиждат навсякъде? Не ти ли омръзна да повтаряш една и съща глупост във всяка тема, като счупена грамофонна плоча? ! Не е твоя работа, но щом питаш имам две пораснали деца и съм щастливо женен от над 30 години. И това, че мъжете са по-висшият и съвършен пол и стоят и винаги ще стоят много по-високо от жените не са мои вярвания, а факт неоспорим, определен от природата, който не може да бъде променен с никакви извратени граждански закони в полза на жените и за репресия над мъжете!

 
  ...
преди: 22 дни, 4 часа
hash: 398998f133
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

21.   Тоя, дето не ти вдига телефона, гаранция си има жена/приятелка! Личен опит!!! Иначе и аз като н. 1, търси си чужденец.
Ж25

 
  ...

...
преди: 22 дни, 1 час
hash: ce2b255f65
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

23.   20, горките деца. С такъв баща няма как да са читави хора. Ако са жени-двоен ужас. На бас, че бая тормоз са видели през годините.

 
  ... горе^
преди: 22 дни, 1 час
hash: a5a18defe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

24.   Мисля, че номер 10 улучи десетката. Жените масово сте повърхностни, гледате основно външността и повърхностния чар и се хващате с неподходящи.

 
  ...
преди: 20 дни, 3 часа
hash: 984d6e92b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Нещо май много се вживяваш в онлайн общуването. Тагвания, съобщения. Срам те е да говориш директно с някого ли? Разни типове се пробват с теб, ти уж изобщо не им обръщаш внимание, а после се вълнуваш. Секс поне случва ли се или го отлагаш за друг път.

 
  ...
преди: 19 дни, 9 часа
hash: c059ba5bda
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   17, онлайн пространството е голяма част от нашето ежедневие. Всеки, колкото допусне. За мен е ненужно да звънна на някого по време на работния му ден, за да му опиша снимка със забавно съдържание. Ще ти звънна, като си на работа, ако е нещо важно и спешно. При всеки друг случай ще ти пиша. Хубавото на съобщенията е, че можеш да ги прочетеш в удобен за теб момент и нищо не налага отговор веднага.
Относно тагванията - показват с кой си, къде си и какво правите. Аз няма да отразя нещо подобно на стената си, ако то е без значение за мен и повечето хора са така. Не си пускам снимка на закуска, обяд и вечеря. Качвам снимка, като си изкарвам приятно. Като съм с приятни за мен хора. И това има голямо значение в случаите, в които хората не се тагват постоянно с всеки. Защото въпросният мъж има 2-3 други споменавания на хора за цялата история на пребиваването си онлайн. А с мен е всяка седмица или през седмица. В този случай го считам за някакъв знак.
Не ме е срам да говоря на живо с хора. Напротив. Аз се изразявам много по-добре, когато гледам в очите човека, с който общувам, като мога да видя жестове и мимики, които ми подсказват дали съм разбрана, приета и т. н.
Защо реши, че не им обръщам внимание? За първият съм казала, че го обичах искрено и дълбоко. Никъде не съм казала, че съм се правила на ощипана госпожица. С вторият споменах, че беше странно да ми каже, че ме обича при положение, че отношенията ни бяха в много ранен етап и нищо в поведението му не подсказваше да е влюбен. Аз също нямах чувства. Но имах интерес към него и съм му го показвала.
На третия как да не му обръщам внимание? Писала съм му, тоест съм дала знак, че се сещам за него извън тези занимания, на които се срещаме. Когато се видим там му отделям почти цялото си внимание, лишавайки се дори от сън.
От къде дойде това, че не им обръщам внимание?
Секс с който отношенията ни са отговаряли, е имало. С третият няма как да има, като не сме в такава фаза и ме съмнява да стигнем до това, като гледам че нещата не преминават на следващ етап.

 
  ... горе^
преди: 19 дни, 3 часа
hash: 796bbdcb89
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

29.   1. Мъжете не се чувстваме обичани. Не, ние даже не се чувстваме уважавани. При първия сигнал, че някой ни бройка си бием на петите с 300.
2. Абсолютно целия ни живот се върти около това да печелим вашето внимание. На много от нас ни писна. Повечето от вас са енергийни вампири, суетни и самовлюбени хедонистки.. Бездънни ями, в които потъва всичко Вие разбира се никога не виждате вината в себе си..
3. Вие не си търсите мъже, вие си търсите фенове.

Отивайте в чужбина да бройкате фенове. Те там са същите като вас, така или иначе Върнете се от там като ударите 40 с две деца от въпросния олигофрен, живеейки в един измислен свят..
Успех!

 
  ...

...
преди: 18 дни, 13 часа
hash: 86bae4cc03
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

30.   Мъжете.... А вие жените... В частност българките!
Млади студентки даващи тялото си за пари, гонещи "лошите" татуирани "мъже", които пускат сълзи повече от робинята Изаура, когато стане напечено (като онзи с татусите в кулинарното предаване... )
Ако случайно се осъзнае някоя от тях и създаде семейство с някое добро момче, то след това му прави живота черен и накрая му взима апартамента, като го изкарва виновен за всичко и го заплашва с някой татуиран "мъжага"
Всеки си заслужава съдбата

 
  ...
преди: 16 дни, 7 часа
hash: 193894b3d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Номер 30, тези след студентските години също се продават на същите индивиди.

 
  ... горе^
преди: 15 дни, 12 часа
hash: a8034102ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   31, след 40 жените вече няма какво да продават. Торба с кокали и маз не струва нищо. Иди на плажа и ги огледай, целулит и меса треперещи като нишесте при ходене по плажа, а коремите им пълни със стрии и дупки като швейцарско сирене. Това предствавлява женската същност след време, и хубостта им е до време.

 
  ...
преди: 15 дни, 7 часа
hash: 193894b3d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Имах предвид, че не трябва да се заключва само до студентки. Наскоро се запознах с една на 27 години завършила преди 3 години, скоро ще направи 28. Тая ще продаде и майка си за едното питие.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker