Заслужава ли си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121291)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14371)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Заслужава ли си?
преди: 21 дни, 7 часа, прочетена 899 пъти
Здравейте,
Запознах се преди време случайно с едно момче, аз поне усетих химията между нас на момента, не след дълго започнахме да излизаме, да спим заедно, както и да си говорим с часове. И двамата бяхме в период, в който бяхме объркани в животите си, и без да си слагаме гласно етекет на взаимоотношенията ни, те просто си вървяха като "приятели с привилегии".
Това продължи около година, докато не започна да ми пише всеки ден, и аз се усетих, че привиквам с него и започвам да изпитвам чувства. За да се предпазя спрях да го търся, след известно време и той мен, може би донякъде заради пасивността ми.
Замина в друг град. Започна отново да ми пише често и иска като се върне да се видим
Когато съм се опитвала някак си на шега и без да е натоварващ разговорът ни да му намекна, че изпитвам чувства към него, той не ми е отвръщал, а е казвал примерно "че си изкарваме много добре".
Понеже съм реалист, но когато човек е влюбен става много наивен, се чудих заслужава ли си изобщо да се срещна отново с този човек, чудя се защо му е на един мъж ако иска само физически контакт да те търси и без него, но в същото време по никакъв начин да не е изразил чувствата си, а смятам, че е имал много възможности за това, ако е имал желанието.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 21 дни, 2 часа
hash: 9f5b7c0317
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Не. За него си лесно разтоварване, ако закъса. Не се унижавай повече.

 
  ...
преди: 21 дни, 2 часа
hash: 7ad23fcd6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Бе вие днешните сте големи химици и все изпитвате някаква химия, ама се чудя тъпи ли сте просто или ви е заложено да се самосаботирате, сякаш изпитвате по-голямо удовлетворение да знаете че другия се мъчи, нищо че и вие го правите така успешно.
Навремето като ни харесваше някой просто си го изживявахме без много много въпроси, примки, схеми, сценарии. Това че тия хиляди въпроси са ти в главата не е добре, няма я тая чистота на отношенията, няма го доверието, ама не заради него, а сякаш сте увредени фабрично или от глупост, уж сте много умни.
Така който и да срещнеш няма да ти върже, все ще има нещо да тв дразни. Тия въпроси дето си ги задаваш от страх да не се прецакаш, да не си нараниш егото стават навик, после ще е трудно да не казвам невъзможно за някакви чисти отношения.

 
  ...
преди: 20 дни, 22 часа
hash: c8ca1b394a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Не знам на колко години си, но не мога да разбера хора като вас. От началото на историята бих си помислила, че сте гаджета. Защо се отдръпваш от човек, когото харесваш като приятелство, секс и всичко... Кактв мъж чакаш, за да имаш "връзка"
Ж37

 
  ... горе^
преди: 20 дни, 20 часа
hash: 05bb8073e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Много просто - не се е убедил че ти имаш чувства към него! Напротив, постоянно показваш че си играеш с него! Замисли се ако си сериозна с него

 
  ...
преди: 20 дни, 15 часа
hash: 846f5a160f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   След като си имала чувства, ти си проявявала пасивност. Защо си спряла да го търсиш, от какво си искала да се предпазиш?

 
  ...


...
преди: 20 дни, 8 часа
hash: b2ae50a574
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   От авторката: Благодаря ви за мненията, на 19 съм и съм имала само една продължителна и токсична връзка, може би затова бях по-предпазлива. Мненията ви ми помогнаха :)

 
  ... горе^
преди: 20 дни, 6 часа
hash: 9f5b7c0317
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   "Изкарваме си много добре"- спи с теб, защото не му се плаща. Удобна си, защото си навита и не искаш нищо. Подарявал ли ти е някога нещо? Не, нали? Някои мъже ей така си държат такива наивници за облагите под формата на постоянен секс и внимание. Питат ли го- връзка няма. Не ти е бил верен сто процента. Просто ти си номер 1 в харема. Отношения само за изгода. Редовен секс и внимание.
Като си се отдръпнала и той е спрял. Търсел те е, за да не те грабне друг и да имитира емоции. Просто е намерил друга залъгалка. Сега пак те тормози, защото е криза на любовния
фронт, суша е и няма коя женска да го възхвалява.

 
  ...
преди: 20 дни, 6 часа
hash: 9f5b7c0317
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Грешката ти е, че си се намърдала в приятели с привилегии. Доброволно си влязла в ролята на средство за наслада. Че и година. Затова още през първите месеци се обсъжда какви сте и ще имате ли връзка или не. Научил те е, че си лесна и слаба.

 
  ...
преди: 19 дни, 11 часа
hash: 96d7950595
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   От авторката отново: не смятам, че съм лесна, щом съм имала само една връзка преди това. Започнахме такива отношения, защото и мен ми устройваше в началото, докато не бях готова отново за връзка и той беше човекът до мен, може би заради това съм се заблудила и съм се привързала към него точно. Че съм била наивна, съм била
Благодаря все пак за мненията, някой от тях ми отвориха очите, все пак с тази цел писах :)

 
  ... горе^
преди: 19 дни, 9 часа
hash: 3d5f0a5cf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Ти можеш да не смяташ, но той какво да смята? И как само с една връзка до момента се хвърли на привилегиите? Нали се сещаш, че мъжете това го обичат най много. И, както вече писаха- вероятно си има и други закачки.

 
  ...

...
преди: 19 дни, 8 часа
hash: 9f5b7c0317
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Авторке, лесна, защото нищо не искаш. Тук няма значение бройките, нищо не изискваш, нямаш критерии. Лесна мишена, защото си била ранима. Лесна мишена за използвачи.
Ако тоя мъж искаше връзка, щеше хиляди пъти да разбереш досега. Щеше да е повдигнал въпроса хиляди пъти. Щеше да те ухажва, не само да спи с тебе и да ти пише.
Изкарвате си добре= не иска връзка и няма чувства, различни от нагон.

 
  ...
преди: 18 дни, 5 часа
hash: 6bd612adac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Това да ти е за урок - ако кажеш на един мъж, че нямало химия и искаш да сте само приятели - заминаваш в графата "само за секс" и после е много трудно да излезеш от там.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker